Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til 16-årig

Ved at give en gave signalerer du til modtageren, at du en tilfældig torsdag gik rundt på gågaden og tænkte på netop ham eller hende. Det er en håndgribelig måde at vise kærlighed. Derfor kan du give gaver hele året rundt – ikke bare til fødselsdage og andre ”specielle” mærkedage. Her vil du få nogle ideer til, hvad du kan give en 16-årig.

Det kan være svært nogle gange at finde en god gave til en anden person. Det handler dog mange gange om at sætte dig personens sted og tænke på, hvad den enkelte person interesserer sig for eller mangler. Ofte vil du på den måde kunne finde en god gave, som modtageren bliver rigtig glad for.

Gaver til enhver teenager

I de seneste år er det tydeligt, at især elektronik spiller en større og større rolle for de unge. Derfor kan en god gave til enhver 16-årig pige eller dreng være elektronik eller tilbehør til elektronik.

 • Gadgets – Ved at forære nogen en sjov gadget, som passer til modtagerens personlighed, er du sikker på at få nogle positive reaktioner. Find fede gadgets her.
 • Cover – Fordi elektroniknørden er påpasselig med sine elektroniske enheder vil et godt cover til iPaden eller mobilen være den ideelle gave til dem. Find det her.
 • Hovedtelefoner – Et par gode høretelefoner falder i god jord hos alle! Find dem her.
 • Højtaler – fordi unge hører så meget musik, vil de sætte stor pris på en kvalitetshøjtaler. Find det her.

Find flere gaver til teenagere her.

Gave til sportsudøveren

Hvis den 16-årige er sportsudøver, kan du give dem en gave, som understøtter deres yndlingssport. Det viser også teenageren, at du har tænkt på netop ham eller hende, da du valgte gaven.

 • Sportsudstyr – Hvis den 16-årige eksempelvis er fodboldspiller, kunne en god gave være en fodbold, fodboldtøj eller et fodboldmål. Find inspiration her.
 • Pengegaver – Det er smart at give pengegaver, hvis du ikke er helt sikker på, hvad teenageren kunne ønske sig, eller hvis du ikke er helt skarp i sportsudstyr. Det giver dem samtidig muligheden for selv at vælge den gave, de helst vil have. Find ideer til gode pengegaver her.

Gaver til hende på 16 år

16-årige piger er ofte meget nemme at købe gaver til. Tænk, når du køber gave til en ung pige, at finde noget der passer til hendes personlighed, og som er noget, hun kan bruge igen og igen.

 • Parfume – Alle kan bruge en god parfume til hverdagsbrug. Find det her.
 • Tøj – At købe den blomstrede kjole eller de par bukser hun har ønsket sig i lang tid vil med sikkerhed blive modtaget med et stort smil. Find det her.
 • Hårprodukter – hvis pigen går op i sit hår, vil styling produkter være en perfekt gave til hende. Find det her.
 • Oplevelse – forær den unge pige en unik oplevelse, som en klatretur i træerne, en lækker middag eller en massage og se hendes ansigt lyse op! Find unikke oplevelsesgaver her.
 • Make-up – Mange piger elsker at bruge tid på deres udseende, derfor er make-up i mange tilfælde en sikker vinder! Find det her.

Find flere gaver til hende i denne guide.

Gaver til ham på 16 år

Mange drenge kan lide spænding. Derfor kan en god gave til ham, være noget, der får adrenalinen til at pumpe.

 • Oplevelse – Tag ham med på en rigtig mandetur og lad ham prøve kræfter med eksempelvis svæveflyvning, gokart eller kajak. Find gode oplevelsesgaver her.
 • Barberskraber – dette er en lille, enkel gave, som med det samme vil få drengen til at føle sig som en rigtig mand. Find det her.
 • Gamerudstyr – om det så er en hurtigere mus, en bedre skærm eller et nyt spil, vil hans indre gamer værdsætte din gave, som gør hobbyen lidt sjovere. Find det her.
 • Deodorant – Man kan altid bruge en lille opfrisker – især hvis man til dagligt er meget aktiv. Det er en meget simpel gave, men en han vil kunne bruge mange gange! Find det her.

Den gode gave kan være både stor og lille. Tænk overordnet på, at gaven til den 16-årige skal komme fra hjertet. Fandt du ikke det du søgte, så find flere gaver til ham her.

Held og lykke med gavejagten!