Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til diamantbryllup

Der er ikke mange par, der kommer til at opleve at fejre diamantbryllup. Et diamantbryllup er en helt speciel mærkedag, som betyder, at kærligheden har holdt et par sammen i 60 år, og derfor er det en vigtig dag at fejre. Vær med til at fejre dagen ved at give parret en god gave, som markerer dagen!

Et diamantbryllup er et tegn på den ultimative kærlighed, som et par har til hinanden. Så hvad end du er så heldig at være blevet inviteret til et diamantbryllup hos nogle bekendte eller familie, er gaverne en vigtig del af dagen, som er med til at gøre den helt speciel.

Den aktive gave

Denne type gave lægger op til hygge og nærvær. Gaven lader parret slå sig løs og more sig sammen.

  • Madkursus – Der er noget særligt over at tage sig tid til at lave mad sammen. På et madkursus lærer parret at lave nye spændende retter, som de senere kan lave derhjemme. Find inspiration her.
  • Vinsmagning – Lad parret udfordre deres pallet og smage forskellige kvalitetsvine i hyggelige omgivelser. Det er en oplevelse alle par vil nyde! Du kan oven i vinsmagningen give parret et gavekort til den vin, de synes bedst om. Hvis parret ikke så glade for vin, kan en øl- eller whiskysmagning være et godt alternativ. Find smageoplevelser her.

Find flere oplevelsesgaver her.

Den romantiske gave

Man må altid sørge for at pleje sit ægteskab – selv efter 60 år sammen. Derfor kan den perfekte gave til et diamantbryllup være en gave, der fyrer op for romantikken. Den type gave giver parret tid sammen i nogle idylliske omgivelser og lader dem forelske sig på ny.

  • Kroophold – Der er mange smukke steder i landet, så hvorfor ikke give parret mulighed for at tage på et eventyrligt kroophold lige midt i den vidunderlige danske natur? Her kan parret både slappe af og nyde af de overdådige retter, der serveres. Find inspiration her.
  • Restaurantbesøg – Lad parret nyde en lækker middag med stearinlys og vin under en stjerneklar himmel. Du kan give dem et gavekort til en ny restaurant, de ikke har besøgt før eller en af de restauranter, der har stor betydning for parret. Find inspiration her.

Find flere ideer til romantiske gaver her.

Den uforglemmelige gave til et diamantbryllup

Parret har været igennem det meste sammen og har oplevet en masse forskellige ting i hinandens selskab. Du kan give dem den oplevelse, som endnu er ny for dem begge. Det er jo en speciel dag, så der er ikke noget i vejen for at give parret en mere ekstravagant gave, hvis det passer til dem.

  • Ballonflyvning – En ballontur er en unik oplevelse, hvor man ser landet fra et helt andet perspektiv. Man svæver langsomt blandt skyerne og nyder en helt fantastisk udsigt oppe i højderne. Det er en gave, som man ikke glemmer igen. Find inspiration her.
  • Spaophold – Er parret glade for afslapning og wellness kan et spaophold være den helt perfekte gave til et diamantbryllup. Parret får lov til at koble af, blive plejet og kan nyde hinandens selskab i stilfærdige omgivelser. Find inspiration her.
  • Rejse – Der er ikke noget som at komme ud og opleve verden. Du kan overraske parret med en rejse til et nyt sted, de aldrig har besøgt! Du kan vælge om de skal ned til varmen blandt palmerne eller på eventyr i norden. En ting er sikkert – rejsen er i sandhed en uforglemmelig gave! Find inspiration her.

Den hjemmelavede gave

Der er mange ting, der kan købes for penge, men det er sværere at komme med en rigtig personlig gaver. Når diamantbrylluppet skal markeres, kan det derfor være en god idé at give parret en hjemmelavet eller personlig gave. Det vil uden tvivl være til stor glæde for dem.

  • Familieportræt – Familien er en vigtig del af et ægteskab, og når man har været sammen så længe, er familien i den grad vokset. Giv parret et fotografi af familien – hele familien. Det er en simpel gave med en stor værdi. Find ideer til fotogaver her.
  • Scrapbog – Der er ikke noget som at se sine minder samlet i en flot bog med personlige tekster og billeder. Denne gave viser, at du har brugt meget tid på at indsamle alle de bedste øjeblikke fra parrets liv, og den fejrer parrets kærlighed til hinanden. Find ideer til fotogaver her.
  • Gave der involverer de små – En meget personlig gave kan være at lade børnebørnene eller oldebørnene hjælpe med at være kreative og lave en helt speciel gave til deres bedste-/oldeforældre. Det kan være en collage, malerier, deres håndaftryk og mange andre.

Find flere ideer til gode gaver til bryllup her eller besøg vores guides med gaver til hende og ham.