Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gaver med indgravering

Når du gerne vil give fødselaren, konfirmanden eller en anden heldig modtager noget personligt, er gaver med indgravering oplagte.

Særligt i forbindelse med de store livsbegivenheder er gaver med indgravering populære. Det drejer sig for eksempel om barnedåb og bryllup. Afhængigt af gavetype kan indgraveringsgaver dog bruges i stort set hvilken som helst anledning.

Her får du en række forslag til gaver med indgravering, som vækker glæde og fremover kan minde modtageren om enten den store dag eller jeres indbyrdes relation.

Gaver med indgravering til børn

Indgraveringsgaver til families yngste foræres ofte i forbindelse med fødsel og barnedåb til minde om barnets ankomst til verden.

De mest populære gaver med indgravering i disse anledninger er:

Bordflag med indgravering. En fin indgraveringsgave til børn er et bordflag – eller dåbsflag, som mange også kalder det. Her bliver fødselsdato, navn, vægt, længde og dåbsdato indgraveret på flagets fod. Hver gang barnet skal fejre sin fødselsdag, kan denne indgraveringsgave tages frem som en ny tradition i familien. Her er desuden tale om en af de gaver med indgravering, som også kan bruges, når barnet bliver voksen. Find flag med indgravering her.

Smykkeskrin, sparebøsse eller dåbsrør. Andre populære indgraveringsgaver til dåb og navngivning er et flot smykkeskrin eller en sparebøsse i sølv, som kan følge barnet gennem hele livet. En tredje er et såkaldt dåbsrør, som bruges til at lægge dåbsattesten i og som kan pynte på hylden på børneværelset eller i stuen. På alle 3 dele kan der indgraveres navn, fødselsdato og dåbsdato. Find det hele her.

Bestiksæt. En af de gaver med indgravering, man aldrig går galt i byen med, er et bestiksæt med navn. Der findes mange forskellige slags – både bestiksæt med børnemotiver og de mere klassiske og strømlinede af slagsen, som kan følge barnet hele livet igennem. Find et stort udvalg her.

Indgraveringsgaver til voksne

Gaver med indgravering er ikke kun forbeholdt børn. Også voksne bliver glade for indgraveringsgaver – særligt hvis de enten kan minde dem om anledningen gaven blev givet i eller kan bruges i hverdagen. Find inspiration her.

Gode indgraveringsgaver til voksne kan være:

Kay Bojesen dyr med indgravering. Det er muligt at få indgraveret navn og dato på de fleste af Kay Bojesens populære trædyr. Graveringen placeres enten bagpå eller i bunden og kan således blive til et minde om en stor dag. Denne type indgraveringsgave er i øvrigt ikke kun oplagt til voksne, men også børn. Find dem her.

Brugsgenstande med indgravering. Du kan du bestille en lang række praktiske brugsgenstande med indgravering online. Her kan du således finde funktionelle indgraveringsgaver, som både er personlige og anvendelige. Du finder alt fra slipsenåle til nøgleringe og denne typer gaver med indgravering er især oplagte til mindre anledninger. Som for eksempel Fars Dag og Mors Dag. Se det store udvalg her.

Smykker med indgravering. Et flot smykke som vækker minder om en dejlig dag – eller symboliserer den kærlighed der eksisterer mellem giveren og modtageren – er også en af de mest populære gaver med indgravering. Hos Indgraveringsgaver.dk finder du smykker med navn eller datoer. Besøg shoppen her.

Bælter med indgravering. Til mændene er et bælte med indgravering på bæltespændet en god og praktisk gave, som samtidig er personlig og unik. Gaver med indgravering af denne type er især oplagte til Fars Dag. Find dem her.

Har du brug for flere idéer til gaver med indgravering, kan du også læse vores artikel gaver med navn.