Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til konen

Hvad kan du give i gave til konen? Hvis du gerne vil glæde din kone, enten fordi hun har fødselsdag, eller fordi du vil vise, hvor højt du elsker hende, så kan dét at finde den helt rigtige gave være den perfekte måde at gøre det på.

Der findes mange forskellige slags gaver, som alle på den ene eller anden måde vil vække glæde hos konen. Det kan være overraskelser, oplevelser, en praktisk gave eller en helt unik gave. Det vigtigste er selvfølgelig, at gaven også betyder noget for dig, at den kommer fra hjertet, og at det ikke er en kedelig gave nede fra supermarkedet, som hun selv kan gå ned og købe når som helst.   

Hvis du skal købe en gave til din kone på jeres børns vegne, kan du finde inspiration til gaver til mor på denne side.

En romantisk gave til konen

At give en gave til sin kone betyder mere end alle andre gaver. At være gift er et symbol på, at man har valgt hinanden som partner resten af livet, og derfor bør en gave til konen også symbolisere masser af kærlighed. Herunder har vi udvalgt tre gode bud på en romantisk gave til konen.

  • Wellnessophold. Inviter din kone med på et romantisk wellnessophold, hvor der er tid til tosomhed, god mad og masser af selvforkælelse. Mange kroer og hoteller har spaafdelinger og gode restauranter, så du kan sagtens finde noget i nærheden af, hvor I bor, hvis I ikke vil bruge for lang tid eller mange penge på transport. Find det her.
  • Romantisk vinterophold. Tag din kone med til Sverige, når det er allerkoldest og trist i vejret herhjemme. Tag hende med til et romantisk bjerghotel i et smukt vinterlandskab, og nyd det skønne værelse og god mad. Her kan I nyde udsigten, roen og hinanden, og slappe af i hotellets fantastiske spaafdeling. Find romantiske ophold her.
  • Smykke med indgravering. Da I blev gift, har du nok givet hende en smuk fingerring, men kvinder kan ofte ikke få nok af smykker. Især ikke når smykkerne er fra deres elskede mand, da det betyder endnu mere at bære smykket fra HAM. Hvis I har børn, kan du f.eks. vælge en smuk halskæde med børnenes og dit forbogstav graveret ind i eller andre citater eller ord, som betyder noget i jeres forhold. Find inspiration her.

Find ideer til flere romantiske gaver i denne artikel.

En sjov og anderledes gave til konen

Hvis I har et meget humoristisk forhold, kan du også vælge at gå den sjove vej i stedet for den romantiske. Det kan også være, at du allerede har fundet på en romantisk gave til din kone, men også gerne vil give en humoristisk gave.

  • Massageapparat. Er din kone lidt krævende, når det kommer til massage, og er du ved at være træt af altid at være tvangsindlagt til at massere din kone, så kan et smart massageapparat være en sjov og praktisk gave at give. Find dem her.
  • Nøgleholder. Smider din kone altid sine nøgler væk, så køb en nøgleholder, som er en vægmonteret lås, hvor nøglen sidder fast ved at være sat i. På den måde, har hun altid styr på, hvor hendes nøglebundt er henne. Find dem her.
  • Opsparingspengeskab. Hvis din kone klatter lige lovligt meget rundt med pengene, og hun aldrig har penge nok, så giv hende et lille opsparingspengeskab, så hun kan lære at spare op. Det er en sjov hentydning, som samtidig er praktisk og kan give jer ekstra penge, til når I skal på ferie, skal ud at spise osv. Find inspiration her.

En overraskende gave til konen

Vil du gerne glæde din kone på en helt almindelig hverdag? Mange kvinder bliver glade for at få små, overraskende gaver i hverdagen, hvor de mindst venter det. Det viser, at du tænker på din kone hele tiden og ikke kun vil fejre jeres kærlighed ved specielle anledninger.

Du kan også finde gode bud på mors dag gaver lige her.

  • Blomster. En stor farverig blomsterbuket eller en bunke røde roser vil med sikkerhed gøre din kone meget glad. Du kan let bestille blomster via internettet og skrive en hilsen, som bliver vedlagt. De vil både sprede glæde og ikke mindst overraske. Og hvis du så oven i købet har skrevet en kærlig og måske rosende hilsen, så er du helt sikkert i kridthuset. Find inspiration til blomstergaver her.
  • Parfume. Kender du en duft, som du eller din kone bare er helt vild med? Mange kvinder elsker at dufte godt, og de gør det ikke mindst for at være lækker og gøre deres mand glad. Det kan du bakke op om ved at give din kone en ny parfume, som du selv synes dufter helt fantastisk. Find det her.
  • Gavekurv. Tag på shopping, og køb små ting, som du ved, din kone elsker. Det kan være nogle helt specielle chips, en særlig slags slik eller sodavand, lækre madvarer og andre ting, du ved, hun sætter stor pris på. En gavekurv fyldt med specielt udvalgte ting til hende, vil vælte hende omkuld af overraskelse og glæde. Find ideer til gavekurve her.

Find flere gode gaver til konen i vores guide med gaveideer til kvinder.