Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til ingeniør

En ingeniørs uddannelse og arbejde kan spænde vidt og komme langt omkring. Ingeniører kan arbejde inden for et hav af fag og områder og har derfor ikke noget fast defineret område. Derfor kan det måske være om muligt endnu sværere at købe en gave til en ingeniør end til nogen anden faggruppe.

Derfor har vi herunder samlet en række forslag til dig, der er på jagt efter en gave til en ingeniør. Husk også på, at en god gave ikke behøver koste en formue – det er jo trods alt tanken, der tæller. Derfor har vi prøvet at brede os godt ud, så både de store og de små budgetter kan være med. 

De mere sikre gaver

Du behøver heller ikke kaste dig ud i vovede eksperimenter, når du skal ud at finde en gave. Vil du gå mere sikkert til værks, er en af disse gaver måske et godt valg.

  • Til den rejsende. Er han eller hun ofte på farten i forbindelse med jobbet? Giv et praktisk rejsesæt. Måske med en række gode cremer eller plejeprodukter eller et lækkert barbersæt. Find inspiration her.
  • Årskort. Giv en gave, der giver igen, og giv et årskort til for eksempel et kunstmuseum, biograf eller museum. Så kan han eller hun gå på opdagelse eller finde ro lige så tit, det skal være. Find flere gode oplevelsesgaver her.
  • Magasinabonnement. Giv en gave, der dukker op igen og igen hver måned. Med et abonnement giver din gave mere en én gang og aktiverer samtidig også de små grå og udvider både perspektiv og horisont.
  • Til hjemmet. Giv et flot møbel, måske i et sjovt og anderledes design. Måske med knald på farverne eller i sjove og kreative former. Det kunne for eksempel være alt lige fra en bord- eller loftslampe til en sofa! Du kan også lede efter mindre ting som for eksempel en flot vase, skål eller sengetøj. Find inspiration her.
  • En tur i køkkenet. Måske går ingeniøren også tit på opdagelse i køkkenet? Giv en brugbar køkkengadget som for eksempel et flot knivsæt, en pastamaskine, en lækker kaffemaskine osv. Find inspiration her.
  • Gavekortet – den sikre gave. Er du helt på bar bund, går du aldrig galt med et gavekort. Det kan være til en fysisk butik, som for eksempel Matas eller Elgiganten eller måske Magasin eller en god restaurant. Find flere ideer til gavekort her.

De mere vovede gaver til en ingeniør

Du kan også vove pelsen en smule og give en gave, der er lidt mere specialiseret. Husk at undersøge mulighederne for at bytte eller lige at forhøre dig med venner eller familie.

  • En gave der varer evigt. En vovet gave kunne være at give et gavekort til en tatovør – måske er denne gave dog bedst egnet til én, der allerede har én eller flere tatoveringer, eller som du ved, ønsker sig det. Hvis du rammer rigtigt er det helt sikkert en gave, der giver glæde og forventning.
  • Til den barnlige sjæl. Nogle ingeniører bliver aldrig helt voksne. Giv en sjov gadget – eller flere! – som både giver mange timers underholdning, skaber nytte eller bare fascination. Der findes et hav at vælge imellem og findes i alle prisklasser. Tag et kig under vores gavetype gadgets, og bliv inspireret eller find mange fede gadgets her.
  • Smykker. Diamonds are a girl’s best friend, påstår man. Så dybt behøver du dog ikke række ned i pengepungen, mindre kan nemlig også gøre det. Undersøg udvalget af fine halskæder, ringe eller øreringe og find et smykke, som hun eller han har lyst til at bære igen og igen og måske for altid. Find inspiration her.
  • Action og ømme muskler. Du kan også teste fysikken på kontormusen og give en gave, der udfordrer kroppen. Det kunne være en klatreoplevelse i det fri, en tur på galopbane eller noget helt tredje. Find inspiration her.

God fornøjelse med gavejagten! Savner du flere muligheder, så besøg vores artikler med gaver til ham og hende.