Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til jordemoder

Jordemødre har måske en af de vigtigste funktioner hér i livet – og du kan tro, at de fleste elsker deres job og er meget stolte af det. Så stolte, at de næsten kan huske hvert eneste barn, som de hjælper til verden. Jordemoderen giver mange mødre gode råd, og mange mødre betror sig til dem. Det er et job med stor dedikation og indlevelse i hver eneste patient. Så måske har du allerede overvejet at give din jordemoder en gave?

Vi siger: Gør det! Derfor har vi herunder samlet en række forslag til dig, der synes at din jordemoder fortjener en lille (ellers større) gave. Nå ja, og forresten: tillykke til dig og familien med familieforøgelsen! 

Et varigt minde i gave til din jordemoder

Giv en gave, der varer længe, og som kan minde jordemoderen om din taknemmelighed og dén forskel han eller hun kan gøre hos hver enkelt patient. Og ja, der findes mandlige jordemødre.

  • Smykker – Der findes mange forskellige smykkemuligheder – endda flere, der har børn eller fødsel som tema. Giv for eksempel en halskæde eller et armbånd med livets træ som vedhæng. Livets træ er symbolet på jordemoderprofessionen. Det vil hver dag minde jordemoderen om stoltheden for faget. Find inspiration her.
  • Afstøbning i gips – Du kan også give en meget personlig gave, der for altid vil minde om din taknemmelighed. Få lavet en gipsafstøbning af din babys hånd eller fod, som jordemoderen kan sætte til at pynte på kontoret eller måske endda hjemme i vægreolen. Find flere personlige gaver her.
  • Gavekort – Med et gavekort er du både på den sikre side, samtidig med at du kan målrette din gave. Du kan vælge mellem et hav af forskellige gaver, der kan brede sig over alt fra et gavekort til et havecenter, over et ophold af kortere eller længere varighed, til makeup eller parfume eller til mange forskellige oplevelser. Find ideer til gode gavekort her.

Forkæl din jordemoder

En jordemoder er der altid for andre – inklusiv dig. Det er måske på tide at give noget igen med en gave, der forkæler jordemoderen i stedet.

  • Chokolade – En chokoladegave går du aldrig galt i byen med, især hvis du ikke kender din jordemoder rigtig godt og er lidt på bar bund i forhold til, hvad hun eller han vil blive glad for. Find en rigtig smuk æske med fine fyldte chokolader, som kan nydes efter en lang dag med benene oppe og en pude i nakken. Find chokoladegaver her.
  • Blomster – Måske er det mest dig, der er blevet begavet med blomster, da dit barn blev født. Så måske er det tid til at give lidt igen? Find en flot og smuk buket, som du kan overraske din jordemoder med. En buket kan komme i mange størrelser, udformninger og prisklasser og passer derfor perfekt til både det store og det mindre gavebudget. Find blomstergaver her.
  • Massage – Hvor tit tror du en jordemoder har tid til at tænke på sig selv midt imellem alle fødsler og opmærksomhed på sine klienter? Giv en gave, der viser at du også tænker på hende eller ham og deres velvære og giv et gavekort til en massage, der får de stive muskler blødt op og får blodet til at løbe frit og rundt igen. Det vil med garanti gøre glæde. Find inspiration her.
  • Spa for en dag – I samme genre kan du overveje at give jordemoderen en dejlig afslappende dag i en spa, hvor han/hun kan glemme både tid, arbejde og bekymringer og give sig hen til varme kilder, massage og selvforkælelse. Find en spa i nærheden af, hvor jordemoderen bor, og køb et gavekort, så jordemoderen selv kan bestemme datoen. Find inspiration her.

Find flere gaveideer til hende her eller find yderligere inspiration i vores artikel med barselsgaver.