Gave til teenager

Det kan være ret svært at finde den perfekte gave til teenagere, da det kan være svært at vurdere hvilken stadie de er på i alderen 13 - 19 år. Er de stadig mest børn eller er de voksne. Derudover så er der risikoen for skuffelse og måske endda drama, hvis du ikke rammer rigtigt med din gave.

Vi vil i denne artikel forsøge at give dig gode ideer til gode gaver til teenagere.

7 gavetyper de fleste teenagere bliver glade for

Find gode gaver til teenagere i udvalget herunder.

Vis / Skjul filtre
Viser 7 ud af 7 resultater
Oplevelser for teenagere
Oplevelser for teenagere

Der er mange teenagere der elsker at opleve noget spændende. Det kan være alt lige fra ballonflyvning og dykning, til en tur i biografen eller koncertbilletter.

Du går aldrig helt galt i byen med et gavekort til en fed oplevelse som de kan prøve selv eller sammen med en ven eller veninde.

Pris fra: 149.00 DKK.
Gadgets
Gadgets

De fleste teenagere elsker gadgets og de bruger dem jævnligt, da de er vokset op i en generation hvor der findes en smart gadgets til ethvert tænkeligt og utænkeligt formål.

Selvom mange af dem mest er for sjov, så findes der også en hav af brugbare gadgets som teenagere vil elske at modtage som gave.

Pris fra: 49.00 DKK.
Elektronik
Elektronik

Nutidens teenagere er voksen op i en elektronisk tidsalder og er derfor blandt de dygtigste brugere af smartphones, tablets, computere og mange andre elektroniske dimser. 

Mange af dem har et hav af elektroniske gadgets, og de kan sagtens bruge flere. Ellektroniske gaveideer til en teenager kan f.eks. være: Smartphone, hovedtelefoner, GPS og meget andet.

Pris fra: 99.00 DKK.
Sportsudstyr
Sportsudstyr

Mange teenagere er glade for at dyrke sport. Enten som hobby i en klub eller som leg alene eller sammen med kameraterne eller veninderne. 

Derfor kan du sagtens overveje om den teenager du skal finde en gave til skal have nye løbesko, fodboldstøvler, en ketcher eller andet sportsudstyr.

Pris fra: 150.00 DKK.
Modetøj
Modetøj

Der er mange teenagere der går meget op i deres udseende, og hvis du er i stand til at gætte hvilke mærker og hvilken stil de godt kan lide, så kan noget lækkert tøj, til både teenagedrenge og piger, være en super fin gave.

Du kan både købe sko og tøj til teenagere.

Pris fra: 99.00 DKK.
Produkter til personlig pleje
Produkter til personlig pleje

Der er mange teenagere der har et stort forbrug af produkter til personlig pleje. Det gælder både for drenge og piger. Da det ofte er dyre mærker de foretrækker, så kan du sagtens finde en god gave til dem i afdelingen med produkter til personlig pleje.

Det kan f.eks. være parfume, hårprodukter, hudpleje, make-up og meget mere.

Pris fra: 99.00 DKK.
Pengegaver
Pengegaver

De fleste teenagere elsker penge - eller i hvert fald hvad de kan købe. Der er mange der ved præcist hvad de gerne vil have, men de vil ofte gerne selv købe det, så de er sikre på at det bliver det helt rigtige.

Du går derfor sjældent galt i byen når du giver en teenager penge som gave. Du kan evt. pakke pengene ind i en fin æske. 

Pris fra: 15.00 DKK.

Gode overvejelser inden du køber en gave til en teenager

Teenageårene kan for mange være en udfordrende tid. Det er en periode med kæmpe store kroplige og følelsesmæssige forandringer for de fleste. 

Derudover så er det krævende for en teenager - uanset om det er drenge eller piger - at leve op til de idealer som findes blandt jævnaldrende. Det fedeste er absolut af være blandt de mest populære, og derfor skal håret helt sidde perfekt og tøjet være pænt, stilfuldt og gerne i de rigtige mærker.

Der er mange teenagere der forsøger at gøre hvad de kan for at se godt ud, blive populære eller simpelhen bare forsøger at undgå at falde igennem.

Mange teenageres opgør med deres forældre handler i bund og grund nok og denne problemstilling. 

Når du skal finde en gave til en teenager skal du dog også være opmærksom på følgende:

 • Der er kæmpeforskel på teenagere. Både fordi der er stor forskel på at være 13 og 19 år. Det er ikke sikkert at en person på 13 år er helt klar til at blive betragtet som en voksen i mange henseender.
 • Der er ligeledes stor forskel på individer. Der er nogle der forbliver "legebørn" i lang tid og slet ikke begynder at interessere sig for "voksenting" før de er godt oppe i årene.
 • Piger bliver ofte hurtigere modne end drenge. Det gælder både på interesser og rent kropsligt.
 • At være teenager kan for nogle betragtes som den mest udfordrende periode i deres liv.
 • Tænk på om du fornærmer eller gør livet surt for teenagerens forældre med gaven. Det er f.eks. ikke sikkert at forældrene er begejstrede for at du senderes deres 14 årige til festival eller lignende.

Det er en god ide at have dette i tankerne når du skal finde en gave til en teenager, så du ikke køber noget der kan sætte personen i forlegenhed.

Er du i tvivl om din gave vil blive godt modtaget, så overvej at gå efter den sikre - nemlig pengegaven.

Gode gaver til teenagepige

Skal du finde en gave til en teenagepige på mellem 13 og 19 år, så kan du finde en række forslag herunder:

 • Hårpleje - Håret er en vigtig del af en teenagepiges fremtoning og noget der af mange benyttes dagligt. Find det her
 • Hudpleje - Mange kvinder er gode til at pleje deres hud, og de starter ofte med at gå op i det som teenagere. Find det her.
 • Parfume - Alle piger og kvinder elsker at dufte godt. Find parfume lige her.
 • Make-up - De fleste kvinder bruger make-up af og til, og nogle hver eneste dag. De starter typisk i deres teenageår. Find det her.
 • Oplevelser - Gavekort til en dejlig oplevelse, som hun kan nyde alene eller sammen med en veninde er også en god gaveide. Se mere her.
 • Sportsudstyr - Mange piger dyrker sport, og har ofte brug for nyt udstyr. Find det her.
 • Hovedtelefoner - Teenagere benytter ofte offentlig transport og her nyder de at lytte til musik i nogle gode hovedtelefoner. Det er også en god mulighed for at give forældrene lidt ro i hjemmet. Find dem her.
 • Smartphone - En smartphone er måske den vigtigste accessory for en teenager. Find dem her.
 • Solbriller - Solbriller er uundværlige når solen skinner og de er også gode til at sikre den helt rigtige fremtoning. Find dem her.
 • Tøj - Tøjet og stilen er vigtig. Find lækkert tøj lige her.
 • Sko - Kvinder har ofte mange sko, og det er også en interesse der starter i teenageårene. Da teenagere jo stadig vokser, så er en par nye sko en god gaveide til en teenagepige. Find det her.
 • Smykker - Smykker bliver også interessante for unge piger på et tidspunkt. Find det her.

Savner du mere inspiration, så tjek vores store guide med gaver til hende.

Gode gaver til teenagedreng

Skal du finde en rigtig god gave til en teenagedreng, så kan du finde en række ideer herunder:

 • Hårprodukter - Håret skal helst sidde perfekt og der er mange unge drenge der bruger hårprodukter til hjælp. Find det her.
 • Parfume - Drenge vil gerne lugte godt, så de kan imponere pigerne. En god parfume er en fin gave til unge drenge. Find det her.
 • Tøj - Påkældning og fremtoning begynder at blive mere og mere vigtigt, så her kan du også finde en god gave til en teenager. Find det her.
 • Sko - Drenge kan også godt lide smarte sko. Og i deres teenageår vokser de også ud af et par sko eller 2, så det kan være en fin gave til en teenagedreng. Find det her.
 • Gamerudstyr - Mange teenage drenge elsker at spille computerspil på deres PC, og det er enormt vigtigt med det helt rigtige udstyr. Find gamerudstyr her.
 • Computerspil - Mange teenagere elsker at spille computerspil på PC eller konsol, så det kan sagtens være en god gave. Find det her.
 • Sportsudstyr - Mange teenage drenge elsker fodbold eller andre sportsgrene og derfor kan de altid bruge noget godt sportsudstyr. Find det her.
 • Elektronik - Smartphones, tablets, hovedtelefoner og lignende. Find det her.
 • Oplevelser - Find en hav af fede oplevelser som teenagedrenge vil elsker lige her.

Find endnu flere gave ideer i vores store guide med gaver til ham.