Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Undskyld gave

Nogle gange har du brug for at lægge problemer til side, undskylde for sine fejl og starte på en frisk.

Sig undskyld på en betænksom måde ved at give modtageren en gave, der forsikrer dem om, at du gerne vil glemme jeres uenigheder og oprigtigt undskylde for det, der har skabt splid.

Der er mange muligheder for, hvad en god undskyld gave kan indeholde, men i denne artikel får du nogle forslag til, hvad det kunne være.

Spiselige undskyld gaver

Alle kan lide at få nogle gaver, de kan spise. Derfor er det en god idé at give en spiselig gave, når du gerne vil sige undskyld til andre – så vil du uden tvivl blive tilgivet!

  • Cafébesøg – En perfekt måde at sige undskyld og samtidig møde tilgivelse er ved at invitere den anden med på en lækker brunch, hvor I kan få snakket og genoptage samværet. Det er den perfekte undskyld gave. Find inspiration her.
  • Chokolade eller flødeboller – Hvem kan ikke lide delikate flødeboller eller chokolade? Giv en pakke fyldt med gode flødeboller eller en æske chokolade til den, du ønsker at undskylde over for, og mon ikke tilgivelsen nok skal indfinde sig! Find chokoladegaver her.
  • Lakridser fra Jan Bülow – I stedet for flødeboller kan en god undskyld gave også være lakridser fra det kendte mærke Jan Bülow. Find inspiration her.
  • Hjemmelavet måltid – Der er ikke noget, der siger undskyld, som et lækkert, hjemmelavet måltid. Inviter på middag hos dig selv, hvor der er tid til at være sammen og få sagt ordentligt undskyld til hinanden. Et hjemmelavet måltid viser, at du har brugt meget tid på at forberede og kokkerere inden besøget og oprigtigt ønsker at undskylde. 

Tilgiv mig gaver

Der er visse gaver, som du aldrig vil gå helt galt i byen med. Det er gaver, som du kan give til alle, og som de vil blive glade for. Det er de ultimative tilgiv mig gaver, som du kan sige undskyld til modtageren med.

  • En buket blomster – En buket blomster er en charmerende gave, som aldrig vil gå af mode. Du kan vide dig sikker på, at lige meget hvor vred den anden er blevet på dig, kan en buket blomster være gaven, der løsner op. Find ideer til blomstergaver her.
  • Gavekurv – Hvem kan sige nej til en kurv fyldt med lækkerier og små gaver? En gavekurv er den perfekte undskyld gave, da den kan personliggøres og dermed vise, at du har brugt tid på at samle den helt perfekte gave til den, du forsøger at undskylde for. Find ideer til gavekurve her.
  • Brev – Nogle gange er den simple gave den bedste gave i situationer som denne. Vil du sige ordentligt undskyld, kan du skrive et velformuleret brev og undskylde for de ting, du har gjort eller sagt. Det er en gave, som altid vil blive taget godt imod, og som virkelig viser, hvor inderligt du ønsker at sige undskyld – sort på hvidt!

En hyggelig dag

Sig undskyld ved at give en god oplevelse i gave, hvor du sammen med den eller dem du undskylder overfor, får en hyggelig dag ud af det.

  • Biograftur – Man bliver aldrig for gammel til at tage i biografen, og det er noget alle kan lide at gøre nogle gange. Inviter den eller de personer, du gerne vil undskylde overfor med i biografen, hvor I kan se en god film, få en god dag ud af det, og glem – eller gem – det, der har skabt splid mellem jer. Læs mere her.
  • Se en sportskamp – skaf billetter til den event, som den du gerne vil undskylde overfor er helt tosset med. Det er en gave, som vedkommende ikke ville kunne stå for lige meget hvad!
  • Spa dag – Vil du gå hele vejen, kan du invitere den anden med i spaen, hvor I får lov til at slappe af og forkæle jer selv oven på al den bekymring. På den måde signalerer du, at du er villig til at give slip på stoltheden, og at du gerne vil sige undskyld og begynde på en frisk. Find inspiration her.