Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til nørden

Når du skal købe gave til din ven, kæreste, kone, lillebror eller far, vil du gerne finde det helt rigtige. Skal du købe en gave til en vaskeægte nørd, bliver opgaven hurtigt lidt sværere, men også en hel del sjovere. Du har nemlig endelig undskyldningen for at boltre dig i gadgets, spil og skørt interiør.

Når du skal finde en gave til en nørd, er det vigtigt, at du gør dig klart, hvilken type nørd du har med at gøre. Det nytter jo intet at komme med Star Wars, hvis din nørd er til Pokemon. Når du har gjort det klart, kan du blot gå på opdagelse og finde den absolut bedste gave.

Nørdede gaver til ham

Når der skal købes gaver til den mandlige nørd, ligger gadgets uden tvivl højt på listen. Nørder elsker gadgets, og specielt når de kan fås i en version, der passer lige til deres favoritspil eller -film.

 • Droner – Den nyeste craze blandt mænd er droner. Og for, at de ikke skulle være nok, kan de også fås i både neutrale udgaver og eksempelvis i Star Wars-versioner. Find eksempler her.
 • VR-briller – Virtual Reality er meget populært inden for gaming-verdenen, så hvorfor ikke give din favoritnørd et par virtual reality-briller, så han kan være med på legen. Se eksempler her.
 • Byg-selv figurer – Mænd elsker at nørkle, så derfor ville det være perfekt med en byg-selv version af deres favoritfigur, -skib, eller -bygning. 

Find mange flere fede og nørdede gadgets lige her eller tjek vores side med generelle gaveideer til ham her.

Nørdede gaver til hende

Måske tænker du umiddelbart, at en nørd må være af hankøn, men det er som bekendt langt fra sandheden. Derfor er det værd at overveje, om hende du skal købe gave til også er en vaskeægte nørd.

Hvis det er tilfældet, er gadgets ligeledes et godt bud på en gave, men det er måske ikke dronerne, der trækker mest. Heldigvis kan du dog finde mange sjove gaver, der også egner sig til nørdede kvinder.

 • Massagepude – Hvis man er en gaming-nørd, der bruger timer foran computeren, kan nakken hurtigt blive øm. Så er en massagepude en kærkommen gave. Se eksempel her.
 • 8-bit smykker – Intet siger ’jeg elsker dig’, som et pixeleret hjerte.
 • Teæg og lækker te – Lange bøger går hånd i hånd med en god kop te. Så er din nørdveninde læsehest og drikker te, er dette den optimale gaveide. Se eksempler her.
 • Neglelakholder – Perfekt til nørden, der går op i nailart eller bare pæne negle. Se eksempel her.

Find mere inspiration i vores artikel med gaver til hende.

Den rette påklædning

Der findes mange forskellige måder at glæde en nørd, og tøj kan være én af dem.
Med den rigtige påklædning kan en nørd nemlig vise lige præcis, hvor de hører til.

 • Film-, spil-, og serieinspireret tøj – Giv din nørd mulighed for rigtig at vise, hvilket fandom han/hun hører til med en trøje med enten billeder eller citater. Det kan også være sjove t-shirts.
 • Cosplay-tøj – Mange nørder ynder også at klæde sig ud som deres favoritkarakterer, og derfor kan du med fordel også overveje tøj af cosplay-genren. Find sjovt udklædningstøj lige her.
 • Onesies – En skøn, plysset heldragt må være det absolut skønneste at tilbringe dagen i, når den alligevel skal foregå foran en computer. Du kan tilmed finde dem med eksempelvis Pokemon-tema. Find dem til kvinder her og til mænd her.

Ting til hjemmet

En rigtig nørd elsker at kunne indrette sit hjem efter sine interesser, og det kan du heldigvis hjælpe med. Der findes et hav af forskellige kult-inspirerede artikler til hjemmet, som vil fungere som den perfekte gave til en nørd.

 • Krus – Et krus med favoritfiguren er den perfekte gave til nørden, der ikke ønsker hele sit hjem indrettet efter et spil eller en film. Se eksempler her.
 • Lamper – Der findes mange fede lamper til nørden, hvad end det er Star Wars eller Game of Thrones. Se eksempler her.
 • Billeder – Den bedste måde, hvorpå nørden kan vise sin fanside, er med en plakat eller et billede på væggen.

Oplevelser ud over det sædvanlige

Hvis du hellere vil give din yndlingsnørd en oplevelse, er der også råd at hente. Lige fra Harry Potter-verden i London til historierelaterede aktiviteter og afprøvning af spændende teknik. Tag nørden med på tur, og giv en gave, som i begge sent vil glemme. 

Find inspiration til fede oplevelsesgaver her.