Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til 12-årig

Som 12-årige begynder du virkelig at kunne se børnenes personligheder komme tydeligt frem. De udvikler sig forskelligt i forhold til hinanden, hvilket gør det lidt svært, når du skal finde en gave til dem. I denne artikel vil du finde adskillelige gaveforslag til, hvad en 12-årig kunne ønske sig – så er det bare op til dig at vælge, hvilken gave der passer bedst til den 12-årige, du kender.

Den gode gave er simpelthen bare den, der er givet for at gøre en anden person glad. Så selv hvis du ikke helt ved, hvad du skal give den 12-årige, kan du være sikker på at de vil glæde sig over gaven, fordi du har udvalgt den specielt til dem. Er du søster eller bror eller bedsteforældre eller på anden måde i familie med den 12-årige, så tjek også vores gaveidéer til familien.

Gaver til den musikalske

Hvis den 12-årige er glad for musik og måske endda selv spiller nogle instrumenter, kan du give en gave, der har musikken i centrum.

 • Hovedtelefoner – de fleste børn er glade for musik, så et par gode hovedtelefoner er en simpel gave, som alle 12-årig kan bruge. Find dem her.
 • Højtaler – Nogle gange vil man bare gerne høre sin yndlingssang på fuldt blæs – en højtaler er derfor en sikker vinder. Find det her.
 • Keyboard – den musiske 12-årige vil blive ekstremt glad for en gave, der giver ham eller hende bedre mulighed for selv at spille! Find det her.
 • Mundharmonika – En mundharmonika er et instrument, som også er meget udfordrende og sjovt at lære at spille! Find det her.

Gaver til den aktive

Den 12-årige sportsudøver kan lide at være aktiv og udendørs. Lad det være til inspiration, når du køber gaven til det dynamiske barn.

 • Sportsudstyr – Hvis den 12-årige er specielt interesseret i en bestemt sport, kan du give manglende udstyr til denne sport i gave. Det kunne f.eks. være ben-og håndbeskyttere, sportstøj, bolde og andre redskaber. Find det her.
 • Kongespil – Kongespil er en klassiker, som den 12-årige kan spille sammen med sine venner og samtidig nyde det gode vejr. Find det her.
 • Fodbold rebounder – Hvis den 12-årige er fodboldspiller, kan man købe en fodbold rebounder, så den 12-årige kan øve sig på skud, teknik og tricks hele året rundt. Find det her.
 • Transportabelt badmintonsæt – Det er en gave, der kan bruges overalt, når det bliver lidt for kedeligt at være indenfor. Find det her.

Gaver til den kreative 12-årige

Måske gemmer der sig en kunstner i den 12-årige, som bare venter på at komme ud. Kunstneren vil glæde sig over at få gaver, som gør det morsomt at udfolde sin kreativitet.

 • 3Doodler pen – Vil du give den spirende kunstner en ny og spædende måde at være kreativ? 3Doodle er gaven, der giver den kreative sjæl mulighed for at gøre sine kreationer levende – en gave som enhver kunstner vil sætte stor pris på! Find den her.
 • Bogstavbanner – den 12-årige kan med en sådan gave lave sit eget banner, der kan bruges som indretning på værelset. Find det her.
 • Perlesæt – Der er noget helt specielt ved at sidde og lege med perler, fordi man kan gøre så mange ting med dem. Man kan med perler både lave perleplader, figurer og smykker, og man får mange timers sjov ud af det! Derfor er perler altid en god gave, hvis du er lidt i tvivl, men nok mest til piger i denne alder. Find det her.
 • Tegneredskaber – En kunstner kan ikke udfolde sig uden de rette redskaber. Blyanter, blokke, maling og mange flere vil blive en meget værdsat gave. Find det her.

Gaver til alle 12-årige

Der er enkelte gaver, som er ufejlbarlige, og som alle 12-årige vil synes godt om at få. Nedenfor er der givet nogle forslag til denne type gaver.

 • Brætspil – Et godt brætspil er den perfekte gave til alle børn, og især hvis de kan lide at hygge sig med andre omkring et spil. Find dem her.
 • Fidget spinner – Vær med på moden, og giv den 12-årige en Fidget spinner i gave – de vil uden tvivl få et god grin uf at det! Find dem her.
 • Stjernekikkert – En stjernekikkert er en alternativ, men sjov gave, som den 12-årige kan få mange aftener til at gå med. Find det her.
 • Oplevelser – Hvem kan ikke lide at opleve noget spændende? Giv den 12-årige en uforglemmelig oplevelse, og du vil være sikker på, at de vil blive glade – måske bliver du endda inviteret med! Find fede oplevelsesgaver til både børn og voksne her.

Savner du flere gaveideer, så tjek vores artikel med gaveideer til børn.