Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til kandidat

Forestil dig at du efter 5 års intenst slid på skolebænken endelig kan kalde dig færdiguddannet. Du kan du starte på dit drømmejob og glæde dig over, at du endelig kan lægge bøgerne fra dig. Nu kan det nye kapitel i dit liv for alvor begynde. Kender du én som dette scenarie passer på? En ting er sikkert: Det skal fejres – og det med gaver!

At give en gave til en kandidat er at give vedkommende et fysisk bevis på deres sejr. Derfor er gaverne en vigtig del af afslutningsarrangementet for kandidaten!

Gave der fejrer kandidaten

Når kandidaten netop har afsluttet sin uddannelse, efter at have været isoleret og begravet under et bjerg af bøger, kunne vedkommende nok godt bruge at fejre sin sejr. Du kan derfor give kandidaten en gave, der gør det at afslutte uddannelsen til en fest!

 • Planlæg en fest – Hvorfor ikke gå all-in og planlægge en fest for kandidaten, som han eller hun sent vil glemme? Du kan samle kandidatens venner og bekendte, skrue op for musikken, lave lækre cocktails og generelt bare fejre, at kandidaten er færdig med studiet! Det er den perfekte gave, som både er personlig og uforglemmelig.
 • Bag en kage – En mere afslappet måde at fejre kandidaten kunne være at bage en lækker kage – eller får lavet én hos en konditor – en kage som I kan spise sammen, når kandidaten er kommet ud fra eksamenslokalet. Det er en simpel gave, som alle kan give!

Gave til minde

Du kan give kandidaten en gave, som kan minde om den dag, det lange uddannelsesforløb blev afsluttet – det er en betydningsfuld gave, som vil bringe smilet frem, hver gang blikket falder på den.

 • Pynt til boligen – En flot pyntegenstand er endnu et fysisk bevis på, at kandidaten kan begynde på et nyt kapitel i sit liv. Det kan være en gave, som kandidaten kan have stående i vindueskarmen eller på natbordet – en figur med vedkommendes stjernetegn eller måske en trendy sparebøsse. Find inspiration her.
 • Flot smykke – Ligesom pyntegenstanden er et smykke en gave, der vækker minder, når det bliver båret. Eller måske en kostbar nøglering. Find inspiration her.
 • Fotogaver - Giv den nyuddannede kandidat en fotogave med billeder fra den store dag, hvor uddannelsen blev afsluttet. Det kan f.eks. være et krus med billede eller lignende. Find inspiration til fotogaver her.

En sikker vinder

Den sikre gave er ikke nødvendigvis en dårlig gave! I tilfælde af at du ikke har så meget tid til at finde en gave til kandidaten, kan du finde inspiration til en simpel, men ikke desto mindre rigtig god gave.

 • Pengegave – Efter et langt uddannelsesforløb er det måske tid til at rejse, flytte eller købe en lækker, ny bil. Du kan give kandidaten en pengegave, der hjælper mod finansieringen af disse drømme! Find evt. en indpakning, er signalerer, hvad pengene er øremærket til. Find inspiration til pengegaver her.
 • Sig det med blomster – At give en flot buket blomster går aldrig af mode! Denne gave er lige charmerende hver gang! Send blomster online her.
 • Gavekort - Skal det være en nem og brugbar gave så giv et gavekort til en oplevelse, en kendt butik eller meget andet. Find ideer til gave kort du kan give her.

Gode oplevelser til kandidaten

Hvis der er noget vi husker bedst, så er det oplevelser, som har gjort indtryk på os. Derfor kan en oplevelse være den bedste form for gave at give kandidaten.

 • Comedy-show – Seriøsiteten på studiet har nok gjort, at kandidaten har brug for et godt grin! Tag ham eller hende ud og se et comedy-show og få trænet jeres lattermuskler sammen.
 • Ferrari-kørsel – Vil du give kandidaten en oplevelse for livet? Giv kandidaten mulighed for at stige ind i en lækker Ferrari og køre en lang og uforglemmelig tur! Find oplevelser med hurtige biler her.
 • Live-musik – Er kandidaten glad for musik? Så tag vedkommende med ud at se en af favoritkunstnerne optræde live. Der er intet så stemningsfuldt som at se sin yndlingskunstner live – det kan en CD eller streamet musik ikke hamle op med.
 • Rejse – Er du villig til at spendere lidt mere på gaven til kandidaten, kan du jo give vedkommende den ultimative drømmerejse i gave. Det vil uden tvivl være en gave, som kandidaten vil glæde sig til at tage i brug! Find inspiration her.

Find flere gode oplevelsesgaver her eller find flere gaver til hende her og til ham her.