Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

70 års gave

Skal du give en god gave til en mandlig eller kvindelig 70 års fødselar, så er mulighederne rigtig mange. Afhængig af hvad din relation til den 70 årige er, er der mange forskellige gaver at vælge imellem. I denne artikel får du masser af inspiration til en god 70 års gave.

Uanset om det er din nære eller perifere ven, din far, mor, bedstefar eller bedstemor som fylder år, så er 70 år noget, som skal fejres. Mange vælger at holde en stor fest og inviterer en masse gæster med. Andre inviterer de nærmeste hjem til en mindre fejring.

Under alle omstændigheder fortjener en 70 års fødselar en god gave. 

En nem 70 års gave

Skal det være nemt? Nogle gange har man bare ikke det helt store overskud til at være kreativ og finde på en unik gave. I sådan et tilfælde er det en god idé at vælge at give et gavekort.

Med et gavekort sikrer du dig nemlig, at modtageren får noget, han eller hun bliver glad for. Samtidig kan du vælge at give et gavekort til noget, som du ved, vedkommende kan lide eller kan bruge. Og på den måde får du lavet en nem gave om til en personlig gave.

  • Gavekort til planter. Hvis den 70 årige har have, elsker at bruge tid på den og har bare lidt grønne fingre, så er et gavekort til planter en god gave. Som 70 årig er de fleste gået på pension, og så opstår der pludselig en masse fritid, som mange vælger at bruge på deres have. At nusse om og se nye planter gro er noget, der glæder de fleste. Find inspiration her.
  • Gavekort til møbler. Kvalitetsmøbler er noget, man kan omgive sig med og bruge hver eneste dag. Har fødselaren nogle ældre møbler, som ikke giver den bedste komfort, er et gavekort til nye møbler derfor en god gave. Jo ældre man bliver, jo mere skrøbelig bliver fysikken som regel, og man kan bl.a. passe på sin krop ved at sidde i gode og behagelige stole. Find inspiration her.
  • Nyttige hjælpemidler. Som 70 årig er kroppen ikke hvad den var engang. Heldigvis findes der mange nyttige hjælpemidler der gør livet nemmere og sjovere for de ældre - hjælpemidler der ikke fandtes tidligere. Det er den ultimative gave til ældre der har gangbesvær eller andre fysiske udfordringer. Bliv inspireret her.

Hvis du ikke vil give et gavekort, men stadig gerne vil finde på en nem gave, så er en gavekurv fyldt med lækre varer, en stor blomsterbuket eller en haveplante – igen hvis det er en haveejer – også to gode bud på en 70 års gave.

En unik 70 års fødselsdagsgave

Hvis fødselaren er en, du kender rigtig godt, så har I sikker også en masse minder sammen. Derfor er en personlig gave oplagt, da det viser, at du holder af vedkommende.

  • Fotobog. En fotobog fyldt med billeder fra jeres oplevelser sammen er noget, især ældre mennesker sætter kæmpestor pris på at få. Bogen kan man altid tage frem og bladre i, og i stedet for at billederne bare ligger gemt på en smartphone, får de her lov til at blive set på og nydt. Prøv det her.
  • Krus med billede. Et personligt krus med et billede er ligeledes en gave, som 70 års fødselaren vil blive glad for. Så kan han eller hun drikke sin morgenkaffe og blive i godt humør af at se på billedet på kruset hver dag. Find det her.
  • En god bog. Som 70 årig har de fleste meget fritid, og derfor er der mange, som elsker at læse i gode bøger og blive opslugt af en anden verden. Find derfor en god bog at give, og giv gerne inden for en genre, som du ved, at han eller hun holder af. Find inspiration her.
  • Oplevelsesgave. Vil du give noget helt unikt, så findes der rigtig mange oplevelser, du kan sende din 70 årige ven eller familiemedlem ud på. Det kan være en tur rundt i København, en tur på museum, et spaophold. Ved du ikke helt, hvad der interesserer modtageren af din gave, kan du give et oplevelsesgavekort, hvor fødselaren selv kan vælge imellem flere forskellige aktiviteter. Find inspiration her.

Find flere egnede oplevesesgaver til ældre her eller tjek vores guide med gode fødselsdagsgaver.