Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Smykkegaver

Nogle gange behøver en god gave ikke at være alt for kompliceret for at blive værdsat. Mange gange kan noget så simpelt som et fint smykke, være lige netop den gave, der falder i god jord, da der ofte er tilknyttet mere betydning til en smykkegave. Et smykke er en konstant påmindelse om den, der har givet smykket – og nogle gange er det en gave i sig selv.

Der er mange variationer af smykker – det behøver ikke kun at være de klassiske ringe, halskæder og armbånd. Det kan også være tilbehør, som på samme måde giver det ekstra pift til det tøj, man har på.

Smykkegaver til hende

Vil du forkæle dit livs kærlighed, din gode veninde eller imponere din svigermor, kan du give hende en smykkegave til at minde hende om, at du holder utroligt meget af hende. Smykker er en betænksom gave, som vil vække glæde.

 • Et fint armbånd – Et armbånd er en gave, som du kan give til en hvilken som helst kvinde i dit liv. Du kan finde armbånd til enhver stil, så du vil uden tvivl kunne finde et, der er helt perfekt til den kvinde, du ønsker at give gaven. Find inspiration her.
 • Ringe – En ring er en mere symbolsk smykkegave, som alle kvinder vil elske at få. Derfor kan du give din udkårne en smuk ring, som hun kan have på til fest, på arbejdet og eller til hverdag. Men du kan også give din veninde en margueritring eller en anden ring, som hun har ønsket sig. Find inspiration her.
 • Dameur – Et lækkert ur er et must have for enhver kvinde! Derfor kan et flot og holdbart ur være netop gaven, der vil bringe lykke til den kvinde, du skal begave. Find inspiration her.
 • Øreringe – Et par øreringe er en klassisk smykkegave, som enhver kvinde vil sætte stor pris på at få. Du kan finde nogle helt enkle par eller nogle øreringe i mere detaljerede design, alt efter hvad hun kan lide. Har hun ikke hul i ørerne, skal det selvfølgelig være øreringe med klips. Find inspiration her.

Smykkegaver til ham

Heldigvis er det blevet in, at mænd går med smykker. Alt fra øreringe over armbånd til halskæder. Og det behøver ikke være de kraftige guldkæder og kæmpe ringe, der skriger, ”jeg er betydningsfuld”, men kan være ganske almindelige smykker med maskulin elegance.

 • Herreur – Mænd elsker både teknik og luksus. Et flot herreur, som kan en masse eller viser mere end bare tiden kan derfor være den ultimative gave til ham, du er på gaveindkøb til. Find inspiration her.
 • Slipsenål eller -klemme – En mand ser altid lidt mere elegant ud, når han har slips på. Men han kan blive endnu mere elegant, hvis han har et smykke på slipset. En nål eller en klemme til slipset er en gave, som du oven i købet kan tilpasse perfekt til din pengepung, da de fås i alle prisklasser. Find inspiration her.
 • Manchetknapper – En anden elegant smykkegave til ham, kan være et par speciallavede manchetknapper, som han kan bruge med sit jakkesæt. Det er især en god gave at give til eksempelvis sin forlover eller sin kæreste – en ting er dog sikkert: Gaven vil få ham til at føle sig som noget særligt – og det er han jo også. Find inspiration her.
 • Armbånd, halskæde, ring – Ligesom til hende kan du også købe de ”sædvanlige” smykker. Det kan være et læderarmbånd, en halskæde med f.eks. dog tag i eller en flot stålring med et maskulint mønster. Find inspiration her.

Smykkegaver til børn

Når du køber smykker til børn, er det en god idé at købe et, som kan bruges i mange år, eller som kan ændres, så den lille Bambi kan udskiftes med et hjerte eller lignende.

 • Halskæde med vedhæng – En god smykkegave til det lille barn kan være en halskæde med et vedhæng. Det kan være et kors, et hjerte, thorshammer eller barnets stjernetegn. Vedhænget skal selvfølgelig afstemmes efter, om det er en pige eller en dreng, gaven er til. Find inspiration her.
 • Armbåndsur – Er barnet i eller ved at være i den alder, hvor klokken skal læres, så vil et armbåndsur være en perfekt gave. Find inspiration her.

Til den lille pige kan et charmsarmbånd også være en rigtig god gave. Så er der også gaveidéer til fødselsdage i årene frem, hvor du – eller andre – kan give nye charms år efter år, samt til forskellige begivenheder i pigens liv – konfirmation, endt eksamen osv.

Smykkegaver til enhver

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken smykkegave du skal give til vedkommende, fordi du ikke kender hans eller hendes smag eller stil så godt, er der en smykkegave, som du kan give til enhver, og som er ufejlbarlig.

 • Gavekort til smykkeforretning – Giv et gavekort til en anerkendt smykkeforretning i gave. Så kan gavemodtageren frit kan vælge, hvad han eller hun gerne vil have inden for gavekortets værdi. Det kan også være som et tilskud til et meget dyrt smykke vedkommende ønsker sig, og så kan han/hun selv lægge resten til. Find inspiration her.

Held og lykke med smykke- og gavejagten.