Gave til kusine

Skal du finde på en god gave til din kusine? Det kan være svært at vælge den helt rigtige ting at give i gave til din kusine, ligesom der er stor forskel på, hvor godt man kender sin kusine, og ved, hvad hun ønsker sig. Læs med i denne artikel og få masser af gode idéer til gaver til kusinen.

Lige meget om din kusine er teenager, barn eller voksen, så kan du finde inspiration til den helt rigtige gave her. Vi har fundet praktiske gaver, sjove gaver og oplevelsesgaver, og der er noget til enhver pengepung.

Du kan desuden finde flere ideer til gaver til børn her, og gaver til teenagere her, eller gaver til hende, hvis din kusine er voksen.

Den perfekte gave til kusinen

Nogle gaver er bare altid et hit på gavebordet. Vi har udvalgt fire af slagsen, som desuden heller ikke kræver det helt store kendskab til kusinen. Men jo bedre du kender hende, jo nemmere har du selvfølgelig ved at ramme lige præcis hendes smag.

  • Sportsudstyr.  Hvis din kusine dyrker sport, så er nyt udstyr til sporten altid dejligt at få. Det kan være løbesko, badedragt, ny ketcher eller andet relevant til hendes sportsgren. Find det her.
  • Tøj. Nyt tøj til garderoben kan ingen piger få for meget af. Sørg dog for at vælge noget, der er inden for hendes smag, og undersøg altid mulighederne for at bytte, da den rigtige størrelse kan være svær at ramme. Find det her.
  • Makeup. Hvis kusinen kan lide at gå med makeup, så er nye makeup-produkter altid sagen. Hvis du selv bruger makeup kan du vælge dine egne favoritter eller spørge hos en makeup-forhandler, hvad der hitter for tiden. Find det her.
  • Smykker. Halskæder, ringe, armbånd osv. Alle smykker er populære, og både guld og sølv er moderne for tiden. Find det her.

Giv en oplevelse til din kusine

En oplevelse er en helt særlig og unik gave at give. Den fylder ikke meget på gavebordet, men den vil til gengæld altid være gemt i minderne. Her finder du forskellige bud på hyggelige, sjove og afslappende oplevelser, du kan give til din kusine.

  • Wellnessophold. Hvis du vil give en unik gave, så vælg et fantastisk wellnessophold med overnatning, god mad og spaafdeling. Det er en luksus for teenagepigen eller den voksne kvinde, og så kan hun selv vælge, hvem der skal med som hendes ledsager – og måske håbe på det bliver dig. Find inspiration her.
  • Minicruise. Et minicruise i f.eks. Nordtyskland med både spændende oplevelser, smuk natur og ikke mindst lækker mad og hyggeligt samvær er også en god idé til en gave til kusinen. Det kan være, at du som giver selv tager afsted med kusinen, så I kan få nogle hyggelige dage sammen. Læs mere her.
  • Hotdogkursus. Hvis din kusine er madglad, så giv hende en gave, hun aldrig glemmer. Et hotdogkursus! Her lærer man at lave alt tilbehøret til en rigtig hotdog, og kurset er både for børn og voksne. Find det her.
  • Prøvedyk. Er din kusine temmelig sej og ikke bange for at kaste sig ud i nye oplevelser? Så giv hende et prøvedyk i en pool i gave. Her følger både udstyr og instruktør med, og din kusine får sig en kæmpe oplevelse. Og det kan jo også være, at hun finder ud af, at hun vil bruge endnu mere tid på at dykke fremover. Læs mere her.

Find flere gode oplevelsesgaver til hende her eller tjek vores generelle guide med gaveideer til kvinder her.