Barselsgaver

Når man skal på barselsbesøg, er det en tradition at medbringe en barselsgave. På denne side kan du finde ideer til gode barselsgaver og få gode råd til hvordan både du, og familien der lige har fået barn, får et hyggeligt og omsorgsfuldt barselsbesøg.

Personer der lige er blevet forældre, og som måske også har børn i forvejen, har nemlig ikke altid det store overskud lige efter fødslen. Nattesøvnen er afbrudt, nye roller i familien skal findes og en ny hverdag op at køre. Det kan kræve masser af energi – og det er noget, du kan tænke ind i både dit besøg og din barselsgave.

Hvordan kan du læse mere om i vores store artikel om barselsgaver.

Sådan finder du den bedste barselsgave

At finde en god barselsgave kan være en udfordring, selvom det ved første øjekast ikke virker som en uoverkommelig opgave. For det er vel bare at købe noget babytøj eller en bamse?

Når du står i butikken, bliver du imidlertid nemt ramt af en tvivl, i forhold til din barselsgave. For hvilken størrelse tøj skal man købe? Bruger en baby overhovedet bamser – og har den lille mon allerede fået mange tøjdyr i forvejen? Det kan også være, du tænker at en blød barselsgave virker en smule upersonlig og har brug for idéer til andre barselsgaver, der passer bedre til din måske tætte relation med forældrene og den lille nye verdensborger.

Spørg forældrene hvad de ønsker sig

Den nemmeste måde at finde en god barselsgave på, er at spørge forældrene, om der er noget, de ønsker sig til den lille – eller om der er noget, der mangler.

Det gør sandsynligheden for at din barselsgave skal byttes mindre og chancen for glæde over gaven endnu større.

Husk altid at få byttemærke på din barselsgave – og sørg gerne for en byttefrist, som ligger et stykke frem i tiden. Det er ikke sikkert forældrene har tid, fysik eller overskud til at tage ud i byen de første par uger og det er ærgerligt at en ellers velment barselsgave enten stresser forældrene eller ender ubrugt, fordi byttefristen bliver overskredet på grund af manglende overskud.

Tøj i barselsgave

Babytøj er både sødt, nuttet og bedårende og især hvis man ikke selv har en baby, er det hyggeligt at gå på jagt blandt alt det fine miniaturetøj. Når du vil købe tøj i barselsgave, er der dog nogle ting, der er værd at tænke over.

Den bedste barselsgave er nemlig, den der bliver brugt og modtager den lille nye familie 10 sparkedragter i samme størrelse, er sandsynligheden for at din gave kommer i brug ikke så stor.

De fleste forældre har købt tøj til deres baby i de mindste størrelser i forvejen. Vil du gerne købe babytøj i barselsgave, er det derfor en god idé at købe tøj, som barnet kan bruge nogle måneder fremme i tiden. Husk at tage højde for sæsonskiftene, så du ikke køber shorts, som barnet kan passe i december.

Tænk også gerne praktisk. En kjole til en lille baby er ofte besværligt at give barnet på og ubehageligt at have på for den lille, fordi skørter ofte ender i nakken, når baby løftes, ammes eller sover. Vælg i stedet en sparkedragt eller bodystocking. Små cowboybukser er også søde, men ofte meget stive at have på for en lille nyfødt – og svære at bevæge sig i senere. Her er bløde bomuldsbukser ofte et meget bedre valg.

Hold dig også gerne fra babysko i de helt små størrelser, når du skal købe barselsgave. Minisko er ganske vist usandsynligt søde, men en baby har ikke brug for sko – og vil føle sig meget mere veltilpas uden.

Bamser i barselsgave

Babyer synes oftest bamser er uinteressante og selvom der er tradition for at give nyfødte bamser i barselsgave, kan du med garanti finde en gave, der er endnu bedre. Babylegetøj med spændende farver og mønstre eller raslelyde vil for eksempel interessere babyen mere, end de bløde tøjdyr.

Barnet får desuden sikkert et par bamser i forvejen i barselsgave. Det kan også være, forældrene allerede har købt et tøjdyr til barnet, som de ønsker skal være den lilles faste sovedyr fremadrettet. Det efterlader måske din barselsgave ubrugt – og det er en skam, når du har brugt tid og penge på at finde en god af slagsen.

Hvad skal en barselsgave koste?

Traditionerne for barselsgaver kan være forskellige fra familie til familie – og blandt venner og veninder.

I dag holder mange babyshowers, hvor den gravide får gaver til sig selv eller den lille. Er det tilfældet, er der allerede foræret en gave og mange nøjes derfor med at købe en lille barselsgave til babyen, når den lille er ankommet til verden.

Andre giver en lille ting til babyshoweret – eller også har der slet ikke været et babyshower - hvorfor der foræres en større barselsgave efter fødslen.

Nogle forærer også blot en lille barselsgave, men i stedet en dyrere gave til barnedåben eller navngivningen. Det kan derfor være svært at svare helt konkret på, hvad en barselsgave skal koste. Det afhænger nemlig af flere ting.

Du kan dog starte med at kigge på jeres relation. Er der tale om tæt familie, kan du tage udgangspunkt i, hvad I hver især i forvejen køber fødselsdagsgaver for. Det er jo nemlig præcis, hvad en barselsgave er: Den første fødselsdagsgave.

Er det en veninde eller en kollega kan du i højere grad købe en billige barselsgave. Allerede fra 100 kroner kan du finde en god gave til den lille – og det er derfor meget op til dig selv, hvor meget gaven skal koste.

Ideer til barselsgaver til baby

Der findes en række barselsgaver, som går igen fødsel efter fødsel. Vil du gerne finde en gave til den lille ny, uden at skulle bruge en masse kræfter i jagten, kan du bruge en af nedenstående ideer til barselsgaver:

Sengetøj - Når babyer og børn skal sove, har de brug for sengetøj. Måske endda flere sæt end voksne, da der kan ske uheld med gylp og lignende, som kræver hyppig vask. Også smukke lagner og tynde babytæpper er skønne barselsgaver af samme årsag. Find det hele her. Du kan også vælge at give en lækker helårsdyne.

Tøj - Hvis du vil købe tøj i barselsgave, så sørg for at købe det stort nok. Mindst str. 56 til en nyfødt – og meget gerne endnu større, da de fleste forældre har garderoben til de første måneder klar. En god tøjstørrelse, når du køber tøj i barselsgave online, er størrelse 68 og opefter. Find masser af babytøj her.

Praktiske ting til spisetid - Så snart børnene kan begynde at få grød, er det praktisk med holdbare krus, glas, tallerkener og andre ting til spisetid af plastik eller melamin. Barselsgaver af denne slags kan desuden bruges mange år fremover. Find det her.

Børnebøger – En af de barselsgaver, der kan vække glæde mange år fremover, er børnebøger. I starten kan babyen naturligvis ikke bruge bøger til så meget, men allerede fra 4-måneders alderen kan papbøger med billeder fange barnets opmærksomhed. Vælg gerne bøger med tykke, kraftige sider, som barnet ikke kan rive i stykker. Find dem her.

Babylegetøj – Rangler der kan rasle, bolde der kan trille og ting der kan snurre: Babyer elsker bevægelse, farver og lyde. Samtidig er legetøj af denne slags ofte ikke særlig dyrt – og derfor kan du med babylegetøj finde masser af billige barselsgaver. Find et stort og overskueligt udvalg lige her.

Bamser og sutteklude – En anden klassisk barselsgave er tøjdyr og nulreklude. Babyer er sjældent særligt interesserede i nogle af delene, men mange elsker barselsgaver af denne slags. Gør du også det, kan du finde begge dele her.

En gavekurv – Du kan også finde en færdiglavet barselsgave i form af en kurv med lidt af det hele. Find dem her.

Personlige barselsgaver

Vil du gerne give forældrene eller babyen er mere personlig barselsgave end de klassiske, bløde af slagsen? Så er der også masser af muligheder.

Ting med navn på - Personlige gaver med navn er altid en god barselsgave, når forældrene har besluttet sig for, hvad babyen skal hedde. Især stofbleer og hagesmække vil med garanti blive brugt hyppigt i den lille nye familie. Find ting med navn på lige her.

Smykker – Selvom baby ikke kan bruge smykker nu, kan en halskæde til minde om ankomsten til verden være en smuk gave, som barnet kan sætte pris på senere. Særligt som voksen. Du kan dog også forære den nybagte mor en smuk halskæde, en ring eller et armbånd til minde om fødslen, hvis I har en tæt relation. For eksempel barnets stjernetegn eller et decideret mor-barn-smykke. Find for eksempel smykker med indgravering her.

Navnebøger – Du kan få lavet specielle bøger, der indeholder babyens navn. Så kan barnet få læst højt af sjove historier med sig selv som hovedperson, når det bliver større. Find navnebøger her.

Ideer til barselsgaver til mor og far

Der findes i princippet 2 slags barselsgaver: Gaver til baby og gaver til forældrene. Nogle køber barselsgaver til begge, andre kun til enten baby eller de voksne.

En barselsgave til baby er oplagt, fordi det er barnets første fødselsdag og en god anledning til at ønske den lille velkommen til verden. I forvejen får mange dog barselsgaver til babyen og at give forældrene en barselsgave i stedet vil derfor vække både glæde og overraskelse.

Særligt barnets mor kommer nemt til at glemme sig selv efter en fødsel og derfor er forkælelse til hende altid en god barselsgave. Det samme gælder barnets far, som også får flere ting at nå i hverdagen, når en lille ny flytter ind.

Følgende ting er gode barselsgaver til de voksne:

Skønhedsprodukter til mor - At få bare 10 minutter for sig selv på badeværelset i fred og ro – til at tage sig af sig selv – kan være luksus for en nybagt mor. Hjælp hende lidt på vej med for eksempel en lækker hårkur, en nærende bodylotion til den stadigt hormonelle hud eller en ansigtsmaske. Find det hele her.

Snacks og gavekurve – De lange nætter og dage kræver energi og her er lækre snacks til at forkæle både mor og far med en kærkommen gave. Eventuelt i form af en kurv med lidt af hvert. Find gavekurve her eller her.

Gavekort til oplevelser – Enten så forældrene kan komme en smule ud alene, når barnet bliver lidt større eller som et gavekort til brunch eller massage, som giver enten mor eller far et par timer udenfor hjemmet, uden baby. Find masser af oplevelser her.

Gavekort til den lokale frisør - De fleste mødre har i løbet af graviditeten og efter fødslen ikke så meget fokus på sig selv. Derudover oplever mange, at de hormonelle ændringer under graviditet og amning påvirker håret, så behovet for pleje øges. Et gavekort til at få ordnet håret i barselsgave falder derfor ofte i rigtig god jord.

Gavekort til en babyfotograf - Det er sjovt for alle forældre at se på billeder af deres små guldklumper senere i livet. Og tiden hvor de er babyer er ovre på ingen tid. Desuden er babybilleder også fantastiske gaver til bedsteforældre.

Blomster - Du kan også vælge at komme med en flot buket blomster til de nybagte forældre som barselsgave. Du kan f.eks. bestille dem her.

Gavekort til take away – Der er nok at se til i en nybagt familie, så at forære forældrene et gavekort til take away er uden tvivl en barselsgave, der vil vække glæde.

Du kan også overveje en hjemmelavet barselsgave i form af hjælp til opgaver i hjemmet. For eksempel x antal rengøring, børnepasning eller måske levering af hjemmelavet aftensmad eller hjemmebag.

Barselsgave til storebror og storesøster

Hvis der også er større børn i familien, kan det være en rigtig god ide at have en lille barselsgave med til dem, når du kommer på barselsbesøg. At få en lillebror eller storesøster er nemlig en stor omvæltning for de store søskende, og de kan måske nemt komme til at føle sig overset i en periode, da meget fokus er rettet mod den lille ny.

Derudover er det en stor ting at få en lillebror eller lillesøster, hvilket også bør fejres – ligesom forældrenes nye rolle bliver det.

Barselsgaver til søskende behøver i øvrigt ikke være store ting. En lille bog, en legetøjsbil eller en bamse afhængig af barnets alder. Spil, magasiner og kreative ting er også gode barselsgaver til ældre søskende. Find inspiration her.

Derudover er en pose slik som regel en kærkommen gave hos de fleste børn.

Du kan eventuelt slå to fluer med én smæk og give både søskende og forældre en barselsgave på samme tid ved at invitere de ældre søskende med på tur i legeland, på familierestaurant eller i biografen. De store får opmærksomhed og en god oplevelse, og forældrene en smule ro med den lille nye baby.

Alternative barselsgaver

En god barselsgave behøver ikke koste mange penge. Det kan også være noget, der hjælper familien rent praktisk i stedet.

Faktisk kan alternative barselsgaver af denne slags være noget, familien kommer til at sætte meget mere pris på, end en gave du har købt til dem eller barnet.

Gode ting du kan gøre for familien, og som kan erstatte en barselsgave er f.eks.:

  • At du selv har kage med til kaffen og tilbyder at lave kaffen, når du er dukket op.
  • At du tilbyder at hjælpe med at rydde op i huset eller lægge vasketøjet sammen.
  • At du tilbyder din hjælp til rengøring af huset eller lugning af ukrudt i haven.
  • At du kommer med hjemmebag til fryseren, som kan tages frem, når der kommer flere barselsbesøg.
  • At du laver god og nem mad til familien, der kan fryses ned, og nemt forberedes som aftensmad.
  • At du tilbyder at passe babyen, så snart mor er færdig med at amme (hvis hun gør det), så forældrene kan komme på date og opleve virkeligheden igen.
  • At du tilbyder at tage dig af de store søskende (hvis der er nogle af dem), så forældrene kan koncentrere sig om det nyeste medlem af familien i en weekend i fred og ro.

Alle ovenstående eksempler kan naturligvis stadig kombineres med en barselsgave enten til baby eller forældre.

Gode råd til dit barselsbesøg

Søvn er i mange tilfælde det, forældrene i virkeligheden ønsker sig i barselsgave. Som allerede nævnt er det nemlig en stor omvæltning for en familie at få et lille barn, og der er derfor ofte ikke et stort overskud til besøg og arrangering af disse.

Der findes naturligvis familier, der elsker lange besøg og har masser af energi, men de fleste kan føle sig lidt udmattede. Særligt i den første tid efter fødslen.

Derfor er barselsbesøg heller ikke altid familiens behov, men lige så meget de besøgendes ganske forståelige ønske om at se den lille ny. Familien vil sikkert også med stolthed vise vidunderet frem, men det er sjældent barselsbesøg, der står øverst på ønskelisten i ugerne og månederne efter en fødsel.

Når du kommer forbi med din barselsgave, er der derfor nogle gode råd, du kan have med i baghovedet, så besøget bliver så hyggeligt og rart som muligt for den lille nye familie.

Pres ikke på for et barselsbesøg for hurtigt og lad selv forældrene invitere dig forbi. Hører du ikke noget, så vent gerne mindst et par uger, inden du stikker en føler ud. Især hvis familien har haft et træls fødselsforløb med mange dage på sygehuset, komplikationer hos mor eller barn og lignende.

Kom ikke uanmeldt. Du bør aldrig dukke op uanmeldt, da det kan være tortur for familien. Måske rammer du dem på et tidspunkt midt i en velfortjent lur, et øjeblik hvor babyen endelig er faldet i søvn og de havde andre planer, eller hvor overskuddet til besøg er helt i bund.

Forvent ikke at blive vartet op. Forvent og accepter på forhånd at deres hjem måske roder lidt og du ikke nødvendigvis bliver budt på andet end en kop kaffe eller lignende. Familien har andre ting at tænke på end at bage kage, lave mad eller dække fint op. Tilbyd eventuelt at tage kage eller frokost med.

Bliv ikke for længe. Et barselsbesøg bør ikke tage meget mere end en time eller to. Jo yngre baby, jo kortere tid.  Sig gerne på forhånd at du kun bliver en time – så er der også større chance for at familien siger ja til et besøg her og nu.

Respekter familiens regler. De nybagte forældres fornemmeste opgave er at passe godt på deres baby og alle forældre gør deres bedste for netop dét. Derfor ønsker de måske ikke, at andre skal holde babyen den første tid, fordi de ikke vil gøre den lille forvirret over fremmede dufte.  Det kan også være, de ikke vil forstyrre babyen, når den lille sover. Mange forældre vil også gerne have, at de besøgende vasker hænder, inden de rører den nyfødte. Tag derfor ikke barnet op, medmindre du har fået lov.

Er du forkølet eller syg? Så vent med at komme forbi med din barselsgave, til du er frisk igen. Barnet bliver sandsynligvis næppe smittet, men du smitter nemt ældre søskende eller forældrene. Ingen af delene noget, der er så meget overskud til med en lille ny i huset.

Kombinerer du de gode råd med en fin barselsgave, er du sikker på en hyggelig stund og starten på en masse gode minder med den lille ny.

Find flere ideer til barselsgaven i udvalget her!

Fandt du ikke den perfekte barselsgave til baby, mor eller far i udvalget herover, så kan du finde yderligere inspiration i udvalget herunder.

Viser 252 ud af 252 resultater
3 hagesmække med navn - marineblå, lyseblå, hvid
3 hagesmække med navn - marineblå,…
Pris 139.00 DKK.
Aktivitetsbog i stof - Aben George
Aktivitetsbog i stof - Aben George
Pris 109.00 DKK.
Aktivitetsbog i stof - Bondegård
Aktivitetsbog i stof - Bondegård
Pris 109.00 DKK.
Aktivitetsbog i stof - Enhjørningen Louise
Aktivitetsbog i stof - Enhjørningen…
Pris 109.00 DKK.
Aktivitetskube - Løven Jack
Aktivitetskube - Løven Jack
Pris 169.00 DKK.
Aktivitetslegetøj - Giraffen Zia (35 cm.)
Aktivitetslegetøj - Giraffen Zia (35…
Pris 219.00 DKK.
Aktivitetspanel bondegård i træ fra Lilliputiens
Aktivitetspanel bondegård i træ fra…
Pris 309.95 DKK.
Aktivitetspyramide - Næsehornet Marius (20 cm.)
Aktivitetspyramide - Næsehornet Marius…
Pris 349.00 DKK.
Americana Legetøjsbil i Træ - Blu74 Racer
-19%
Americana Legetøjsbil i Træ - Blu74…
269.95 DKK.
Pris 215.96 DKK.
Americana Legetøjsbil i Træ - Brandchef
-19%
Americana Legetøjsbil i Træ - Brandchef
299.95 DKK.
Pris 239.96 DKK.
Americana Legetøjsbil i Træ - Ghost
-20%
Americana Legetøjsbil i Træ - Ghost
349.95 DKK.
Pris 279.96 DKK.
Americana Legetøjsbil i Træ - Politibil
-19%
Americana Legetøjsbil i Træ - Politibil
299.95 DKK.
Pris 239.96 DKK.
Americana Legetøjscamper i Træ - Campingvogn (sølv)
-20%
Americana Legetøjscamper i Træ -…
349.95 DKK.
Pris 279.96 DKK.
Aviendo - Den Grimme Ælling - Bøg Large
Aviendo - Den Grimme Ælling - Bøg Large
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Den Grimme Ælling - Bøg Small
Aviendo - Den Grimme Ælling - Bøg Small
Pris 299.00 DKK.
Aviendo - Den Grimme Ælling - Valnød Small
Aviendo - Den Grimme Ælling - Valnød…
Pris 299.00 DKK.
Aviendo - Fyrtøjet Hund  -  Øjne/Messing
Aviendo - Fyrtøjet Hund - Øjne/Messing
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Fyrtøjet Hund - Øjne/Stål
Aviendo - Fyrtøjet Hund - Øjne/Stål
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Fyrtøjet Hund - Øjne/Valnød
Aviendo - Fyrtøjet Hund - Øjne/Valnød
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Nattergalen træfigur, Blå/Bøg
Aviendo - Nattergalen træfigur, Blå/Bøg
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Nattergalen træfigur, Grå/Bøg
Aviendo - Nattergalen træfigur, Grå/Bøg
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Nattergalen træfigur, Gul/Bøg
Aviendo - Nattergalen træfigur, Gul/Bøg
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Nattergalen træfigur, Lyserød/Bøg
Aviendo - Nattergalen træfigur,…
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Nattergalen træfigur, Sort/Bøg
Aviendo - Nattergalen træfigur, Sort/Bøg
Pris 399.00 DKK.
Aviendo - Nattergalen træfigur, Terracotta/Bøg
Aviendo - Nattergalen træfigur,…
Pris 399.00 DKK.
BabyDan Barnevognsopbevaring - 38x17x8 - Gråmeleret
BabyDan Barnevognsopbevaring - 38x17x8 -…
Pris 249.00 DKK.
Beast Legetøjsbil i Træ - Black Sheep
-20%
Beast Legetøjsbil i Træ - Black Sheep
399.95 DKK.
Pris 319.96 DKK.
Bil rangle - PlanToys
-30%
Bil rangle - PlanToys
149.00 DKK.
Pris 104.30 DKK.
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix Blue) - OCS certificeret
-20%
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix…
159.00 DKK.
Pris 127.20 DKK.
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix Caramel) - OCS certificeret
-20%
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix…
179.00 DKK.
Pris 143.20 DKK.
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix Mustard) - OCS certificeret
-20%
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix…
169.00 DKK.
Pris 135.20 DKK.
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix Natural) - OCS certificeret
-20%
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix…
169.00 DKK.
Pris 135.20 DKK.
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix Rose) - OCS certificeret
-20%
Blad Rangle Med Ring af Ahorntræ (Mix…
159.00 DKK.
Pris 127.20 DKK.
Blød gribebold
Blød gribebold
Pris 169.00 DKK.
Bog i Stof - Hvem Gemmer Sig Bag Anaïs?
Bog i Stof - Hvem Gemmer Sig Bag Anaïs?
Pris 189.00 DKK.
Bondifly Lysrød - økologisk
-49%
Bondifly Lysrød - økologisk
279.00 DKK.
Pris 140.00 DKK.
By KlipKlap 3 Fold Single Madras Mørk Grå med Grå Knap
By KlipKlap 3 Fold Single Madras Mørk…
Pris 2,900.00 DKK.
By LOHN - Babytæppe, Mørkegrå - 78x56 cm
By LOHN - Babytæppe, Mørkegrå - 78x56 cm
Pris 500.00 DKK.
Bærbar suttesterilisator
Bærbar suttesterilisator
Pris 349.00 DKK.
Cam Cam Babysvøb - 120x120 - Pressed Leaves Blue
Cam Cam Babysvøb - 120x120 - Pressed…
Pris 189.00 DKK.
Cam Cam Babysvøb - 120x120 - Pressed Leaves Rose
Cam Cam Babysvøb - 120x120 - Pressed…
Pris 189.00 DKK.
Cam Cam Barnevognskæde - Ocean
Cam Cam Barnevognskæde - Ocean
Pris 299.00 DKK.
Cam Cam Leaves Barnevognskæde - Caramel Leaves
-25%
Cam Cam Leaves Barnevognskæde - Caramel…
279.00 DKK.
Pris 209.25 DKK.
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Donutbil
-19%
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Donutbil
179.95 DKK.
Pris 143.96 DKK.
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Isbil
-19%
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Isbil
179.95 DKK.
Pris 143.96 DKK.
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Nyhedsbil
-19%
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Nyhedsbil
179.95 DKK.
Pris 143.96 DKK.
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Panservogn
-19%
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Panservogn
179.95 DKK.
Pris 143.96 DKK.
Candyvan Legetøjsbil i Træ - Pengetransport
-19%
Candyvan Legetøjsbil i Træ -…
179.95 DKK.
Pris 143.96 DKK.
Cocoon Company Lagen - 2-pak - Barnevogn - 37x96 - Creme
Cocoon Company Lagen - 2-pak - Barnevogn…
Pris 149.00 DKK.
Cocoon Company Rullemadras - Barnevogn - 37x96
Cocoon Company Rullemadras - Barnevogn -…
Pris 199.00 DKK.
Collect Furniture - Frame Chair Big
Collect Furniture - Frame Chair Big
Pris 2,795.00 DKK.
Collect Furniture - Frame Chair Small
Collect Furniture - Frame Chair Small
Pris 2,395.00 DKK.
Dansk Bordflag - Egetræ - Felius Design
Dansk Bordflag - Egetræ - Felius Design
Pris 499.00 DKK.
Din Historie - grå med elefant (A4)
-20%
Din Historie - grå med elefant (A4)
399.00 DKK.
Pris 319.20 DKK.
Done By Deer Aktivitetsspejl - Petroleum m. Aktiviteter
Done By Deer Aktivitetsspejl - Petroleum…
Pris 279.00 DKK.
Done By Deer Aktivitetsspejl - Rosa m. Aktiviteter
Done By Deer Aktivitetsspejl - Rosa m.…
Pris 279.00 DKK.
Done By Deer Aktivitetstæppe - Quiltet - Mørk Rosa
Done By Deer Aktivitetstæppe - Quiltet -…
Pris 799.00 DKK.
Done By Deer Bamse - 28 cm - Ozzo
Done By Deer Bamse - 28 cm - Ozzo
Pris 129.00 DKK.
Done By Deer Barnevognskæde - Deer Friends - Blå
Done By Deer Barnevognskæde - Deer…
Pris 229.00 DKK.
Done By Deer Barnevognskæde - Deer Friends - Pudder
Done By Deer Barnevognskæde - Deer…
Pris 229.00 DKK.
Done By Deer Rangle m. Spejl - Petroleum
Done By Deer Rangle m. Spejl - Petroleum
Pris 129.00 DKK.
Done By Deer Stofbog - Bomuld - Elphee
Done By Deer Stofbog - Bomuld - Elphee
Pris 229.00 DKK.
Fabelab Babysvøb - 120x120 - Mørk Karry
Fabelab Babysvøb - 120x120 - Mørk Karry
Pris 149.00 DKK.
Fabelab Babysvøb - 2-pak - 120x120 - Mørkegrøn/Creme
Fabelab Babysvøb - 2-pak - 120x120 -…
Pris 279.00 DKK.
Familien KL - Wall Art Kids - Abe
Familien KL - Wall Art Kids - Abe
Pris 99.00 DKK.
Familien KL - Wall Art Kids - Dyrebørn
Familien KL - Wall Art Kids - Dyrebørn
Pris 499.00 DKK.
Familien KL - Wall Art Kids - Elefant
Familien KL - Wall Art Kids - Elefant
Pris 99.00 DKK.
Familien KL - Wall Art Kids - Giraf
Familien KL - Wall Art Kids - Giraf
Pris 99.00 DKK.
Familien KL - Wall Art Kids - Kanin
Familien KL - Wall Art Kids - Kanin
Pris 99.00 DKK.
Familien KL - Wall Art Kids - Tiger
Familien KL - Wall Art Kids - Tiger
Pris 99.00 DKK.
Familien KL - Wall Art Kids - Zebra
Familien KL - Wall Art Kids - Zebra
Pris 99.00 DKK.
Fingerdukker i Stof - Den Lille Rødhætte - 4 dele
Fingerdukker i Stof - Den Lille Rødhætte…
Pris 215.00 DKK.
Fingerdukker i Stof - Jungle - 4 dele
Fingerdukker i Stof - Jungle - 4 dele
Pris 169.00 DKK.
Flamingobamse - Anaïs (28 cm.)
Flamingobamse - Anaïs (28 cm.)
Pris 179.00 DKK.
Gamcha - Ammepude inkl. betræk, Once Upon a Time
Gamcha - Ammepude inkl. betræk, Once…
Pris 399.00 DKK.
Gamcha - Babynest - Clowns, Hvid
Gamcha - Babynest - Clowns, Hvid
Pris 595.00 DKK.
Gamcha - Babynest - Once Upon a Time
Gamcha - Babynest - Once Upon a Time
Pris 595.00 DKK.
Gamcha - Babynest Square - Once Upon a Time
Gamcha - Babynest Square - Once Upon a…
Pris 595.00 DKK.
Gamcha - Barnevognspude, Once Upon a Time
Gamcha - Barnevognspude, Once Upon a…
Pris 275.00 DKK.
Gamcha - Barnevognspude, Safari
Gamcha - Barnevognspude, Safari
Pris 275.00 DKK.
Gamcha - Garder i Uld - Blå
Gamcha - Garder i Uld - Blå
Pris 115.00 DKK.
Gamcha - Garder i Uld - Lyserød
Gamcha - Garder i Uld - Lyserød
Pris 115.00 DKK.
Gamcha - Garder i Uld - Rød
Gamcha - Garder i Uld - Rød
Pris 115.00 DKK.
Gamcha - Guirlande m. blomster
Gamcha - Guirlande m. blomster
Pris 169.00 DKK.
Gamcha - Guirlande m. bondegårdsdyr
Gamcha - Guirlande m. bondegårdsdyr
Pris 279.00 DKK.
Gamcha - Guirlande m. skyer - Hvid
Gamcha - Guirlande m. skyer - Hvid
Pris 119.00 DKK.
Gamcha - Juniorsengetøj, Once Upon a Time
Gamcha - Juniorsengetøj, Once Upon a…
Pris 475.00 DKK.
Gamcha - Puslepude, Once Upon a Time
Gamcha - Puslepude, Once Upon a Time
Pris 399.00 DKK.
Gamcha - Sengerand - Clowns, Hvid
Gamcha - Sengerand - Clowns, Hvid
Pris 595.00 DKK.
Gamcha - Sengerand, Safari
Gamcha - Sengerand, Safari
Pris 595.00 DKK.
Gamcha - Skyer, Beige/Lyseblå/Lysegul
Gamcha - Skyer, Beige/Lyseblå/Lysegul
Pris 199.00 DKK.
Gamcha - Uro - H.C. Andersen
Gamcha - Uro - H.C. Andersen
Pris 529.00 DKK.
Gamcha - Uro - Lama/Pomponer
Gamcha - Uro - Lama/Pomponer
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro - Safari Dyr
Gamcha - Uro - Safari Dyr
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro - Safari/Blade
Gamcha - Uro - Safari/Blade
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro - Skyer, Måner og Stjerner
Gamcha - Uro - Skyer, Måner og Stjerner
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro - Skyer, Måner og Stjerner (Koral)
Gamcha - Uro - Skyer, Måner og Stjerner…
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro i Uld - Bondegårdsdyr
Gamcha - Uro i Uld - Bondegårdsdyr
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro i Uld - Skovens Dyr
Gamcha - Uro i Uld - Skovens Dyr
Pris 319.00 DKK.
Gamcha - Uro Sky/Måne/Stjerne - Blå
Gamcha - Uro Sky/Måne/Stjerne - Blå
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro Skyer - Hvid med Perler
Gamcha - Uro Skyer - Hvid med Perler
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro Skyer - Koral/Lyserød
Gamcha - Uro Skyer - Koral/Lyserød
Pris 229.00 DKK.
Gamcha - Uro Skyer - Lyserød/Lilla
Gamcha - Uro Skyer - Lyserød/Lilla
Pris 229.00 DKK.
Gamcha - Uro Skyer - Mørkeblå/Blå
Gamcha - Uro Skyer - Mørkeblå/Blå
Pris 199.00 DKK.
Gamcha - Uro Skyer - Mørkelilla/Pink
Gamcha - Uro Skyer - Mørkelilla/Pink
Pris 199.00 DKK.
Gamcha - Uro skyer, Beige/Mørkegrå
Gamcha - Uro skyer, Beige/Mørkegrå
Pris 199.00 DKK.
Gamcha - Uro Skyer, Mint/Mørkgrøn
Gamcha - Uro Skyer, Mint/Mørkgrøn
Pris 189.00 DKK.
Gamcha - Uro, Lama/Kaktus
Gamcha - Uro, Lama/Kaktus
Pris 289.00 DKK.
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Lyserød
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler,…
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Mix Blå
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Mix…
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Pastel
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Pastel
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer - Mørkelilla/Lilla
Gamcha - Uro, Skyer - Mørkelilla/Lilla
Pris 229.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer - Pink/Hvid/Lyserød
Gamcha - Uro, Skyer - Pink/Hvid/Lyserød
Pris 199.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerne, Rød/Blå
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerne,…
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner - Pastel
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner -…
Pris 225.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner - Pink/Lilla
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner -…
Pris 249.00 DKK.
Gavesæt - Babytæppe og Rangle (dune beige)
-25%
Gavesæt - Babytæppe og Rangle (dune…
399.00 DKK.
Pris 299.25 DKK.
Geometrisk Stabeltårn - Regnbue (36 cm.)
Geometrisk Stabeltårn - Regnbue (36 cm.)
Pris 529.00 DKK.
Griberangle med Kugler - Natur
Griberangle med Kugler - Natur
Pris 149.00 DKK.
Grotte i træ - 7 dele - Blå
Grotte i træ - 7 dele - Blå
Pris 379.00 DKK.
Grotte i træ - 7 dele - Rosa
Grotte i træ - 7 dele - Rosa
Pris 379.00 DKK.
Gurli Gris Bamse - 17 cm - Gurli m. Bamse
Gurli Gris Bamse - 17 cm - Gurli m.…
Pris 129.00 DKK.
Gurli Gris Bamse m. Lyd - 15 cm - Gurli
Gurli Gris Bamse m. Lyd - 15 cm - Gurli
Pris 249.00 DKK.
Gyngende Stabeltårn - Blå (13 cm.)
Gyngende Stabeltårn - Blå (13 cm.)
Pris 149.00 DKK.
Gyngende Stabeltårn - Pink (13 cm.)
Gyngende Stabeltårn - Pink (13 cm.)
Pris 149.00 DKK.
H.C. Andersen samlede eventyr, rød
H.C. Andersen samlede eventyr, rød
Pris 339.00 DKK.
Haba Aktivitetslegetøj - Orm
Haba Aktivitetslegetøj - Orm
Pris 159.00 DKK.
Halskæde, sort fodbold - Pia & Per
Halskæde, sort fodbold - Pia & Per
Pris 365.00 DKK.
Halskæde, sølv hjerte - Pia & Per
Halskæde, sølv hjerte - Pia & Per
Pris 225.00 DKK.
Halskæde, tro, håb og kærlighed - Pia & Per
Halskæde, tro, håb og kærlighed - Pia &…
Pris 299.00 DKK.
Hus i træ - 5 dele
Hus i træ - 5 dele
Pris 249.00 DKK.
Hæklet kanin rangle på træring (feather beige)
Hæklet kanin rangle på træring (feather…
Pris 129.00 DKK.
Hæklet Rangle på Træring - Carley (Moss Green)
-25%
Hæklet Rangle på Træring - Carley (Moss…
139.00 DKK.
Pris 104.25 DKK.
Hæklet Rangle på Træring - Finley (Dew Grey)
-25%
Hæklet Rangle på Træring - Finley (Dew…
139.00 DKK.
Pris 104.25 DKK.
Hæklet Rangle på Træring - Krokodille (Moss Green)
-25%
Hæklet Rangle på Træring - Krokodille…
139.00 DKK.
Pris 104.25 DKK.
Hæklet Rangle på Træring - Lee (Savannah Yellow)
-25%
Hæklet Rangle på Træring - Lee (Savannah…
139.00 DKK.
Pris 104.25 DKK.
Joha Ammeindlæg - Uld - Creme
Joha Ammeindlæg - Uld - Creme
Pris 129.00 DKK.
Joha Ammeindlæg - Uld - Koksgrå
Joha Ammeindlæg - Uld - Koksgrå
Pris 129.00 DKK.
Junior Legetøjsbil i Træ - 2-pak Taxa og Politibil
-20%
Junior Legetøjsbil i Træ - 2-pak Taxa og…
369.95 DKK.
Pris 295.96 DKK.
Junior Legetøjsbil i Træ - Politibil
-19%
Junior Legetøjsbil i Træ - Politibil
199.95 DKK.
Pris 159.96 DKK.
Kids by Friis Milepælskort - Bondegård
Kids by Friis Milepælskort - Bondegård
Pris 179.00 DKK.
Konges Sløjd Milepæle
-25%
Konges Sløjd Milepæle
229.00 DKK.
Pris 171.75 DKK.
Konkylie Puslespil - Klodser
Konkylie Puslespil - Klodser
Pris 449.00 DKK.
Krea Rangle - Multifarvet Trekant
Krea Rangle - Multifarvet Trekant
Pris 139.00 DKK.
Krea Sansegynge - Sort
Krea Sansegynge - Sort
Pris 599.00 DKK.
Kæmpe Rullerangle - Regnbue (Ø15 cm.)
Kæmpe Rullerangle - Regnbue (Ø15 cm.)
Pris 325.00 DKK.
Liewood Tudkop - Blue Wave
Liewood Tudkop - Blue Wave
Pris 129.00 DKK.
Liewood Tudkop - Mustard
Liewood Tudkop - Mustard
Pris 129.00 DKK.
Liewood Tudkop - Rose
Liewood Tudkop - Rose
Pris 129.00 DKK.
Liewood Tudkop - Sandy
Liewood Tudkop - Sandy
Pris 129.00 DKK.
Lille Regnbue - Classic (10,5 cm.)
Lille Regnbue - Classic (10,5 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Lille Regnbue - Pastel (10,5 cm.)
Lille Regnbue - Pastel (10,5 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Magnetisk Trædyr - Lille Bjørn
-20%
Magnetisk Trædyr - Lille Bjørn
249.00 DKK.
Pris 199.20 DKK.
Magnetisk Trædyr - Lille Giraf
-20%
Magnetisk Trædyr - Lille Giraf
249.00 DKK.
Pris 199.20 DKK.
Magnetisk Trædyr - Lille Krokodille
-20%
Magnetisk Trædyr - Lille Krokodille
249.00 DKK.
Pris 199.20 DKK.
Magnetisk Trædyr - Lille Næsehorn
-20%
Magnetisk Trædyr - Lille Næsehorn
249.00 DKK.
Pris 199.20 DKK.
Magnetisk Trædyr - Lille Struds
-20%
Magnetisk Trædyr - Lille Struds
249.00 DKK.
Pris 199.20 DKK.
Magnetisk Trædyr - Pingvin
-20%
Magnetisk Trædyr - Pingvin
349.00 DKK.
Pris 279.20 DKK.
Magnetisk Trædyr - Pingvinunge
-20%
Magnetisk Trædyr - Pingvinunge
199.00 DKK.
Pris 159.20 DKK.
Magnetisk Trædyr - Ælling
-20%
Magnetisk Trædyr - Ælling
199.00 DKK.
Pris 159.20 DKK.
Maverick bil - Heat - Police (blå/hvid)
Maverick bil - Heat - Police (blå/hvid)
Pris 499.00 DKK.
Maverick bil - Heat - Sherif (grå/hvid)
Maverick bil - Heat - Sherif (grå/hvid)
Pris 499.00 DKK.
Maverick bil - Heat - Sherif (sort/hvid)
Maverick bil - Heat - Sherif (sort/hvid)
Pris 499.00 DKK.
Maverick bil - Thunderlane - Dean (rød)
Maverick bil - Thunderlane - Dean (rød)
Pris 499.00 DKK.
Mit Første Puslespil - Følelser - Løven Jack
Mit Første Puslespil - Følelser - Løven…
Pris 99.00 DKK.
Mors Dagbog
-20%
Mors Dagbog
245.00 DKK.
Pris 196.00 DKK.
My Teddy Bamse - 34 cm - Rosa Kanin
My Teddy Bamse - 34 cm - Rosa Kanin
Pris 159.00 DKK.
My Teddy Rangle - Giraf
My Teddy Rangle - Giraf
Pris 109.00 DKK.
My Teddy Rangle - Giraf - Lysebrun/Creme
My Teddy Rangle - Giraf - Lysebrun/Creme
Pris 109.00 DKK.
NatureZoo Barnevognskæde - 3 Dalmatinere - Lyserød/Gul
NatureZoo Barnevognskæde - 3 Dalmatinere…
Pris 299.00 DKK.
NatureZoo Barnevognskæde - Flodhest/Stinkdyr/Næsehorn - Lyserød
NatureZoo Barnevognskæde -…
Pris 299.00 DKK.
NatureZoo Barnevognskæde - Søstjerne/Søhest/Musling - Lyserød
NatureZoo Barnevognskæde -…
Pris 299.00 DKK.
NatureZoo Rangle - Hr Kanin - Lysegrå
NatureZoo Rangle - Hr Kanin - Lysegrå
Pris 119.00 DKK.
NatureZoo Rangle - Hr. Bjørn - Lysebrun/Creme
NatureZoo Rangle - Hr. Bjørn -…
Pris 119.00 DKK.
NatureZoo Rangle - Rund - Frk. Flodhest - Lavendel/Hvid
NatureZoo Rangle - Rund - Frk. Flodhest…
Pris 129.00 DKK.
Oopsy Bidebamse - Naturgummi - Blå
Oopsy Bidebamse - Naturgummi - Blå
Pris 109.00 DKK.
Påfugl aktivitetslegetøj med klokke (Blue Mist) - OCS certificeret
-20%
Påfugl aktivitetslegetøj med klokke…
159.00 DKK.
Pris 127.20 DKK.
Påfugl Aktivitetslegetøj med Klokke (Mustard) - OCS certificeret
-20%
Påfugl Aktivitetslegetøj med Klokke…
159.00 DKK.
Pris 127.20 DKK.
Påfugl Aktivitetslegetøj med Klokke (Powder) - OCS certificeret
-20%
Påfugl Aktivitetslegetøj med Klokke…
159.00 DKK.
Pris 127.20 DKK.
Påfugl rangle på ring af ahorntræ (Blue Mist)
-20%
Påfugl rangle på ring af ahorntræ (Blue…
159.00 DKK.
Pris 127.20 DKK.
Påfugl rangle på ring af ahorntræ (Mustard)
-20%
Påfugl rangle på ring af ahorntræ…
169.00 DKK.
Pris 135.20 DKK.
Påfugl rangle på ring af ahorntræ (Powder)
-20%
Påfugl rangle på ring af ahorntræ…
169.00 DKK.
Pris 135.20 DKK.
Philips Avent Ammeindlæg - Genanvendelige - 6 stk. - Comfort
Philips Avent Ammeindlæg -…
Pris 119.00 DKK.
PlanToys Badelegetøj - Aktivitetsbåd
PlanToys Badelegetøj - Aktivitetsbåd
Pris 349.00 DKK.
PlanToys Rangle - Nøgler - Multifarvet
PlanToys Rangle - Nøgler - Multifarvet
Pris 119.00 DKK.
Playgro Barnevognsophæng - Floss The Fairy
Playgro Barnevognsophæng - Floss The…
Pris 129.00 DKK.
Prik & Streg - Aftryks sæt til Baby Hånd- og Fodaftryk (Sort)
Prik & Streg - Aftryks sæt til Baby…
Pris 119.00 DKK.
Prik & Streg - Barnets Bog med Bjørne - A4
Prik & Streg - Barnets Bog med Bjørne -…
Pris 395.00 DKK.
Prik & Streg - Barnets Bog med Kaniner - A4
Prik & Streg - Barnets Bog med Kaniner -…
Pris 395.00 DKK.
Prik & Streg - Barnets Bog med Ræv - A4
Prik & Streg - Barnets Bog med Ræv - A4
Pris 395.00 DKK.
Prik & Streg - Barnets Bog til Tvillinger - A4
Prik & Streg - Barnets Bog til…
Pris 790.00 DKK.
Prik & Streg - Be My Bunny Baby - Grå Børneplakat
Prik & Streg - Be My Bunny Baby - Grå…
Pris 149.00 DKK.
Prik & Streg - Bohomoon Plakat
Prik & Streg - Bohomoon Plakat
Pris 149.00 DKK.
Prik & Streg - Hipster Ræv Børneplakat
Prik & Streg - Hipster Ræv Børneplakat
Pris 149.00 DKK.
Prik & Streg - Milestone Baby Kort 0-3 år
Prik & Streg - Milestone Baby Kort 0-3…
Pris 180.00 DKK.
Prik & Streg - Vandmelon Børneplakat
Prik & Streg - Vandmelon Børneplakat
Pris 149.00 DKK.
Prik & Streg - Very Peary Børneplakat
Prik & Streg - Very Peary Børneplakat
Pris 149.00 DKK.
Racerbil - Clyde - Midnight (blå/krom)
Racerbil - Clyde - Midnight (blå/krom)
Pris 399.00 DKK.
Racerbil - Le Mans (rød)
Racerbil - Le Mans (rød)
Pris 299.00 DKK.
Racerbil - Lorentino - Verona (sort)
Racerbil - Lorentino - Verona (sort)
Pris 299.00 DKK.
Racerbil - Luft - Crow (sort)
Racerbil - Luft - Crow (sort)
Pris 329.00 DKK.
Racerbil - Luft - Hopper (grøn)
Racerbil - Luft - Hopper (grøn)
Pris 329.00 DKK.
Racerbil - Luft - Slate (grå)
Racerbil - Luft - Slate (grå)
Pris 329.00 DKK.
Racerbil - Velocita - Emilio (sort)
Racerbil - Velocita - Emilio (sort)
Pris 299.00 DKK.
Racerbil - Viglietta - Jasper (blå/orange)
Racerbil - Viglietta - Jasper…
Pris 299.00 DKK.
Racerbil - Viglietta - Marco (sølv/gul)
Racerbil - Viglietta - Marco (sølv/gul)
Pris 299.00 DKK.
Rangle m. Stofhval
-25%
Rangle m. Stofhval
149.95 DKK.
Pris 112.46 DKK.
Rangle med Rosenkvarts
Rangle med Rosenkvarts
Pris 239.00 DKK.
Raslefisk i Træ - Moby
Raslefisk i Træ - Moby
Pris 165.00 DKK.
Raslefisk i Træ med Farvede Ringe - Joschi
Raslefisk i Træ med Farvede Ringe -…
Pris 139.00 DKK.
Sankt Bernhardshund (8 cm.)
-20%
Sankt Bernhardshund (8 cm.)
134.95 DKK.
Pris 107.96 DKK.
Sleepy Bambi rangle med stribet krave, rose (14 cm.)
-30%
Sleepy Bambi rangle med stribet krave,…
149.00 DKK.
Pris 104.30 DKK.
Smallstuff Aktivitetsbamse - Elefant - Lilla
-40%
Smallstuff Aktivitetsbamse - Elefant -…
199.00 DKK.
Pris 119.00 DKK.
Soft Bunny Brown - Small (21 cm.)
Soft Bunny Brown - Small (21 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Soft Bunny Offwhite - Small (21 cm.)
Soft Bunny Offwhite - Small (21 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Sophie la Girafe Aktivitetsbold - Turkis/Rød
Sophie la Girafe Aktivitetsbold -…
Pris 149.00 DKK.
Stabelskåle - 5 stk. - Blå
Stabelskåle - 5 stk. - Blå
Pris 219.00 DKK.
Stabelskåle - 5 stk. - Rød
Stabelskåle - 5 stk. - Rød
Pris 219.00 DKK.
Stabelsten - 4 stk. - Rød
Stabelsten - 4 stk. - Rød
Pris 169.00 DKK.
Stabeltårn - Pastel (21 cm.)
Stabeltårn - Pastel (21 cm.)
Pris 279.00 DKK.
Stabeltårn - Regnbue (12 cm.)
Stabeltårn - Regnbue (12 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Stabeltårn - Regnbue (21 cm.)
Stabeltårn - Regnbue (21 cm.)
Pris 279.00 DKK.
Starry Night Mobile (Grey)
-50%
Starry Night Mobile (Grey)
279.00 DKK.
Pris 139.50 DKK.
Steppetræ - 3 Dele (28 cm.)
-20%
Steppetræ - 3 Dele (28 cm.)
349.95 DKK.
Pris 279.96 DKK.
Stofdukke - Mahe (17 cm.)
Stofdukke - Mahe (17 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Stofdukke - Maia (17 cm.)
Stofdukke - Maia (17 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Stofdukke - Mila (17 cm.)
Stofdukke - Mila (17 cm.)
Pris 129.00 DKK.
Stor Regnbue - Classic (38 cm.)
Stor Regnbue - Classic (38 cm.)
Pris 689.00 DKK.
Stor Regnbue - Pastel (38 cm.)
Stor Regnbue - Pastel (38 cm.)
Pris 689.00 DKK.
Sutteklud med Kaninører - Marble
-20%
Sutteklud med Kaninører - Marble
149.00 DKK.
Pris 119.20 DKK.
Sutteklud med Kaninører - Ocher
-20%
Sutteklud med Kaninører - Ocher
149.00 DKK.
Pris 119.20 DKK.
Sutteklud med Kaninører - Pale Moss
-20%
Sutteklud med Kaninører - Pale Moss
149.00 DKK.
Pris 119.20 DKK.
Sølv armbånd m. hjerter - Pia & Per
Sølv armbånd m. hjerter - Pia & Per
Pris 379.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Dinos - 41x21 - Blå Stegosaurus
Teddykompaniet Bamse - Dinos - 41x21 -…
Pris 199.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Dinos - 42 cm - Grøn Tyrannosaurus Rex
Teddykompaniet Bamse - Dinos - 42 cm -…
Pris 199.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Lille Delfin - 30 cm - Lysegrå
Teddykompaniet Bamse - Lille Delfin - 30…
Pris 119.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Lille Dinosaur - 20 cm - Grøn
Teddykompaniet Bamse - Lille Dinosaur -…
Pris 109.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Lille Enhjørning - 20 cm - Lyserød
Teddykompaniet Bamse - Lille Enhjørning…
Pris 109.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Lille Pindsvin - 20 cm - Creme/Lysebrun
Teddykompaniet Bamse - Lille Pindsvin -…
Pris 149.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Softies - 22 cm - Koen Klara
Teddykompaniet Bamse - Softies - 22 cm -…
Pris 139.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Softies - 23 cm - Lammet Lilly
Teddykompaniet Bamse - Softies - 23 cm -…
Pris 139.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Softies - 25 cm - Hesten Hasse
Teddykompaniet Bamse - Softies - 25 cm -…
Pris 139.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Stor Dinosaur - 36 cm - Grøn
Teddykompaniet Bamse - Stor Dinosaur -…
Pris 219.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Stor Enhjørning - 36 cm - Lyserød
Teddykompaniet Bamse - Stor Enhjørning -…
Pris 219.00 DKK.
Teddykompaniet Gaveæske - Kanin - Creme
Teddykompaniet Gaveæske - Kanin - Creme
Pris 519.00 DKK.
Værktøjsrangler i frotté - 3 stk.
-50%
Værktøjsrangler i frotté - 3 stk.
199.00 DKK.
Pris 99.50 DKK.
Yai Yai - Baby Sengetøj - Fading Dot - Grå - 70 x 100 cm
-60%
Yai Yai - Baby Sengetøj - Fading Dot -…
350.00 DKK.
Pris 140.00 DKK.
Yai Yai - Baby Sengetøj - Root Print Gul - 70 x 100 cm
-60%
Yai Yai - Baby Sengetøj - Root Print Gul…
350.00 DKK.
Pris 140.00 DKK.
Yai Yai - Junior Sengetøj - Fox - 100 x 140 cm
-60%
Yai Yai - Junior Sengetøj - Fox - 100 x…
450.00 DKK.
Pris 180.00 DKK.
Økologisk mor-baby halskæde giraf - Momzy
-50%
Økologisk mor-baby halskæde giraf -…
375.00 DKK.
Pris 187.50 DKK.
Økologisk strækvikle (pale grey)
-20%
Økologisk strækvikle (pale grey)
499.00 DKK.
Pris 399.20 DKK.
Økologisk Strækvikle - Nile
-20%
Økologisk Strækvikle - Nile
499.00 DKK.
Pris 399.20 DKK.