Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til svoger

Gave til svoger! Ikke det letteste job i verden, men sandelig heller ikke det sværeste, selvom du måske godt kan være lidt tom for idéer til en god gave. Det kommer selvfølgelig også an på budget og interesser, så derfor har vi samlet et godt udvalg, der skulle kunne give dig inspiration og noget at vælge imellem.

Der er masser af gode gaver, der bare venter på at blive fundet – også til netop DIN svoger. Så tag en rundtur herunder og se, om der ikke skulle være en oplagt mulighed gemt herunder for at få en glad svoger. God fornøjelse med gavejagten. 

Forkæl ham

En svoger er din ægtefælles bror eller din søsters mand. Lige gyldigt hvordan det hænger sammen i din familie, så kan han med garanti godt trænge til lidt forkælelse i hverdagen.

  • Barbergrej. Er han den skæggede type eller mere ham, der holder af en glat kæbe? Hvad enten det er det første eller andet, skal skægvæksten holdes ved lige. Giv ham et lækkert barbersæt, der gør barberingen til en fornøjelse. Find det her.
  • Middag. Giv ham en lækker middag til to på en restaurant, som du godt kan lide – eller som du ved, at han elsker. Find inspiration her.
  • Smagninger. Chokoladesmagning eller ølsmagning? Eller måske skal du skrue op for styrken med en chilismagning!? Find inspiration her.

Praktiske gaver til din svoger

Praktiske gaver kan ikke kun give glæde, de kan også gøre ægte gavn! Det er én af de ting, som man måske ikke altid selv tænker på – derfor kan du jo i stedet gøre det.

  • Undertøj og sokker. Det er måske ikke den mest luksuriøse gave i verden, men den kan ikke desto mindre gøre lykke alligevel. Giv nogle gode og bløde sokker og undertøj, som han måske ikke selv gider bruge penge på for at få noget i ordentlig kvalitet. Find inspiration her.
  • Håndklæder. Bløde, lækre håndklæder af god kvalitet – det kan man aldrig få for meget af. Giv ham et par lækre badehåndklæder – evt. i hans yndlingsfarve eller med et smart motiv. Find det her.

Til boligen

Boligen bliver tit forsømt i en travl hverdag – giv en gave, der pynter og gør gavn.

  • Køkkenting. Mangler han vinglas, pæne tallerkener eller noget, der bare gør madlavningen lidt lettere. Giv ham en gave, som han måske ikke engang vidste, at han manglede i køkkenet. Find inspiration her.
  • Interiør og indretning. Det kan også være, at han mangler andre ting til hjemmet, som for eksempel en ny lampe, eller en designerskammel? Giv hans hjem en mindre opdatering. Find inspiration her.

Til nørden

Er han nørden i familien? Glæd ham med en af disse gaver.

  • Spil. Er han bidt af en gal gamer? Giv ham et spil til for eksempel Xbox eller PlayStation – men husk at undersøge mulighederne for at, så du er sikker på ikke at give ham et spil, som han allerede har. Find inspiration her.
  • Gadgets. Gadgets, gadgets, gadgets. Verden elsker gadgets, og måske gør din svoger også. Der findes noget til enhver nørd, ethvert temperament og enhver situation. Find fede gadgets her.

Vi har mange flere idéer til nørden, som du kan se andet steds her på sitet.

Du kan også finde inspiration til gaver til ham i denne artikel med over 100 gaveideer. Rigtig god gavejagt.