Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Bryllupsdagsgaver

Hver gang der er gået endnu et år i et ægteskab, kan parret fejre bryllupsdag. De mest kendte bryllupsdage er naturligvis kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup - men rent faktisk har hvert år sit eget navn. Derfor er ethvert år også værd at fejre - og hvordan markerer man bedre dagen end ved at forære hinanden bryllupsdagsgaver?

Navne på bryllupsdage

 • 1 år: Papirbryllup
 • 2 år: Bomuldsbryllup
 • 3 år: Læderbryllup
 • 4 år: Blomsterbryllup eller Hyacintbryllup
 • 5 år: Træbryllup
 • 6 år: Sukkerbryllup
 • 7 år: Uldbryllup
 • 8 år: Bronzebryllup
 • 9 år: Pilbryllup eller Stråbryllup
 • 10 år: Tinbryllup
 • 11 år: Stålbryllup eller Ravbryllup
 • 12 år: Silkebryllup
 • 12 1/2 år: Kobberbryllup
 • 13 år: Kniplingsbryllup
 • 14 år: Elfenbensbryllup
 • 15 år: Krystalbryllup
 • 16 år: Månebryllup
 • 17 år: Ametystbryllup
 • 18 år: Margueritbryllup
 • 19 år: Granatbryllup
 • 20 år: Porcelænsbryllup
 • 21 år: Turkisbryllup
 • 22 år: Alliancebryllup
 • 23 år: Tulipanbryllup
 • 24 år: Karatbryllup
 • 25 år: Sølvbryllup
 • 30 år: Perlebryllup
 • 35 år: Koralbryllup
 • 40 år: Rubinbryllup
 • 45 år: Safirbryllup
 • 50 år: Guldbryllup
 • 55 år: Smaragdbryllup
 • 60 år: Diamantbryllup
 • 65 år: Krondiamantbryllup
 • 70 år: Jernbryllup
 • 75 år: Kronjuvelbryllup, Atombryllup eller Stålbryllup

17 gode idéer til bryllupsdagsgaver

Find gode idéer til bryllupsdagsgaver i udvalget herunder.

Vis / Skjul filtre
Viser 18 ud af 18 resultater
Oplevelsesgavekort
Oplevelsesgavekort

Hverdagen er fantastisk, men som ægtepar har man nogle gange brug for at komme ud af de faste rammer og opleve noget andet - sammen. Derfor er et oplevelsesgavekort en af de rigtig gode bryllupsdagsgaver - og det bedste ved dem er, at du kan bestille dem hjemme fra sofaen til levering her-og-nu.

Hvis du er sent ude, er denne bryllupsdagsgave derfor helt perfekt og der er masser af oplevelser at vælge imellem. Lige fra weekendophold til gode madoplevelser,

Pris fra: 100.00 DKK.
Kokkeskole
Kokkeskole

Er din partner vild med at lave mad - eller kunne du godt tænkte dig, at vedkommende blev bedre til det? Så er en plads på en kokkeskole en både god og måske tilpas drillende bryllupsdagsgave.

I kan i øvrigt med fordel tage afsted sammen og have nogle hyggelige timer sammen. Snakken går nemlig fortrinligt, når man står sammen i et køkken og har fokus på noget andet end tv'et eller sin smartphone.

Pris fra: 650.00 DKK.
En tur i luftballon
En tur i luftballon

Man kan vel næppe forestille sig en mere romantisk oplevelse end en smuk tur hen over landet i en luftballon. Her kan I nyde stilheden og hinanden, mens I ser det hele fra oven.

En ballontur er således ikke bare en af de mest unikke bryllupsdagsgaver, men også en af dem I aldrig glemmer. 

Pris fra: 2,300.00 DKK.
Smykker
Smykker

Smykker er en klassisk gaveidé til både mænd og kvinder. Det er derfor også et næsten sikkert valg, når du skal finde en god gave til jeres bryllupsdag.

Du kan både vælge at forære en halskæde eller et armbånd - og, især til kvinder, øreringe eller en flot ring. Ure er også virkelig fine bryllupsdagsgaver.

Pris fra: 129.00 DKK.
Lysestager, vaser eller andre ting til hjemmet
Lysestager, vaser eller andre ting til hjemmet

Er der noget, din partner længe har ønsket sig til hjemmet? I dag er indretning af hjemmet meget i fokus hos de fleste - men mange af de nyere designikoner er også dyre og ikke noget, man måske køber til sig selv. 

Hvis du ved, at din ægtefælle har ønsket sig en særlig lysestage eller vase - eller måske samler på en særlig serie - kan du finde masser af gode idéer til bryllupsdagsgaver i denne afdeling. Her er også tale om en gave, der består i mange år og derfor vil minde jer begge om dagen.

Pris fra: 77.00 DKK.
Brætspil
Brætspil

Det bliver mere og mere populært at spille brætspil og når man sidder samlet med hinanden over bordet med et spændende et af slagsen, er nærværet skruet op på max.

Hvis I begge to er spillefugle kan et nyt brætspil måske være en idé til en bryllupsdagsgave. Sørg for at vælge et spil, I både kan spille sammen alene eller sammen med familie og venner, når de kommer på besøg. Så får gaven endnu mere værdi - i mange år.

Pris fra: 50.00 DKK.
Weekendophold
Weekendophold

Når man er gift, er det dejligt at kunne skifte hjemmets 4 vægge ud engang imellem og opleve nye egne af landet. Det giver en masse nye indtryk samtidig med at det er nemmere at nyde hinanden, når man ikke behøver tage sig af alt det praktiske som madlavning og rengøring.

Et gavekort til et weekendophold er derfor med garanti en kærkommen bryllupsdagsgave - uanset om I har været gift i 1 eller 30 år.

Pris fra: 785.00 DKK.
God vin
God vin

Er din partner vinentusiast? Så er en god flaske vin en oplagt gave til jeres bryllupsdag. Måske er der en helt særlig flaske, vedkommende godt kan lide? Eller en speciel vin din ægtefælle længe har talt om, men endnu ikke fået hjem i vinskabet?

Så kan du finde en god bryllupsdagsgave i form af en unik flaske som I passende kan dele, mens I nyder hinandens selskab derhjemme ved spisebordet med en god middag.

Pris fra: 85.00 DKK.
Grilludstyr
Grilludstyr

Elsker I at grille? Og er din ægtefælle den, der står for netop denne form for madlavning derhjemme? Så kan nogle lækre redskaber til grillen - eller andet tilbehør hertil - være en god gave på jeres bryllupsdag. 

Det ér nemlig bare både sjovere og nemmere, når man har det rigtige værktøj. Uanset om man laver mad ved grillen eller i køkkenet.

Pris fra: 59.00 DKK.
ParkOne
ParkOne

Det er meget en smagssag, om man er til praktiske bryllupsdagsgaver eller om man hellere vil forære sin ægtefælle noget mere romantisk. Der er dog ingen tvivl om, at praktiske gaver der rent faktisk gør en forskel som regel er gode gaver - uanset om I holder bryllupsdag eller skal forære hinanden en gave i en anden anledning.

En elektronisk p-skive er en af de gaver, alle med en bil kan bruge - og som en ekstra bonus slipper I også for parkeringsbøder.

Pris fra: 229.00 DKK.
Wellness
Wellness

Et gavekort til wellness vil uden tvivl vække glæde, hvis din ægtefælle er vild med forkælelse. På den måde kan vedkommende nemlig slippe stress og jag for en stund og i stedet nyde tilværelsen.

Som med de fleste andre oplevelser bliver den bedre af, at man er to. Du kan derfor med fordel tage afsted sammen med din partner - eller forære vedkommende et gavekort, der kan bruges sammen med en ven eller veninde, hvis du ikke selv er så vild med wellness.

Pris fra: 250.00 DKK.
En tur i en superbil
En tur i en superbil

Er din ægtefælle vild med biler og fart? Så er et gavekort til en tur i en superbil en god bryllupsdagsgave. Enten som passager eller hvor vedkommende selv kan få lov til at sidde bag rattet. 

Du kan enten selv tage med eller lade din partner få en dag væk fra hjemmets pligter sammen med venner eller veninder. Vi garanterer, at vedkommende vender hjem i højt humør og med fornyet energi.

Pris fra: 549.00 DKK.
Køkkenting
Køkkenting

Her er tale om en af de bryllupsdagsgaver du muligvis skal være en smule påpasselig med - medmindre din partner har en helt særlig ting, vedkommende længe har ønsket sig. F.eks. en køkkenmaskine, ny kaffemaskine eller en anden ting, du ved vil vække glæde.

Er det tilfældet vil du dog med garanti få en glad ægtefælle. Enhver hjælpende hånd i køkkenet vil nemlig altid blive hilst velkommen.

Pris fra: 69.00 DKK.
Helikoptertur
Helikoptertur

Få en uforglemmelig dag sammen i en helikopter og se Danmark lidt fra oven. En helikoptertur er en helt særlig oplevelse - og måske kan I endda få en flyvetur hen over jeres fælles hjem?

Der er masser af muligheder, uanset hvor i landet I bor.

Pris fra: 699.00 DKK.
Haveredskaber
Haveredskaber

Har din partner grønne fingre og elsker vedkommende at nusse i haven? Så er nye og nyttige haveredskaber en af de bedre bryllupsdagsgaver.

Du kan både finde elektriske og mekaniske redskaber til haven og mere lavpraktiske som et nyt skarpt skuffejern eller en trillebør.

Pris fra: 149.00 DKK.
Chokoladehilsen
Chokoladehilsen

Nogle gange må det hele gerne være simpelt og overskueligt omkostningsmæssigt. Her er chokolade oplagt. Din ægtefælle får en lille bryllupsdagsgave, der viser du har husket dagen samtidig med at du holder det hele på et ret afslappet plan.

Du kan toppe oplevelsen ved at vælge en unik chokoladehilsen, hvor du selv vælger, hvilke chokoladebogstaver æsken skal indeholde.

Pris fra: 119.00 DKK.
Bestil en buket blomster
Bestil en buket blomster

Den absolutte klassiker indenfor bryllupsdagsgaver er en buket blomster og det er ikke uden grund. Det er nemlig dejligt at få en flot buket. Især når det er en overraskelse.

Vil du gøre det nemt for dig selv, kan du bestille din buket online og få den leveret enten hjemme på dagen - eller som en overraskelse på din ægtefælles arbejdsplads. Det sidste synes de fleste er meget romantisk. Du kan desuden bestille buketten et godt stykke tid i forvejen, så du ikke risikerer at glemme det på selve bryllupsdagen.

Pris fra: 120.00 DKK.
Luksus brunch
Luksus brunch

Giv din partner en hyggelig cafétur med en lækker brunch i bryllupsdagsgave. Der er et særligt strejf af luksus i overdådigheden ved en brunch - og det er sjældent man selv får anrettet en så alsidig morgenmad derhjemme en almindelig lørdag eller søndag.

Samtidig får I lidt tosomhed og en god oplevelse.

Pris fra: 250.00 DKK.

Sådan finder du den bedste bryllupsdagsgave

Som ægtepar kender I sikkert hinanden rigtig godt. Allerede det er en stor hjælp, når du skal finde bryllupsdagsgaver til din udkårne.

Du ved måske, at vedkommende ikke bryder sig om praktiske gaver men elsker at få blomster - eller at din partner synes det er spild af penge at købe en dyr buket blomster, der visner efter en uges tid og derfor hellere vil have noget andet.

Samtidig er du klar over, hvilke interesser og drømme din ægtefælle har og kan derfor tilpasse gaven derefter.

Det kan dog også sagtens være, du føler dig en smule i vildrede over, hvad du skal finde på. Måske har I aldrig givet hinanden bryllupsdagsgaver før, hvormed i år er første gang? I så fald vil den valgte bryllupsdagsgave muligvis sætte standarden for de kommende år - og derfor er der måske endnu mere grund til at tænke sig godt om.

Når du skal finde den perfekte bryllupsdagsgave i netop jeres ægteskab, kan du kigge på 3 ting.

Hvor mange penge vil du bruge? 

Når du har styr på dit budget kan du nemmere snævre feltet ind. Og husk, at dyre gaver ikke nødvendigvis er kernen i en god gave. Det er i højere grad overraskelsen, der tæller.

Hvad elsker din ægtefælle at lave?

Har din partner en særlig interesse? Så find en gave der understøtter denne. Kan vedkommende lide at gå i biografen, kan du invitere vedkommende ud på bryllupsdagen - er det i stedet bøger der er et stort hit, kan du måske finde en god gave i bogbutikken.

Er der noget, din partner ønsker sig?

Det er helt oplagt at forære en bryllupsdagsgave væk som er ønsket. Det sparer dig desuden for tid og ærgrelser - så spørg gerne, hvad din ægtefælle kunne tænke sig i gave.

3 sikre gaver til jeres bryllupsdag

Hvis du stadig er helt på bar bund i forhold til, hvad du skal finde på, er der 3 gaver, som med garanti er sikre vindere.

Gaverne er ikke særligt dyre, men de vækker glæde alene fordi de overrasker og viser, du har husket jeres bryllupsdag. Noget der er tegn på, du sætter pris på din partner og mindes jeres bryllup med glæde.

3 sikre gaver til hende

 • Chokolade 
 • Smykker
 • En tur på restaurant

Find flere gaver til hende her

3 sikre gaver til ham

 • Gourmetslik
 • En ny skjorte/slips/t-shirt afhængig af hans tøjstil
 • En tur i biografen

Find flere gaver til ham her