Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til mor

Det er en skøn følelse at gøre sin mor glad med en gave eller en overraskelse. Trænger du til nogle gode ideer til hvilken gave eller overraskelse du skal give din mor, så vil vi forsøge at inspirere dig i denne artikel.

Anledninger hvor du bør give din mor en gave

Hvis du tænker dig om, så behøver du faktisk slet ikke nogen anledning for at give din mor en gave. Hun er din mor, og fortjener altid en sød tanke, overraskelse eller måske en lille gave.

Er du alligevel i tvivl om hvornår du bør give din mor en gave, så skal du som minimum huske disse anledninger:

Du scorer også point hos din mor hvis du husker:

  • Når hun har jubilæum på arbejde
  • Bryllupsdag

Flest point scorer du dog på overraskelser og gaver til din mor helt uden en anledning. Det er også i disse situationer, hvor du kan overraske hende mest muligt, da hun med garanti ikke forventer noget af din på en helt almindelig dag.

Du kan finde inspiration til gaver til kvinder i alle aldre her.

Hjælp de små børn med at finde en gave til mor

Selvom hun er mor til små børn, så vil hun elske at modtage en gave fra sine små børn. Også selvom hun ikke forventer det og godt er klar over at det ikke er dem der har betalt for gaven.

Enten kan hendes partner eller andre familiemedlemmer hjælpe børnene med at vælge en god gave til mor, som de også kan betale for.

Det er en sikker måde at gøre mor glad. De fleste børn vil også sætte en ære i at finde en god gave til mor og de vil samtidig lære en masse nyttige ting af at være med i processen.

Hvor mange penge skal du bruge på gaven til mor?

Du skal gøre dig umage med for alvor at skuffe din mor. Selv den mindste gave eller overraskelse, kan få smilet og glæden frem hos de fleste mødre.

Hvor mange penge du bør bruge på gaven til din mor kommer også an på anledningen. Har hun fødselsdag fortjener hun nok en god gave. 

Vil du give din mor en lille overraskelse så kan du sagtens finde noget godt til 50 - 200 kr. Ved fødselsdagsgaver og andre større anledninger, bør du nok ramme et sted mellem 200 - 500 kr.

Det er dog forskelligt fra familie til familie hvor meget de gør ud af det. Er det første gang du skal give din mor en god gave der koster en del penge, så aftal et prisniveau med din mor. Hun er heller ikke interesseret i at ruinere dig.

Gode gaver til mødre i alle aldre

Uanset om din mor er ung eller ældre, så bliver hun aldrig for gammel til at modtage en dejlig gave fra sine børn. 

Der er dog forskel på hvilke typer af gaver din mor har brug for i de forskellige faser af livet.

Der er specielt én gavetype som vi vil opfordre dig til at overveje når du skal finde en god gave til din mor. Mødre har en ekstrem travl hverdag, mens de har mindre børn, så hvis du kan give hende en oplevelse der kan få hende til at slappe af eller lade batterierne op, så vil det være en perfekt gave til mor.

Du kan finde et hav af oplevelser, der kan give din mor velfortjent forkælelse lige her.

Uanset hvilken type din mor er eller hvor i livet hun befinder sig i, så kan du finde den rette gave til hende her. Vi har samlet en lang række gaver specielt udvalgt til kvinder i forskellige aldersgrupper.

Vil du gøre din mor glad uden grund, så er det altid god stil at give hende en buket blomster.

De fleste mødres største ønske kan nemt imødekommes

Når du går på jagt efter en gave til mor, så er der en simpel ting du bør have i tankerne. Noget som i virkeligheden gør det nemmere at finde gaven til din mor. 

For en mor er det bedste i verden sin familie - og især sine egne børn. Der er intet der kan smelte et hjerte på en mor, som sine børn. Det er sådan uanset hvor gamle de er. 

Mødre elsker deres børn højere end noget andet, og deres største ønske er som regel at det går dem godt, og at de også må være den del af deres liv når børnene bliver ældre og måske stifter deres egen familie.

Derfor er den bedste gave til mor måske noget kvalitetstid med sine børn eller oplevelser der kan deles med hele familien. 

Der er mange oplevelsesgaver der kan være en rigtig god gave til din mor, og som både kan give hende kvalitetstid med familien og nye spændende oplevelser på én gang.