Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til bilelsker

Kender du en som bare ikke kan få nok af biler? En rigtig bilelsker? En bilelsker, som snart har fødselsdag, eller skal fejres på anden vis? Der findes mange forskellige gaver, du kan give til en bilelsker, og der er både gaver i den dyre og i den billige ende, så alle kan være med uanset hvor meget luft, der er i budgettet.

I denne artikel kommer vi med gode råd og idéer til, hvad du skal kigge efter, når du skal på jagt efter en gave til en bilelsker. Du kan vælge at give en oplevelse, en praktisk gave eller en humoristisk gave.  

Giv en oplevelse i gave til bilentusiasten

En oplevelse er en unik gave, som modtageren med garanti vil blive glad for. Det kan være en god idé at gå flere sammen om at give en oplevelse i gave, hvis det er én af dem, der ligger i den dyrere ende. Herunder finder du tre bud på gode oplevelsesgaver, som du kan give til bilentusiasten.

  • Djævleræs. Djævleræs er til ham eller hende, der elsker fart over feltet krydret med konkurrence. Det er oplagt at gå en masse venner sammen og give en omgang djævleræs i gave, da man er i hold på to og konkurrerer mod de andre biler på banen. Læs mere her.
  • Prøv en superbil. Giv bilentusiasten lov til at køre en ægte superbil - enten som chauffør eller som passager. Der er mange fede superbiler dem med benzin i blodet vil elske at prøve. Læs mere her.
  • DTM Racer. Denne oplevelse indeholder hele seks timer på en vaskeægte racerbane, hvor I er fire venner, som kan køre om kap. I får lov at køre i en klassisk racerbil, som f.eks. en Mercedes C280. Med i oplevelsen hører der morgenmad og frokost, og I vil med garanti få en fantastisk dag – ikke mindst bilelskeren! Læs mere her.

En praktisk gave til bilen

Hvis du gerne vil give en mere praktisk gave til bilelskeren, så er det da også en oplagt vej af gå. Men i stedet for at gå ned i en bilforretning og købe en eller anden tilfældig bilgave, så tænk i stedet lidt ud af boksen. Der findes et hav af specielle gadgets til bilen, som er både praktiske, unikke og lidt sjove.

  • Frokost-box til bilen. En frokost-box som opvarmer maden – det er en genial idé! Denne frokost-box skal blot sættes til bilens cigarettænder, og så sørger den for at varme maden op. Det er en smart og sjov gadget at have, hvis man elsker at køre ture i bilen. Læs mere her.
  • Skraldespand til bilen. Enhver der elsker sin bil, hader rod og snavs i den. Derfor vil en skraldespand til de tomme slikposer, coffee to go kopperne og alt det andet affald med garanti blive godt modtaget. Så ligger det ikke og roder eller griser i handskerummet eller andre steder. Find biludstyr her.
  • Vaskebørste. En innovativ vaskebørste til bilen er noget, bilentusiasten vil sætte pris på. Med både indbygget sæbemagasin, vand- og sæberegulator og en fleksibel børste, kan modtageren opnå den bedste effekt, når den står på bilvask, så bilen kan skinne kraftigere end naboens. Find biludstyr her.

En sjov gave til bilejeren

Hvis du allerede har skaffet en stor gave og gerne vil give en sjov gave ved siden af, så skal du læse med her. Det kan også være, at du udelukkende vil give en sjov, lille gave til bilentusiasten.

  • T-shirt med billede af bilen. Sørg for at få taget at godt billede af bilelskerens bil, evt. hvor han eller hun selv er med på billedet. Herefter kan du få fremstillet en T-shirt med billedet på og lægge op til, at modtageren skal have T-shirten på, når han eller hun skal ud at cruise på landevejene.
  • GPS. Selvom en GPS er en utrolig praktisk gave, så kan den også være sjov. Hvis bilejeren f.eks. er lidt dårlig til at finde vej af og til og ikke har en smartphone, er GPS’en en humoristisk gave at give. Læs mere her.
  • P-skive. En p-skive er i samme kategori som en GPS. Hvis modtageren af gaven har fået rigeligt med p-bøder, så er en automatisk p-skive sjov at give. Den indstiller sig automatisk, og så er den lavet i et moderne design, så den passer til alle biler. Læs mere her.

Savner du flere gaveideer til ham, så find inspiration her eller find gode gaver til kvinder her.