Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Indflyttergave til ham og hende

Efter en hård flytning er det ofte sådan at familie og venner ønsker at komme forbi og se den nye bolig. Selvom besøget måske er uformelt og ikke er planlagt, så er det kutyme at komme med en lille indflyttergave.

Her kan du få ideer til gode indflyttergaver til ham, hende og til par.

Ideer til indflyttergaver

Find ideer til gode indflyttergaver i udvalget herunder.

Vis / Skjul filtre
Viser 14 ud af 14 resultater
Oplevelser
Oplevelser

Efter en hård flytning, hvor både krop og hoved har været på overarbejde og hvor parforholdet måske har været sat på pause i en periode, så kan en god indflyttergave være forkælelse eller andre former for oplevelser der kan få humøret helt i top og sætte fokus på noget helt andet.

Find en lang række fede oplevelser, som egner sig som indflyttergave, hos en anerkendt oplevelsesportal.

Pris fra: 249.00 DKK.
Gadgets
Gadgets

Har du svært ved at finde en indflyttergave som er rigtig god til ham, hende eller et par, så kan du altid ty til sjove og brugbare gadgets.

På en af de bedre gadgetshops kan du helt sikkert finde gadgets der kan blive en sjov, anderledes og brugbar gave.

Pris fra: 59.00 DKK.
Krydderier
Krydderier

Krydderiskabet er ofte tomt når børn flytter hjemmefra eller når familier flytter. Derfor kan en god indflyttergave være en række af de mest benyttede krydderier i køkkenet.

Det er næppe noget familien tænker på som det første i en gang flytterod som ikke helt er kommet på plads, men det er noget de snart kommer til at mangle.

Pris fra: 18.00 DKK.
Planter til haven eller terrassen
Planter til haven eller terrassen

6Når du kommer på besøg hos nogle der lige er flyttet ind, så er en klassik indflyttergave at komme med blomster eller planter. 

Planter kan i øvrigt også sagtens være noget der kan sættes udendørs - f.eks. på terrassen. Terrasse- eller haveplanter gør det meget mere hyggeligt at være ude.

Pris fra: 59.00 DKK.
Ting til opbevaring
Ting til opbevaring

En rigtig god indflyttergave kan være ting til opbevaring, da det ofte er noget der både ser godt ud og som har en rigtig god praktisk funktion.

Du kan finde alverdens flotte ting til opbevaring som kan bruges i alle boligen rum og som er gode at give som gave.

Pris fra: 99.00 DKK.
Wallstickers
Wallstickers

Når børnene flytter hjemmefra eller voksne flytter i noget større, så er der tit nogle tomme vægge der trænger til indhold.

En oplagt indflyttergave til tomme vægge er wallstickers med sjove citater eller lignende til stuen, kontoret eller gangen.

Pris fra: 69.00 DKK.
Knager eller knagerækker
Knager eller knagerækker

Det er ikke alle boliger der har knager eller knagerækker sat op til at hænge hverdagstøj og gæsterne overtøj på.

Det er heller ikke alle knager der er lige pæne og anvendelige, så en god indflyttergave kan være knager eller knagerækker.

Pris fra: 159.00 DKK.
Køkkenting
Køkkenting

En super god indflyttergave kan også være køkkenting. De fleste mangler et aller andet til deres køkken efter en flytning.

Det kan bøde være porcelæn, gryder og pander, køkkenredskaber eller meget andet. Der er mange ting der er nyttige i køkkenet som kan være en god gave til en person der lige er flyttet.

Pris fra: 100.00 DKK.
Håndklæder
Håndklæder

Håndklæder har det med at blive alt for slidte før de bliver smidt ud og erstattet med nogle nye lækre håndklæder. 

En flytning er en god mulighed til at få nogle nye håndklæder, og det kan dermed også være en god indflyttergave.

Pris fra: 99.00 DKK.
Rengøringsmidler
Rengøringsmidler

Rengøringsmidler er noget alle mennesker har brug for, og måske især under en flytning, da der både skal gøres rent i den nye bolig og i den der flyttes fra.

Du kan give en god samling rengøringsmidler og hjælpemidler dertil som indflyttergave.

Pris fra: 49.00 DKK.
Belysning
Belysning

I en ny bolig er det ikke altid alle lamper fra den tidligere bolig passer ind. Der er derfor stor sandsynlighed for at familien mangler belysning i nogle rum i deres nye bolig.

En fantastisk indflyttergave kan derfor sagtens være belysning af den ene eller anden art.

Pris fra: 299.00 DKK.
Pynteting
Pynteting

Hvis du ikke ved hvad du skal give et par der lige er flyttet, så kan du altid finde nogle flotte pynteting der kan pifte stuen eller et andet rum op.

Det er især en god gave til dem der flytter i en bolig for første gang eller i noget større. Du kan f.eks. købe vaser, lysestager og lignende.

Pris fra: 149.00 DKK.
Puder
Puder

Puder kan både skabe en hyggelig atmosfære, pynte i stuen og have en praktisk funktion og er en god gaveide til kvinder eller par der lige er flyttet i bolig.

Du kan finde et hav af pyntepuder som kan passe ind i alle hjem.

Pris fra: 199.00 DKK.
Møbler
Møbler

Der findes et hav af smarte møbler som kan være anvendelige for enhver familie. Det er ikke alle møbler der egner sig som en indflyttergave på grund af prisen, men du kan sikkert sagtens finde gode møbler der overholder dit gavebudget.

Det kan f.eks. være: reoler, stole og meget andet.

Pris fra: 399.00 DKK.

Sådan finder du den bedste indflyttergave

For at finde en god indflyttergave, så find ud af så mange detaljer som muligt. Kan du svare på nedenstående spørgsmål, så er du allerede godt hjulpet. Hvis ikke, så kan du forsøge at finde svar på spørgsmålene eller blot vælge en indflyttergave som de fleste kan bruge.

 • Hvem skal modtage gaven? Er det en mand, kvinde eller et par?
 • Hvilken aldersgruppe befinder de sig i?
 • Flytter de til noget større eller mindre?
 • Er det personens første bolig?
 • Hvad ønsker de sig?
 • Ved du hvad de mangler eller får svært ved at undvære? 

Det sidste punkt kan du sikkert nemt svare på, hvis du har hjulpet til med selve flytningen. Kender du svaret på ovenstående spørgsmål, eller en del af dem, så har du nemmere ved at finde en super god indflyttergave til dem du skal besøge.

Hvad må en indflyttergave koste?

Er du i tvivl om beløbsstørrelsen på en indflyttergave, så tænk over følgende for at finde et passende beløb:

 • Nogle mennesker flytter mere end andre, og du bør nok punge ud med en indflyttergave hver gang. Det er godt at have med i overvejelserne.
 • Giv ikke for mere eller mindre end du selv fik da du flyttede ind eller forventer at modtage. Der er også stor forskel på hvor mange penge de enkelte familier har til rådighed, så hvis du kommer med en kæmpe gave, har de måske ikke råd til at gengælde når du flytter næste gang.

Vi mener at en passende et passende beløb at bruge på en indflyttergave er 100 - 200 kr. pr. næse. Det vil sige at skal du og din partner besøge et par der lige er flyttet ind kan i give for 200 - 400 kr. alt efter hvad i har råd til eller finder rimeligt. 

Det vigtigste er ikke hvad indflyttergaven koster, men mere glæden den skaber.

Hvornår bør man have en indflyttergave med?

Hvornår bør du give en indflyttergave? Det er der sikkert mange forskellige holdninger til, men de mest almindelige "regler" er følgende:

 • Er du inviteret til indflytterfest, så skal du helt sikkert give værtsparret en indflyttergave.
 • Besøger du mennesker der er flyttet i ny bolig, så er det god stil at give en lille indflyttergave. 
 • Hvis du ikke selv fik en indflyttergave af dem du skal besøge, så skal du heller ikke give dem.
 • Er det længe siden, dem du skal besøge, er flyttet ind, så behøver du heller ikke give en indflyttergave. Er det f.eks. over et halvt år siden de flyttede ind, så behøver du nok ikke tænke på indflyttergaven mere. 
 • Du bør aflevere indflyttergaven første gang du besøger dem i den nye bolig.