Dåbsgaver

Hvis du skal til barnedåb og gerne vil gave styr på dåbsgaven i god tid, så kan du finde inspiration til gode gaver til barnet her.

Du kan finde udvalgte ideer til klassiske dåbsgaver til drenge og piger her eller tjekke denne oversigt med mere end 200 ideer til dåbsgaven.

Dåbsgave ideer til piger og drenge

Det kan være svært for både forældre, venner og pårørende at finde en rigtig god dåbsgave. Det er måske knap så vigtigt om det er en dreng eller pige du skal give en gave til, men ofte er det væsentlig at du kender forældrenes ønsker for deres barn. Hvis ikke du har modtaget nogle gaveønsker, så kan du prøve at spørge dem af.

Hvis ikke du har nogen ide om hvad de ønsker sig på vegne af deres barn, kan du selv forsøge at tænke fremadrettet, så du ender med at købe noget du er sikker på barnet kan bruge. Det kan f.eks. være penge eller gavekort. Alternativt kan du finde en lang række ideer til barnedåbsgaver herunder.

Viser 19 ud af 19 resultater
Personlige børnebøger
Personlige børnebøger

Personlige børnebøger hvor forfatteren fletter personlige oplysninger ind i eventyret, som f.eks. barnets navn, hjemby og venner med mere. 

Det kommer der en personlig og unik børnebog ud af, som barnet kan få læst op utallige gange og som egner sig perfekt som dåbsgave til både piger og drenge.

Pris fra: 169.00 DKK.
Læringsplakater til børneværelset
Læringsplakater til børneværelset

En læringsplakat med bogstaver eller tal til børneværelset kan også være en flot dåbsgave, som både kan pynte og bruges til læring når barnet bliver lidt større.

Der findes flere flotte læringsplakater med både tal og bogstaver.

Pris fra: 150.00 DKK.
Dåbsglas
Dåbsglas

En anderledes dåbsgave kan også være et dåbsglas med 3D billede som indeholder oplysninger som navn, fødselssted, kirke, stjernetegn, mål med mere.

Det er en flot og anderledes måde at gemme og vise de klassiske fødselsoplysninger på.

Pris fra: 1,095.00 DKK.
Slyngevugge-dyne i kapok
Slyngevugge-dyne i kapok

Spædbørn kommer let til at få det for varmt med almindelige babydyner. Det undgår du ved at bruge denne smalle helårsdyne, der passer perfekt i slyngevugger. 

Dynen er økologisk og allergivenlig, og kapokfibrenes antibakterielle egenskaber gør den modstandsdygtig overfor husstøvsmider. Samtidig er den temperaturregulerende, hvilket sikrer, at den ikke bliver fugtig, når baby sveder.

Pris fra: 349.00 DKK.
Legetøj som dåbsgave
Legetøj som dåbsgave

På denne shop finder du et stort udvalg af legetøj specielt udvalgt som egnet til dåbsgaver. 

Du kan både finde rangler, bamser, pegebøger, gåbiler og meget andet legetøj til både drenge og piger - og til priser hvor alle kan være med.

Pris fra: 69.00 DKK.
Motorisk udviklende legetøj
Motorisk udviklende legetøj

Babyer lærer enormt meget på kort tid, men har også behov for at udvikle deres motorik for at komme frem i verden og få succes med deres videre læring. 

Der findes utrolig meget godt legetøj, så babyer og børn kan lege og udvikle deres motorik på én gang, og det vil være den perfekte dåbsgave til både piger og drenge.

Pris fra: 89.00 DKK.
Sansestimulerende legetøj
Sansestimulerende legetøj

Babyer og børn putter alt i munden. Derfor er det vigtigt at legetøj og bamser ikke er produceret af skadelige materialer. 

Babyer og børn udvikler deres sanser meget ved at smage, kigge, røre og tumle med legetøjet. Der findes meget legetøj i genren som vil være en fin barnedåbsgave til både piger og drenge.

Pris fra: 79.00 DKK.
Sansegynge
Sansegynge

Både baby, børn og forældre har stor glæde af en sansegynge, da det er noget der er sjov for alle parter. De findes i flere varianter. F.eks. findes der sansegynger der kan anvendes ude og inde.

Det er den perfekte gave til barnedåb, hvis du gerne vil give noget der er lidt fremtidssikret.

Pris fra: 699.00 DKK.
Legetæppe
Legetæppe

Babyer er vilde med at udforske verden, og når de ikke kan bevæge sig ret meget i de første måneder, er det godt med et legetæppe hvor de ligger godt og kan undersøge de mange farver og ting der hænger og dingler over dem.

Det er den perfekte dåbsgave, hvis ikke forældrene allerede har købt det.

Pris fra: 299.00 DKK.
Badelegetøj
Badelegetøj

Der er mange babyer og børn der bliver badet hver eneste dag - eller i hvert fald ofte. Det foregår oftest i et badekar. Mange babyer kan godt lide af blive badet, da det er et spændende afbræk og sjovt at pjaske i vandet. 

Det bliver endnu sjovere for dem hvis de får noget populært babylegetøj med i bad. Det er en god gave hvis du skal til barnedåb.

Pris fra: 39.00 DKK.
Babysengetøj
Babysengetøj

De kære små skal også have noget lækkert og gerne farverigt sengetøj. I de første år af barnets liv stiller barnet måske ikke selv de store krav til sengetøj og den slags, mens større børn hurtigt får en holdning til hvad de ønsker sig.

Pris fra: 98.00 DKK.
Sparebøsse
Sparebøsse

Det er ofte brugt at give barnet en sparebøsse, til opbevaring af nogle af de penge som modtages ved forskellige legligheder. Det giver også forældre, familie og venner muligheden for at putte penge i barnets sparebøsse.

Der findes mange sjove sparebøsser som børn vil elske, og som er en god dåbsgave til både piger og drenge.

Pris fra: 149.00 DKK.
Bamser
Bamser

De fleste babyer og børn elsker at lege med bamser og tøjdyr om dagen, og når de skal puttes i barnevognen eller i deres seng, så elsker de at putte med en dejlig blød bamse. 

Det er svært at forudsige hvilken bamse de knytter sig mest til, men det kan nemt være den du giver i dåbsgave.

Pris fra: 89.00 DKK.
Gåvogn
Gåvogn

Når babyen skal lære at gå omkring 1 års alderen, så kan det være en god hjælp med noget at støtte sig til. 

Mange babyer, og deres forældre, bliver glade for en gåvogn og det kan være en god dåbsgave hvis du gerne vil give en gave der kan bruges senere.

Pris fra: 369.00 DKK.
Løbecykel
Løbecykel

Inden barnet skal lære at cykle kommer der en face hvor det kan betale sig at give barnet en løbecykel. Den er nemmere for dem at komme til at mestre og sjov at lege på. 

Desuden giver den ofte en nemmere overgang til cyklen.

Pris fra: 429.00 DKK.
Dåbssmykker
Dåbssmykker

Mange vælger at give smykker i barnedåbsgave, da det er en personlig dåbsgave som kan følge barnet gennem hele livet.

Du kan f.eks. vælge en halskæde, et vedhæng med barnets forbogstav, en tekst eller stjernetegn og meget andet.

Pris fra: 99.00 DKK.
Puslespil
Puslespil

Der er mange forældre der elsker at modtage gaver til deres barn, som de kan bruge senere. Puslespil er noget mange børn kan få stor glæde af, når de forlader babystadiet og det kan derfor være en god ide til en barnedåbsgave der kan tages i brug senere.

Pris fra: 49.00 DKK.
Børnebøger
Børnebøger

Børnene skal ikke være ret gamle før de elsker at kigge i bøger eller få læst en godnathistorie inden sengetid. 

Derfor kan nogle af de populære børnebøger være en rigtig god dåbsgave til både drenge og piger.

Pris fra: 29.00 DKK.
Ting til børneværelset
Ting til børneværelset

De fleste børn kommer til at opholde sig meget på deres værelse på et tidspunkt. Derfor kan en god dåbsgave også sagtens være nogle sjove og hyggelige ting til børneværelset.

Pris fra: 69.00 DKK.

Barnedåbsgave fra bedsteforældre

Den bedste dåbsgave bedsteforældrene kan give til deres barnebarn er nok en opsparingskonto, hvor de enten én gang eller løbende sætter penge ind på. 

Fordelen ved sådan en opsparingskonto, som du kan lave i de fleste banker, er at du kan låse kontoen til barnet er mindst 18 år. Desuden er du sikker på at pengene tilfalder barnet, den dag dit barnebarn er gammel nok til at få adgang til pengene. Forældrene eller andre kan ikke røre ved pengene.

Hvis du synes det lyder som den perfekte dåbsgave, så tænk også over følgende før du går i banken og får en konto oprettet:

 • Hvor meget har du/i råd til at indbetale, når i også tager eventuelle kommende børnebørn i med i betragtningen, for der skal jo helst ikke gøres forskel på børnebørnene.
 • Hvornår vil du give dit barnebarn adgang til pengene.
 • Hvor meget vil du skilte med din indbetaling overfor resten af familien eller gæsterne på dåbsdagen. Undlad evt. at skrive beløbet på dit gavekort, så andre ikke kan se hvad du har givet. Det kommer kun forældre, barbebarn og jer ved - især hvis du indbetaler større beløb til dit barnebarn.

Vil du også gerne give dit barnebarn en lille dåbsgave han eller hun kan lege med, så kan du finde inspiration her.

Barnedåbsgave fra forældre

Det er ikke alle forældre der giver deres barn en dåbsgave, da de jo betaler for afholdelse af selve dåben, dåbskjole og i øvrigt står med alle andre udgifter til barnet. Derudover er det jo de færreste babyer der reelt har et behov for at få en gave. Derfor kan det ofte give mening for forældre at vente med gaverne til barnet har fødselsdag.

Vil i som forældre gerne give en barnedåbsgave alligevel, så er en oplagt gave fra forældre er en børneopsparing. Med en opsparingskonto til jeres barn, kan i begynde at spare op, på barnets vegne, til den dag hvor barnet som voksen får brug for penge til at etablere sig.

Snak med jeres bank eller gå til en anden bank og hør om mulighederne.

Overvej om kontoen skal bindes til barnet er 21, da det er de færreste 18 årige der bruger pengene 100% fornuftigt.

Foretrækker i at give en mere almindelig og klassisk dåbsgave, så tjek alle ideerne her

Hvor meget skal man give for i dåbsgave?

Hvor stort et beløb du skal bruge på dåbsgaven afhænger af din relation til dåbsbarnet. Det er typisk bedsteforældrene der giver de største gaver. Ofte for omkring 500 kr. og opefter. 

Andre familiemedlemmer giver ofte for lidt mindre, og ofte startende fra 100-200 kr. Men gavebudgettet varierer meget fra familie til familie, og der er mange forskellige opfattelser af hvor stort et beløb der afsættes til gaver generelt.

Det afhænger både af økonomi og af hvad i plejer at gøre i familien. Er det første gang i skal til barnedåb, så tænk også over at det næppe bliver den sidste. Så det dåbsgave beløb i beslutter jer for, kommer i med stor sandsynlighed til at skulle undvære igen til næste barndåb.

Det bedste du kan gøre er at prøve at huske på hvad dit barn fik i dåbsgave, eller spørge andre i familien og vennerne til råds, om hvor stort et beløb de fik eller gav for til deres seneste barnedåb.

Gode råd til barnedåben

En barndåb er ofte en lidt anderledes fest end de fleste andre. Mest fordi hovedpersonen er en baby der endnu ikke helt forstår hvad der foregår omkring sig.

Derudover er forældrenes fokus meget rettet mod deres baby. De vil gerne sørge for at dagen går så smertefrit som muligt. Ofte kan forældrene være nervøse får hvordan babyen klarer dagen, og de kan f.eks. være nervøse for om babyen kan holde sig i ro i kirken eller kan klare alle de mennesker på én gang.

Hvis du tænker over disse ting når du er med som gæst, så skal det nok blive en god dag for alle. Du kan f.eks.:

 • Spørge dem om der er noget du kan hjælpe dem med - både i kirken og til den efterfølgende fest.
 • Undlade at tage babyen op, når han/hun sover - og spørge om lov hvis du gerne vil have lov til at holde i stedet for bare at gøre det.
 • Vente med at give gaven til i kommer frem til festen. Aflever gaven på gavebordet, så forældrene ikke skal junglere med et hav af gaver.
 • Respekter forældrenes regler - især omkring barnet.
 • Tage hjem i ordentlig tid. Forældrene vil gerne have en hyggelig dag, men har ofte stadig ikke det helt store overskud efter at være blevet forældre.
 • Giv mor og barn fred til at amme eller give barnet flaske. Børn har bedst af at der er ro når de spiser.

Find flere dåbsgaver i udvalget her!

Fandt du ikke den helt rigtige ide til dåbsgaven blamdt ovenstående gaveideer, så kan du finde flere forslag til dåbsgaver til både drenge og piger herunder.

Viser 552 ud af 552 resultater
Ammepude, Farmyard
Ammepude, Farmyard
Pris 390.00 DKK.
Ammepude, The Five Tales
Ammepude, The Five Tales
Pris 390.00 DKK.
Anden
Anden
Pris 349.00 DKK.
Baby Fingerprint - Elefant med grønne balloner
Baby Fingerprint - Elefant med grønne…
Pris 190.00 DKK.
Baby Sengetøj - 70 x 100 cm - Garder fra Gamcha
Baby Sengetøj - 70 x 100 cm - Garder fra…
Pris 375.00 DKK.
Baby Sengetøj - Fading Dot - Grå - 70 x 100 cm
-40%
Baby Sengetøj - Fading Dot - Grå - 70 x…
350.00 DKK.
Pris 210.00 DKK.
Baby Sengetøj - Root Print Gul - 70 x 100 cm
-40%
Baby Sengetøj - Root Print Gul - 70 x…
350.00 DKK.
Pris 210.00 DKK.
Barber SET
Barber SET
Pris 299.00 DKK.
Barnebestik Bamse & Kylling, stål
-15%
Barnebestik Bamse & Kylling, stål
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik Bamse, stål
-15%
Barnebestik Bamse, stål
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik Den Grimme Ælling i stål, 4 dele
-15%
Barnebestik Den Grimme Ælling i stål, 4…
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik Disney Cars, stål 4 dele
-15%
Barnebestik Disney Cars, stål 4 dele
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Barnebestik Disney Frost, stål med emalje 4 dele
-15%
Barnebestik Disney Frost, stål med…
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Barnebestik Disney Pixar Cars, stål med emalje 4 dele
-15%
Barnebestik Disney Pixar Cars, stål med…
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Barnebestik Disney Prinsesser, stål 4 dele
-15%
Barnebestik Disney Prinsesser, stål 4…
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Barnebestik Enhjørning i stål inkl. blød bamse
-15%
Barnebestik Enhjørning i stål inkl. blød…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Barnebestik H.C. Andersen - 4 eventyr, stål
-15%
Barnebestik H.C. Andersen - 4 eventyr,…
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik Kaj & Andrea, stål
-15%
Barnebestik Kaj & Andrea, stål
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik med bamser i stål, 4 dele
-15%
Barnebestik med bamser i stål, 4 dele
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik med hjerter i stål, 4 dele
-15%
Barnebestik med hjerter i stål, 4 dele
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik med kæledyr i stål, 4 dele
-15%
Barnebestik med kæledyr i stål, 4 dele
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik med stjerner i stål, 4 dele
-15%
Barnebestik med stjerner i stål, 4 dele
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik Min lille bondegård i stål
-15%
Barnebestik Min lille bondegård i stål
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Barnebestik Panda i stål inkl. blød bamse
-15%
Barnebestik Panda i stål inkl. blød…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Barnebestik Peter Plys, stål 4 dele
-15%
Barnebestik Peter Plys, stål 4 dele
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Barnebestik Rasmus Klump, stål
-15%
Barnebestik Rasmus Klump, stål
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Barnebestik Safari, stål 4 dele
-15%
Barnebestik Safari, stål 4 dele
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Barnebestik uden motiv, stål 4 dele
-15%
Barnebestik uden motiv, stål 4 dele
400.00 DKK.
Pris 340.00 DKK.
Barnekop And, stål
-15%
Barnekop And, stål
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Barnekop Bamse, stål
-15%
Barnekop Bamse, stål
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Barnekop Elefant, stål
-15%
Barnekop Elefant, stål
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Barnekop Hjerter, stål
-15%
Barnekop Hjerter, stål
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Barnekop uden motiver, stål
-15%
Barnekop uden motiver, stål
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Barneservice Bamse og Kylling samlet sæt, melamin og stål
-15%
Barneservice Bamse og Kylling samlet…
645.00 DKK.
Pris 548.25 DKK.
Barneservice Kaj og Andrea samlet sæt, melamin
-15%
Barneservice Kaj og Andrea samlet sæt,…
380.00 DKK.
Pris 323.00 DKK.
Barnets Bog - Bjørne
Barnets Bog - Bjørne
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Egern
Barnets Bog - Egern
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Grå, A4
Barnets Bog - Grå, A4
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Kaniner
Barnets Bog - Kaniner
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Pindsvin
Barnets Bog - Pindsvin
Pris 379.00 DKK.
Barnets bog - Prinsesse
-49%
Barnets bog - Prinsesse
399.00 DKK.
Pris 200.00 DKK.
Barnets Bog - Ræv
Barnets Bog - Ræv
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog - Ulv
Barnets Bog - Ulv
Pris 379.00 DKK.
Barnets Bog til Tvillinger
Barnets Bog til Tvillinger
Pris 758.00 DKK.
Barnevognskæde, Bondegårdsdyr
Barnevognskæde, Bondegårdsdyr
Pris 299.00 DKK.
Barnevognskæde, Dinosaur Langhals
Barnevognskæde, Dinosaur Langhals
Pris 299.00 DKK.
Barnevognskæde, Dinosaur Pigge
Barnevognskæde, Dinosaur Pigge
Pris 299.00 DKK.
Barnevognskæde, Skovens Dyr
Barnevognskæde, Skovens Dyr
Pris 299.00 DKK.
Barnevognsophæng, Dinosaur - Blå
Barnevognsophæng, Dinosaur - Blå
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Dinosaur - Brun
Barnevognsophæng, Dinosaur - Brun
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Egern/Grævling
Barnevognsophæng, Egern/Grævling
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Ko/Får
Barnevognsophæng, Ko/Får
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Lama - Brun
Barnevognsophæng, Lama - Brun
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Lama - Hvid
Barnevognsophæng, Lama - Hvid
Pris 199.00 DKK.
Barnevognsophæng, Ræv/Grævling
Barnevognsophæng, Ræv/Grævling
Pris 199.00 DKK.
Barnevognspude, Farmyard
Barnevognspude, Farmyard
Pris 270.00 DKK.
Barnevognspude, The Fives Tales
Barnevognspude, The Fives Tales
Pris 270.00 DKK.
Bjørn
Bjørn
Pris 499.00 DKK.
Bjørnen Teddy - Pick-Me-Up
Bjørnen Teddy - Pick-Me-Up
Pris 299.00 DKK.
Bord/Skrivepult - STOOLESK
Bord/Skrivepult - STOOLESK
Pris 3,495.00 DKK.
By LOHN - Babytæppe, Mørkegrå - 78x56 cm
-30%
By LOHN - Babytæppe, Mørkegrå - 78x56 cm
500.00 DKK.
Pris 350.00 DKK.
Børne bestik Minions, Stål 4 dele
-15%
Børne bestik Minions, Stål 4 dele
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Børnearmbånd i 14 kt guld med hjertevedhæng
-15%
Børnearmbånd i 14 kt guld med…
1895.00 DKK.
Pris 1,610.75 DKK.
Børnearmbånd i 8 kt guld med hjertevedhæng
-15%
Børnearmbånd i 8 kt guld med…
1195.00 DKK.
Pris 1,015.75 DKK.
Børnearmbånd i sølv med 3 charms
-15%
Børnearmbånd i sølv med 3 charms
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Børnearmbånd i sølv med 5 charms
-15%
Børnearmbånd i sølv med 5 charms
465.00 DKK.
Pris 395.25 DKK.
Børnearmbånd i sølv med 8 kt. hjerte vedhæng
-15%
Børnearmbånd i sølv med 8 kt. hjerte…
695.00 DKK.
Pris 590.75 DKK.
Børnearmbånd i sølv med plade til gravering
-15%
Børnearmbånd i sølv med plade til…
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Beige
Børnedrikkedunk 350 ml, Beige
Pris 189.00 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Grøn
Børnedrikkedunk 350 ml, Grøn
Pris 189.00 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Mint Grøn
Børnedrikkedunk 350 ml, Mint Grøn
Pris 189.00 DKK.
Børnedrikkedunk 350 ml, Soft Rose
Børnedrikkedunk 350 ml, Soft Rose
Pris 189.00 DKK.
Børneskammel - STOOL
Børneskammel - STOOL
Pris 1,795.00 DKK.
Collect Furniture - Frame Chair Big
Collect Furniture - Frame Chair Big
Pris 2,795.00 DKK.
Collect Furniture - Frame Chair Small
Collect Furniture - Frame Chair Small
Pris 2,395.00 DKK.
Dåbsramme Baby, tin lille
-15%
Dåbsramme Baby, tin lille
499.00 DKK.
Pris 424.15 DKK.
Dåbsramme Baby, tin stor
-15%
Dåbsramme Baby, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Barn, tin stor
-15%
Dåbsramme Barn, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Blomster, tin stor
-15%
Dåbsramme Blomster, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Bondegård, tin stor
-15%
Dåbsramme Bondegård, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Børnesange, tin stor
-15%
Dåbsramme Børnesange, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Grete, tin lille
-15%
Dåbsramme Grete, tin lille
499.00 DKK.
Pris 424.15 DKK.
Dåbsramme Grete, tin stor
-15%
Dåbsramme Grete, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Hans, tin lille
-15%
Dåbsramme Hans, tin lille
499.00 DKK.
Pris 424.15 DKK.
Dåbsramme Hans, tin stor
-15%
Dåbsramme Hans, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Prins, tin stor
-15%
Dåbsramme Prins, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsramme Prinsesse, tin stor
-15%
Dåbsramme Prinsesse, tin stor
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbsrør med bamser, forsølvet
-15%
Dåbsrør med bamser, forsølvet
400.00 DKK.
Pris 340.00 DKK.
Dåbsrør med bamser, fortinnet
-15%
Dåbsrør med bamser, fortinnet
400.00 DKK.
Pris 340.00 DKK.
Dåbsrør med fod, forchromet
-15%
Dåbsrør med fod, forchromet
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Dåbsrør med fod, fortinnet
-15%
Dåbsrør med fod, fortinnet
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Dåbsrør med fod, fortinnet
-15%
Dåbsrør med fod, fortinnet
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Dåbsrør med fod, sølvplet
-15%
Dåbsrør med fod, sølvplet
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Dåbstallerken Grete, tin
-15%
Dåbstallerken Grete, tin
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbstallerken Hans, tin
-15%
Dåbstallerken Hans, tin
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbstallerken Prins, tin
-15%
Dåbstallerken Prins, tin
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbstallerken Prinsesse, tin
-15%
Dåbstallerken Prinsesse, tin
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Dåbstallerken, sølvplet
-15%
Dåbstallerken, sølvplet
595.00 DKK.
Pris 505.75 DKK.
Dag Stacking Tower
Dag Stacking Tower
Pris 229.00 DKK.
Dagmarkors vedhæng, 14 kt. guld 19x21 mm
-15%
Dagmarkors vedhæng, 14 kt. guld 19x21 mm
2495.00 DKK.
Pris 2,120.75 DKK.
Dagmarkors vedhæng, forgyldt 19x21 mm
-15%
Dagmarkors vedhæng, forgyldt 19x21 mm
429.00 DKK.
Pris 364.65 DKK.
Dansk Bordflag - Egetræ - Felius Design
Dansk Bordflag - Egetræ - Felius Design
Pris 499.00 DKK.
Den Grimme Ælling - Bøg Large
Den Grimme Ælling - Bøg Large
Pris 399.00 DKK.
Den Grimme Ælling - Bøg Small
Den Grimme Ælling - Bøg Small
Pris 299.00 DKK.
Den Grimme Ælling - Valnød Small
Den Grimme Ælling - Valnød Small
Pris 299.00 DKK.
Den Lille Babypingvin
Den Lille Babypingvin
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Bjørn
Den Lille Bjørn
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Elefant
Den Lille Elefant
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Elefant (Egetræ)
Den Lille Elefant (Egetræ)
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Giraf
Den Lille Giraf
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Krokodille
Den Lille Krokodille
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Næsehorn
Den Lille Næsehorn
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Struds
Den Lille Struds
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Tyr
Den Lille Tyr
Pris 249.00 DKK.
Den Lille Ælling
Den Lille Ælling
Pris 249.00 DKK.
Doctor SET
Doctor SET
Pris 299.00 DKK.
Done By Deer Akitivitetsbamse - Elphee - 23 cm - Mint/Hvid
Done By Deer Akitivitetsbamse - Elphee -…
Pris 249.00 DKK.
Done By Deer Stofbog - Bomuld - Elphee
Done By Deer Stofbog - Bomuld - Elphee
Pris 249.00 DKK.
Drømmefanger uro Fyrtøjet - Kids by Friis
Drømmefanger uro Fyrtøjet - Kids by…
Pris 380.00 DKK.
Drømmefanger uro Tvillingen - Kids by Friis
Drømmefanger uro Tvillingen - Kids by…
Pris 380.00 DKK.
Drømmefanger uro Tyren - Kids by Friis
Drømmefanger uro Tyren - Kids by Friis
Pris 380.00 DKK.
Drømmefanger uro Vædderen - Kids by Friis
Drømmefanger uro Vædderen - Kids by…
Pris 380.00 DKK.
EIK Smykkeskrin i hvidt træ
-15%
EIK Smykkeskrin i hvidt træ
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Elephant Medium
Elephant Medium
Pris 499.00 DKK.
Enhjørning stål børnebestik, 4 dele
-15%
Enhjørning stål børnebestik, 4 dele
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Family lysestage - Bengt & Lotta
Family lysestage - Bengt & Lotta
Pris 329.00 DKK.
Far Elefant
Far Elefant
Pris 599.00 DKK.
Fingerprint - Dino - Dreng, Blå
Fingerprint - Dino - Dreng, Blå
Pris 190.00 DKK.
Fingerprint - Dino - Pige, Lyserød
Fingerprint - Dino - Pige, Lyserød
Pris 190.00 DKK.
Fisher-Price, Ice Cream Shop
-36%
Fisher-Price, Ice Cream Shop
249.00 DKK.
Pris 159.00 DKK.
Fotoalbum Bamse & Kylling, fortinnet
-15%
Fotoalbum Bamse & Kylling, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Fotoalbum Bamse Twinkle Twinkle, fortinnet
-15%
Fotoalbum Bamse Twinkle Twinkle,…
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Fotoalbum Bamse, sølvplet
-15%
Fotoalbum Bamse, sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Fotoalbum Græskar, fortinnet
-15%
Fotoalbum Græskar, fortinnet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Fotoalbum Kaj & Andrea, fortinnet
-15%
Fotoalbum Kaj & Andrea, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Fotoalbum Kaj & Andrea, sølvplet
-15%
Fotoalbum Kaj & Andrea, sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Fotoalbum Mummitrold, fortinnet
-15%
Fotoalbum Mummitrold, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Fotoalbum prinsesse, lys rosa
-15%
Fotoalbum prinsesse, lys rosa
695.00 DKK.
Pris 590.75 DKK.
Fotoalbum prinsesse, rosa
-15%
Fotoalbum prinsesse, rosa
695.00 DKK.
Pris 590.75 DKK.
Fotoalbum Rasmus Klump, forsølvet
-15%
Fotoalbum Rasmus Klump, forsølvet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Fotoalbum Rasmus Klump, fortinnet
-15%
Fotoalbum Rasmus Klump, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Fotoramme Afrikas dyr, tin stor - uden kirkemotiv
-15%
Fotoramme Afrikas dyr, tin stor - uden…
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Fotoramme bamser, tin stor - med kirkemotiv
-15%
Fotoramme bamser, tin stor - med…
695.00 DKK.
Pris 590.75 DKK.
Fotoramme gyngehest, tin stor - med kirkemotiv
-15%
Fotoramme gyngehest, tin stor - med…
695.00 DKK.
Pris 590.75 DKK.
Fotoramme Hjerteven, tin stor - uden kirkemotiv
-15%
Fotoramme Hjerteven, tin stor - uden…
675.00 DKK.
Pris 573.75 DKK.
Fotoramme Mummi med familien, fortinnet
-15%
Fotoramme Mummi med familien, fortinnet
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Fotoramme Mummi og Lille My, fortinnet
-15%
Fotoramme Mummi og Lille My, fortinnet
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Fotoramme Mummi, fortinnet
-15%
Fotoramme Mummi, fortinnet
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Fyrtøjet Hund - Øjne/Messing
Fyrtøjet Hund - Øjne/Messing
Pris 399.00 DKK.
Fyrtøjet Hund - Øjne/Stål
Fyrtøjet Hund - Øjne/Stål
Pris 399.00 DKK.
Fyrtøjet Hund - Øjne/Valnød
Fyrtøjet Hund - Øjne/Valnød
Pris 399.00 DKK.
Fødselsdagstog - Harlekin og Columbine
Fødselsdagstog - Harlekin og Columbine
Pris 560.00 DKK.
Fødselsdagstog bondegårdstog - Kids By Friis
Fødselsdagstog bondegårdstog - Kids By…
Pris 480.00 DKK.
Fødselsdagstog Eventyrtog - dreng
Fødselsdagstog Eventyrtog - dreng
Pris 480.00 DKK.
Fødselsdagstog Eventyrtog - pige
Fødselsdagstog Eventyrtog - pige
Pris 480.00 DKK.
Første tand og hårlok - Fyrtøjet
Første tand og hårlok - Fyrtøjet
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Skyer, Beige/Lyseblå/Lysegul
Gamcha - Skyer, Beige/Lyseblå/Lysegul
Pris 199.00 DKK.
Gamcha - Uro Sky/Måne/Stjerne - Blå
Gamcha - Uro Sky/Måne/Stjerne - Blå
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Lyserød
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler,…
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Mix Blå
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Mix…
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Pastel
Gamcha - Uro, Luftballon/Vimpler, Pastel
Pris 299.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer - Pink/Hvid/Lyserød
Gamcha - Uro, Skyer - Pink/Hvid/Lyserød
Pris 225.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerne, Rød/Blå
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerne,…
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner - Pastel
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner -…
Pris 249.00 DKK.
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner - Pink/Lilla
Gamcha - Uro, Skyer/Måner/Stjerner -…
Pris 249.00 DKK.
Gaveæske, Mini
Gaveæske, Mini
Pris 219.00 DKK.
Gense sølv urske
-15%
Gense sølv urske
1375.00 DKK.
Pris 1,168.75 DKK.
Georg Jense Kaktus Barneske i sølv
-15%
Georg Jense Kaktus Barneske i sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Antik Barnegaffel, sølv
-15%
Georg Jensen Antik Barnegaffel, sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Bernadotte barnegaffel, sølv
-15%
Georg Jensen Bernadotte barnegaffel,…
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Bernadotte barnekniv/frugtkniv, sølv
-15%
Georg Jensen Bernadotte…
1200.00 DKK.
Pris 1,020.00 DKK.
Georg Jensen Bernadotte barneske, sølv
-15%
Georg Jensen Bernadotte barneske, sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Daisy halskæde i forgyldt Ø7mm
Georg Jensen Daisy halskæde i forgyldt…
Pris 995.00 DKK.
Georg Jensen Dobbelt Riflet Barnegaffel, sølv
-15%
Georg Jensen Dobbelt Riflet Barnegaffel,…
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Dobbelt Riflet Barnekniv, sølv
-15%
Georg Jensen Dobbelt Riflet Barnekniv,…
1300.00 DKK.
Pris 1,105.00 DKK.
Georg Jensen Dobbelt Riflet Barneske, sølv
-15%
Georg Jensen Dobbelt Riflet Barneske,…
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Kaktus Barnegaffel, sølv
-15%
Georg Jensen Kaktus Barnegaffel, sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Konge Barnegaffel, sølv
-15%
Georg Jensen Konge Barnegaffel, sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Konge Barnekniv, sølv
-15%
Georg Jensen Konge Barnekniv, sølv
1300.00 DKK.
Pris 1,105.00 DKK.
Georg Jensen Konge barnekop, sølv
-15%
Georg Jensen Konge barnekop, sølv
4500.00 DKK.
Pris 3,825.00 DKK.
Georg Jensen Konge Barneske, sølv
-15%
Georg Jensen Konge Barneske, sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Konge barnetallerken, sølv
-15%
Georg Jensen Konge barnetallerken, sølv
5500.00 DKK.
Pris 4,675.00 DKK.
Georg Jensen Konge Madskubber, sølv
-15%
Georg Jensen Konge Madskubber, sølv
1500.00 DKK.
Pris 1,275.00 DKK.
Georg Jensen Kugle Barnegaffel, sølv
-15%
Georg Jensen Kugle Barnegaffel, sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Kugle Barnekniv Sølv
-15%
Georg Jensen Kugle Barnekniv Sølv
1300.00 DKK.
Pris 1,105.00 DKK.
Georg Jensen Kugle Barneske, sølv
-15%
Georg Jensen Kugle Barneske, sølv
1400.00 DKK.
Pris 1,190.00 DKK.
Georg Jensen Miniphant stål
-15%
Georg Jensen Miniphant stål
549.00 DKK.
Pris 466.65 DKK.
Georg Jensen Moneyphant med tvillinger
-15%
Georg Jensen Moneyphant med tvillinger
849.00 DKK.
Pris 721.65 DKK.
Georg Jensen Moneyphant stål
-15%
Georg Jensen Moneyphant stål
749.00 DKK.
Pris 636.65 DKK.
Georg Jensen The Twist Family barnebestik 4 dele
-15%
Georg Jensen The Twist Family…
599.00 DKK.
Pris 509.15 DKK.
Georg Jensen Vivianna barnebestik mat 3 dele, stål
-15%
Georg Jensen Vivianna barnebestik mat 3…
399.00 DKK.
Pris 339.15 DKK.
Gift Box w/ Swaddle and Peacock Rattle OCS
Gift Box w/ Swaddle and Peacock Rattle…
Pris 339.00 DKK.
Gift BOX: Swaddle & Peacock Rattle
Gift BOX: Swaddle & Peacock Rattle
Pris 339.00 DKK.
Giraffen
Giraffen
Pris 499.00 DKK.
Glimmerkugle med balletdanser
Glimmerkugle med balletdanser
Pris 229.00 DKK.
Gorilla
Gorilla
Pris 499.00 DKK.
Grow With Your cup Tritan Prepacked
Grow With Your cup Tritan Prepacked
Pris 239.00 DKK.
Guirlande m. blomster
Guirlande m. blomster
Pris 169.00 DKK.
Hjertesmykkeskrin med musik, enhjørning
-15%
Hjertesmykkeskrin med musik, enhjørning
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Hunden Buddy - Pick-Me-Up
Hunden Buddy - Pick-Me-Up
Pris 299.00 DKK.
Hæklet Trækdyr, Elefanten Fanto, Powder Blue
Hæklet Trækdyr, Elefanten Fanto, Powder…
Pris 429.00 DKK.
Højdemåler - Zoometer i mint
Højdemåler - Zoometer i mint
Pris 749.00 DKK.
Højdemåler - Zoometer i orange
Højdemåler - Zoometer i orange
Pris 750.00 DKK.
Intex Oppustelig Rejseseng til Børn
Intex Oppustelig Rejseseng til Børn
Pris 429.00 DKK.
Janod Gåvogn - Værktøj
Janod Gåvogn - Værktøj
Pris 989.00 DKK.
Jungle Bogen stål børnebestik, 4 dele
-15%
Jungle Bogen stål børnebestik, 4 dele
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Junior Sengetøj - 100 x 140 cm - Clowns
Junior Sengetøj - 100 x 140 cm - Clowns
Pris 475.00 DKK.
Junior Sengetøj - Fox - 100 x 140 cm
-40%
Junior Sengetøj - Fox - 100 x 140 cm
450.00 DKK.
Pris 270.00 DKK.
Junior Sengetøj, Farmyard - 100 x 140 cm
Junior Sengetøj, Farmyard - 100 x 140 cm
Pris 475.00 DKK.
Junior Sengetøj, The Five Tales - 100 x 140 cm
Junior Sengetøj, The Five Tales - 100 x…
Pris 475.00 DKK.
Kaj Bojesen Barnevognskæde
-15%
Kaj Bojesen Barnevognskæde
899.00 DKK.
Pris 764.15 DKK.
Kapok Juniordyne
Kapok Juniordyne
Pris 749.95 DKK.
Kay Bojesen elefant, lille
-15%
Kay Bojesen elefant, lille
749.00 DKK.
Pris 636.65 DKK.
Kay Bojesen Rangle i bøgetræ
-15%
Kay Bojesen Rangle i bøgetræ
349.00 DKK.
Pris 296.65 DKK.
Kids by Friis Milepælskort - Barnets Første År - Skovdyr
Kids by Friis Milepælskort - Barnets…
Pris 179.00 DKK.
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x11 cm - Tvillingen
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x11 cm -…
Pris 179.00 DKK.
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x11 cm - Vandmanden
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x11 cm -…
Pris 179.00 DKK.
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x13 cm - Jomfruen
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x13 cm -…
Pris 179.00 DKK.
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x14 cm - Vægten
Kids by Friis Sparebøsse - 6x6x14 cm -…
Pris 179.00 DKK.
Konges Sløjd 2-pak Bidering - Får/Ko
Konges Sløjd 2-pak Bidering - Får/Ko
Pris 179.00 DKK.
Kors vedhæng, sølv 18x30 mm
-15%
Kors vedhæng, sølv 18x30 mm
335.00 DKK.
Pris 284.75 DKK.
Krokodillen
Krokodillen
Pris 499.00 DKK.
Kyllingen Henny - Pick-Me-Up
Kyllingen Henny - Pick-Me-Up
Pris 299.00 DKK.
Langkilde & Søn - Bordflag Egetræ
Langkilde & Søn - Bordflag Egetræ
Pris 499.00 DKK.
Langkilde & Søn - Facadestang m. Dannebrog
Langkilde & Søn - Facadestang m.…
Pris 199.00 DKK.
Langkilde & Søn - Lagkageflag 5 stk
Langkilde & Søn - Lagkageflag 5 stk
Pris 199.00 DKK.
Langkilde & Søn - Lille flagranke
Langkilde & Søn - Lille flagranke
Pris 299.00 DKK.
Langkilde & Søn - Pynteflag
Langkilde & Søn - Pynteflag
Pris 199.00 DKK.
Langkilde & Søn - Stor flagranke
Langkilde & Søn - Stor flagranke
Pris 399.00 DKK.
Langkilde & Søn - Tillykke Ranke
Langkilde & Søn - Tillykke Ranke
Pris 449.00 DKK.
Liewood Babyhåndklæde Panda - Creme
Liewood Babyhåndklæde Panda - Creme
Pris 299.00 DKK.
Liewood Enzo Sengehimmel - Apple Blossom
Liewood Enzo Sengehimmel - Apple Blossom
Pris 799.00 DKK.
Liewood Enzo Sengehimmel - Midnight Navy
Liewood Enzo Sengehimmel - Midnight Navy
Pris 799.00 DKK.
Liewood Enzo Sengehimmel - Pecan
Liewood Enzo Sengehimmel - Pecan
Pris 799.00 DKK.
Lullaby plakat
Lullaby plakat
Pris 159.00 DKK.
LUND Copenhagen Dagmarkors - forgyldt med sort emalje
-15%
LUND Copenhagen Dagmarkors - forgyldt…
725.00 DKK.
Pris 616.25 DKK.
LUND Copenhagen Dagmarkors - sølv med sort emalje
-15%
LUND Copenhagen Dagmarkors - sølv med…
665.00 DKK.
Pris 565.25 DKK.
Lund Copenhagen Dagmarkors i sølv, 20x17mm
-15%
Lund Copenhagen Dagmarkors i sølv,…
450.00 DKK.
Pris 382.50 DKK.
Lund Copenhagen forgyldt børnearmbånd med Dagmar kors
-15%
Lund Copenhagen forgyldt børnearmbånd…
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 2 x 5mm
-15%
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 2 x…
1250.00 DKK.
Pris 1,062.50 DKK.
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt m. 7,5mm vedhæng
-15%
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i…
595.00 DKK.
Pris 505.75 DKK.
Lund Copenhagen sølv Bismark børnearmbånd, 16cm
-15%
Lund Copenhagen sølv Bismark…
315.00 DKK.
Pris 267.75 DKK.
LUND halskæde i sølv med delfin vedhæng
-15%
LUND halskæde i sølv med delfin vedhæng
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
LUND Marguerit Amrbånd i sølv 14/16 cm
-15%
LUND Marguerit Amrbånd i sølv 14/16 cm
595.00 DKK.
Pris 505.75 DKK.
Løvernes Konge stål børnebestik, 4 dele
-15%
Løvernes Konge stål børnebestik, 4 dele
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Mads Z Me and My Angel i forgyldt, 2 halskæder og 2 engle vedhæng
-15%
Mads Z Me and My Angel i forgyldt, 2…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Mads Z Me and My Angel i sølv, 2 halskæder og 2 engle vedhæng
-15%
Mads Z Me and My Angel i sølv, 2…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Målestok lyserød til 4 billeder og gravering i top
-15%
Målestok lyserød til 4 billeder og…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Midas Puzzle box
Midas Puzzle box
Pris 349.00 DKK.
Min Første Vogn Skilt Dreng, tin med bamse
-15%
Min Første Vogn Skilt Dreng, tin med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Min Første Vogn Skilt Pige, tin med bamse
-15%
Min Første Vogn Skilt Pige, tin med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Mor Elefant
Mor Elefant
Pris 499.00 DKK.
MUMMI Tand og Hårlok Skrin - Min første tand og Min første hårlok, fortinnet
-15%
MUMMI Tand og Hårlok Skrin - Min første…
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Nattergalen træfigur, Blå/Bøg
-25%
Nattergalen træfigur, Blå/Bøg
399.00 DKK.
Pris 299.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Gul
-25%
Nattergalen træfigur, Gul
399.00 DKK.
Pris 299.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Lysegrå
-25%
Nattergalen træfigur, Lysegrå
399.00 DKK.
Pris 299.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Lyserød
-25%
Nattergalen træfigur, Lyserød
399.00 DKK.
Pris 299.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Sort/Bøg
-25%
Nattergalen træfigur, Sort/Bøg
399.00 DKK.
Pris 299.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Terracotta/Bøg
Nattergalen træfigur, Terracotta/Bøg
Pris 399.00 DKK.
Nattergalen træfigur, Valnød/Ahorn
-33%
Nattergalen træfigur, Valnød/Ahorn
299.00 DKK.
Pris 199.00 DKK.
NOA Kids - Forkromet flagstang 38,5cm m. dåbsmotiver på fod
-10%
NOA Kids - Forkromet flagstang 38,5cm m.…
550.00 DKK.
Pris 495.00 DKK.
NOA Kids - Forkromet flagstang 38,5cm m. rund fod
-10%
NOA Kids - Forkromet flagstang 38,5cm m.…
550.00 DKK.
Pris 495.00 DKK.
NOA Kids - Forsølvet flagstang 40cm m. rund fod
-10%
NOA Kids - Forsølvet flagstang 40cm m.…
950.00 DKK.
Pris 855.00 DKK.
NOA Kids - Fortinnet flagstang 38,5cm m. dåbsmotiver på fod
-10%
NOA Kids - Fortinnet flagstang 38,5cm m.…
550.00 DKK.
Pris 495.00 DKK.
NOA Kids - Fortinnet flagstang 38,5cm m. rund fod
-10%
NOA Kids - Fortinnet flagstang 38,5cm m.…
550.00 DKK.
Pris 495.00 DKK.
NOA Kids - Fortinnet flagstang30 cm m. rund fod
-10%
NOA Kids - Fortinnet flagstang30 cm m.…
350.00 DKK.
Pris 315.00 DKK.
Papegøje
Papegøje
Pris 499.00 DKK.
Pia & Per blomster gavesæt med børnesmykker i sølv, hvid
-15%
Pia & Per blomster gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per blomster gavesæt med børnesmykker i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per blomster gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per blomster gavesæt med børnesmykker i sølv, rosa
-15%
Pia & Per blomster gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per blomster gavesæt med børnesmykker i sølv, tukis
-15%
Pia & Per blomster gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv, blå
-15%
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv,…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv,…
385.00 DKK.
Pris 327.25 DKK.
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv, lilla
-15%
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv,…
385.00 DKK.
Pris 327.25 DKK.
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv,…
385.00 DKK.
Pris 327.25 DKK.
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv,…
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv, rød
-15%
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv,…
385.00 DKK.
Pris 327.25 DKK.
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børne hjerteørestikker i sølv,…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med blomst, hvid
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med blomst, lys blå
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med blomst, rosa
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med blomst, turkis
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med fodbold, blå
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med fodbold, sort
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
465.00 DKK.
Pris 395.25 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med hjerte, blå
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med hjerte, hvid
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med hjerte, lilla
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med hjerte, lys blå
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med hjerte, rosa
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med hjerte, rød
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med hjerte, turkis
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med prinsessekrone, hvid
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
485.00 DKK.
Pris 412.25 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med prinsessekrone, lilla
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med prinsessekrone, rosa
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med sommerfugl, hvid
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med sommerfugl, lilla
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med sommerfugl, rosa
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med sommerfugl, turkis
-15%
Pia & Per børne ID armbånd i sølv med…
440.00 DKK.
Pris 374.00 DKK.
Pia & Per børne marguerit ørestikker i sølv
-15%
Pia & Per børne marguerit ørestikker i…
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i sølv, lilla
-15%
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børne sommerfugleørestikker i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med blomster i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnearmbånd med blomster i…
785.00 DKK.
Pris 667.25 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med blomster i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børnearmbånd med blomster i…
785.00 DKK.
Pris 667.25 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med blomster i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnearmbånd med blomster i…
810.00 DKK.
Pris 688.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med blomster i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børnearmbånd med blomster i…
730.00 DKK.
Pris 620.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, blå
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
785.00 DKK.
Pris 667.25 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, blå og hvid
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
730.00 DKK.
Pris 620.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
785.00 DKK.
Pris 667.25 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, lilla
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
730.00 DKK.
Pris 620.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
730.00 DKK.
Pris 620.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
795.00 DKK.
Pris 675.75 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, rosa og hvid
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
810.00 DKK.
Pris 688.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, rød
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
779.00 DKK.
Pris 662.15 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børnearmbånd med hjerter i…
730.00 DKK.
Pris 620.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i…
730.00 DKK.
Pris 620.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i…
785.00 DKK.
Pris 667.25 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i…
730.00 DKK.
Pris 620.50 DKK.
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børnearmbånd med sommerfugle i…
785.00 DKK.
Pris 667.25 DKK.
Pia & Per børnehalskæde i sølv med fodbold, blå
-15%
Pia & Per børnehalskæde i sølv med…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde i sølv med fodbold, sort
-15%
Pia & Per børnehalskæde i sølv med…
399.00 DKK.
Pris 339.15 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte i sølv med cubic zirkonia, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte i sølv med cubic zirkonia, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte i sølv, rød
-15%
Pia & Per børnehalskæde med åbent hjerte…
365.00 DKK.
Pris 310.25 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med blomst i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med blomst i…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med blomst i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børnehalskæde med blomst i…
390.00 DKK.
Pris 331.50 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med blomst i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med blomst i…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med blomst i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børnehalskæde med blomst i…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med fredsdue i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med fredsdue i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i sølv, lilla
-15%
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i sølv, lilla og hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i sølv, lys blå og hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i…
365.00 DKK.
Pris 310.25 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i sølv, rosa og hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med hjerte i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med kors i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med kors i sølv,…
365.00 DKK.
Pris 310.25 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med kors i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med kors i sølv,…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med mariehøne i sølv
-15%
Pia & Per børnehalskæde med mariehøne i…
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med prinsessekrone i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med prinsessekrone i sølv, lilla
-15%
Pia & Per børnehalskæde med…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med prinsessekrone i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med…
390.00 DKK.
Pris 331.50 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla
-15%
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i…
365.00 DKK.
Pris 310.25 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i…
425.00 DKK.
Pris 361.25 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med stavkors i sølv, blå
-15%
Pia & Per børnehalskæde med stavkors i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med stavkors i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børnehalskæde med stavkors i…
445.00 DKK.
Pris 378.25 DKK.
Pia & Per børnehalskæde med stavkors i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børnehalskæde med stavkors i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per børneørestikker med blomster i sølv, hvid
-15%
Pia & Per børneørestikker med blomster i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børneørestikker med blomster i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per børneørestikker med blomster i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børneørestikker med blomster i sølv, rosa
-15%
Pia & Per børneørestikker med blomster i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per børneørestikker med blomster i sølv, turkis
-15%
Pia & Per børneørestikker med blomster i…
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med åbne hjerter i sølv, hvid
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med åbne…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med åbne hjerter i sølv, rosa
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med åbne…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med blomster i sølv, hvid
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
535.00 DKK.
Pris 454.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med blomster i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med blomster i sølv, rosa
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
535.00 DKK.
Pris 454.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med blomster i sølv, turkis
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
535.00 DKK.
Pris 454.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, blå
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, hvid
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
535.00 DKK.
Pris 454.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, lilla
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
520.00 DKK.
Pris 442.00 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
545.00 DKK.
Pris 463.25 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, multi
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, rosa
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, rød
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med hjerter i sølv, turkis
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med mariehøns i sølv
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
520.00 DKK.
Pris 442.00 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med prinsessekroner i sølv, hvid
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med prinsessekroner i sølv, lilla
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med prinsessekroner i sølv, rosa
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med sommerfugle i sølv, hvid
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med sommerfugle i sølv, lilla
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med sommerfugle i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
535.00 DKK.
Pris 454.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med sommerfugle i sølv, rosa
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
535.00 DKK.
Pris 454.75 DKK.
Pia & Per charms børnearmbånd med sommerfugle i sølv, turkis
-15%
Pia & Per charms børnearmbånd med…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per hjerte gavesæt med børnesmykker i sølv, blå
-15%
Pia & Per hjerte gavesæt med…
1330.00 DKK.
Pris 1,130.50 DKK.
Pia & Per hjerte gavesæt med børnesmykker i sølv, hvid
-15%
Pia & Per hjerte gavesæt med…
1330.00 DKK.
Pris 1,130.50 DKK.
Pia & Per hjerte gavesæt med børnesmykker i sølv, lilla
-15%
Pia & Per hjerte gavesæt med…
1330.00 DKK.
Pris 1,130.50 DKK.
Pia & Per hjerte gavesæt med børnesmykker i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per hjerte gavesæt med…
1330.00 DKK.
Pris 1,130.50 DKK.
Pia & Per hjerte gavesæt med børnesmykker i sølv, rosa
-15%
Pia & Per hjerte gavesæt med…
1485.00 DKK.
Pris 1,262.25 DKK.
Pia & Per hjerte gavesæt med børnesmykker i sølv, rød
-15%
Pia & Per hjerte gavesæt med…
1330.00 DKK.
Pris 1,130.50 DKK.
Pia & Per hjerte gavesæt med børnesmykker i sølv, turkis
-15%
Pia & Per hjerte gavesæt med…
1330.00 DKK.
Pris 1,130.50 DKK.
Pia & Per lille medaljon hjertehalskæde i sølv, hvid
-15%
Pia & Per lille medaljon hjertehalskæde…
595.00 DKK.
Pris 505.75 DKK.
Pia & Per lille medaljon hjertehalskæde i sølv, rosa
-15%
Pia & Per lille medaljon hjertehalskæde…
595.00 DKK.
Pris 505.75 DKK.
Pia & Per mariehøne gavesæt med børnesmykker i sølv
-15%
Pia & Per mariehøne gavesæt med…
1160.00 DKK.
Pris 986.00 DKK.
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i sølv, blå
-15%
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i sølv, hvid
-15%
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i…
365.00 DKK.
Pris 310.25 DKK.
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i sølv, lilla
-15%
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i…
365.00 DKK.
Pris 310.25 DKK.
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i sølv, rosa
-15%
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i…
365.00 DKK.
Pris 310.25 DKK.
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i sølv, rød
-15%
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i…
390.00 DKK.
Pris 331.50 DKK.
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i sølv, turkis
-15%
Pia & Per mellem børne hjertehalskæde i…
340.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
Pia & Per sommerfugle gavesæt med børnesmykker i sølv, hvid
-15%
Pia & Per sommerfugle gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per sommerfugle gavesæt med børnesmykker i sølv, lilla
-15%
Pia & Per sommerfugle gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per sommerfugle gavesæt med børnesmykker i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per sommerfugle gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per sommerfugle gavesæt med børnesmykker i sølv, rosa
-15%
Pia & Per sommerfugle gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per sommerfugle gavesæt med børnesmykker i sølv, turkis
-15%
Pia & Per sommerfugle gavesæt med…
1095.00 DKK.
Pris 930.75 DKK.
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i sølv, blå
-15%
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i sølv, hvid
-15%
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i sølv, lilla
-15%
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i sølv, lys blå
-15%
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i sølv, rosa
-15%
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i sølv, rød
-15%
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i sølv, turkis
-15%
Pia & Per stor børne hjertehalskæde i…
410.00 DKK.
Pris 348.50 DKK.
Pia & Per stor medaljon hjertehalskæde i sølv, hvid
-15%
Pia & Per stor medaljon hjertehalskæde i…
685.00 DKK.
Pris 582.25 DKK.
Pia & Per stor medaljon hjertehalskæde i sølv, rosa
-15%
Pia & Per stor medaljon hjertehalskæde i…
685.00 DKK.
Pris 582.25 DKK.
Pick-Me-Up's - The Bears (Yrsa og Teddy)
Pick-Me-Up's - The Bears (Yrsa og Teddy)
Pris 448.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Chicks (Viola og Henny)
Pick-Me-Up's - The Chicks (Viola og…
Pris 448.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Dogs (Molly og Buddy)
Pick-Me-Up's - The Dogs (Molly og Buddy)
Pris 448.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Penguins (Freddy og Daisy)
Pick-Me-Up's - The Penguins (Freddy og…
Pris 448.00 DKK.
Pick-Me-Up's - The Wolves (Luna og Wulf)
Pick-Me-Up's - The Wolves (Luna og Wulf)
Pris 448.00 DKK.
Piet Hein - Mellem Bordflag (35 cm)
-10%
Piet Hein - Mellem Bordflag (35 cm)
719.00 DKK.
Pris 647.00 DKK.
Pingvin
Pingvin
Pris 349.00 DKK.
Pingvinen Daisy - Pick-Me-Up
Pingvinen Daisy - Pick-Me-Up
Pris 299.00 DKK.
Piratmus - sparebøsse
Piratmus - sparebøsse
Pris 360.00 DKK.
PlanToys Badelegetøj - Speedbåd
PlanToys Badelegetøj - Speedbåd
Pris 169.00 DKK.
Playgro Stofbog - Junglens Dyr
Playgro Stofbog - Junglens Dyr
Pris 239.00 DKK.
Rangle And, sølvplet
-15%
Rangle And, sølvplet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Rangle Elefant, sølvplet
-15%
Rangle Elefant, sølvplet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Rangle Elefant, sølvplet
-15%
Rangle Elefant, sølvplet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Rangle Hjerte, sterling sølv
-15%
Rangle Hjerte, sterling sølv
1680.00 DKK.
Pris 1,428.00 DKK.
Rangle Hjerte, sølvplet
-15%
Rangle Hjerte, sølvplet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Ringslynge, Lys Oliven
Ringslynge, Lys Oliven
Pris 890.00 DKK.
Ringslynge, Lysegrå
Ringslynge, Lysegrå
Pris 890.00 DKK.
Ringslynge, Off White
Ringslynge, Off White
Pris 890.00 DKK.
Ringslynge, Sort
Ringslynge, Sort
Pris 890.00 DKK.
Sengerand - Clowns, Hvid
Sengerand - Clowns, Hvid
Pris 595.00 DKK.
Sengetøj Sangfugl Baby 70x100cm DK blå
Sengetøj Sangfugl Baby 70x100cm DK blå
Pris 399.95 DKK.
Sengetøj Sangfugl Baby 70x100cm DK Rosa
Sengetøj Sangfugl Baby 70x100cm DK Rosa
Pris 399.95 DKK.
Series 7 Børne Stol Rose Monochrome
Series 7 Børne Stol Rose Monochrome
Pris 1,995.00 DKK.
Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med fødder
-10%
Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med fødder
1695.00 DKK.
Pris 1,525.50 DKK.
Skrin - Min første hårlok og Min første tand Græskar karet, fortinnet
-15%
Skrin - Min første hårlok og Min første…
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Skrin - Min første hårlok og Min første tand Sko, forkromet
-15%
Skrin - Min første hårlok og Min første…
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Skrin - Min første hårlok og Min første tand Sko, fortinnet
-15%
Skrin - Min første hårlok og Min første…
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Skrin - Min første hårlok/tand Circus, fortinnet
-15%
Skrin - Min første hårlok/tand Circus,…
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Skrin - Min første hårlok/tand, fortinnet bamsetog sæt
-15%
Skrin - Min første hårlok/tand,…
495.00 DKK.
Pris 420.75 DKK.
Skrin - Min første hårlok/tand, fortinnet cirkustog
-15%
Skrin - Min første hårlok/tand,…
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Skrin - Min første tand og Min første hårlok elefanter, fortinnet
-15%
Skrin - Min første tand og Min første…
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Skrin Min første tand og min første hårlok slot, fortinnet
-15%
Skrin Min første tand og min første…
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Smykkeskrin aflang i hvidt træ med guld magnetlås
-15%
Smykkeskrin aflang i hvidt træ med guld…
545.00 DKK.
Pris 463.25 DKK.
Smykkeskrin aflang i rosa træ med guld magnetlås
-15%
Smykkeskrin aflang i rosa træ med guld…
598.00 DKK.
Pris 508.30 DKK.
Smykkeskrin florentiner sølvplet
-15%
Smykkeskrin florentiner sølvplet
1250.00 DKK.
Pris 1,062.50 DKK.
Smykkeskrin Hjerte i forkromet med musik
-15%
Smykkeskrin Hjerte i forkromet med musik
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Smykkeskrin hjerte i fortinnet med musik
-15%
Smykkeskrin hjerte i fortinnet med musik
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Smykkeskrin Hjerte med Swarovski krystaller
-15%
Smykkeskrin Hjerte med Swarovski…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Smykkeskrin Hjerte med Swarovski krystaller
-14%
Smykkeskrin Hjerte med Swarovski…
298.00 DKK.
Pris 253.30 DKK.
Smykkeskrin i hvidt træ med musik
-15%
Smykkeskrin i hvidt træ med musik
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Smykkeskrin i hvidt træ med skuffe
-15%
Smykkeskrin i hvidt træ med skuffe
475.00 DKK.
Pris 403.75 DKK.
Smykkeskrin i rosa træ med musik
-15%
Smykkeskrin i rosa træ med musik
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Smykkeskrin i rosa træ med skuffe
-15%
Smykkeskrin i rosa træ med skuffe
475.00 DKK.
Pris 403.75 DKK.
Smykkeskrin med Lille My i sølvplet
-15%
Smykkeskrin med Lille My i sølvplet
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Smykkeskrin med musik, ballerina
-15%
Smykkeskrin med musik, ballerina
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Smykkeskrin med musik, enhjørning
-15%
Smykkeskrin med musik, enhjørning
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Smykkeskrin med musik, havfrue
-15%
Smykkeskrin med musik, havfrue
345.00 DKK.
Pris 293.25 DKK.
Smykkeskrin med musik, prinsesse
-15%
Smykkeskrin med musik, prinsesse
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Smykkeskrin Prinsesse i hvidt træ - til 5 billeder
-15%
Smykkeskrin Prinsesse i hvidt træ - til…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Smykkeskrin Prinsesse i hvidt træ - til 5 billeder
-15%
Smykkeskrin Prinsesse i hvidt træ - til…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Snekugle - Enhjørning
Snekugle - Enhjørning
Pris 300.00 DKK.
Snekugle - Tre små soldater
Snekugle - Tre små soldater
Pris 300.00 DKK.
Snekugle med balletsko og glimmer
Snekugle med balletsko og glimmer
Pris 229.00 DKK.
Sparebøsse And lyseblå, sølvplet
-15%
Sparebøsse And lyseblå, sølvplet
1250.00 DKK.
Pris 1,062.50 DKK.
Sparebøsse And lyserød, sølvplet
-15%
Sparebøsse And lyserød, sølvplet
1250.00 DKK.
Pris 1,062.50 DKK.
Sparebøsse Andrea, fortinnet
-15%
Sparebøsse Andrea, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Andrea, sølvplet
-15%
Sparebøsse Andrea, sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Bamse, forchromet
-15%
Sparebøsse Bamse, forchromet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Bamse, fortinnet
-15%
Sparebøsse Bamse, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Bamse, sølvplet
-15%
Sparebøsse Bamse, sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Elefant Træ grå bejdset træ
-15%
Sparebøsse Elefant Træ grå bejdset træ
698.00 DKK.
Pris 593.30 DKK.
Sparebøsse enhjørning i forkromet
-15%
Sparebøsse enhjørning i forkromet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse enhjørning i fortinnet
-15%
Sparebøsse enhjørning i fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse fortinnet motorcykel
-15%
Sparebøsse fortinnet motorcykel
465.00 DKK.
Pris 395.25 DKK.
Sparebøsse Gammeldags Traktor, fortinnet
-15%
Sparebøsse Gammeldags Traktor, fortinnet
400.00 DKK.
Pris 340.00 DKK.
Sparebøsse Gravko, forchromet
-15%
Sparebøsse Gravko, forchromet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Sparebøsse Gravko, fortinnet
-15%
Sparebøsse Gravko, fortinnet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Sparebøsse Græskar karet, fortinnet
-15%
Sparebøsse Græskar karet, fortinnet
400.00 DKK.
Pris 340.00 DKK.
Sparebøsse Græskar karet, sølvplet
-15%
Sparebøsse Græskar karet, sølvplet
400.00 DKK.
Pris 340.00 DKK.
Sparebøsse Hjerte, fortinnet
-15%
Sparebøsse Hjerte, fortinnet
310.00 DKK.
Pris 263.50 DKK.
Sparebøsse Kaj, fortinnet
-15%
Sparebøsse Kaj, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Kaj, sølvplet
-15%
Sparebøsse Kaj, sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Kat i bejdset træ
-15%
Sparebøsse Kat i bejdset træ
698.00 DKK.
Pris 593.30 DKK.
Sparebøsse Kranbil, fortinnet
-15%
Sparebøsse Kranbil, fortinnet
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Sparebøsse Kylling, sølvplet
-15%
Sparebøsse Kylling, sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Lille My, fortinnet
-15%
Sparebøsse Lille My, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse luftballon med dyr i fortinnet
-15%
Sparebøsse luftballon med dyr i…
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Sparebøsse Mummitrold, fortinnet
-15%
Sparebøsse Mummitrold, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Mummitrold, sølvplet
-15%
Sparebøsse Mummitrold, sølvplet
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Sparebøsse Mumrikken i fortinnet
-15%
Sparebøsse Mumrikken i fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Mumrikken i sølvplet
-15%
Sparebøsse Mumrikken i sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Mus, forkromet
-15%
Sparebøsse Mus, forkromet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Mus, fortinnet
-15%
Sparebøsse Mus, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Mølle, sølvplet
-15%
Sparebøsse Mølle, sølvplet
1495.00 DKK.
Pris 1,270.75 DKK.
Sparebøsse Prinsesse mus fortinnet
-15%
Sparebøsse Prinsesse mus fortinnet
375.00 DKK.
Pris 318.75 DKK.
Sparebøsse Rapunzel Tårn, fortinnet
-15%
Sparebøsse Rapunzel Tårn, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Rasmus Klump, fortinnet
-15%
Sparebøsse Rasmus Klump, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Rasmus Klump, sølvplet
-15%
Sparebøsse Rasmus Klump, sølvplet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Ridderborg, fortinnet
-15%
Sparebøsse Ridderborg, fortinnet
320.00 DKK.
Pris 272.00 DKK.
Sparebøsse snorfrøken, fortinnet
-15%
Sparebøsse snorfrøken, fortinnet
350.00 DKK.
Pris 297.50 DKK.
Sparebøsse Stjerne, fortinnet
-15%
Sparebøsse Stjerne, fortinnet
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Sparebøsse Stjerne, sølvplet
-15%
Sparebøsse Stjerne, sølvplet
325.00 DKK.
Pris 276.25 DKK.
Sparebøsse Traktor m. vogn, sølvplet
-15%
Sparebøsse Traktor m. vogn, sølvplet
450.00 DKK.
Pris 382.50 DKK.
Sparebøsse Traktor med vogn, fortinnet
-15%
Sparebøsse Traktor med vogn, fortinnet
450.00 DKK.
Pris 382.50 DKK.
Spralla Opbevaringskasse med Legetæppe
Spralla Opbevaringskasse med Legetæppe
Pris 189.00 DKK.
Spring Copenhagen Tumbler Flag i træ
Spring Copenhagen Tumbler Flag i træ
Pris 349.00 DKK.
Startpakke: 2 x Bøger (WithWhite)
Startpakke: 2 x Bøger (WithWhite)
Pris 298.00 DKK.
Startpakke: Barnets Bog + 1 x Aftrykssæt
Startpakke: Barnets Bog + 1 x Aftrykssæt
Pris 448.00 DKK.
STOOL Børneskammel + STOOLESK Skrivepult
STOOL Børneskammel + STOOLESK Skrivepult
Pris 4,595.00 DKK.
Strudsen
Strudsen
Pris 349.00 DKK.
Støvring Design børnehalskæde med bamse i sølv
-15%
Støvring Design børnehalskæde med bamse…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Støvring Design børnehalskæde med enhjørning i sølv
-15%
Støvring Design børnehalskæde med…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Støvring Design børnehalskæde med sovende bamse i sølv
-15%
Støvring Design børnehalskæde med…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Støvring Design børnehalskæde med sovende enhjørning i sølv
-15%
Støvring Design børnehalskæde med…
395.00 DKK.
Pris 335.75 DKK.
Sæt: Alle dyr (20 dyr)
Sæt: Alle dyr (20 dyr)
Pris 5,900.00 DKK.
Sæt: Elefant-familien
Sæt: Elefant-familien
Pris 1,200.00 DKK.
Sæt: Pingvin + Babypingvin
Sæt: Pingvin + Babypingvin
Pris 535.00 DKK.
Sæt: Tyr + Lille Tyr
Sæt: Tyr + Lille Tyr
Pris 748.00 DKK.
Sølvske blankt urmotiv, 830s
-15%
Sølvske blankt urmotiv, 830s
1680.00 DKK.
Pris 1,428.00 DKK.
Sølvske oxideret urmotiv, 830s
-15%
Sølvske oxideret urmotiv, 830s
1680.00 DKK.
Pris 1,428.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Dinos - 42 cm - Grøn Tyrannosaurus Rex
Teddykompaniet Bamse - Dinos - 42 cm -…
Pris 219.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Enhjørning - 30 cm - Lilla
Teddykompaniet Bamse - Enhjørning - 30…
Pris 219.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Stor Dinosaur - 36 cm - Grøn
Teddykompaniet Bamse - Stor Dinosaur -…
Pris 229.00 DKK.
Teddykompaniet Bamse - Stor Enhjørning - 36 cm - Lyserød
Teddykompaniet Bamse - Stor Enhjørning -…
Pris 229.00 DKK.
Trækdyr, Elphee, blå
Trækdyr, Elphee, blå
Pris 389.95 DKK.
Tyren
Tyren
Pris 499.00 DKK.
UGG Bamsestøvler - Bailey Bow II - Rosa
UGG Bamsestøvler - Bailey Bow II - Rosa
Pris 1,399.00 DKK.
Ulven Wulf - Pick-Me-Up
Ulven Wulf - Pick-Me-Up
Pris 299.00 DKK.
Uro - Lama/Pomponer
Uro - Lama/Pomponer
Pris 299.00 DKK.
Uro - Luftballon/Vimpler, Grå
Uro - Luftballon/Vimpler, Grå
Pris 299.00 DKK.
Uro - Safari Dyr
Uro - Safari Dyr
Pris 299.00 DKK.
Uro - Safari/Blade
Uro - Safari/Blade
Pris 299.00 DKK.
Uro - Skyer, Måner og Stjerner
Uro - Skyer, Måner og Stjerner
Pris 249.00 DKK.
Uro - Skyer, Måner og Stjerner (Koral)
Uro - Skyer, Måner og Stjerner (Koral)
Pris 249.00 DKK.
Uro i Uld - Bondegårdsdyr
Uro i Uld - Bondegårdsdyr
Pris 299.00 DKK.
Uro i Uld - Skovens Dyr
Uro i Uld - Skovens Dyr
Pris 299.00 DKK.
Uro i Uld - Skovens Dyr & Blade
Uro i Uld - Skovens Dyr & Blade
Pris 349.00 DKK.
Uro Skyer - Hvid med Perler
Uro Skyer - Hvid med Perler
Pris 249.00 DKK.
Uro Skyer - Koral/Lyserød
-30%
Uro Skyer - Koral/Lyserød
229.00 DKK.
Pris 160.00 DKK.
Uro Skyer - Lyserød/Lilla
Uro Skyer - Lyserød/Lilla
Pris 229.00 DKK.
Uro Skyer - Mørkeblå/Blå
Uro Skyer - Mørkeblå/Blå
Pris 225.00 DKK.
Uro Skyer - Mørkelilla/Pink
Uro Skyer - Mørkelilla/Pink
Pris 199.00 DKK.
Uro Skyer, Mint/Mørkgrøn
Uro Skyer, Mint/Mørkgrøn
Pris 189.00 DKK.
Uro, Dinosaur
Uro, Dinosaur
Pris 299.00 DKK.
Uro, Dinosaur, Orange/Grå
Uro, Dinosaur, Orange/Grå
Pris 299.00 DKK.
Uro, Flamingo
Uro, Flamingo
Pris 299.00 DKK.
Uro, Lama/Kaktus
Uro, Lama/Kaktus
Pris 289.00 DKK.
Uro, Skyer - Mørkelilla/Lilla
-34%
Uro, Skyer - Mørkelilla/Lilla
229.00 DKK.
Pris 150.00 DKK.
WithWhite - Barnets Bog, A5
-20%
WithWhite - Barnets Bog, A5
199.00 DKK.
Pris 159.00 DKK.
WithWhite - Fødselsdagsbogen, A5
-20%
WithWhite - Fødselsdagsbogen, A5
199.00 DKK.
Pris 159.00 DKK.
WithWhite - Milepælskort
WithWhite - Milepælskort
Pris 179.00 DKK.