Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til 7-årig

Børn har i denne alder stor lyst til at lege. De er nysgerrige for at lære mere om verden omkring dem og føler sig allerede som store børn. Børnene er i en alder, hvor udfordring er spændende, og hvor deres personligheder virkelig træder frem. Det er en god ting at have for øje, når du skal finde en god gave til et 7-årigt barn.

Hvad end gaven er til en speciel anledning, eller fordi du har lyst til spontant at give en gave, gives der her nogle gode forslag til, hvad en 7-årig kunne ønske sig.

De klassiske gaver

Der er nogle gaver, der aldrig vil gå af mode. Disse gaver vil være det sikre valg, som alle 7-årige børn vil sætte pris på.

 • Tøj – Især pigerne vil blive glade for at få noget nyt tøj, som de kan føle sig ekstra smukke i. Find det her.
 • Bamser – Børn kan aldrig få nok bamser, derfor kan du være sikker på at ramme plet ved at give en blød bamse i gave. Find dem her.
 • Film – Efter en lang og aktiv dag udenfor er der ikke noget bedre, end at komme indenfor og se en god børnefilm! Find det her.
 • Gadgets – Giv barnet en gadget specielt til dem, og du vil være sikker på at få nogle positive reaktioner! Find inspiration her.

Gaver til udendørs leg til 7 årige

Gør det spændende at være aktiv udenfor i det gode vejr ved at give børnene gaver, som de kan bruge udendørs.

 • Sportsudstyr – Hvis barnet udviser interesse for en bestemt sport, kunne en god gave til barnet være det manglende udstyr til denne sport – Det kan du være sikker på, vil falde i god jord. Find inspiration her.
 • Cykel – En godt forslag til en gave til et 7-årigt barn kunne være en cykel, da den giver dem en følelse af frihed! Find det her.
 • Udendørs legetøj – gør det mere spændende at være udenfor ved at give barnet udendørs legesager, som de kan bruge med deres venner både om sommeren og vinteren! Find det her.

Gaver til indendørs brug hele året

Det er ikke altid vejr til at lege ude. Så legetøj til indendørs brug kan også være en kærkommen gave. Lad dig inspirere af vores forslag herunder.

 • Puslespil – Det kræver koncentration og overblik at samle et puslespil. Lad børnene blive udfordret ved at give dem et puslespil i fødselsdagsgave. Find inspiration her.
 • Lego – Børnenes vidunderlige fantasi kan slippes løs med et Lego sæt, hvor de får lov til at fortælle deres historie og bygge deres egen verden. De vil uden tvivl blive meget begejstrede over at få en ny kasse Lego! Find det her.
 • Bøger – Giv børnene en simpel bog i gave og se dem udvikle deres læseevner med stor hast! Find det her.
 • Malegrej – er barnet kreativt vil maling, pensler og lærreder være den perfekte gave til den spirende kunstner! Find det her.
 • Familiespil – Der er ikke noget som et godt gammeldags brætspil! Ethvert 7-årigt barn vil have lyst til at spille Twister, Ludo og Uno. Selvom det virker som en enkel gave, vil de med garanti kunne lide den. Find det her.

Gaver der skal opleves

Børn husker specielle oplevelser meget tydeligt langt ud i fremtiden. Derfor kan den perfekte gave til det 7-årige barn være en form for oplevelse, som lige præcis passer til dem.

 • Madkursus – Børnene kan her få deres nysgerrighed stillet ved at komme med på at madkursus, som både er lærerigt og sjovt for dem. Det er det en god gave til både barn og forældre, da de kan tage af sted sammen og bruge tid med hinanden. Find det her.
 • Den Blå Planet – Børn elsker at opleve noget, de ikke er vandt til. Et besøg i Den Blå Planet giver børnene mulighed for læring og for at se en helt ny verden åbne sig for dem. Find fede oplevelser til børn her.
 • Kanotur – Der er noget ved at være ude at sejle og barnet vil uden tvivl opleve det som en spændende ting at bruge en eftermiddag på. Læs mere her.

Find flere oplevelsesgaver her eller find endnu flere gaver til børn lige her.