Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til svigerdatter

Forholdet svigerfamilien imellem kan være følsomt og måske lidt anstrengt – eller det kan være helt perfekt! Det skader i hvert fald aldrig, hvis du kan finde en rigtig god gave til svigerdatteren, hvad enten det er til jul eller fødselsdag.

Vi har hér samlet en række forslag, som vi tror på vil glæde kvinden i jeres søns (eller datters, for dén sags skyld) liv. Det er nemlig ikke altid, at du kan regne med sønnikes hjælp til den slags. Vi håber, du bliver inspireret!

Forkælelsesgaver

Du går aldrig galt med en forkælelsesgave – og samtidig siger du til hende, at du tænker på hendes velvære.

 • Makeup – Hvis du kender hendes yndlingsbrands – eller ser noget nyt og spændende – pak det ind og glæd hende! Husk eventuelt et byttemærke, hvis du eksperimenterer. Find det her.
 • Cremer – Der findes masser af luksuriøse cremer, der får hende til at føle sig værdsat og elsket. Find det her.
 • Massage – Giv hende og hendes ømme skuldre lidt velfortjent opmærksomhed med et gavekort til en god omgang massage. Er I nærmest slyngveninder, så kan du jo selv tage med. Find det her.
 • Mani/pedicure – Mange kvinder elsker at føle sig forkælede og nyde smukke negle og fødder. Giv en gave, der giver igen, og forkæl hende med et gavekort til en mani- og/eller pedicure. Find inspiration her.
 • Blomster – Blomster er altid et hit! Giv en stor og strålende buket, der vil få hende øjne til at stråle. Du kan læse mere om blomstergaver andet steds her på siden. Find gode blomstergaver her.
 • Chokolade – Diamonds are a girl’s best friend – men chokolade kommer vist på en sikker andenplads. Giv hende en smukt indpakket æske med fine, fyldte chokolader. Find gode chokoladegaver her.
 • Hotelophold – Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og forkæl dem begge med et hotelophold lidt uden for byen, hvor de kan blive forkælede fra top til tå? Find inspiration her.
 • Kurbad og spa – Og apropos forkælelse, giv hende en dag i en spa eller kurbad – forkælelse, luksus og afslapning helt ud til fingerspidserne. Find inspiration her.

Sansefulde gaver til din svigerdatter

Brug sanserne og føl dig frem til den perfekte gave.

 • Gavekort til takeaway – Er hun vild med kaffe? Med nudler eller pizza? Giv hende et gavekort, som hun kan bruge når som helst. hun har lyst til lidt selvforkælelse. Find ideer til andre gavekort her.
 • Middage – Invitér hende på en middag hjemme hos jer selv sammen med sønnike eller giv et gavekort til en lækker café eller restaurant. Find inspiration her.
 • Parfume – En velduftende parfume vækker sanserne – og smilet. Men husk en mulighed for at bytte. Det er svært at gætte en andens yndlingsduft, hvis ikke du kender den i forvejen. Find det her.

Til læsehesten

Har din svigerdatter altid en bog nær ved, så bør du overveje en læsegave.

 • Abonnement – Et abonnement på alt fra Eurowoman til Wired eller TIME vækker glæde – måned efter måned.
 • Bøger – En god bog kan alle bruge. Har du f.eks. hørt om én, der har fået særligt stor opmærksomhed eller gode anmeldelser, kan det være en super god gaveidé. Find inspiration her.

Indretning

Forskøn hendes hjem med fine ting til vægge, køkken og meget andet.

 • Plakater/illustrationer – Glæd både hende og hjemmet med flotte illustrationer til væggene. Find inspiration her.

Find yderligere inspiration til gaven til din svigerdatter i vores store guide med gaver til hende.