Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til krondiamantbryllup

65 år er en flot alder at opnå – livsklog, erfaren, rig på oplevelser og minder. Men så forestil dig, at du i stedet har været gift med den samme person i alle disse år! Noget af en bedrift! Derfor foreslår vi herfra, at du lægger dig i selen og finder på en god gave til krondiamantbrudeparret.

Et krondiamantbryllup er en stor begivenhed – og fortjener en stor fejring og salut. Overrask parret med en velment gave, der hverken behøver at være dyr eller stor. Vi har samlet en række forslag herunder, som vi håber, at du vil finde inspiration i.

En god oplevelse

Det er måske ikke fart over feltet, der er essensen til et par, som efterhånden er nået over de 80 år. Men derfor kan en dejlig oplevelse stadig være en fantastisk idé.

  • Ballonflyvning – Giv skønne scenariske indtryk med en rolig og smuk ballonflyvning højt i det blå – en gave man både kan se frem til og som varer længe i kroppen bagefter. Læs mere her.
  • I naturen – Lad dem komme tæt på naturen med for eksempel et besøg i en nationalpark i hestevogn eller bus, og lad dem mærke den friske luft i lungerne og få pulsen helt ned. Find flere naturoplevelser her.

Den romantiske gave

65 år tager utvivlsomt lidt af romantikken og begæret. Fyr op under ægteskabet med en romantisk gave.

  • Rejse – Det er tid til at komme ud og få sol på knæene og blive lidt forelskede igen. Har du de store spenderbukser på, kan du overraske parret med en gave til sydens sol og smukke strande og svajende palmer. Eller hvad med en rejse til en pulserende storby? Find inspiration her.
  • Kroophold – Det kunne jo også for eksempel være en eventyrlig oplevelse inden for landets rammer. Giv et kroophold, der både giver smukke omgivelser, skønne middage og overdådige morgenborde. Find inspiration her.
  • Middag i stearinlysets skær – Giv dem en hyggelig middag på en romantisk restaurant. Det kunne for eksempel være italiensk, så de kunne finde deres indre Lady & Vagabonden igen. Find gourmetoplevelser her.

Forkælelsesgaven

Giv en gave, der giver igen – og som plejer og forkæler sanserne.

  • Gavekort – Et gavekort er en fantastisk idé, fordi krondiamantparret kan bestemme helt selv, hvad de vil bruge kortet på, og fordi et gavekort kan være både på små som store beløb. Plus, ikke mindst, det er et godt trick, hvis du stadig er helt på bar bund i gavejagten. Find ideer til gavekort her.
  • Massage og afslapning – Giv en omgang massage til de trætte kroppe og ømme hoveder oven på fejringen – overrask dem med et gavekort til en god massage, der giver de ømme led fornyet energi og velvære. Find oplevelser til forkælelse her.

Den personlige gave

Lav en gave helt selv – for børn og voksne i alle aldre ...

  • Klippe-klistre – Hvad med en collage eller en scrapbog over alle de gode og begivenhedsrige år, som I har delt sammen med dem? Så I kan minde dem om den velfortjente og hårdt tilkæmpede kærlighed, som har varet næsten et helt liv! Alternativt så kan du lave en fotogave.
  • Hjemmelavet middag – Åbn dørene og inviter på en menu på flere retter, som du har gjort dig umage med, og udbring en stor og velfortjent skål for krondiamantbrylluppet. 

Find flere ideer til bryllupsgaver her eller tjek vores guides med gaver til hende og ham.