Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Jeg elsker dig gave

Nogle gange slår de 3 små ord – jeg elsker dig – bare ikke til. Nogle gange har du brug for at fortælle dit hjertes udkårne, at han eller hun betyder alverden for dig. At du ikke kan leve uden ham eller hende. Og så slår de 3 små ord bare ikke til. Der må en gave til. En ”jeg elsker dig”-gave.

Hvilken gave siger ”jeg elsker dig” herfra og til månen, mere end der er stjerner på himlen, nu og for altid? Det kommer helt an på, hvilken personlighed din udkårne er, hvem du er, og hvem I er sammen. Så der er ikke noget simpelt svar på dét spørgsmål. Men det skal ikke afholde os fra at komme med idéer og inspiration til dig, der er i den situation.

Gaven med (affektions)værdi

En ”jeg elsker dig”-gave vil altid være kostbar for modtageren. Men det er ikke prisen, der er den afgørende. En ”jeg elsker dig”-gave kan koste alt fra nul til mange kroner. Det betyder ikke noget for modtageren, og det betyder heller ikke noget for giveren – hvis du altså har de mange penge …

 • Kærestebrevet – Det lyder måske banalt, men et lille brev lagt i madkassen, på sengebordet eller i jakkelommen med et lille, evt. hjemmelavet, kærligt digt eller citat håndskrevet på et stykke papir, klippet ud som et hjerte. Lagt i en kuvert sprayet en smule med din daglige deodorant og fyldt med små hjerteformede pailletter, der smutter ud, når brevet åbner. Behøver vi sige mere?
 • Smykke – Et smykke kan også sige mere end ord. Et armbånd, en halskæde, en fingerring, et ur, manchetknapper med en lille inskription i – måske jeres initialer? Eller ”Din for evigt”? Find smykkegaver her.
 • Det brændende ønske – Er der noget, din elskede ønsker sig brændende og måske har ønsket sig længe, kan opfyldelsen af dette ønske også være den ultimative ”Jeg elsker dig gave”. Det kan være alt fra pelsen af blåræv eller oilskinsfrakken til drejeskiven til keramikarbejdet eller Millennium Falcon i LEGO.

Søde gadgets som "jeg elsker dig" gave

Der findes mange sjove og søde gadgets der siger "jeg elsker dig" bedre en noget andet. Vi har fundet et par eksempler til dig herunder, hvis du har behov for at lade dig elskede vide hvad han eller hun betyder for dig, på en anderledes måde.

 • Krus formet som et hjerte - Hvis siger til din partner at du elsker hende/han og samtidig giver et hjerteformet krus i gave, så vil du blive husket ved hver eneste slurk kaffe eller te. Find det her.
 • Rosenblade - De kan spredes på sengen eller som en sti ud til badeværelset hvor du har gjort klar til et dejligt karbad. Find det her.
 • Gigantisk oppusteligt hjerte - Hjertet er så stort at det i sig selv for meget opmærksomhed og hvad siger "jeg elsker dig" mere end et stort rødt hjerte? Find det her.
 • Guldrose - Hvis guld og roser er symboler på kærlighed, hvad er en guldrose så? Den oplagte jeg elsker dig gave. Find den her.
 • Hjerteformet varmepude - Eller hvad med en hjerteformet varmepude. Det er hyggeligt, sødt og brugbart - og han eller hun kommer til at tænke på dig, når den bruges. Find den her.

Oplevelser

At give din udkårne en oplevelse sammen med dig er også en god måde at sige, ”Jeg elsker dig og vil tilbringe tid sammen med dig” på.

 • Væk fra hverdagensammen – En fridag, en miniferie eller en længere ferie langt væk hjemmefra, eller tæt på – f.eks. et sted I begge elsker, eller altid har drømt om at besøge. Det kan være et minicruise til Oslo, et spaophold, et gourmetophold eller måske en kajakferie. Eneste krav er, at I er i fokus og kan slappe af i hinandens selskab. Find inspiration her.
 • Ballonflyvning – Der findes ikke noget mere romantisk end en ballonflyvning med den eneste ene – hvis altså ikke den ene eller I begge har højdeskræk. Læs mere her.
 • Den ultimative oplevelse – Har han altid drømt om at komme ud at køre i en DTM racer, eller har hun altid drømt om at prøve et faldskærmsudspring, så kan det være den helt rigtige ”Jeg elsker dig”-gave at få muligheden for det. Du kan jo altid kigge på fra sidelinjen og være der, når adrenalinsuset skal omtales igen og igen. Find flere af den slags oplevelsesgaver her.
 • Den udfordrende – Elsker I sjove og udfordrende oplevelser sammen, så er bodyflight i vindtunnel, rapelling eller lignende en god ”Jeg elsker dig”-gave. Find flere af den slags oplevelsesgaver her.
 • Den konkurrenceprægede – Er I et par, der elsker at konkurrere med hinanden, så vælg en oplevelse, hvor I får opfyldt det behov. Det kan være klatring – hvem kommer først til tops. Tur på mountainbike – hvem er først fremme – eller pistolskydning – hvem rammer bedst. Find flere af den slags oplevelsesgaver her.

Fotogaver

Der er ikke noget, der foreviger stemninger og øjeblikke som et foto. Men en ”Jeg elsker dig”-fotogave kan være andet end lige et pasbillede, som din elskede kan have i pengepungen.

 • Photoshoot – Et photoshoot, hvor du og din udkårne kan blive ”skudt” sammen og i hinanden. I kan få taget professionelle billeder til at hænge i entréen eller nogle mere pikante nogen, som I måske hellere vil have hængende i soveværelset. Læs mere her.
 • Pikant foto – Du kan også give din elskede et erotisk billede af dig selv fra din bedste side med et frækt ”jeg elsker dig”-blik i øjet.
 • Collage – Denne gave kræver, at du har været forudseende, eller at du er samler. Lav en collage med billeder, minder og udklip af jeres oplevelser og eventyr sammen. Det kan være biografbilletten fra den første biograftur. Kvitteringen fra restauranten i besøgte på den første date, billeder af jer begge – sjove billeder, feriebilleder, festbilleder osv. – små citater, der har haft en eller anden betydning for jer og så selvfølgelig teksten ”JEG ELSKER DIG”. Find indspiration her.

Ligegyldigt hvilken ”jeg elsker dig”-gave du giver, så er den impulsive gave den mest effektive. Den gave, der ikke er forventet – som f.eks. til fødselsdag, årsdag, jul osv. Den gave, der pludselig står uden for hoveddøren eller i entréen, når han/hun kommer hjem. Eller ligge på sengebordet, når han/hun slår øjnene op. Eller som du kommer frem med om aftenen i sofaen, når I ser et ligegyldigt tv-program.

Find flere ideer til gaver til ham her og til hende her.