Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til onkel

Skal du finde på en rigtig god gave til din onkel, fordi han har inviteret til fødselsdag eller, så har du garanteret brug for inspiration. Nogle har et meget tæt forhold til deres onkel, andre har ikke. Kender du ikke din onkel så godt, kan det være sværere at finde på en rigtig god gave. Men lige gyldigt hvordan jeres forhold er, så er gaveidéer til din onkel her.

I denne artikel kommer vi med gode bud på gaver til onklen. ’Onkel’ er en fællesbetegnelse for farbrødre og morbrødre, men man bruger også betegnelsen om ham, der er gift med enten ens moster eller ens faster. Du kan derfor have mange onkler og forholdsvis ofte stå i den situation, at du skal finde på en god gave til din onkel.

Gode gaveidéer til onkel

Er din onkel sådan én, som ikke ønsker sig, men bare bliver glad for, at du møder op til fødselsdagen eller festen, han holder, må du selv være kreativ, når du skal finde en gave til ham. Især hvis det skal være én, som både overrasker og spreder glæde.

  • Billetter til fodboldkamp. Er din onkel tosset med fodbold? Mange mænd elsker at se fodbold, og gerne både danske og udenlandske af slagsen. Et par billetter til en fodboldkamp med din onkels yndlingshold vil derfor med garanti gøre ham glad. Går i sammen nogle stykker, kan du også overveje en fodboldrejse.
  • Ølgave. Øl er også noget, mange mænd sætter stor pris på. En gave bestående af forskellige specialøl vil derfor med sikkerhed også ramme plet – eller måske et gavekort til en ølsmagning. Find ideer til gode ølgaver her.
  • Gavekurv. En gavekurv er en klassisk gave, som ret nemt kan personliggøres. Du kan nemlig vælge en gavekurv, som er fyldt med produkter, du ved, din onkel sætter pris på. Der findes mange forskellige størrelser og prisklasser at vælge imellem, så du kan vælge efter, hvor stort dit budget til gaven er. Find gavekurve her.
  • Djævleræs. Hvis din onkel kan lide fart over feltet og masser af action, så er en omgang djævleræs den perfekte gave. Her kan han en hel dag kæmpe imod andre venner eller familiemedlemmer, og se, hvem der kører bedst og mest djævelsk på djævleræsbanen. Læs mere her.

Find flere oplevelsesgaver her eller find mere inspiration i vores guide med gaver til mænd her.

Sjove gaver til onkel

Gadgets er som regel noget, der hitter hos onkler, så herunder har vi samlet tre bud på sjove gadgets, du med fordel kan give i gave til din onkel. Du kan se mange andre gode bud på gadgetsgaver på under kategorien gavetyper.

  • Sportsudstyr. Et smart sportsbælte med plads til nøgler, smartphone osv. er en praktisk gave at give til din onkel. Især hvis han er typen, der er vild med at dyrke sport, men ikke kan undvære at tjekke mails, sms’er osv. selv under løbeturen. Find inspiration her.
  • Grillforklæde med ølbælte. Dette er den ultimative gadget til manden, der elsker at grille. Forklædet har plads til en hel masse øl, så din onkel kan grille, samtidig med at han altid har en øl lige ved hånden. Læs mere her.
  • Fedtstensisterning. I stedet for at bruge normale isterninger i sin whisky, kan din onkel bruge fedtstensisterninger, så han undgår at få en slap, fortyndet drink. De smarte isterninger holder drinken kold i lang tid og kan faktisk også bruges til at holde f.eks. kaffen varm med. Læs mere her.

Find mange flere fede gadgets her.