Barselsgaver

Når man skal på barselsbesøg, er det en tradition at medbringe en barselsgave. På denne side kan du finde ideer til gode barselsgaver og få gode råd til hvordan både du, og familien der lige har fået barn, får et hyggeligt og omsorgsfuldt barselsbesøg.

Personer der lige er blevet forældre, og som måske også har børn i forvejen, har nemlig ikke altid det store overskud lige efter fødslen. Nattesøvnen er afbrudt, nye roller i familien skal findes og en ny hverdag op at køre. Det kan kræve masser af energi – og det er noget, du kan tænke ind i både dit besøg og din barselsgave.

Hvordan kan du læse mere om i vores store artikel om barselsgaver.

Sådan finder du den bedste barselsgave

At finde en god barselsgave kan være en udfordring, selvom det ved første øjekast ikke virker som en uoverkommelig opgave. For det er vel bare at købe noget babytøj eller en bamse?

Når du står i butikken, bliver du imidlertid nemt ramt af en tvivl, i forhold til din barselsgave. For hvilken størrelse tøj skal man købe? Bruger en baby overhovedet bamser – og har den lille mon allerede fået mange tøjdyr i forvejen? Det kan også være, du tænker at en blød barselsgave virker en smule upersonlig og har brug for idéer til andre barselsgaver, der passer bedre til din måske tætte relation med forældrene og den lille nye verdensborger.

Spørg forældrene hvad de ønsker sig

Den nemmeste måde at finde en god barselsgave på, er at spørge forældrene, om der er noget, de ønsker sig til den lille – eller om der er noget, der mangler.

Det gør sandsynligheden for at din barselsgave skal byttes mindre og chancen for glæde over gaven endnu større.

Husk altid at få byttemærke på din barselsgave – og sørg gerne for en byttefrist, som ligger et stykke frem i tiden. Det er ikke sikkert forældrene har tid, fysik eller overskud til at tage ud i byen de første par uger og det er ærgerligt at en ellers velment barselsgave enten stresser forældrene eller ender ubrugt, fordi byttefristen bliver overskredet på grund af manglende overskud.

Tøj i barselsgave

Babytøj er både sødt, nuttet og bedårende og især hvis man ikke selv har en baby, er det hyggeligt at gå på jagt blandt alt det fine miniaturetøj. Når du vil købe tøj i barselsgave, er der dog nogle ting, der er værd at tænke over.

Den bedste barselsgave er nemlig, den der bliver brugt og modtager den lille nye familie 10 sparkedragter i samme størrelse, er sandsynligheden for at din gave kommer i brug ikke så stor.

De fleste forældre har købt tøj til deres baby i de mindste størrelser i forvejen. Vil du gerne købe babytøj i barselsgave, er det derfor en god idé at købe tøj, som barnet kan bruge nogle måneder fremme i tiden. Husk at tage højde for sæsonskiftene, så du ikke køber shorts, som barnet kan passe i december.

Tænk også gerne praktisk. En kjole til en lille baby er ofte besværligt at give barnet på og ubehageligt at have på for den lille, fordi skørter ofte ender i nakken, når baby løftes, ammes eller sover. Vælg i stedet en sparkedragt eller bodystocking. Små cowboybukser er også søde, men ofte meget stive at have på for en lille nyfødt – og svære at bevæge sig i senere. Her er bløde bomuldsbukser ofte et meget bedre valg.

Hold dig også gerne fra babysko i de helt små størrelser, når du skal købe barselsgave. Minisko er ganske vist usandsynligt søde, men en baby har ikke brug for sko – og vil føle sig meget mere veltilpas uden.

Bamser i barselsgave

Babyer synes oftest bamser er uinteressante og selvom der er tradition for at give nyfødte bamser i barselsgave, kan du med garanti finde en gave, der er endnu bedre. Babylegetøj med spændende farver og mønstre eller raslelyde vil for eksempel interessere babyen mere, end de bløde tøjdyr.

Barnet får desuden sikkert et par bamser i forvejen i barselsgave. Det kan også være, forældrene allerede har købt et tøjdyr til barnet, som de ønsker skal være den lilles faste sovedyr fremadrettet. Det efterlader måske din barselsgave ubrugt – og det er en skam, når du har brugt tid og penge på at finde en god af slagsen.

Hvad skal en barselsgave koste?

Traditionerne for barselsgaver kan være forskellige fra familie til familie – og blandt venner og veninder.

I dag holder mange babyshowers, hvor den gravide får gaver til sig selv eller den lille. Er det tilfældet, er der allerede foræret en gave og mange nøjes derfor med at købe en lille barselsgave til babyen, når den lille er ankommet til verden.

Andre giver en lille ting til babyshoweret – eller også har der slet ikke været et babyshower - hvorfor der foræres en større barselsgave efter fødslen.

Nogle forærer også blot en lille barselsgave, men i stedet en dyrere gave til barnedåben eller navngivningen. Det kan derfor være svært at svare helt konkret på, hvad en barselsgave skal koste. Det afhænger nemlig af flere ting.

Du kan dog starte med at kigge på jeres relation. Er der tale om tæt familie, kan du tage udgangspunkt i, hvad I hver især i forvejen køber fødselsdagsgaver for. Det er jo nemlig præcis, hvad en barselsgave er: Den første fødselsdagsgave.

Er det en veninde eller en kollega kan du i højere grad købe en billige barselsgave. Allerede fra 100 kroner kan du finde en god gave til den lille – og det er derfor meget op til dig selv, hvor meget gaven skal koste.

Ideer til barselsgaver til baby

Der findes en række barselsgaver, som går igen fødsel efter fødsel. Vil du gerne finde en gave til den lille ny, uden at skulle bruge en masse kræfter i jagten, kan du bruge en af nedenstående ideer til barselsgaver:

Sengetøj - Når babyer og børn skal sove, har de brug for sengetøj. Måske endda flere sæt end voksne, da der kan ske uheld med gylp og lignende, som kræver hyppig vask. Også smukke lagner og tynde babytæpper er skønne barselsgaver af samme årsag. Find det hele her. Du kan også vælge at give en lækker helårsdyne.

Tøj - Hvis du vil købe tøj i barselsgave, så sørg for at købe det stort nok. Mindst str. 56 til en nyfødt – og meget gerne endnu større, da de fleste forældre har garderoben til de første måneder klar. En god tøjstørrelse, når du køber tøj i barselsgave online, er størrelse 68 og opefter. Find masser af babytøj her.

Praktiske ting til spisetid - Så snart børnene kan begynde at få grød, er det praktisk med holdbare krus, glas, tallerkener og andre ting til spisetid af plastik eller melamin. Barselsgaver af denne slags kan desuden bruges mange år fremover. Find det her.

Børnebøger – En af de barselsgaver, der kan vække glæde mange år fremover, er børnebøger. I starten kan babyen naturligvis ikke bruge bøger til så meget, men allerede fra 4-måneders alderen kan papbøger med billeder fange barnets opmærksomhed. Vælg gerne bøger med tykke, kraftige sider, som barnet ikke kan rive i stykker. Find dem her.

Babylegetøj – Rangler der kan rasle, bolde der kan trille og ting der kan snurre: Babyer elsker bevægelse, farver og lyde. Samtidig er legetøj af denne slags ofte ikke særlig dyrt – og derfor kan du med babylegetøj finde masser af billige barselsgaver. Find et stort og overskueligt udvalg lige her.

Bamser og sutteklude – En anden klassisk barselsgave er tøjdyr og nulreklude. Babyer er sjældent særligt interesserede i nogle af delene, men mange elsker barselsgaver af denne slags. Gør du også det, kan du finde begge dele her.

En gavekurv – Du kan også finde en færdiglavet barselsgave i form af en kurv med lidt af det hele. Find dem her.

Personlige barselsgaver

Vil du gerne give forældrene eller babyen er mere personlig barselsgave end de klassiske, bløde af slagsen? Så er der også masser af muligheder.

Ting med navn på - Personlige gaver med navn er altid en god barselsgave, når forældrene har besluttet sig for, hvad babyen skal hedde. Især stofbleer og hagesmække vil med garanti blive brugt hyppigt i den lille nye familie. Find ting med navn på lige her.

Smykker – Selvom baby ikke kan bruge smykker nu, kan en halskæde til minde om ankomsten til verden være en smuk gave, som barnet kan sætte pris på senere. Særligt som voksen. Du kan dog også forære den nybagte mor en smuk halskæde, en ring eller et armbånd til minde om fødslen, hvis I har en tæt relation. For eksempel barnets stjernetegn eller et decideret mor-barn-smykke. Find for eksempel smykker med indgravering her.

Navnebøger – Du kan få lavet specielle bøger, der indeholder babyens navn. Så kan barnet få læst højt af sjove historier med sig selv som hovedperson, når det bliver større. Find navnebøger her.

Ideer til barselsgaver til mor og far

Der findes i princippet 2 slags barselsgaver: Gaver til baby og gaver til forældrene. Nogle køber barselsgaver til begge, andre kun til enten baby eller de voksne.

En barselsgave til baby er oplagt, fordi det er barnets første fødselsdag og en god anledning til at ønske den lille velkommen til verden. I forvejen får mange dog barselsgaver til babyen og at give forældrene en barselsgave i stedet vil derfor vække både glæde og overraskelse.

Særligt barnets mor kommer nemt til at glemme sig selv efter en fødsel og derfor er forkælelse til hende altid en god barselsgave. Det samme gælder barnets far, som også får flere ting at nå i hverdagen, når en lille ny flytter ind.

Følgende ting er gode barselsgaver til de voksne:

Skønhedsprodukter til mor - At få bare 10 minutter for sig selv på badeværelset i fred og ro – til at tage sig af sig selv – kan være luksus for en nybagt mor. Hjælp hende lidt på vej med for eksempel en lækker hårkur, en nærende bodylotion til den stadigt hormonelle hud eller en ansigtsmaske. Find det hele her.

Snacks og gavekurve – De lange nætter og dage kræver energi og her er lækre snacks til at forkæle både mor og far med en kærkommen gave. Eventuelt i form af en kurv med lidt af hvert. Find gavekurve her eller her.

Gavekort til oplevelser – Enten så forældrene kan komme en smule ud alene, når barnet bliver lidt større eller som et gavekort til brunch eller massage, som giver enten mor eller far et par timer udenfor hjemmet, uden baby. Find masser af oplevelser her.

Gavekort til den lokale frisør - De fleste mødre har i løbet af graviditeten og efter fødslen ikke så meget fokus på sig selv. Derudover oplever mange, at de hormonelle ændringer under graviditet og amning påvirker håret, så behovet for pleje øges. Et gavekort til at få ordnet håret i barselsgave falder derfor ofte i rigtig god jord.

Gavekort til en babyfotograf - Det er sjovt for alle forældre at se på billeder af deres små guldklumper senere i livet. Og tiden hvor de er babyer er ovre på ingen tid. Desuden er babybilleder også fantastiske gaver til bedsteforældre.

Blomster - Du kan også vælge at komme med en flot buket blomster til de nybagte forældre som barselsgave. Du kan f.eks. bestille dem her.

Gavekort til take away – Der er nok at se til i en nybagt familie, så at forære forældrene et gavekort til take away er uden tvivl en barselsgave, der vil vække glæde.

Du kan også overveje en hjemmelavet barselsgave i form af hjælp til opgaver i hjemmet. For eksempel x antal rengøring, børnepasning eller måske levering af hjemmelavet aftensmad eller hjemmebag.

Barselsgave til storebror og storesøster

Hvis der også er større børn i familien, kan det være en rigtig god ide at have en lille barselsgave med til dem, når du kommer på barselsbesøg. At få en lillebror eller storesøster er nemlig en stor omvæltning for de store søskende, og de kan måske nemt komme til at føle sig overset i en periode, da meget fokus er rettet mod den lille ny.

Derudover er det en stor ting at få en lillebror eller lillesøster, hvilket også bør fejres – ligesom forældrenes nye rolle bliver det.

Barselsgaver til søskende behøver i øvrigt ikke være store ting. En lille bog, en legetøjsbil eller en bamse afhængig af barnets alder. Spil, magasiner og kreative ting er også gode barselsgaver til ældre søskende. 

Derudover er en pose slik som regel en kærkommen gave hos de fleste børn.

Du kan eventuelt slå to fluer med én smæk og give både søskende og forældre en barselsgave på samme tid ved at invitere de ældre søskende med på tur i legeland, på familierestaurant eller i biografen. De store får opmærksomhed og en god oplevelse, og forældrene en smule ro med den lille nye baby.

Alternative barselsgaver

En god barselsgave behøver ikke koste mange penge. Det kan også være noget, der hjælper familien rent praktisk i stedet.

Faktisk kan alternative barselsgaver af denne slags være noget, familien kommer til at sætte meget mere pris på, end en gave du har købt til dem eller barnet.

Gode ting du kan gøre for familien, og som kan erstatte en barselsgave er f.eks.:

  • At du selv har kage med til kaffen og tilbyder at lave kaffen, når du er dukket op.
  • At du tilbyder at hjælpe med at rydde op i huset eller lægge vasketøjet sammen.
  • At du tilbyder din hjælp til rengøring af huset eller lugning af ukrudt i haven.
  • At du kommer med hjemmebag til fryseren, som kan tages frem, når der kommer flere barselsbesøg.
  • At du laver god og nem mad til familien, der kan fryses ned, og nemt forberedes som aftensmad.
  • At du tilbyder at passe babyen, så snart mor er færdig med at amme (hvis hun gør det), så forældrene kan komme på date og opleve virkeligheden igen.
  • At du tilbyder at tage dig af de store søskende (hvis der er nogle af dem), så forældrene kan koncentrere sig om det nyeste medlem af familien i en weekend i fred og ro.

Alle ovenstående eksempler kan naturligvis stadig kombineres med en barselsgave enten til baby eller forældre.

Gode råd til dit barselsbesøg

Søvn er i mange tilfælde det, forældrene i virkeligheden ønsker sig i barselsgave. Som allerede nævnt er det nemlig en stor omvæltning for en familie at få et lille barn, og der er derfor ofte ikke et stort overskud til besøg og arrangering af disse.

Der findes naturligvis familier, der elsker lange besøg og har masser af energi, men de fleste kan føle sig lidt udmattede. Særligt i den første tid efter fødslen.

Derfor er barselsbesøg heller ikke altid familiens behov, men lige så meget de besøgendes ganske forståelige ønske om at se den lille ny. Familien vil sikkert også med stolthed vise vidunderet frem, men det er sjældent barselsbesøg, der står øverst på ønskelisten i ugerne og månederne efter en fødsel.

Når du kommer forbi med din barselsgave, er der derfor nogle gode råd, du kan have med i baghovedet, så besøget bliver så hyggeligt og rart som muligt for den lille nye familie.

Pres ikke på for et barselsbesøg for hurtigt og lad selv forældrene invitere dig forbi. Hører du ikke noget, så vent gerne mindst et par uger, inden du stikker en føler ud. Især hvis familien har haft et træls fødselsforløb med mange dage på sygehuset, komplikationer hos mor eller barn og lignende.

Kom ikke uanmeldt. Du bør aldrig dukke op uanmeldt, da det kan være tortur for familien. Måske rammer du dem på et tidspunkt midt i en velfortjent lur, et øjeblik hvor babyen endelig er faldet i søvn og de havde andre planer, eller hvor overskuddet til besøg er helt i bund.

Forvent ikke at blive vartet op. Forvent og accepter på forhånd at deres hjem måske roder lidt og du ikke nødvendigvis bliver budt på andet end en kop kaffe eller lignende. Familien har andre ting at tænke på end at bage kage, lave mad eller dække fint op. Tilbyd eventuelt at tage kage eller frokost med.

Bliv ikke for længe. Et barselsbesøg bør ikke tage meget mere end en time eller to. Jo yngre baby, jo kortere tid.  Sig gerne på forhånd at du kun bliver en time – så er der også større chance for at familien siger ja til et besøg her og nu.

Respekter familiens regler. De nybagte forældres fornemmeste opgave er at passe godt på deres baby og alle forældre gør deres bedste for netop dét. Derfor ønsker de måske ikke, at andre skal holde babyen den første tid, fordi de ikke vil gøre den lille forvirret over fremmede dufte.  Det kan også være, de ikke vil forstyrre babyen, når den lille sover. Mange forældre vil også gerne have, at de besøgende vasker hænder, inden de rører den nyfødte. Tag derfor ikke barnet op, medmindre du har fået lov.

Er du forkølet eller syg? Så vent med at komme forbi med din barselsgave, til du er frisk igen. Barnet bliver sandsynligvis næppe smittet, men du smitter nemt ældre søskende eller forældrene. Ingen af delene noget, der er så meget overskud til med en lille ny i huset.

Kombinerer du de gode råd med en fin barselsgave, er du sikker på en hyggelig stund og starten på en masse gode minder med den lille ny.

Find flere ideer til barselsgaven i udvalget her!

Fandt du ikke den perfekte barselsgave til baby, mor eller far i udvalget herover, så kan du finde yderligere inspiration i udvalget herunder.

Viser 221 ud af 221 resultater
Afslapning til mor og baby
Afslapning til mor og baby
Pris 420.00 DKK.
Aftryks sæt til Baby Hånd- og Fodaftryk (Sort)
Aftryks sæt til Baby Hånd- og Fodaftryk…
Pris 119.00 DKK.
Aktivitetslegetøj, Giraffen Glenn
Aktivitetslegetøj, Giraffen Glenn
Pris 349.00 DKK.
Aktivitetslegetøj, Uglen Blinky, Maple Beige
Aktivitetslegetøj, Uglen Blinky, Maple…
Pris 299.00 DKK.
Alle søde dyr
Alle søde dyr
Pris 360.00 DKK.
Alt til den lille nye baby
Alt til den lille nye baby
Pris 399.00 DKK.
Ammepude, Farmyard
-30%
Ammepude, Farmyard
390.00 DKK.
Pris 270.00 DKK.
Ammepude, The Five Tales
-30%
Ammepude, The Five Tales
390.00 DKK.
Pris 270.00 DKK.
Anden
Anden
Pris 349.00 DKK.
Baby Sengetøj - Fading Dot - Grå - 70 x 100 cm
-71%
Baby Sengetøj - Fading Dot - Grå - 70 x…
350.00 DKK.
Pris 100.00 DKK.
Baby Sengetøj - Root Print Gul - 70 x 100 cm
-71%
Baby Sengetøj - Root Print Gul - 70 x…
350.00 DKK.
Pris 100.00 DKK.
BabyDan Barnevognskrog - 2-pak - Dobbelt - Sort
BabyDan Barnevognskrog - 2-pak - Dobbelt…
Pris 119.00 DKK.
BabyDan Barnevognsopbevaring - 38x17x8 - Gråmeleret
BabyDan Barnevognsopbevaring - 38x17x8 -…
Pris 279.00 DKK.
BabyDan Kopholder til Barnevogn - Sort
BabyDan Kopholder til Barnevogn - Sort
Pris 199.00 DKK.
Babynest - Clowns, Hvid
-32%
Babynest - Clowns, Hvid
595.00 DKK.
Pris 399.00 DKK.
Babyshower Giftbox Betsy ANN
Babyshower Giftbox Betsy ANN
Pris 315.00 DKK.
Barnets Bog - Bjørne
Barnets Bog - Bjørne
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Egern
Barnets Bog - Egern
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Grå, A4
Barnets Bog - Grå, A4
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Kaniner
Barnets Bog - Kaniner
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Pindsvin
Barnets Bog - Pindsvin
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Ræv
Barnets Bog - Ræv
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Ulv
Barnets Bog - Ulv
Pris 379.00 DKK.
Barnevognskæde, Bondegårdsdyr
Barnevognskæde, Bondegårdsdyr
Pris 299.00 DKK.
Barnevognskæde, Dinosaur Langhals
Barnevognskæde, Dinosaur Langhals
Pris 299.00 DKK.
Barnevognskæde, Dinosaur Pigge
Barnevognskæde, Dinosaur Pigge
Pris 299.00 DKK.
Barnevognskæde, Skovens Dyr
Barnevognskæde, Skovens Dyr
Pris 299.00 DKK.
Barnevognsophæng, Dinosaur - Blå
Barnevognsophæng, Dinosaur - Blå
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Dinosaur - Brun
Barnevognsophæng, Dinosaur - Brun
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Egern/Grævling
Barnevognsophæng, Egern/Grævling
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Ko/Får
Barnevognsophæng, Ko/Får
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Lama - Brun
Barnevognsophæng, Lama - Brun
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Lama - Hvid
Barnevognsophæng, Lama - Hvid
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Ræv/Grævling
Barnevognsophæng, Ræv/Grævling
Pris 199.00 DKK.
Barnevognspude, Farmyard
-30%
Barnevognspude, Farmyard
270.00 DKK.
Pris 189.00 DKK.
Barnevognspude, The Fives Tales
-30%
Barnevognspude, The Fives Tales
270.00 DKK.
Pris 189.00 DKK.
Bibs New Born Bundle
Bibs New Born Bundle
Pris 349.95 DKK.
Bjørn
Bjørn
Pris 499.00 DKK.
Bjørnen Teddy - Pick-Me-Up
Bjørnen Teddy - Pick-Me-Up
Pris 349.00 DKK.
Bjørnen Yrsa - Pick-Me-Up
Bjørnen Yrsa - Pick-Me-Up
Pris 149.00 DKK.
Blå elefant
Blå elefant
Pris 285.00 DKK.
Blå koala
Blå koala
Pris 360.00 DKK.
By LOHN - Babytæppe, Mørkegrå - 78x56 cm
-20%
By LOHN - Babytæppe, Mørkegrå - 78x56 cm
500.00 DKK.
Pris 399.00 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Beige
Børnedrikkedunk 350 ml, Beige
Pris 189.00 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Grøn
Børnedrikkedunk 350 ml, Grøn
Pris 189.00 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Mint Grøn
Børnedrikkedunk 350 ml, Mint Grøn
Pris 189.00 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Soft Rose
Børnedrikkedunk 350 ml, Soft Rose
Pris 189.00 DKK.
Cam Cam Rangle - Blade - Mix Rose
Cam Cam Rangle - Blade - Mix Rose
Pris 199.00 DKK.
Cocoon Company Lagen - 2-pak - Barnevogn - 37x96 - Creme
Cocoon Company Lagen - 2-pak - Barnevogn…
Pris 199.00 DKK.
Dansk Bordflag - Egetræ - Felius Design
Dansk Bordflag - Egetræ - Felius Design
Pris 499.00 DKK.
Den Grimme Ælling - Bøg Small
-33%
Den Grimme Ælling - Bøg Small
299.00 DKK.
Pris 199.00 DKK.
Den Grimme Ælling - Valnød Small
-33%
Den Grimme Ælling - Valnød Small
299.00 DKK.
Pris 199.00 DKK.
Den Lille Babypingvin
Den Lille Babypingvin
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Bjørn
Den Lille Bjørn
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Elefant
Den Lille Elefant
Pris 299.00 DKK.
Den Lille Elefant (Egetræ)
Den Lille Elefant (Egetræ)
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Giraf
Den Lille Giraf
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Krokodille
Den Lille Krokodille
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Næsehorn
Den Lille Næsehorn
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Struds
Den Lille Struds
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Tyr
Den Lille Tyr
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Ælling
Den Lille Ælling
Pris 249.00 DKK.
Dinner SET
Dinner SET
Pris 199.00 DKK.
Done By Deer - Contour Babysvøb 2-pak - 120x120 - Lys Rosa
Done By Deer - Contour Babysvøb 2-pak -…
Pris 209.00 DKK.
Done By Deer Aktivitetsbamse - Raffi - 31 cm - Rosa/Hvid
Done By Deer Aktivitetsbamse - Raffi -…
Pris 249.00 DKK.
Done By Deer Aktivitetstæppe - Quiltet - Mørk Rosa
Done By Deer Aktivitetstæppe - Quiltet -…
Pris 899.00 DKK.
Done By Deer Bamse - 30 cm - Croco
Done By Deer Bamse - 30 cm - Croco
Pris 139.00 DKK.
Done By Deer Bamse - 60 cm - Croco
Done By Deer Bamse - 60 cm - Croco
Pris 329.00 DKK.
Fabric Book Girl
Fabric Book Girl
Pris 199.00 DKK.
Far & Mig
Far & Mig
Pris 325.00 DKK.
Far Elefant
Far Elefant
Pris 599.00 DKK.
Fingerprint - Dino - Dreng, Blå
-20%
Fingerprint - Dino - Dreng, Blå
199.00 DKK.
Pris 159.00 DKK.
Fingerprint - Dino - Pige, Lyserød
-20%
Fingerprint - Dino - Pige, Lyserød
199.00 DKK.
Pris 159.00 DKK.
Fint babyspejl fra sassy
-24%
Fint babyspejl fra sassy
249.00 DKK.
Pris 187.00 DKK.
Forkælelse til mor, far & baby
Forkælelse til mor, far & baby
Pris 415.00 DKK.
Fyrtøjet Hund - Øjne/Valnød
-30%
Fyrtøjet Hund - Øjne/Valnød
399.00 DKK.
Pris 279.00 DKK.
Gamcha - Uro - Luftballon/Vimpler, Lyserød
Gamcha - Uro - Luftballon/Vimpler,…
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro - Luftballon/Vimpler, Mix Blå
Gamcha - Uro - Luftballon/Vimpler, Mix…
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro - Luftballon/Vimpler, Pastel
Gamcha - Uro - Luftballon/Vimpler,…
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro - Skyer, Pink/Hvid/Lyserød
Gamcha - Uro - Skyer, Pink/Hvid/Lyserød
Pris 225.00 DKK.
Gamcha - Uro - Skyer/Måner/Stjerner, Pastel
Gamcha - Uro - Skyer/Måner/Stjerner,…
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro - Skyer/Måner/Stjerner, Pink/Lilla
Gamcha - Uro - Skyer/Måner/Stjerner,…
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerne, Rød/Blå
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerne,…
Pris 249.00 DKK.
Giraffen
Giraffen
Pris 499.00 DKK.
Gorilla
Gorilla
Pris 499.00 DKK.
HABA Babybog - Zoo Dyr
HABA Babybog - Zoo Dyr
Pris 99.00 DKK.
Haba Biderangle - Turkis
Haba Biderangle - Turkis
Pris 99.00 DKK.
Hunden Buddy - Pick-Me-Up
Hunden Buddy - Pick-Me-Up
Pris 349.00 DKK.
Hunden Molly - Pick-Me-Up
Hunden Molly - Pick-Me-Up
Pris 149.00 DKK.
Hygsoft Lemon
Hygsoft Lemon
Pris 249.00 DKK.
Hæklet Barnevognskæde, Elefanten Fanto, Blossom Pink
Hæklet Barnevognskæde, Elefanten Fanto,…
Pris 299.00 DKK.
Hæklet Suttekæde, Bottle Green
Hæklet Suttekæde, Bottle Green
Pris 129.00 DKK.
Joha Ammeindlæg - Uld - Creme
Joha Ammeindlæg - Uld - Creme
Pris 149.00 DKK.
Joha Ammeindlæg - Uld - Koksgrå
Joha Ammeindlæg - Uld - Koksgrå
Pris 149.00 DKK.
Junior Sengetøj - Fox - 100 x 140 cm
-77%
Junior Sengetøj - Fox - 100 x 140 cm
450.00 DKK.
Pris 100.00 DKK.
Junior Sengetøj, Farmyard - 100 x 140 cm
Junior Sengetøj, Farmyard - 100 x 140 cm
Pris 475.00 DKK.
Junior Sengetøj, The Five Tales - 100 x 140 cm
-16%
Junior Sengetøj, The Five Tales - 100 x…
475.00 DKK.
Pris 399.00 DKK.
Kids Concept Aktivitetslegetøj - Natur m. Dyr
Kids Concept Aktivitetslegetøj - Natur…
Pris 399.00 DKK.
Krea Sansegynge - Sort
Krea Sansegynge - Sort
Pris 649.00 DKK.
Krokodillen
Krokodillen
Pris 499.00 DKK.
Kyllingen Henny - Pick-Me-Up
Kyllingen Henny - Pick-Me-Up
Pris 349.00 DKK.
Kyllingen Viola - Pick-Me-Up
Kyllingen Viola - Pick-Me-Up
Pris 149.00 DKK.
Lamaze Håndled - og Fodranglesæt - Gardenbug
Lamaze Håndled - og Fodranglesæt -…
Pris 199.00 DKK.
LED Hvalen Christian Lille
LED Hvalen Christian Lille
Pris 329.95 DKK.
Legetid
Legetid
Pris 380.00 DKK.
Legetid
Legetid
Pris 284.00 DKK.
Leggins
Leggins
Pris 179.00 DKK.
Lille baby
Lille baby
Pris 445.00 DKK.
Lille bi
Lille bi
Pris 500.00 DKK.
Lille bjørn
Lille bjørn
Pris 350.00 DKK.
Lille dreng
Lille dreng
Pris 319.00 DKK.
Lille fisk
Lille fisk
Pris 284.00 DKK.
Lille giraf
Lille giraf
Pris 330.00 DKK.
Lille giraf
Lille giraf
Pris 350.00 DKK.
Lille Hund
Lille Hund
Pris 315.00 DKK.
Lille kanin
Lille kanin
Pris 375.00 DKK.
Lille løve
Lille løve
Pris 365.00 DKK.
Lille pige
Lille pige
Pris 319.00 DKK.
Lille Pingvin
Lille Pingvin
Pris 325.00 DKK.
Lille prins
Lille prins
Pris 430.00 DKK.
Lille ræv
Lille ræv
Pris 295.00 DKK.
Lille søhest
Lille søhest
Pris 440.00 DKK.
Lille zebra
Lille zebra
Pris 413.00 DKK.
Ludi Sansebold - 20 cm - Rosa m. Massageknopper
Ludi Sansebold - 20 cm - Rosa m.…
Pris 99.00 DKK.
Lyserød pige
Lyserød pige
Pris 380.00 DKK.
Minnie Mouse
Minnie Mouse
Pris 550.00 DKK.
Mor & Mig
Mor & Mig
Pris 345.00 DKK.
Mor Elefant
Mor Elefant
Pris 499.00 DKK.
Mor og baby tid
Mor og baby tid
Pris 354.00 DKK.
Mor, Far og Mig
Mor, Far og Mig
Pris 420.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Blå/Bøg
-30%
Nattergalen træfigur, Blå/Bøg
399.00 DKK.
Pris 279.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Sort/Bøg
-30%
Nattergalen træfigur, Sort/Bøg
399.00 DKK.
Pris 279.00 DKK.
NatureZoo Bamse - Hr. Zebra - 24 cm - Sort/Hvid
-40%
NatureZoo Bamse - Hr. Zebra - 24 cm -…
229.00 DKK.
Pris 137.00 DKK.
NatureZoo Barnevognskæde - And/Struds/Ugle - Rød/Sort
-40%
NatureZoo Barnevognskæde -…
289.00 DKK.
Pris 173.00 DKK.
NatureZoo Barnevognskæde - Isbjørn/Svane/Kanin - Hvid
-40%
NatureZoo Barnevognskæde -…
299.00 DKK.
Pris 179.00 DKK.
NatureZoo Barnevognskæde - Søstjerne/Søhest/Musling - Lyserød
-40%
NatureZoo Barnevognskæde -…
299.00 DKK.
Pris 179.00 DKK.
NEW Born Body
NEW Born Body
Pris 179.00 DKK.
Nybagt familie | Dreng
Nybagt familie | Dreng
Pris 330.00 DKK.
Nybagt familie | Neutral
Nybagt familie | Neutral
Pris 330.00 DKK.
Nybagt familie | Pige
Nybagt familie | Pige
Pris 345.00 DKK.
Oopsy Bidebamse - Naturgummi - Hvid
Oopsy Bidebamse - Naturgummi - Hvid
Pris 109.00 DKK.
Papegøje
Papegøje
Pris 499.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Bears (Yrsa og Teddy)
Pick-Me-Up's - The Bears (Yrsa og Teddy)
Pris 498.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Chicks (Viola og Henny)
Pick-Me-Up's - The Chicks (Viola og…
Pris 498.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Dogs (Molly og Buddy)
Pick-Me-Up's - The Dogs (Molly og Buddy)
Pris 498.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Penguins (Freddy og Daisy)
Pick-Me-Up's - The Penguins (Freddy og…
Pris 498.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Wolves (Luna og Wulf)
Pick-Me-Up's - The Wolves (Luna og Wulf)
Pris 498.00 DKK.
Pingvin
Pingvin
Pris 349.00 DKK.
Pingvinen Daisy - Pick-Me-Up
Pingvinen Daisy - Pick-Me-Up
Pris 349.00 DKK.
Pingvinen Freddy - Pick-Me-Up
Pingvinen Freddy - Pick-Me-Up
Pris 149.00 DKK.
PlanToys Rangle - Nøgle - Pastel
PlanToys Rangle - Nøgle - Pastel
Pris 119.00 DKK.
Playgro Aktivitetsbold - Multifarvet
Playgro Aktivitetsbold - Multifarvet
Pris 99.00 DKK.
Playgro Barnevognsophæng - 3-pak - Tinkle Trio
Playgro Barnevognsophæng - 3-pak -…
Pris 219.00 DKK.
Playgro Barnevognsophæng - Floss The Fairy
Playgro Barnevognsophæng - Floss The…
Pris 139.00 DKK.
Playgro Stofbog - Junglens Dyr
Playgro Stofbog - Junglens Dyr
Pris 239.00 DKK.
Pleje til mor og baby
Pleje til mor og baby
Pris 419.00 DKK.
Pram Chain, Leaves OCS Mix Rose
Pram Chain, Leaves OCS Mix Rose
Pris 299.00 DKK.
Pram Pillow Deux
Pram Pillow Deux
Pris 249.00 DKK.
Puslepude, Once Upon a Time
Puslepude, Once Upon a Time
Pris 399.00 DKK.
Ringslynge, Lys Oliven
Ringslynge, Lys Oliven
Pris 890.00 DKK.
Ringslynge, Lysegrå
Ringslynge, Lysegrå
Pris 890.00 DKK.
Ringslynge, Off White
Ringslynge, Off White
Pris 890.00 DKK.
Ringslynge, Sort
Ringslynge, Sort
Pris 890.00 DKK.
Samuel Lampe
Samuel Lampe
Pris 229.00 DKK.
Sensorisk Baby Aktivitetsbog Sea Friends Farve Mix
Sensorisk Baby Aktivitetsbog Sea Friends…
Pris 209.95 DKK.
Skyer, Beige/Lyseblå/Lysegul
Skyer, Beige/Lyseblå/Lysegul
Pris 199.00 DKK.
Startpakke: 2 x Bøger (WithWhite)
-19%
Startpakke: 2 x Bøger (WithWhite)
398.00 DKK.
Pris 320.00 DKK.
Startpakke: Barnets Bog + 1 x Aftrykssæt
Startpakke: Barnets Bog + 1 x Aftrykssæt
Pris 448.00 DKK.
Strudsen
Strudsen
Pris 349.00 DKK.
Sæt: Alle dyr (20 dyr)
Sæt: Alle dyr (20 dyr)
Pris 7,380.00 DKK.
Sæt: Elefant-familien
Sæt: Elefant-familien
Pris 1,397.00 DKK.
Sæt: Pingvin + Babypingvin
Sæt: Pingvin + Babypingvin
Pris 598.00 DKK.
Sæt: Tyr + Lille Tyr
Sæt: Tyr + Lille Tyr
Pris 748.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Lille Pindsvin - 20 cm - Creme/Lysebrun
Teddykompaniet Bamse - Lille Pindsvin -…
Pris 149.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Softies - 23 cm - Lammet Lilly
Teddykompaniet Bamse - Softies - 23 cm -…
Pris 179.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Stor Enhjørning - 36 cm - Lyserød
Teddykompaniet Bamse - Stor Enhjørning -…
Pris 229.00 DKK.
Tid til mor og far
Tid til mor og far
Pris 345.00 DKK.
Til at forsøde den første tid
Til at forsøde den første tid
Pris 220.00 DKK.
Til den nye familie | Lyserød
Til den nye familie | Lyserød
Pris 290.00 DKK.
Til en sød ny baby dreng
Til en sød ny baby dreng
Pris 385.00 DKK.
Til en sød ny baby pige
Til en sød ny baby pige
Pris 435.00 DKK.
Til en træt mor
Til en træt mor
Pris 395.00 DKK.
Til far og baby
Til far og baby
Pris 310.00 DKK.
Til mor og baby
Til mor og baby
Pris 350.00 DKK.
Tillykke med dit navn
Tillykke med dit navn
Pris 460.00 DKK.
TRILLE Royal Barnevogn, Ask
-24%
TRILLE Royal Barnevogn, Ask
6499.00 DKK.
Pris 4,875.00 DKK.
TRILLE Royal Barnevogn, Crown Blue
-24%
TRILLE Royal Barnevogn, Crown Blue
6499.00 DKK.
Pris 4,875.00 DKK.
TRILLE Royal Barnevogn, Ebony/Sort
-24%
TRILLE Royal Barnevogn, Ebony/Sort
6499.00 DKK.
Pris 4,875.00 DKK.
Tyren
Tyren
Pris 499.00 DKK.
Ulven Luna - Pick-Me-Up
Ulven Luna - Pick-Me-Up
Pris 149.00 DKK.
Ulven Wulf - Pick-Me-Up
Ulven Wulf - Pick-Me-Up
Pris 349.00 DKK.
Uro - Bondegårdsdyr
Uro - Bondegårdsdyr
Pris 299.00 DKK.
Uro - Lama/Kaktus
Uro - Lama/Kaktus
Pris 289.00 DKK.
Uro - Lama/Pomponer
Uro - Lama/Pomponer
Pris 299.00 DKK.
Uro - Luftballon/Vimpler, Grå
Uro - Luftballon/Vimpler, Grå
Pris 299.00 DKK.
Uro - Safari Dyr
Uro - Safari Dyr
Pris 299.00 DKK.
Uro - Safari Dyr, Stor
Uro - Safari Dyr, Stor
Pris 449.00 DKK.
Uro - Safari/Blade
Uro - Safari/Blade
Pris 299.00 DKK.
Uro - Skovens Dyr
Uro - Skovens Dyr
Pris 299.00 DKK.
Uro - Skovens Dyr og Blade
Uro - Skovens Dyr og Blade
Pris 349.00 DKK.
Uro - Skyer, Beige/Mørkegrå
Uro - Skyer, Beige/Mørkegrå
Pris 199.00 DKK.
Uro - Skyer, Hvid med Perler
Uro - Skyer, Hvid med Perler
Pris 249.00 DKK.
Uro - Skyer, Koral/Lyserød
Uro - Skyer, Koral/Lyserød
Pris 229.00 DKK.
Uro - Skyer, Lyserød/Lilla
Uro - Skyer, Lyserød/Lilla
Pris 229.00 DKK.
Uro - Skyer, Måner og Stjerner
Uro - Skyer, Måner og Stjerner
Pris 249.00 DKK.
Uro - Skyer, Måner og Stjerner (Koral)
Uro - Skyer, Måner og Stjerner (Koral)
Pris 249.00 DKK.
Uro - Skyer, Mint/Mørkgrøn
Uro - Skyer, Mint/Mørkgrøn
Pris 189.00 DKK.
Uro - Skyer, Mørkeblå/Blå
Uro - Skyer, Mørkeblå/Blå
Pris 225.00 DKK.
Uro - Skyer, Mørkelilla/Lilla
Uro - Skyer, Mørkelilla/Lilla
Pris 229.00 DKK.
Uro - Skyer, Mørkelilla/Pink
Uro - Skyer, Mørkelilla/Pink
Pris 199.00 DKK.
Uro - Skyer, Naturgrå
Uro - Skyer, Naturgrå
Pris 225.00 DKK.
Uro - Skyer/Måner/Stjerner, Blå
Uro - Skyer/Måner/Stjerner, Blå
Pris 249.00 DKK.
Uro, Dinosaur
Uro, Dinosaur
Pris 299.00 DKK.
Uro, Dinosaur, Orange/Grå
Uro, Dinosaur, Orange/Grå
Pris 299.00 DKK.
Uro, Flamingo
Uro, Flamingo
Pris 299.00 DKK.
Velkommen til verden | Dreng
Velkommen til verden | Dreng
Pris 324.00 DKK.
Velkommen til verden | Pige
Velkommen til verden | Pige
Pris 329.00 DKK.
WithWhite - Barnets Bog, A5
WithWhite - Barnets Bog, A5
Pris 199.00 DKK.
WithWhite - Fødselsdagsbogen, A5
WithWhite - Fødselsdagsbogen, A5
Pris 199.00 DKK.
WithWhite - Milepælskort
WithWhite - Milepælskort
Pris 179.00 DKK.
XXL Buddy - The MEGA Dog
XXL Buddy - The MEGA Dog
Pris 2,499.00 DKK.