Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til niece

En niece er datteren til din bror eller søster, og sådan en størrelse kan du jo både være nært knyttet til eller måske ikke kende så godt. Måske ser du hende ofte, måske kun få gange om året. Men så er det jo godt, at du med denne gaveguide måske kan få et par gode idéer at gå videre med.

Nu er ’niece’ jo et vidt begreb. Hvor gammel er hun, hvilke interesser har hun, hvor tætte er I (som før nævnt) og så videre og så videre. Vi har samlet et par gode og brede bud på gaver, som vi håber hjælper dig i gavejagten – god fornøjelse.

Gaven til den unge niece

Er din niece ikke så gammel endda – stadig i børnestørrelse og -alder? Så skal du selvfølgelig lede i ”børneafdelingen”.

  • En aktiv gave. Har hun en alder, hvor der er fuld fart på, så giv hende en gave, der giver hende lyst til både leg og bevægelse. Det kan være en cykel, et løbehjul eller måske en trampolin. Hvis du vil finde en gave, der passer til din niece på 1 – 17 år, så få inspiration i vores artikel med gaver målrettet alder.
  • Puslespil. Et puslespil kan give koncentreret underholdning i mange timer. Sørg for at sværhedsgrad og størrelse passer til din nieces alder. Er hun ikke ret gammel, skal det være store, men få brikker, er hun lidt større kan der vælges et med flere og mindre brikker. Find inspiration her.

Gaven til teenage-niecen

Teenagere er sværere. Især hvis du ikke kender din niece ret godt. Nogle gange er det en god idé at tage moderen med på råd. Men ellers kan du få gode idéer herunder.

  • Oplevelser. Hvor mange hotdogs kan du spise på tid? Eller er det mere en tur i en luftballon, der trækker? Eller måske en tur på en racerbane som passager? Giv en oplevelse i gave, der udvider horisonten eller bare giver hende en sjov dag og en ny oplevelse i bagagen. Find fede oplevelsesgaver her.
  • Gadgets. Gadgets er altid et hit. De kan både være nyttige, underholdende tidsrøvere eller bare helt for sjov. Find på egnede gadgets til din niece under gavetypen gadgets her på sitet. Find fede gadgets her.
  • Tøj. Giv teenageren noget flot og lækkert modetøj – men vær sikker på, at det kan byttes! Find inspiration her.
  • Et fint smykke. Giv hende et fint armbånd, en flot halskæde eller måske en pynteting til håret – det giver med garanti glæde. Find inspiration her.

Gaven til den lidt ældre niece

Er din niece ligefrem en moden kvinde, så skal du ud at lede efter noget helt andet. Hun har nu fået mange favoritter både i forhold til, hvad hun kan lide at lave i fritiden, skønhedsrutiner, musikkunstnere og så videre.

  • Abonnementer. En gave, der bliver ved med at give i lang tid fremover er et abonnement. Det kan f.eks. være til Eurowoman eller et andet dameblad, du ved, hun kan lide eller måske ét i den mere fordybende ende som for eksempel Wired eller New Yorker. Et alternativ kunne også være bøger og lydbøger.
  • Make-up. Hun er garanteret også glad for makeup, din niece. Find ud af, hvilke mærker hun foretrækker, eller overrask hende for eksempel med en flot palet af øjenskygger. Find inspiration her.

Find flere gaver til hende i denne guide.