Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til filmelsker

Skal du give en gave til en stor filmelsker? Har du en ven, mor, far, bror, søster eller et andet nært familiemedlem, som snart har fødselsdag, og som elsker film, og er du i tvivl om, hvad du skal finde på at give i gave, så se med her.

Som gæst til fødselsdag eller en anden festlig begivenhed vil du altid gerne medbringe en gave, som modtageren bliver glad for. Men det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort at finde på den helt rigtige gave.

Hvis fødselaren er filmelsker, er der dog nogle oplagte ting, du kan give. Læs med i denne artikel, og bliv klogere på en god gave til filmelskeren. 

Hvad giver man i gave til filmelskeren?

Hvis du ikke har særlig meget tid til at finde på en gave, men stadig gerne vil give noget, der viser, at du sætter pris på modtageren, så er et gavekort en god løsning.

Det er nemt, og du vælger selv det beløb, det skal være på, og så sikrer du dig også, at modtageren får en ting, som passer perfekt til ham eller hende. Vedkommende kan nemlig selv vælge. Man kan få mange forskellige slags gavekort, og her får du to bud på gavekort der passer godt til filmelskeren.

  • Gavekort til biografen. Det må være den ultimative gave til filmelskeren, da der næppe kan være mange meninger om at gode film skal ses i biografen. Med dette gavekort kan du også lade gavemodtageren vælge frit på alle slikhylder inden filmen starter. Læs mere her.
  • Gavekort til et elektronik-eldorado. Et gavekort til en elektronikforretning går du ikke galt i byen med, når gaven er til en filmelsker. Der er nemlig masser af udstyr og gadgets, som kan optimere filmoplevelsen. F.eks. en ny fladskærm, harddisk optager, 3D Blu-ray afspiller, lærred og projektorer til hjemmebiograf, nye højtalere og meget mere.
  • Gavekort til gadgets. Et gavekort til en gadget-webshop giver også masser af gode muligheder at vælge imellem. Filmelskeren kan f.eks. få sig et virtuel reality headset og dermed opleve film på en helt nye måde, eller baggrundsbelysning til fjernsynet så det bliver mere skånsomt for øjnene at se film. Find eksempler her.
  • Abonnement til streaming-tjenester. Hvis gavemodtageren elsker film og serier, så kunne et abonnement til NetFlix eller andre streaming-tjenester og være en god gave.
  • DVD/Blue-ray film. Selvom det er lidt oldschool, så er der stadig rigtig mange der har afspillere til den slags film og serier. Og medierne bliver billigere og billigere, så du kan få noget for pengene - især hvis du går efter ældre film. Find inspiration her.

Find flere ideer til gode gavekort lige her eller besøg vores artikler med gaveideer til mænd og kvinder.

Giv en oplevelse til filmelskeren

I stedet for at give et gavekort kan du også vælge at give en oplevelse i gave. Det er en mere personlig gave, og ud over – som er det helt oplagte – at give en tur i biografen, kan du også tænke lidt ud af boksen. Du kan f.eks. give:

  • Bodyflight i vindtunnel. Hvis filmelskeren kan lide actionfilm, så er dette bestemt en sjov oplevelse for ham eller hende. Her får vedkommende følelsen af at være i frit fald, og den action som han eller hun normalt ser på film, bliver pludselig til virkelighed.
  • Spaophold. Du kan også vælge at give noget så selvforkælende som et luksus spaophold. Her kan vedkommende holde skærmfri og blot koncentrere sig om at nyde og være i nuet. Det er nemlig yderst sundt at koble af både fra hverdagen, men også fra film eller fjernsyn, som af og til kan virke som en slags virkelighedsflugt.

Find flere fede oplevelsesgaver lige her.