Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sjove gaver

Leder du efter sjove gaver til en person du godt kan lide, så kan du finde inspiration her. Du kan finde ideer til sjove gaver til alle målgrupper i denne artikel.

Sjove gaver til bestemte anledninger

Der er rigtig mange anledninger hvor sjove gaver kan komme på tale. Sjove gaver kan enten være gaven i sig selv, indpakningen eller overleveringen af gaven. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Selve gaven, er klart nemmest af finde på internettet. I denne artikel kan du finde en række webshops hvor du kan købe sjove gaver.

Og der er mange anledninger hvor du kan give en sjov gave. Det kan f.eks. være:

Lav kedelige gaver om til sjove gaver

Hvis du gerne vil give en sjov gave til en bestemt anledning eller en person du vil lave lidt sjov med, så behøver det ikke nødvendigvis være selve gaven der er det sjove. Det kan også sagtens være indpakningen eller måden du leverer gaven på der er det sjove element. 

Hvis du tænker kreativt, så kan du sagtens gøre kedelige gaver sjove ved at tænke anderledes.

Vær kreativ med indpakningen
Måske er selve gaven ikke sjov i sig selv, men så kan du måske være kreativ med indpakningen og lave noget sjovt ud af det. Der er f.eks. mange måder hvor på du kan lave sjove pengegaver eller give et gavekort væk.

Mange ønsker sig penge til fødselsdag, jul eller til andre anledninger, og hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov måde kan du f.eks.:

 • Lave et pengetræ (hvem ønsker sig ikke sådan et?).
 • Lave en snydegave fyldt med sten og nogle pengesedler.
 • Købe et (eller flere skrabelodder) for et bestemt beløb og potentielt gøre modtageren af gaven meget velhavende.
 • Find selv på flere.

Giv gaven på en særlig måde
Måske kan du også være kreativ i måden du giver gaven på. Det er især til større fester hvor du måske skal lave et lille festligt indslag sammen med gaven hvor det giver mening. Det kan f.eks. være:

 • Noget personligt som modtageren altid kommer galt afsted med. F.eks. hvis personen altid låser sig ude af bilen eller lejligheden, så kan du give penge til en låsesmed eller lave en sjov præsentation og fortælle historien om hvordan det er sket. Der findes sikkert noget som modtageren altid kommer galt afsted med som du kan bruge når du skal give gaven - eller fortælle om til festen hvor gaven skal overdrages.
 • At du inddrager dig selv i gaven, ved at tilbyde et 10 turs klippekort til at slå græs, klippe hæk, lave mad eller lignende for modtageren - fordi du ved at han/hun hader det eller kommer galt af sted ved det.
 • At du giver en oplevelse som gave og knytter det sammen med en eventuel tale eller sketch. Oplevelsen kan måske være billetter til en koncert, til en tur i en hurtig bil, faldskærmsudspring eller lignende.

Der er mange måder at give sjove gaver på, hvor det ikke nødvendigvis er gaven der er det sjove element. 

Sjove gaver til børn

Sjove gaver til børn findes der naturligvis masser af i form af alverdens legetøj, men du får alligevel nogle forslag til gode webshops som måske er et besøg værd for dig herunder, hvis du er på jagt efter sjove gaver.

 • Temashop.dk - Webshop med et kæmpe udvalg af alle slags produkter målrettet børn (og voksne). Besøg shoppen her.
 • Coolstuff.dk - Her finder du alverdens kreative og sjove gaver til børn. Besøg shoppen her.

Find inspiration til flere gaver til børn her.

Sjove gaver til mænd og kvinder

Her kan du finde links til gode steder på nettet hvor du kan købe sjove gaver til mænd.

 • Coolstuff.dk - Gadgetshop med masser af sjove gaver til mænd. Besøg shoppen her.
 • TrueStory.dk - Shop der sælger oplevelser du aldrig glemmer og som i den grad kan give dig ideer til sjove gaver. Besøg shoppen her.
 • Nemmegaver.dk - Her kan du find en lang række forskellige gaver for sjov. Besøg shoppen her.

Find inspiration til flere gaver til mænd her og til kvinder her.