Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Last minute gaver

Nogle gange glipper det.

Du er inviteret til en fødselsdag, skal til Åbent Hus eller måske endda et bryllup - men du har glemt at købe gaven! Gode råd er dyre, for de fysiske butikker er enten lukkede eller også er der langt til den nærmeste af sin slags, der sælger der, du havde tænkt dig at købe.

Heldigvis er der masser af muligheder for at købe last minute gaver online, som kan leveres her og nu. Du bestiller nemlig blot det gavekort, der passer til modtageren og får det tilsendt til din mailadresse med det samme. Herefter printer du blot gavekortet ud og forærer det væk sammen med et kort.

Du kan også pakke det fint ind i en æske - måske kombineret med lidt lækkert chokolade eller en buket fra blomsterhandleren, som måske stadig har åbent.

Herunder finder du alle vores forslag til last minute gaver. Til både ham, hende, par, singler, unge, børn og voksne.

Hurtige last minute gaver

Find en række gode last minute gaver i udvalget herunder.

Vis / Skjul filtre
Viser 7 ud af 7 resultater
Gavekort til TrueStory
Gavekort til TrueStory

TrueStory.dk er en oplevelsesportal, hvor du kan bestille en lang række last minute gaver til både kvinder, mænd og større grupper. Det er oplagt at give eventyrlystne mennesker et gavekort til oplevelser og du kan printe det direkte ud derhjemme.

Pris fra: 100.00 DKK.
Gavekort til parfume, make-up og kropspleje
Gavekort til parfume, make-up og kropspleje

Med en last minute gave til Billig-parfume.dk er der masser af muligheder for at vælge noget fint for gavemodtageren. Gavekortet kan bruges til både parfume, make-up og produkter til kropspleje.

Pris fra: 100.00 DKK.
Gavekort til Gucca
Gavekort til Gucca

Gucca er en webshop med et kæmpe udvalg i bøger, film på DVD og Blu-ray, CD'er, spil, legetøj og meget andet. her er derfor tale om den ultimative last minute gave, da den kan bruges af alle - unge som gamle.

Pris fra: 50.00 DKK.
Gavekort til gadgets hos Coolstuff
Gavekort til gadgets hos Coolstuff

Coolstuff.dk er en af de bedste gadgetshops i Danmark, med et stort udvalg. En hurtig gave hertil er især oplagt til børn og unge - men der er også masser af fine ting til de voksne.

Pris fra: 100.00 DKK.
Gavekort til oplevelser hos Go Dream
Gavekort til oplevelser hos Go Dream

Hos Go Dream kan du købe gavekort til en lang række gode oplevelser til både kvinder og mænd i alle aldre - samt børn og unge. Her er derfor også en lang række oplagte last minute gaver at finde.

Pris fra: 50.00 DKK.
Gavekort til bøger hos Saxo
Gavekort til bøger hos Saxo

Hos Saxo kan du give et gavekort til bøger, e-bøger og lydbøger. Shoppen har et stort udvalg og der er masser af muligheder for modtageren, hvis du vælger at købe en last minute gave herfra.

Pris fra: 100.00 DKK.
Gavekort til Plantetorvet
Gavekort til Plantetorvet

Har gavemodtageren grønne fingre, så vil en hurtig gave til Plantetorvet, være oplagt. Her kan man nemlig købe alt til haven og drivhuset.

Pris fra: 100.00 DKK.

Andre idéer til hurtige gaver

Når tiden er knap er der også andre gode muligheder for at finde hurtige gaver - enten hjemme hos dig selv blandt noget, du måske allerede har i skabene eller i de døgnåbne butikker.

Hurtige gaver du kan finde derhjemme

De fleste har uåbnede flasker, poser eller æsker stående i skabene, som endnu ikke er taget i brug - og man kan ikke se, hvorvidt en given flaske er indkøbt til lejligheden eller ej. Bare du pakker den flot ind.

 • Vin
 • Spiritus
 • Chokolade
 • Lys og servietter
 • En gavekurv med en pose kaffe, lidt sødt og en flaske

Last minute gaver i de fysiske butikker

Især i de større byer findes der butikker som har længe åbent - eller måske endda aldrig holder lukket. Gavesortimentet de forskellige steder svinger naturligvis, men i mange kiosker og på flere tankstationer kan du ofte finde:

 • Gavekort til biografen, iTunes eller Google Play
 • Færdigpakkede gavekurve
 • Buketter og sammenplantninger
 • Æsker med chokolade
 • Flasker med spiritus

Hurtige hjemmelavede gaver

Du kan også lave dine gaver selv, hvis det skal gå stærkt. Her er et gavekort en god idé og du kan f.eks. forære følgende væk:

 • En tur på jeres fælles yndlingsrestaurant
 • En tur i Tivoli med alt betalt
 • 5 x vinduespudsning eller græsslåning

Kombineret med en buket eller lidt sødt, vil denne type gave helt sikkert også vække begejstring, hvis blot gavekortet et tilpasset modtageren. Samtidig bliver denne type gave også meget personlig - og det er hos mange blot et ekstra plus.

FAQ om last minute gaver

Her finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål den type last minute gaver som består af oplevelsesgavekort.

Hvor kan hurtige gaver i form af oplevelsesgavekort bruges?

Du kan finde gavekort til oplevelser som kan bruges i hele Danmark. De fleste oplevelser er koncentreret omkring de større byer, men der findes også flere muligheder for at forære modtageren en last minute gave til en oplevelse i lokalområdet.

Brug eventuelt filtreringsmulighederne her for at søge efter oplevelsesgaver i forhold til, hvor gavemodtageren bor.

Hvor kan de viste last minute gaver købes?

Du finder her vores favoritudbydere af oplevelsesgaver og gavekort til print selv derhjemme. De er alle sammen leverandører, vi kan stå inde for så du er sikker på, dine hurtige gaver er af høj kvalitet.

Du kan søge blandt alle oplevelserne efter pris, geografi, type, alder og interesser lige her.

Er de viste last minute gaver også til børn?

Ja. Mange af de viste last minute gaver egner sig også fint til børn. Faktisk vil mange yngre gavemodtagere elske en god oplevelse. Find gode hurtige gaver til børn her.