Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til løberen

Skal du give en god gave til ham eller hende, der gerne løber en ekstra omvej, er mulighederne mange. Herunder får du nogle ideer, som du kan bruge af eller bruge som inspiration. Der er gaveideer i alle prislag – lige fra den helt billige, hvor alle kan være med til den noget mere kostbare, der nok kræver en større anledning at fejre end lige 24 års fødselsdagen.

Uanset om løberen er fritidsløber, som bare løber lidt rundt ude i skoven til hverdag. Om det er den mere entusiastiske, der løber både kvart-, halv- og hele maratonløb. Eller om det er til ham eller hende, der gerne vil løbe for at tabe sig og forbedre kondien. Du kan finde gaveideen til løbeentusiasten her!

Påklædning, gadgets og udstyr

 • Løbesko – Vil du udstyre løberen med et par nye løbesko, vil et gavekort til en forretning med løbesko nok være at foretrække, så modtageren af gaven kan prøve dem først. Løbesko skal nemlig ikke bare passe i størrelsen, de skal også sidde perfekt på foden, have den rigtige vægt, have den rette sål til underlaget og passe til personens løbestil. Find dem her.
 • Løbetest – En løbetest kan være en god idé, hvis det er en nybegynder. Der er nemlig stor forskel på hvordan man løber, og derfor også hvilken sko man skal vælge.
 • Løbe-strømper – Det er ikke lige meget, hvilken strømpe der er på foden i løbeskoen. De må nemlig helst ikke være af bomuld, der ikke kan lede sveden væk. Svedige tæer kan give kolde tæer og øge risikoen for vabler. Strømper af et syntetisk materiale og med flade syninger er det bedste. En gave, der kan fås i mange prislag. Find dem her.
 • Løbe-undertøj – Til løbepigen er en god sports-bh nødvendigt. Ligeledes er et par svedtransporterende underbukser/trusser nødvendige. Løbes der om vinteren, er et par lange underbukser også praktiske. Og undertøj kan man jo næsten ikke få for meget af. Find det her.
 • Løbetøj til underkroppen – Løbebukser, -shorts eller -tights – det afhænger af årstiden og af gavemodtagerens smag. Find det her.
 • Løbetøj til overkroppen – Svedtransporterende bluser, trøjer og T-shirts eller en åndbar, vind- og vandtæt jakke. Find det her.
 • Løbeudstyr til hoved og hænder – En hue eller et pandebånd eller et par tynde vanter står på næsten alle løberes ønskeseddel. Find det her.
 • Refleksvest – En mørk morgen eller aften er det et must med en refleksvest, så man kan ses af andre trafikanter. Eller en pandelygte, hvis der løbes på mørke stier, der ikke oplyses af gadebelysning. Find dem her.
 • GPS- og pulsure – Gadgets kan være motiverende. Og så er gadgets bare seje og står med garanti på løberens ønskeseddel. Find det her.
 • Holder til iPhonen – Har løberen en iPhone, vil en holder til den være en kærkommen gave. Find det her.
 • Armbånd eller halskæde med kontaktoplysninger – Perfekt, hvis uheldet er ude, så omkringværende kan se løberens identitet. Find det her.
 • Bæltetaske/-pung – En taske, der kan bæres rundt om livet med alle de vigtigste ejendele, som telefon, kreditkort, læbepomade, nøgler, vabelplaster osv. Og gerne med plads til drikkedunken. Find det her.
 • Solbriller – Et par solbriller, som sidder tæt og fast, og som er solide, så de ikke går i stykker, hvis de bliver tabt. Find det her.

Et abonnement eller medlemsskab

 • Et blad – Interesserer gavemodtageren sig virkelig meget for løb, kan du også give et abonnement til et løbemagasin, så der rigtig bliver mulighed for fordybelse.
 • En klub – Der findes løbeklubber overalt i landet, så et medlemskab til en løbeklub, sætter måske rigtig gang i løberiet.

 

Den ultimative gave til løberen – rejsen til maratonløbet

 • Maratonløb – Er det en virkelig pro-løber, som kunne tænker sig at deltage i maratonløb? Der afholdes maratonløb mange steder i verden, men det koster penge, både tilmeldingsgebyr, rejse og ophold. Så har du virkelig spenderbukserne på, så er det her, du kan gøre en forskel.