Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til sygebesøg

Måske kender du en, der er i den triste situation, at vedkommende ligger på sygehuset med smerter og ubehag. Eller måske er det en, der endelig er kommet hjem efter et langt sygdomsforløb. Hvad end grunden måtte være for at du søger en gave til vedkommende, kan du her finde nogle gaveforslag, som måske kan være med til at løfte deres humør.

At give en gave til en på sygehuset, eller en der har været i gang med et langs sygdomsforløb, er en måde at signalere til dem, at du støtter dem, og at du tænker på dem. Selv den mindste gave kan få stor betydning, fordi den kommer i en svær situation og giver lidt håb for den indlagte.

Gave til sygebesøg til den indlagte

Hvis du skal besøge en, der ligger på sygehuset nu, må du tænke på, hvad personen virkelig savner eller mangler specielt. Det kan blive en rigtig betydningsfuld gave at give den indlagte.

  • Deres yndlingssnack – Ved du for eksempel, at vedkommende elsker chokolade? I så fald er en god æske chokolade måske lige netop den gave, du skal medbringe den indlagte, som de vil værdsætte mest – hvis ikke der er noget til hinder for, at den syge må spise chokolade. Find chokoladegaver her. Du kan også give en gavekurv med snacks.
  • Læbepomade – Hvis man har tendens til tørre læber, kan det blive meget værre, hvis man samtidig er syg. Ved du, at det er tilfældet med den indlagte, vil en god læbepomade være lige det, der er brug for. Find det her.
  • En god pude – Gør det mere behageligt for den indlagte at være på sygehuset ved at give dem en ekstra pude i gave, som de kan bruge i stedet for eller som supplement til deres hovedpude. 
  • Et maleri – gør sygehuset mere hjemligt og tag et flot maleri med til den indlagte, som vedkommende kan kigge på og blive inspireret af. Du kan enten købe et smukt maleri, eller du kan slå dit indre kreative væsen løs. Find inspiration her.
  • Billeder af familien – Intet gør et fremmed værelse mere hjemligt end billeder af dem, man holder mest af. Du kan arrangere en fotosession med vedkommendes børn, ægtefælle eller forældre og indramme billederne, så de kan stå på natbordet ved siden af den indlagte. Det er en meget betænksom gave, som den indlagte vil elske! Find ideer til fotogaver her.
  • Bestil mad til hospitalet – Måske ved du, at vedkommende elsker kinesisk, men ikke har haft mulighed for at få sin yndlingsmad i nogen tid, fordi han/hun har ligget på hospitalet. Hvis det er muligt, kan du kan gøre den syge rigtig glad ved at bestille yndlingsmaden og tage den med på sygehuset som overraskelse.
  • Ting til at fordrive tiden med - Det kan være kedeligt at være indlagt, så du kan også komme med nye ugeblade, magasiner, kryds og tværs eller en iPad til låns eller lignende, så den indlagte har noget at fordrive tiden med.
  • Noget at se frem til - Du kan også give den indlagte noget at se frem til. Det kan f.eks. være en oplevelsesgave eller et gavekort til en butik der handler med noget der interesserer den syge.

Gaver til den raske

Efter et langt forløb med smerte, ingen energi og ubehag må det være en stor lettelse for den indlagte endelig at komme rask hjem igen. Det skal da fejres med gode, betænksomme gaver!

  • En flot buket blomster – Man får blomster, når man har noget, der skal fejres – netop af denne grund, er blomster sådan en festlig gave at få, som samtidig er super flot at have stående i hjemmet. Find gode blomstergaver her.
  • Hold en fest – Intet siger velkommen hjem som at være omgivet af de mennesker, der betyder mest for en! Du kan give den tidligere indlagte en stor overvældende overraskelse ved at lave deres yndlingsmad og -desserter, pynte flot op og invitere alle dem, som den vedkommende holder meget af.