Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til 9-årig

At give en gave er en universel måde at fortælle nogen, at man holder af dem. Gaven behøver ikke nødvendigvis at have en bestemt størrelse eller pris for at få betydning – det handler om tanken bag gaven. En ting er sikkert – lige meget hvilen gave du giver børnene i gave, vil de tænke på dig og smile, når de bruger den!

Der er ikke noget bedre end at se en lille dreng flå gavepapiret op af ren nysgerrighed over, hvad der gemmer sig under det. Når papiret endelig er væk, åbnes hans mund på vid gab, fordi gaven viste sig at være præcis den blå cykel, han havde ønsket sig. Det samme gælder, når pigen får øje på den dukke, hun havde bedt om så længe. Gaver giver børn glæde – derfor er de vigtige.

Den gode gave til en pige på 9 år

Pigen kan lide at lege og pynte sig. Her kommer nogle forlag til nogle unikke gaver, du kunne forære den 9-årige pige, som vil gøre hende rigtig glad:

 • Dukke – Mange piger er vilde med at lege med dukker, så det er altid en sikker vinder! Find eksempler her.
 • Lego Friends – Med Lego Friends kan hun bygge et helt hus og fortælle sin egen historie imens. Find det her.
 • Tøj – Piger bliver så glade, når de får den kjole, der får dem til at føle sig som prinsesser. Find det her.
 • Hårpynt – det kunne være pandebånd, elastikker, hårspænder og mange flere. Gaven er simpel, men får pigen til at føle sig stor og smuk. Find det her.
 • Puslespil – Er pigen glad for udfordring, er et puslespil en rigtig god gave. Find det her.
 • Kreative redskaber – Mange piger er glade for at tegne og udfolde sig kreativt, derfor vil det at få nogle gode redskaber til det, gøre hende rigtig glad. Find eksempler her.
 • Rulleskøjter – hvis pigen kan lide fart over feltet, vil et par rulleskøjter være den perfekte gave til hende. Find det her.

Gave til den energiske dreng på 9 år

Den 9-årige dreng har for det meste meget energi og har brug for at brænde noget krudt af gennem leg. Derfor er en god gave til en dreng ofte noget, der gør det muligt for ham.

 • Lego – han kan bygge alle de spændende ting, han vil. Hvis han er stor fan af Star Wars, kunne man give ham et Lego-sæt i Star Wars tema i gave. Find det her.
 • Fjernstyret bil – En fjernstyret bil vil få ham til at føle sig som den sejeste fartbølle, selvom han ikke sidder i bilen. Find det her.
 • Sportsudstyr – Hvis drengen er glad for sport, kan du aldrig ramme helt ved siden af ved at købe udstyr til hans yndlingssport. Find det her.
 • Løbehjul – Skal der lidt fart over feltet, kan du give drengen et løbehjul, som han kan fræse rundt på. Find det her.

Gaver til søskende

Hvis du skal finde en gave til søskendepar, vil det være smart at gå efter noget, som de begge kan have glæde af i længere tid.

 • Trampolin – trampolinen er en klassisk gave, som børn i alle aldre kan få stor glæde af i mange år! Børnene vil blive så glade for den, at de vil tænke på dig hver eneste gang, de leger på den. Læs mere her.
 • Brætspil – et brætspil kan samle børnene på en anderledes måde end andre ting. Et brætspil kunne være en god gave til et par søskende, i det de kan spille mod hinanden, når de har lyst. Find det her.
 • Udendørsspil – Der findes mange forskellige spil til udendørs brug også, stangtennis, badminton, kongespil, kroket osv. Med en sådan gave kan hele familien samles og hygge. Find det her.
 • Oplevelser – Giv børnene en uforglemmelig oplevelse og se dem stråle af begejstring. Det behøver ikke at være det helt ekstreme – det kunne være en tur på en gokartbane, en klatretur, et madkursus eller at besøge Den Blå Planet. En oplevelse er den perfekte måde at give børn gode vedvarende minder. Find gode oplevelsesgaver til børn her.

Savner du flere gaveideer, så tjek vores artikel med gaver til børn her.