Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Hvad skal jeg ønske mig? Find gode gaveønsker her!

Mangler du en god gave til en bestemt anledning, så har vi samlet en lang række forslag til gaveønsker i denne artikel til din inspiration.

Hvad skal jeg ønske mig?

Hvert år når julen, din fødselsdag eller en anden anledning står for døren, stiller du måske dig selv det samme spørgsmål: Hvad skal jeg ønske mig?

Her i artiklen hjælper vi dig lidt på vej. Både så du finder svar på, hvad du skal ønske dig – og så du måske fremadrettet helt slipper for at stille dig selv spørgsmålet. For kunne det ikke være rart altid at have en liste klar med ting, du kan ønske dig, hver gang folk spørger?

Fordelen ved at vide, hvad du ønsker dig

Måske elsker du at få gaver. Det kan også være, du synes, det er unødvendigt, fordi du ikke mangler noget og derfor heller ikke har gjort dig nogle tanker om, hvad du skal ønske dig.

Hører du til den sidstnævnte type, kan det ligefrem være, du bliver småirriteret over at blive spurgt om, hvad du ønsker dig. Især hvis spørgsmålet bliver stillet flere måneder, inden det overhovedet er aktuelt et forære dig gaver.

Der er dog flere fordele ved at stille dig selv spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig?” alligevel.

Først og fremmest sikrer du dig, at du ikke kommer til at stå med en gave, du ikke kan bruge – og som måske ikke kan byttes. Du ender heller ikke med et gavekort til en butik, du slet ikke handler i eller bor i nærheden af.                           

Derudover kan du, hvis du tænker taktisk når du stiller dig selv spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig” spare penge på de ting, du alligevel selv går ud og køber. Mange ting, som du bruger penge på i hverdagen, kan nemlig fint fungere som ønsker.

Sidst men ikke mindst hjælper du dine venner og bekendte ved at fortælle dem, hvad du ønsker dig. Det sparer dem for tid og spekulationer, fordi de således ved, hvad de skal købe til dig. Tænk hvis du selv skulle finde på gode gaveidéer til alle dem du kendte, hver gang det var jul!

Forslag til hvad du kan ønske dig

Svaret på spørgsmålet "Hvad skal jeg ønske mig" afhænger naturligvis altid af, hvem du er. Hvis du slet ingen ide har om, hvad du skal ønske dig, får du herunder en række gode forslag til gaveønsker. Uanset om du er mand eller kvinde.

  • Oplevelser. Året bliver langt sjovere, når du har en masse spændende oplevelser i vente. Måske tager du alligevel ofte i biografen, i teateret, til koncerter eller ud at spise? Så kan du lige så godt ønske dig disse oplevelser i gave. Dermed får du også glæden ved gaverne spredt ud over hele året. Du kan finde inspiration her.
  • Gadgets. Hvis du slet ikke ved, hvad du skal ønske dig, kan du undersøge markedet indenfor gadgets. Der findes nemlig masser af ting i denne kategori af gaver, som kan gøre dit liv enten nemmere eller sjovere. Find fede og brugbare gadgets her.
  • Delikatesser. Uden mad og drikke dur helten ikke – så svaret på spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig” kunne også være spændende smagsoplevelser. Du bruger sikkert alligevel pålæg, spiser slik eller drikker vin, øl eller andet – så hvorfor ikke lade andre forkæle dig med gourmetudgaver af det hele? Find et stort udvalg her.  
  • Ting du alligevel skal bruge. Måske har du en parfume, der snart er tom. Det kan også være, du altid bruger den samme shampoo – eller er ved at løbe tør for ansigtscreme. Alle 3 ting er udmærkede gaveønsker, hvis du er på bar bund. Find inspiration her.

Savner du stadig svar på spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig?”, så tjek et af nedenstående links, hvor du finder mange flere gaveforslag:

Gode råd til at finde svaret på spørgsmålet ”Hvad skal jeg ønske mig?”

Hvad der er et godt gaveønske for andre, er ikke nødvendigvis også et godt gaveønske for dig. Når du skal finde svar på spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig?” er du derfor nødt til at kigge en smule indad.

Det er nemlig dig, der skal have gaven og så er det primære naturligvis, at gaven er brugbar for netop dig.

Det kan dog ofte være vanskeligt ud af det blå at fortælle, hvad man ønsker sig. Især hvis man ikke har gjort sig nogle tanker omkring det i forvejen. Mange oplever dog i løbet af året at komme i tanker om noget, de kunne tænke sig – eller måske ligefrem mangler.

Et godt tip er derfor at have en liste liggende, som du kan skrive gaveønsker på, hver gang du falder over et. Brug gerne din telefons notefunktion. Så kan du tilføje ting til listen, hver gang du ser en reklame på nettet med noget, du overvejer at købe – eller når du står i køkkenet og opdager, at du kunne trænge til en ny gryde eller lignende.

Når spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig” popper op, kan du også med fordel gå en runde i dit hjem. Tag turen fra rum til rum og kig dig omkring. Er der noget, der kunne trænge til en udskiftning? Sengetøj, håndklæder, service eller dekoration på væggene? Gør eventuelt det samme med din garderobe eller skabet på badeværelset.

Sådan gør du det nemt for andre at finde det, du ønsker dig

En ting er at levere svaret på spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig?”. Noget andet er at gøre det nemt for dine venner og bekendte at opfylde dine gaveønsker.

Vil du gerne gøre det nemt for giveren af gaven, er der nogle ting, du kan gøre:

  1. Når du alligevel har googlet “Hvad skal jeg ønske mig?”, og fundet et godt ønske, kan du med fordel sende modtageren det direkte link til, hvor den pågældende gave kan købes. Det øger ikke blot sandsynligheden for at du modtager gaven i den rigtige størrelse eller farve, men også at gaveønsket bliver indfriet. Jo nemmere det er for modtageren af købe gaven, jo større er chancerne også for, at den lander i dit skød.
  2. Hold styr på dine ønsker, så du undgår at give de samme til alle. Dermed sikrer du dig, at du ikke modtager 7 ens vaser. Samtidig spilder du heller ikke dine nærmestes tid på at lede efter en gave til dig, som du alligevel ender med at måtte returnere.
  3. Match de ønsker du giver til andre med deres gavebudget. Hvis du ved, at dine forældre eller din mormor plejer at give gaver for et vist beløb, kan du således nøjes med at give vedkommende gaveønsker, der kan indfries for samme.  Ønsker du dig noget dyrt, kan du eventuelt selv foreslå giveren at gå sammen med nogle andre – eller måske blot ønske dig penge som tilskud til den pågældende ting eller oplevelse. Find eventuelt mere inspiration til svaret på ”hvad skal jeg ønske mig?” i vores kategori med gaver inddelt efter pris.