Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til dagplejemor

Har din søn eller datter haft verdens bedste dagplejemor? At se det tætte bånd, som barnet knytter til sin dagplejemor, gør glad helt ind i hjertet. Når det er tid til at rykke skridtet videre over i børnehaven, fortjener dagplejemoderen derfor den bedste gave.

Vores børn bliver passet mange timer om dagen, for at vi kan få hverdagen til at løbe rundt. Det er derfor enormt vigtigt, at barnet har et godt forhold til sin dagplejemor, og det har de fleste heldigvis. Faktisk opstår der ofte et helt specielt bånd mellem barnet og dagplejemoderen. Men hvordan takker du dagplejemoderen, når barnet skal videre i børnehave? I denne artikel kommer vi med gode bud på gaver til dagplejemoderen, som både kan gives til en fødselsdag, til jul eller ved afslutningen af forløbet. 

God gave til dagplejemor

Det kan være svært at finde på en god gave til dit barns dagplejemor, da du jo hverken står med en ønskeliste eller måske kender hende så godt, at du ved, hvad hun lige står og mangler eller sætter pris på at få. Derfor er det en god idé at holde sig på den sikre side. 

Gaven til dagplejemoderen behøver desuden heller ikke at koste det hvide ud ad øjnene. Det vigtigste er, at du får vist, at du har været enormt glad for hende. Det kan bl.a. gøres ved at skrive en sød hilsen og lægge ved gaven. Det er også en god idé at få dit barn til at lave en gave til hende. Dette kunne f.eks. være en tegning eller noget andet kreativt.

Ideer til gaver til dagplejemoderen

Som supplement til den personlige og kreative del af gaven, kommer vi her med nogle bud på gode ideer til en gave til dagplejemoderen.

  • Blomster. Blomster vil altid være en oplagt og rigtig god gave. En stor, smuk buket pynter i alle hjem, og den symboliserer taknemmelighed og glæde. Hvis du ved, at dagplejemoderen er ekstra vild med nogle specifikke blomster, kan du bede blomsterhandleren om at komme disse i buketten. Du kan også sende blomster online.
  • Et træ. Har dagplejemoderen en stor have, kan du også købe et træ eller en busk til haven, som hun kan nyde og se vokse år efter år. Find inspiration her.
  • Gavekurv. En gavekurv fyldt med lækkerier er også en sikker vinder. Alle sætter pris på lidt ekstra forkælelse, og med god chokolade og god vin er du allerede nået langt. Du kan enten selv sammensætte en kurv eller finde en online, som passer godt til dagplejemoderens smag. Find inspiration til gavekurve her.
  • Oplevelse. En oplevelse er en unik gave. Der findes mange forskellige oplevelser, du kan give i gave. Om det skal være en oplevelse med fart over feltet, en lækker gourmetoplevelse eller en afslappet oplevelse i roligt tempo, bestemmer du. Men det er en god idé at vælge ud fra, hvilken slags person, dagplejemoderen er. Find ideer til oplevelsesgaver her.
  • Krus med tryk. Et krus med et print – f.eks. ’Verdens dejligste dagplejemor’ – vil være en unik og personlig gave, som dit barns dagplejemor kan drikke sin daglige te eller kaffe af og derved mindes de mange dejlige stunder, hun har haft med ”sine” mange børn. Sætter du et billede af dit barn på kruset, bliver det endnu mere personligt.
  • Et billede/plakat. Der findes også rigtig mange plakater i handlen med søde citater og vers til verdens bedste dagplejemor, eller du kan lave dine egne og få trykt på en plakat eller selv printe ud og indramme i en flot ramme. Igen kan du gøre det endnu mere personligt ved at få lavet et billede af dit barn på det også.

Find endnu flere gaver til kvinder her og til mænd her.