Find dine gaver efter pris

Uanset hvilken anledning eller persontype du skal finde en gave til, så har du sikkert allerede et gavebudget som du skal holde.

Derfor har vi lavet en række artikler med gaveideer til forskellige prisintervaller, sådan så du nemt kan få ideer til gaver der passer til dit budget.

Gaver efter prisinddeling

Gaver til 50 kr. Der er mange forældre med små børn, der ofte skal finde en billig gave til en børnefødselsdag. Ved juletid er det også et hit at spille pakkespil - og dermed også en nødvendighed at finde gaver til max 50 kr.

Gaver til 100 kr. Skal du finde en gave til nogen du ikke kender så godt eller til en anledning hvor gavebudgettet er småt, så find gaver op til 100 kr. her.

Gaver til 150 kr. Du kan finde mange gode gaver til under 150 kr. Hvis netop dette beløb er din øvre grænse på gavebudgettet, så find gaveideerne her.

Gaver til 200 kr. Find inspiration til gaver til en værdi på ca. 200 kr. her.

Gaver til 300 kr. Har du 300 kr. at gøre godt med, hvilket nok er det mest almindelige gavebudget, så find ideer til gaverne her.

Gaver til 400 kr. Skal du finde en gave til 400 kr., så find inspiration til gode gaver til ca. dette beløb her.

Gaver til 500 kr. Skal du finde en gave til 500 kr. er mulighederne mange, men det kan stadigvæk være nødvendigt med inspiration.

Gaver til 1000 kr. Vi du gerne finde en god gave til ca. 1000 kr, så find hjælp i denne artikel.

Gaver til 2000 kr. Er i flere om gavebudgettet eller vil du gerne give en dyr gave til omkring 2000 kr. så find inspiration her.

Gaver til 3000 kr. Hvis du står for at købe en gave til 3000 kr, så kan du find inspiration til gode og eksklusive gaver her.

Gaver til 4000 kr. Hvis du har 4000 kr. til gaveindkøb til en bestemt person eller helt særlig anledning, så find hjælp i denne artikel.

Gaver til 5000 kr og derover. Hvis dit gavebudget ingen grænser har, så kan du finde gaver til omkring 5000 kr eller derover i denne artikel.

Find flere gaveideer i disse artikler

Du kan finde yderligere inspiration i mange andre artikler på gaveinspiration.dk. Nogle af de mest populære artikler er:

Gaver til børn, hvor di finder gaveideer til både små og store børn.

Gaver til hende, hvor du finder en lang række gaveideer målrettet kvinder i alle aldre.

Gaver til ham, hvor du finder over 100 gaveideer til mænd i alle aldersgrupper.

Oplevelsesgaver, er den artikel med flest gaveideer på hele hjemmesiden.