Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til elektriker

Når man bliver færdig som elektriker, er det en tradition at holde et stort svendegilde for at markere dagen. Hvis du er inviteret til svendegilde eller en anden festlig begivenhed hos en elektriker, bør du naturligvis medbringe en gave. Men hvad kan du give i gave til en elektriker – nylig udlært eller gammel i faget? Læs med i denne artikel, og få masser af inspiration til valg af gave.

En elektriker arbejder med strøm og lys og er ekspert til at udskifte og vedligeholde ledninger, strømstik, el-systemer og alt andet, der har med elektriske løsninger at gøre. Det tager tre til fem år at blive elektriker, så en nyuddannet elektriker fortjener i allerhøjeste grad en god gave.

Du kan vælge at finde på en gave, der på den ene eller anden måde har noget med elektrikererhvervet at gøre, men du kan også gå helt andre veje og finde på anderledes og sjove gaver, der intet har med elektrikerfaget at gøre.

En god gave til elektriker

Hvis du gerne vil give en gave, som er inden for den genre, en elektriker arbejder med til dagligt, så har vi her fundet på tre gode bud på dette.

  • Værktøj. Professionelt værktøj er altid en god og oplagt gave at give. Det kan f.eks. være en værktøjsholder til at sætte i bæltet, som er guld værd for en elektriker. Så er værktøjet altid lige ved hånden, hvilket især er brugbart, hvis det er elinstallationer, der skal udføres fra eksempelvis en høj stige. Find inspiration her.
  • Prøv kæmpe gravemaskiner m.m. Selvom han eller hun har valgt at blive elektriker, kan det være sjovt at udfordre elektrikeren inden for en anden kategori. Ved at give en oplevelse, som går ud på at prøve at betjene maskiner i XXXL-størrelser, som f.eks. kan flytte 1.000 tons jord, giver du både en uforglemmelig oplevelse, samtidig med at manges barndomsdrømme går i opfyldelse. Find fede oplevelsesgaver her.
  • Smykke. Et smykke, der på den ene eller anden måde symboliserer elektrikerfaget, er en smuk og betænksom gave. Du kan finde et motiv, du ved, modtageren vil sætte pris på og få indgraveret et citat eller billede af f.eks. en pære eller et lyn, som begge er noget, der symboliserer strøm. Find inspiration her.

Giv en anderledes oplevelse i gave til elektrikeren

I stedet for at give en gave, der holder sig til det erhverv, modtageren har valgt, kan du vælge at give en oplevelse, der intet har med elektrikerfaget at gøre. Det er altid et hit, da det er en anderledes og meget personlig gave. Hvis den oplevelse, du vælger, kræver en forklaring, kan du lave et kort til, som beskriver, hvorfor du lige netop har valgt at give denne oplevelse.

  • Photoshoot. En lidt anderledes gave er et photoshoot. Hvis elektrikeren har en dejlig kæreste, kone eller mand og måske nogle børn, så kan det være en skøn gave at få taget nogle portrætter, som kan hænge på væggen eller sættes i fotoalbummet. Det kan også gøres til en humoristisk gave, hvor elektrikeren kommer i arbejdstøjet og får taget sjove billeder. Find inspiration her.
  • Barbering eller frisør. Hvis elektrikeren holder sig et skæg, kan det være en rigtig god idé at give en tur til en professional barber. Det er en unik gave, som de færreste ikke tænker over giver lidt ekstra velvære og luksus i hverdagen. Det samme gør sig gældende med en tur til frisøren, hvor en hovedbundsmassage og hårkur kan gøre store underværker for både den mandlige og den kvindelige elektriker. Læs mere her.
  • Personal shopper. En personal shopper er den perfekte gave til alle, som ikke allerede har sin helt egen stil. En personal shopper hjælper med at finde tøj, der passer til hans eller hendes stil, og tøj som fremhæver de gode ting og skjuler de knap så gode ting. Læs mere her.

Du kan finde flere mange andre oplevelser under gavetypen oplevelsesgaver eller finde yderligere gaveideer til mænd lige her eller til kvinder her.