Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til brudepige

Et bryllup er en speciel dag for brudeparret, som fejres med venner og familie. For at brylluppet skal gå som planlagt og blive en succes, er der brug for mange hjælpere, som blandt andet toastmaster, forlover og brudepiger. Mangler du nogle gaveforslag til dine skønne, udvalgte brudepiger, kan du finde en masse forslag til en god gave i denne artikel.

Brudepigerne er næsten lige så spændte på brylluppet som dig, da de har kendt dig i lang tid og ønsker, at dagen skal gå præcis, som du har villet. Brudepigerne har stået sammen med dig gennem tykt og tyndt, så hvorfor ikke sige dem tak ved hjælp af en lille gave?

Personlig pleje i gave til brudepigerne

Giv brudepigerne en fin gave, de kan bruge til enhver lejlighed, eller når de har lyst til at forkæle sig selv lidt. Det er en simpel løsning til en gave, men også én som viser din taknemmelighed for at have været med til brylluppet.

 • Parfume – Hvem elsker ikke en skøn ny duft? En god parfume er den perfekte gave til dine brudepiger, som de kan have på mange gange efter festen, og som der samtidig er knyttet nogle gode minder til. Find inspiration her.
 • Neglelak – der er ikke nogen, der siger, at gaven til dine brudepiger skal være voldsomt dyr, hvis bare den viser, at du holder af dem. En fin neglelak i hver af brudepigernes foretrukne farver kan sige lige så meget som andre dyre og luksuriøse gaver. Find inspiration her.
 • Gavekort til forkælelsesdag – Vil du forkæle dine brudepiger ekstra meget? Invitér dem med til en dag i spaen, hvor I hver især kan få massage, lagt ansigtsmasker og slappe af sammen. Brudepigerne vil føle sig som de heldigste piger i verden! Find inspiration her.

Gaver til en hjemmedag

En anden måde at forkæle dine brudepiger er ved at trække hyggen med i deres hjem. Giv brudepigerne en gave, som gør weekenden lidt mere spændende.

 • Duftende lys – Spred gode aromaer i hele brudepigens hus ved at give hende et fint duftende lys, som hun kan have stående i vindueskarmen eller på natbordet, så hun virkelig kan mærke, at du holder af hende! Find inspiration her.
 • Pyjamassæt – Der er nærmest ikke noget mere tilfredsstillende end at trække i et lækkert nyt pyjamassæt og lægge sig til at sove. Gaven er måske lidt i den dyrere ende, men brudepigen vil også sætte stor pris på den! Find inspiration her.

Gaver til den store dag

Hvem siger, at du ikke kan give brudepigerne en gave, som også er en del af brylluppet?

 • Brudepigekjolen – Du kan få dine brudepiger til at føle sig som en million ved at tage dem med ud og finde deres kjoler, som de kan føle sig smukke og tilpas i til brylluppet.
 • Halskæde med initialer – Personlige gaver har en unik værdi, som man ikke erstatte. Du kan give dine brudepiger nogle fine halskæder med deres initialer på, der minder dem om, hvor stor betydning de har for dig! De kan samtidig have disse smykker på til brylluppet. Find inspiration her.
 • Håropsætning – Det en speciel oplevelse at få en professionel til at sætte dit hår, men det er ikke så tit, man har mulighed for det. Gør derfor bryllupsforberedelserne til en fest ved at give brudepigerne en håropsætning i gave!

Anderledes gaver til brudepigerne

Vil du gerne give dine brudepiger nogle lidt anderledes, men også brugbare gaver, som de kan huske brylluppet ved, handler det bare om at tænke lidt kreativt. Du kan for eksempel give brudepigerne nogle af følgende gaver:

 • Smykkeskrin – Et flot lille smykkeskrin er både praktisk og smukt at se på. Brudepigerne kan opbevare deres yndlingssmykker i skrinet og tænke på dig, hver gang de ser på det. Find inspiration her.
 • Kosmetiktasker – En kosmetiktaske kan være en god gave i sig selv eller kan følge sammen med en lille parfume eller et fint smykke. Vil du personliggøre gaven, kan du finde taskerne i brudepigernes yndlingsfarver og mønstre og endda få brudepigernes initialer skrevet på tasken, så de får følelsen af, at kosmetiktaskerne er specielt udvalgt til dem. Find inspiration her.
 • Salt-og peber – En fin lille gave som brudepigen kan have stående på køkkenbordet kan være et salt-og peber strøsæt, der måske forestiller en smoking og en brudekjole. Det kan være en lidt sjov og anderledes gave til brudepigerne, som de tydeligt kan mindes brylluppet med. Find inspiration her.

Du kan sende hver og én af disse gave af sted med et personligt takkekort til brudepigerne. Husk på at det ikke handler om, hvor mange penge du bruger på gaven, du vælger til dem, når blot du husker at belønne dem for deres store indsats. Gaven til brudepigerne må gerne koste mindre end de bryllupsgaver du modtager på den store dag.