Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til toastmaster

Måske planlægger du en fest eller et bryllup og har inviteret en af jeres venner til at være toastmaster og tovholder gennem eventen. Det er en ære at få lov til at være toastmaster, men det kræver meget energi og overblik! Derfor er det en god idé at give toastmasteren en gave, som tak for deres store indsats.

Toastmasteren vil være beæret over at blive betroet sådan en vigtig rolle, så han eller hun vil blive glad for enhver gave, der viser, at indsatsen har betydet meget for dig.

Den sjove gave til en toastmaster

Er du ude på at finde en gave til toastmasteren, som siger både ”tak for indsatsen” men også giver et godt grin? Herunder er nogle forslag til nogle gaver, som kan gøre netop dette.

 • Toastmasterklokke – Du kan give toastmasteren en fin klokke, der lader dem styre eventen, men samtidig er en spøjs gave, som de efterfølgende kan have stående i deres hjem. Det er en unik, men god gaveidé, som uden tvivl vil være morsom for toastmasteren at modtage. Find inspiration her.
 • Indgraveret lommelærke – Gaven er både personliggjort, sjov og et godt minde om eventen, som toastmasteren var en del af. 
 • Toaster – Humor er den bedste måde at sige nogen tak på! Ved at give toastmasteren en toaster giver du både en rigtig god og brugbar gave, men også en gave, som helt sikkert vil få vedkommende til at grine hver gang, de beslutter sig for at lave toast. Find inspiration her.

Madgaven

En klassisk måde at glæde andre er ved at tilfredsstille deres søde tand og ved at fylde deres maver med lækkerier. Toastmasteren vil være beæret over at få en madgave, som vedkommende kan nyde godt af, når det lystes.

 • En æske chokolade – Nærmest alle er vilde med at nyde en lækker chokolade som forkælelse i løbet ad dagen. En god æske chokolade er en gave, du aldrig kan gå helt galt i byen med og som toastmasteren kan nyde godt af efter udført dåd! Find gode chokoladegaver her.
 • En flaske vin – At give en flaske vin er en universal gave, som kan bruges i nærmest alle situationer – og så smager det oven i købet godt! En flaske vin er den perfekte takkegave og er derfor perfekt som gave til toastmasteren. Find gode vingaver her.
 • Specialøl – Er toastmasteren en af de personer, som foretrækker øl frem for vin, kan den perfekte gave til toastmasteren være specialøl, som er flot pakket ind. Det er en gave, der har samme effekt som vinen, men er et alternativ, hvis det at give en flaske vin føles lidt for uoriginalt. Specialøllen kan også smækkes sammen med vinen og chokoladen til en flot gaveæske! Find gode ølgaver her.

Den simple gave til toastmasteren

Den simple gave er ikke lig med den kedelige eller dårlige gave. Den kan sagtens have stor værdi for modtageren, selvom den er mere simpel.

 • Blomster – En flot buket blomster er et hit hver gang! Der er noget specielt over at få levende blomster, hvilket nok er derfor, man altid bliver glad for at modtage netop denne gave. Find inspiration til blomstergaver her.
 • Et personligt kort – Personlige hilsener kan i mange tilfælde betyde meget mere end materielle ting. Du kan købe et flot kort eller lave et selv og skrive en personlig hilsen. Det er en simpel gave som toastmasteren senere kan have hængende på køleskabet som minde. Find inspiration her.
 • Gavekort - Når det skal være hurtigt, nemt og brugbart, så giv et gavekort. Find gode ideer til gavekort her.

Hyggegaven

Hvem siger, at gaver skal være ting? Du kan sagtens give toastmasteren en hyggelig dag i takkegave! Det er en gave, der kan nydes i fællesskab med partneren, vennen eller måske dig selv, og som vil være en god oplevelse for alle.

 • Invitér på brunch – Man siger jo at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke invitere toastmasteren på en brunch? Det kombinerer morgen- og middagsmad i ét og er den perfekte måde at starte dagen på! Find inspiration her.
 • Spa – Føler du for at forkæle toastmasteren, kan du tage vedkommende med i spaen og have en dejlig afslappende dag sammen, hvor velvære og hygge er det eneste, I skal tænke på! Find inspiration her.

Find flere gode gaveideer til kvinder her og til mænd her. Held og lykke med gavejagten!