Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til 11-årig

Hvordan tænker en 11-årig? Ja, hvad går man egentlig op i, når man er 11 år, og vigtigst af alt: Hvad ønsker man sig i gave som 11-årig? Vi har været på udkig efter gode gaveideer til den 11-årige, som du kan finde i denne artikel.

”Det er svært at være 11 år”. Sådan synger Krumme i den legendariske sang fra Krummefilmene. Men udover at det er svært, hvad indebærer et liv som 11-årig så? Vi har sat os ind i, hvad man bruger sin tid på som 11-årig, og hvad man ønsker sig allermest i gave. Du finder derfor inspiration og gode råd til gaver til den 11-årige dreng og pige i denne artikel.  Idéerne er delt op i drenge og piger, men mange af dem kan sagtens bruges til begge køn.

Gave til en 11-årige dreng

 • Armbåndsur. Selvom man som 11-årig måske allerede har sin egen smartphone, som man kan tjekke hvad klokken er på, så er et armbåndsur noget helt særligt. De fås i mange cool farver og fungerer lige så meget som et smykke som til at vise klokken. Find det her.
 • Hovedtelefoner. Hvis den 11-årige dreng er glad for at lytte til musik, er nogle gode høretelefoner en god gaveidé. De fås i rigtig mange farver og med mønstre og både med og uden ledning. Find dem her.
 • Diskokugle. En cool diskokugle som kan hænges op på værelset og sprede god stemning, når lyset er slukket. Det er næsten enhver betweenagers drøm. Find dem her.
 • Bordfodboldspil. Elsker den 11-årige at spille fodbold? Med et bordfodboldspil kan ham og vennerne spille amok selvom det regner. Bodfodboldspillet kan nemlig stå indenfor på hans værelse, og han kan øve sig i tricks hver eneste dag. Find det her.
 • Vandtæt Bluetooth højtaler. Med sådan en højtaler kan den 11-årige dreng tage højtaleren med sig i bad og lytte til musik eller podcast, mens han bader. Find det her.
 • Penge. Børn ved ofte hvad de gerne vil have, og i 11-års alderen er det sjovt at gå på indkøb selv, så en god gave til en 11-årig kan også sagtens være kontanter eller en kreativ pengegave.

Gave til den 11-årige pige

 • Bageudstyr. Det er en stor trend for tiden at bage i køkkenet, og særligt piger i betweenager-alderen er hoppet med på denne bølge. Nyt bageudstyr er derfor en oplagt gave til den bageglade pige. Find det her.
 • Taske. Når man som pige bliver 11 år kan man godt selv begynde at gå på shopping med veninderne. En skuldertaske eller mindre taske med plads til pengepung, telefon og andre vigtige ting, er derfor en oplagt gaveidé. Find det her.
 • Smykker. En ny halskæde, fingerring eller øreringe er godt at give til den 11-årige pige, som gerne vil pynte sig. Find det her.
 • Lys med LED. De fleste 11-årige piger elsker at indrette deres værelse, og især stearinlys er populært til at skabe den helt rigtige stemning. Men med et lys, der ligner stearinlys, men som lyser med LED, bliver luften ikke dårlig, samtidig med at der er langt mindre fare med LED-lys. Find det her.
 • Fotogave. Man kan få lavet mange forskellige slags ting med personlige billeder på. Det kan være et krus, magneter eller en hel bog med minder. Det vil de fleste piger helt sikkert sætte pris på, og især det, at det er en unik gave, vil gøre den ekstra speciel. Find ideer til fotogaver her.

Sjove gaver til 11-årige børn

 • Drage. En drage som kan sættes på himlen, når det blæser, kan du godt kalde for en lidt gammeldags gave. Men de fleste 11-årige vil elske at lege med dragen, og så får det dem også ud i den friske vind, hvilket er et stort plus oveni. Find det her.
 • Segboard. Segboards er et sjovt og spændende køretøj. Det er et slags skateboard med to store hjul på. Kørertøjet kører af sig selv. Det kræver en god balance og er super sjovt at stå på. Find dem her.
 • Lavalampe. De fleste husker nok lavalampen, som var på sit højeste omkring årtusindeskiftet. Sidenhen har lampen næsten fået et status af at være retro og er derfor en sjov gave at give til den 11-årige, som så kan få lov til at opleve, hvordan din barndom så ud. Find dem her.
 • Powerbank. En powerbank som kan oplade både smartphones, kameraer og tablets er genial til den 11-årige, som elsker teknik – og hvem gør ikke det? Med powerbanken kan man altid oplade f.eks. sin smartphone, selvom man er ude et sted, hvor der ikke er strøm. Find det her.
 • Fidget spinner. Fidget spinners er disse års helt store dille, og de fås i et hav af forskellige design. Fidgetspinners ligger i den billigere ende og er en sjov gave at give til den 11-årige. Find dem her.

Find flere gode gaver til børn i denne artikel.