Send gaver når det skal være nemt og hurtigt

Vi har nok alle prøvet at skulle bruge en gave hurtigt eller haft et ønske om at det skal være nemt og hurtigt. Det nemmeste er klart at ordne sine gavekøb online og sende gaverne med posten.

Send gaver online

Der er en lang række gaver du nemt kan sende online, og som ikke tager meget længere tid end du er om at kære dankortet igennem.

Det kan være nødvendigt at skulle aflevere en gave på den elektroniske måde hvis du er lidt sent ude eller hvis du skal aflevere en gave og bor langt væk fra gavemodtageren.

I den forbindelse er det enormt praktisk at sende gaver online ved at vælge en af de elektroniske gavekort, som kan leveres via email eller telefon.

Det kan f.eks. være billetter eller gavekort.

Send gaver med posten

Hvis du bør langt væk fra gavemodtageren eller blot ønsker at sende en overraskelse til en du holder af med posten, så kan det også nemt lade sig gøre.

Du kan selv købe din gave, pakke den forsvarligt ind og sende den med posten. Det er dog langt nemmere hvis du køber din gave i en webshop som tilbyder at levere til en alternativ adresse. Det har desuden en række fordele:

  • Langt de fleste webshops tilbyder i dag levering til en alternativ adresse og det giver dig mulighed for at sende en gave med posten på en nem måde.
  • Du er bedre sikret når du handler online, i forhold til svindel, evt. retursager og lignende.
  • Du kan få dine gavekøb ordnet på få minutter.
  • Der er ofte lavere fragtomkostninger ved at lade webshoppen sende varerne for dig, fremfor at gøre det selv.
  • Det er en nem måde at ordne gaven på, når du bor langt væk fra gavemodtageren.
  • Du kan sende stort set hvad som helst med posten. 

Send gaver til udlandet

Ønsker du at sende gaver til udlandet, så skal du være opmærksom på de toldregler der er i det pågældende land og at det kan være ret dyrt at sende pakker fra Danmark til udlandet.

Det kan dog nemt lade sig gøre, og der eebr også nogle wshops der tilbyder at sende varer til udlandet. Tjek webshoppens betingelser inden du kommer for langt i købsforløbet.

Det smarteste du kan gøre når du vil sende en hilsen til udlandet er i virkeligheden at handle online lokalt, hvis du er i stand til det.

Den nemme måde at gøre det på er ved at sende blomster til en du holder af.

Vil du sende en pakke til udlandet, så kan du tjekke priser på postnord.dk.

Du kan også vælge et gavekort der kan sendes via email eller mobiltelefon. Så er det ingen sat at sende gaver til udlandet.

Klassiske eksempler på gaver der nemt kan sendes

Du kan sende stort set alle typer gaver med posten, men de klassiske gaver der er gode og nemme at sende med posten er f.eks.:

Vil du gerne have inspiration til andre gaver der nemt kan sendes, så læs vores guides med gaver til hende og gaver til ham her.

Anledninger hvor det især er smart at sende gaver

Der er nogle anledninger hvor det kan være smart at sende gaven, fremfor at skulle dukke op og aflevere den fysisk.

Det kan f.eks. være: