Gave til ham

Det er ikke altid nemt at finde gaver til mænd, da de ofte har svært ved at udfylde en ønskeseddel. Men fortvivl ikke. Her på siden giver vi dig en lang række forslag til gode gaver til ham - uanset alder på den mand der skal modtage gaven.

Du kan finde gaveideer til mænd i alle aldre og med mange forskellige interesser, så vi lover dig at der er flere forslag på listen herunder du kan bruge.

Populære gaver til ham

Hvad giver man til manden der har alt eller som aldrig ønsker sig noget? Det kan være ret svært at finde gode gaveideer til ham på dét grundlag.

Vores bud på 2 gavetyper der altid er populære hos mænd i alle aldre, er gadgets og oplevelser.

100+ Gaveideer til ham

Viser 107 ud af 107 resultater

En personlig gave

Hvis du gerne vil give ham en personlig gave, så kan det f.eks. være en t-shirt med navn, et krus, en pude eller andre ting med personlige billeder eller et hav af ting med indgraveringer af et personligt budskab eller gavemodtagerens navn.

I mange tilfælde vil det være oplagt at give ham en personlig gave.

Ballonflyvning

Kan du forestille dig noget bedre end at svæve stille og roligt rundt højt oppe i luften med en fantastisk udsigt hele vejen rundt.

Oplev ro og stilhed og en fantastisk udsigt ud over landet med en tur i en luftballon. Dette er en rigtig god gave til mænd der elsker at prøve noget nyt og som elsker natur.

Hurtige biler

Mange mænd elsker hurtige biler. Det er lige sagen at se, røre og ikke mindst få lov til at prøve en super bil for mange mænd.

Der er mange spændende oplevelser med hurtige biler, som du kan give ham som gave. Han kan få lov til at blive racerkører for en dag, være med som passager, mens en erfaren racerkører styrer en superbil rundt på bane eller han kan selv få lov til at sidde bag rettet.

Din mand vil være i den syvende himmel efter at have prøvet denne oplevelse.

Klatring

Klatring er noget de fleste børn elsker, og når voksne mænd bliver kastet ud i denne disciplin igen, går de ofte i barndom igen og tager udfordringen meget seriøst.

Klatring kan bl.a. prøves i København, Aarhus, Vejle og Middelfart, og det kan opleves både ude i naturen og indendørs.

Bridgewalking

Bridgewalking er en unik oplevelse, hvor du kan få en guidet tur over Lillebæltsbroen. 

På turen kan du se til Fyn og Jylland, biler og togene der kører under dig, skibene der sejler under broen. Ud over den fantastiske udsigt får du også viden om arkitekturen, historien og naturen i området.

Gavesæt med øl fra hele verden

En oplagt gave til ham der godt kan lide en god øl og som nyder at prøve en ny smag.

Det er en oplagt gave til ølelskeren. Der er 9 øl fra forskellige lande i kassen.

Videobog

Du kan også give ham en samling gode minder i videoformat, samlet i noget der ligner en bog, men som når den åbnes, begynder at afspille en video helt automatisk. 

Det er en sjov og fin måde at give ham en personlig gave på og som f.eks. kan indeholde sjove videoer af gode minder fra jeres fælles oplevelser sammen gennem tiden. 

Photoshoot

Skal du finde en gave til en mand der ville elske at få taget nogle flotte billeder af sig selv, sin familie eller sine børn eller gravide kæreste eller kone, så skal du give ham et photoshoot.

Du kan også bruge et photoshoot til at få taget nogle flotte billeder af dig selv, som du kan give ham som gave.

Faldskærmsudspring

Et faldskærmsudspring er en udfordring mange mænd vil elske, og en oplagt gaveide til mænd der elsker action, adrenalin og unikke naturoplevelser.

Det kan opleves flere steder i Danmark og enten som solo- eller tandemspring.

Helikoptertur

Få en tur i en helikopter og se det hele lidt fra oven og nyd den flotte udsigt.

Du kan nyde en rundflyvning og få en tur i en helikopter i flere byer i Danmark. Det er en oplevelse der kan nydes af både unge og gamle, samt af flere på én gang.

Barbering med stil

Det er tidskrævende at pleje skægget og ikke altid lige nemt når han skal gøre det selv.

Du kan give ham en luksus barbering ved at sende ham en tur til en rigtig barber, hvor han bare kan læne sig tilbage og nyde behandlingen og det pæne slutresultat.

Spiritus smagekasser

Skal du finde en gave til en mand der elsker gode vine eller kvalitetsspiritus, så kan du overveje at give ham en god whisky, rom eller gin.

Du kan også give ham en smagekasse, med små smagsprøver på forskellige typer spiritus. Måske finder han en ny favorit på den måde? 

Weber udstyr

Når foråret rammer Danmark og solstrålerne begynder at få magten kan de fleste mænd ikke vente med at få grillsæsonen startet op.

Hvis du allerede ved at han elsker at grille og at samle på grill udstyr, så kan du med garanti finde noget Weber udstyr som han kan bruge i sin samling.

En god bog

Hvis han elsker at læse eller er meget interesseret i et bestemt emne, så kan en biografi om en spændende person, en god krimi eller andre spændende bøger være en rigtig god gave til ham.

Du kan finde et hav af spændende bøger inden for emner der interesserer ham. Det er noget han kan tage frem igen og igen - og det vil pynte på hans boghylde.

Herreur

Der er mange mænd der ikke bryder sig om at gå med smykker, men et rigtig flot herreur vil de fleste gerne gå med. 

Derfor er et flot og funktionelt herreur en oplagt gaveide til manden der har alt. Har han et ur i forvejen, kan du give ham et nyt ur alligevel, så han har noget at skifte mellem. Kvinder har jo også flere slags smykker.

Modetøj

De fleste mænd elsker at have lækkert tøj på, men mange hader at shoppe eller købe tøj. Derfor kan noget lækker tøj være en fantastisk god gave til mænd.

Du kan både give ham bukser, skjorter, undertøj, sko og meget mere.

En tur i biografen

De fleste mænd elsker en god film. Og det gør bestemt ikke noget at det er i biografen uden forstyrrelser, med lidt godt til ganen og rigtig god lyd.

Det er en gave til mænd som altid falder i god jord.

Bon-fire sæt

Med en bon-fire sæt kan hele familien samles om madlavningen på gammeldags og hyggelig maner. Der er noget dejligt afslappende, afstressende og hyggeligt over at sidde om et bål.

Og på forunderlig vis smager maden ofte meget bedre når den er lavet på denne måde. En perfekt gave til ham der elsker udeliv.

WiFi range extender

Findes der noget værre en et dårligt WiFi signal? Har han områder i sin bolig med får dårlig forbindelse til det trådløse netværk, så kan en WiFi range extender hjælpe.

Den er nem at konfigurere og kan nemt flyttes rundt i huset, da de fleste modeller skal sættes i en stikkontakt.

Kom tæt på en tiger

Kom helt tæt på verdens største kattedyr og oplev hvordan det er at stå få meter fra den store tiger, og se hvordan den leger med sine byttedyr som en almindelig kat leger med en garnnøgle.

Det er en fantastisk oplevelse for dyreelskere.

Pokerudstyr

For mænd der godt kan lide at spille poker må den ultimative hyggeaften være at invitere vennerne på besøg til en pokeraften. For at få den perfekte stemning ved pokerbordet, kan du give ham pokerudstyr, som f.eks. pokersæt, filt til bordet, spillekort og meget mere.

Det vil alt sammen være en perfekt gave til pokerentusiasten og gaven vil kunne danne den perfekte ramme til en hyggeaften med vennerne.

Hængekøje

Enhver mand har brug for noget hygge for sig selv, og kan du forestille dig noget bedre end at tilbringe en hyggestund i en hængekøje i haven på en lun sommerdag. 

Det er en dejlig gave til ham, som resten af familien også kan drage nytte af.

Videohilsen fra en kendt

Giv ham en anderledes hilsen fra en kendt person som gave. Det vil være med garanti være en stor overraskelse for ham at få en videohilsen fra en kendt person han ser op til eller synes godt om.

Det er en sjov og anderledes gaveide til mænd der vil sætte pris på et festligt indslag.

Billedscanner

Med en billedscanner kan du scanne gamle billeder ind fra dias eller negativer, så du kan få alle dine fotos digitaliseret.

Hvis du ikke vil risikere at miste dine gamle billeder, undgå at de falmer, have mulighed for at have en backup, samt have bedre mulighed for at dele dine billeder med familie og venner, så er en billedscanner en super gaveide. 

Mobiltelefon

Hvis han er en af de få personer der endnu ikke har en mobiltelefon, eller er ved at komme op i årene, så der skal en speciel telefon til, så kan det være en mobiltelefon være en god gave.

Hvis han er ældre, så kan de simple og brugervenlige telefoner fra Doro være en fin gave til ham.

En tur i Tivoli

Hvis han elsker forlystelser eller steder som Tivoli i København, så kan du give ham entreen til en dag i Tivoli. Det er en god gave til familiemanden der elsker at tage familien med på udflugt.

Tivoli er altid et besøg værd.

Svævefly

Svæveflyvning lyder måske kedeligt, når det nu er en flyver uden motor, men tag ikke fejl. Svævefly er ikke kedeligt. 

Oplev naturen fra sin bedste side og nyd at flyve lydløst rundt i landskabet og få et adrenalinkick når flyveren manøvrerer rundt i luften.

Tegnebog eller kreditkortholder

Trænger han til en ny tegnebog eller en smart kreditkortholder, så de ikke knækker eller bliver slidt for hurtigt?

En flot tegnebog, som kan være i jakkelommen, baglommen og som kan indeholde de mange plastikkort de fleste har i dag, kan også være en fin gaveide til ham.

Oplevelser med dyr

Hvis han elsker dyr, så findes der en lang række spændende steder i Danmark der giver mulighed for gode oplevelser med bl.a. elefanter, giraffer, tigere og mange andre dyr i en af landets zoologiske haver.

Det er også muligt at komme i nærkontakt med dyrene flere steder. Find en super gave til dyreelskeren.

Skruemaskine sæt

Gør det selv arbejdet i hjemmet bliver nemmere og hurtigere når værktøjet er i orden. Til dette formål findes der et hav af elværktøj, som er en drøm for enhver gør det selv mand. 

Det kan f.eks. være et skrumaskine sæt, som sagtens kan være en fin gave til ham.

Luksus hotel

Giv ham mulighed for at komme lidt væk fra en travl hverdag og nyde en miniferie på et luksus hotel. Han kan invitere 1 person med.

I en presset hverdag kan det være en helt fantastisk gave, og giver ham chancen for at komme tilbage med fornyet energi.

Casino night

En aften på casino, enten med mad som tilbehør eller et helt ophold, er noget mange mænd vil synes om.

Det giver nemlig mulighed for at prøve kræfter med de mange former for spil, som er set på TV og på Film, og måske ofte spillet derhjemme i det små også.

Det er bare noget helt andet at prøve det på et rigtigt casino, hvor der også er mulighed for at afprøve sit talent og måske vinde noget.

GPS

Er han meget på landevejen, har han svært ved at finde vej eller elsker familien bilferie, så kan en GPS være en fremragende gave til ham.

En rigtig GPS er bare bedre end dem der findes i en mobiltelefon.

Gavekurv

Har du svært ved at finde en god gave til ham, hvorfor så ikke give ham en lækker gavekurv fyldt med lækkerier.

Du kan uden tvivl finde noget at putte i kurven som han elsker. Det kan f.eks. være specialøl, vin, chokolade og mange andre lækkerier.

WiFi vejrstation

Hvis han godt kan lide at følge med i temperatur, luftfugtighed, lufttryk m.m. ude og inde, så er en flot og smart vejrstation en super fed gave. 

De enkelte enheder er i flot design, så de kan få lov til at stå mange steder for konen, og du kan holde øje med det hele på telefonen eller computeren.

Videokamera

Med en videokamera eller actionkamera kan han optage videoer af alt han møder. Videoer af familien, og måske især af børnene, kan være interessante for mange familier at se tilbage på mange år senere.

Video fortæller så meget mere end billeder, så det kan være en god gave til manden der elsker gadgets og elektronik.

En dag på mountainbike

Nogle gange trænger mænd bare til at være mænd. Gerne sammen med andre mænd.

Oplevelsen "En dag på mountainbike", hvor han kan prøve kræfter med skovens mudrede stier, stejle bakker og konkurrencen om at være den bedste, kan være en fantastisk måde at tilbringe en dag på.

Giv ham oplevelsen som gave og ønsk ham en forrygende dag.

Kølebrønd til drikkevarer

"Bajere skal være jordkølede", og med denne smarte kølebrønd kan du nemt og smart køle dine drikkevarer ned i haven eller på terrassen. 

Grav et hul i jorden, sæt drikke varer i kølebrønden og lad jorden køle dem for dig. Perfekt til kolonihaven, terrassen og haven.

Eventyr på Aarhus Bugten

Oplev nogle herlige timer på Aarhus Bugten med fart, spænding, historier, dyreliv og læring. Kom på sejltur i en båd med 2 gange 300 HK og bliv guidet til spændende steder på Aarhus Bugten hvor guiden fortæller historier om stederne og dyrelivet.

Det er en fantastisk oplevelse og en populær gave til mænd.

Solbriller

Solbriller er uundværlige i bilen når solen skinner og når man bevæger sig udendørs på når solen står højt.

Solbriller til mænd er meget mere end noget funktionelt. De må gerne se godt ud og være behagelige at have på også. 

Solbriller, sportsbriller og måske endda almindelige briller kan sagtens være en god gave til ham.

Dinner in the dark

Forestil dig at få serveret en lækker og hemmelig 3 retter menu i total mørke. Det er lige præcis hvad denne oplevelse går ud på, og det er sikkert noget du aldrig har prøvet før.

Når du ikke kan se, skærpes de resterende sanser og det kan gøre smagsoplevelsen og denne oplevelse generelt helt unik og spændende.

Monstermaskiner

Lad ham prøve kræfter med kæmpe store gravemaskiner eller lastbiler som slet ikke må køre på vejen. Det kræver sin mand at styre disse maskiner. 

Det er en oplevelse der kan få drengerøven frem i enhver mand.

Halstørklæde

Halstørklæder til mænd er blevet mere og mere in. Det er også noget som de fleste mænd accepterer og tør gå med i dag.

Faktum er i hvert fald, at en mand kommer til at se rigtig godt ud med et halstørklæde, der matcher hans øvrige påklædning. Og så skader det jo ikke at det er dejlig varmt i de kolde måneder.

Brætspil

Hvis han elsker en god quiz eller at spille spil, så kan et nyt brætspil være en fantastisk gave for ham og resten af familien.

Der kommer ofte nye brætspil på markedet og de gamle bliver måske lidt for kedelige med tiden. Derfor kan du gøre ham - og familien - glad ved at give et nyt brætspil som gave.

Besøg et fængsel

En rundvisning i det gamle Horsens Statsfængsel, hvor de historiske bygninger fremvises og der gives et godt indblik i livet som fængselsansat og indsat, kan også være en god og anderledes gave.

Det er en oplevelse som også giver adgang til fængselsmuseet.

Ophold

Hvis han trænger til at lade batterierne op efter en hård og stressende periode i livet, så kan det være sagen at komme lidt væk fra det hele og slappe af. Evt. sammen med sin bedre halvdel.

Der findes en lang række gode ophold til forskellige formål, som kan være fine gaver til mænd.

Parkone

Undgå parkeringsbøder med den populære og automatiske p-skive Parkone. Den er nem at betjene og har næsten tjent sig selv hjem hvis du undgår en enkelt parkeringsbøde.

Den er desuden udført i et flot design, så den passer til alle biler. Det er en fremragende gave til dem der endnu bruger en gammeldags og manuel p-skive.

Drone

"Forskellen på børn og mænd er prisen på deres legetøj". Vi aner ikke hvem der står bag dette citat, men det er sandt.

Hvis manden er et legebarn og elsker gadgets, så kan en drone være en rigtig god gave.

De kan både bruges til leg og mere seriøse ting, som f.eks. at optage video fra luften.

TrackR Bravo

TrackR Bravo er en lille dims som gør at du aldrig mere behøver at glemme dine nøgler, telefon eller andre vigtige ting.

Ved hjælp af en Bluetooth enhed kan du tracke din nøgler. Bare følg det lille bip, og du skal hurtigt finde dine nøgler.

En fantastisk gave til den glemsomme mand.

Kokkeskole

Hvis han trænger til bedre evner i et køkken eller i forvejen godt kan lide at lave mad, så kan en kokkeskole være en fin gave. 

Det er altid dejligt med ny inspiration, og det er også en gave der kan komme resten af familien til gode.

En god film

Hvis du ved at han elsker en god film, så kan du finde et par gode film til ham på DVD eller Blu-ray. 

Du kan finde mange fede film til under 100 kr. som han kan nyde i hjemmebiografen eller sammen med familien.

Du kan også finde en lang række nye film, hvis han har forelsket sig i en af dem.

Wellness for mænd

Forkæl manden med en lækker massage, hudpleje eller andre former for behandlinger som han kan nyde både under og efter sceancen. 

Det er sjældent noget mænd gør af sig selv, men når de prøver det nyder de det ofte lige så meget som kvinder.

Hårvoks

Voks til håret er et produkt mange mænd bruger ofte. Måske kender du hans hårtype eller favorit mærke. 

Én ting er sikkert. En mand der går op i at håret sidder godt, kan sagtens bruge en gave som indeholder hårvoks.

DAB-radio

En DAB-radio er en fantastisk opfindelse, da du slipper for dårlig forbindelse og så findes der mange pæne modeller som sagtens kan stå til pynt forskellige steder i hjemmet ud over deres funktionelle egenskaber.

Det er en god gave til ham der elsker musik og som gerne vil have en transportabel radio med fin lyd.

Golf

Golf er en sjov sport, og uanset om han er en erfaren spiller eller aldrig har prøvet det før, så kan en golf simulator eller måske endda et golfophold være en god gave.

Det kan opleves flere steder i landet og kombineres med en sjov weekend med vennerne eller familien.

Sjovt vækkeur

Er han en sovetryne, har han svært ved at komme ud af sengen om morgenen eller elsker han bare sjove gadgets, så kan et sjovt og funktionelt vækkeur være en sjov gaveide til ham.

Find flere sjove vækkeure. Bl.a. sjove figurer, larmende, flyvende og rullende vækkeure.

Personal shopper

Er han typen der hader at købe tøj eller godt kan bruge lidt hjælp til at finde tøj der passer ham godt og får det bedste frem i ham, så kan en personal shopper være en super god gave.

En professionel tager ham med på indkøb og hjælper med at klæde ham ordentlig på fra top til tå.

Løvsuger

En løvsuger kan være den perfekte gave til ham der elsker at haven, indkørslen og lignende er pæn året rundt.

Med en løvsuger kan han fjerne blade fra haven hurtigt og effektivt.

Badekåbe

En badekåbe er en rigtigt luksusprodukt til den kræsne mand. Den bruges oftest i forbindelse med et bad.

Mange mænd elsker deres badekåber, når de lige er kommet ud af badet og efterfølgende skal pleje skæg, ansigt eller hår. Det er en super god gave til manden der vil sætte pris på luksus.

Kajak

En dag i kajak eller et kajakkursus er også en god gave til naturelskeren eller ham der ikke er bange for en udfordring.

Det kan bl.a. opleves i København, Aarhus, Aalborg, Middelfart, Silkeborg, Svendborg og mange andre Danske byer.

Nøglering

Alle mænd har brug for at holde styr på deres nøgler. En smart og flot nøglering kan derfor være en god gave til enhver mand med mange nøgler.

Du kan også finde nøgleringe med funktioner som LED-lys, laserlys som kan bruges ved foredrag og andre smarte funktioner.

Kanotur

En hyggelig dag i kano med familien eller vennerne er altid en fornøjelse og en god gaveide til ham der elsker at koble af i naturen og i godt selskab.

Det er en populær oplevelse som kan opleves flere steder i Danmark.

Mini køleskab (som også kan varme)

Lille og handy køleskab, og ved tryk på én knap, kan ændres til et varmeskab. Det kan f.eks. bruges til kølige drikkevarer på terrassen, i bilen, i båden eller til at holde kager eller mad varm på turen.

Den kan sættes til en stikkontakt eller til bilens cigarettænder.

En perfekt gave til manden der har alt.

Undervandsjagt

Skal du give en gave til machomanden, så må en undervandsjagt være lige sagen. Kan du forestille dig noget mere mandigt end at tage på jagt under vandet med en harpun?

Det er en oplevelse der kan prøves både i Jylland og på Sjælland.

Flyboard

Flyboard er en nyere oplevelse som har taget verden med storm. Den er utrolig populær. Svæv over vandet som var du en superhelt. Det er en super gaveide til ham.

Oplevelsen kræver ikke den store indlæring og kan prøves i Aarhus og Horsens.

F16 simulator

Mon ikke de fleste mænd har haft en drøm om at blive pilot på et tidspunkt i deres liv. Du kan faktisk give ham mulighed for at komme så tæt på denne drøm som overhovedet muligt. Om ikke andet så for en dag.

Giv ham mulighed for at prøve kræfter med en F16 simulator. Det er en gave han aldrig vil glemme dig for.

Grillforklæde med ølbælte

Skal du give en gave til en mand der elsker at grille, så er dette forklæde den ultimative gave til grillmesteren.

Med dette grillforklæde på, kan han både have hænderne fri, have plads til alt sit grillværktøj, samt have en række øl eller sodavand placeret i sit ølbælte, så han nemt kan servicere sine gæster på samme tid.

Hvem siger at mænd ikke kan multitaske?

Skjorter

De fleste mænd ser rigtig godt ud i skjorter, og det er også en god gaveide til mænd, da du blot skal kende hans størrelse for at ramme nogenlunde rigtigt.

Køber du en klassisk skjorte i tidens farver, så rammer du sjældent helt forbi.

Falkoner for en dag

Kom helt tæt på en stor rovfugl og oplev den i sit rette element. Du kan selv få lov til at bære handsken som høgen lander på.

Det er en naturoplevelse af de helt store, og en god gave til dyre- og naturelskeren.

Kitesurfing

Er han en rigtig vandhund og elsker en god udfordring, så kan et kitesurfing kurses også være en god gave til ham.

Det kan prøves flere steder i landet, og det er en god aktivitet som man nemt bliver bidt af.

Topnøgler

Hvis han af og til skal stramme styret på en cykel, samle et møbel, skifte hjul på bilen eller lignende opgaver, så får han brug for en topnøgle. Og så er der ikke noget mere irriterende end at mangle den rigtige størrelse.

Men et topnøgle sæt kommer han aldrig ud for dette, og det er derfor en oplagt gave til ham der endnu ikke har så meget værktøj.

Mobiltilbehør

Går hans telefon ofte i stykker eller mangler han et headset til løbeturen, så kan mobiltilbehør være en gode gaveide.

Det kan f.eks. være panserglas, mobil covers, headset og lignende.

Fedtstensterninger

Normale isterninger har 2 ulemper. De fortynder din drink og de holder ikke ret lang tid. Med fedtstensterninger kan du løse begge problemer. Fedtsten er et mineral der holder godt på kule og varme og er derfor ideelle til at varme eller køle.

Disse fedtsten kan således bruges både til at køle drinks med, uden at fortynde dem, eller de kan bruges til at holde noget varmt med. En fremragende gave til manden der elsker en kølig drink.

Outdoor beklædning og udstyr

Er han outdoor typen der elsker at være ude i naturen, så gælder det om ikke at gå ned på udstyr, samt at have den rigtige beklædning til al slags vejr.

Hvad end hans elsker at gå lange ture, tage på fisketur, gå på jagt eller noget helt andet i naturen, så kan udstyr og beklædning være den perfekte gave til outdoor typer.

Prøvedyk

Hvis gavemodtageren aldrig har prøvet at dykke før, kan et prøvedyk være en fantastisk god gave. 

Ham kan prøve at dykke flere steder i Danmark, uden at skulle binde sig til et længere kursus. Efter denne oplevelse vil han vide om dykning er sagen!

Urban High Roping

Hvis han ikke er bange for højder og elsker en udfordring, så er Urban High Roping måske noget for ham.

Prøv kræfter med en række forhindringer i højderne i timevis og test din udholdenhed, modighed og evne til at klare strabadserne 50 meter over jorden.

Sparebøsse

En sparebøsse til mønter, og måske endda sedler, kan være en fin gave til ham der ønsker at lave en lille hemmelig opsparing. 

Nogle mennesker smider småpenge fra deres pung i deres sparebøsse, når de fylder for meget i pungen. Med tiden bliver det faktisk til mange penge når de bliver talt sammen. 

En flot sparebøsse pynter også på kontoren, i stuen eller hvor den ny skal opbevares.

Gourmet oplevelser

Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Hvis dette udsagn passer godt på ham du gerne vil give en gave, så findes der et hav af spændende oplevelser, som kombineret med dejlig mad kan give en oforglemmelig dag.

Den perfekte gave til ham, som involverer mad, kan f.eks. være: øl-, vin- eller whiskysmagning, kokkeskole, madkursus eller et lækkert ophold hvor der er gourmetmad inkluderet i oplevelsen.

Fodbold

Der er rigtig mange mænd der elsker fodbold. De ser det på TV, og mange af dem kan også godt lide at spille lidt hyggefodbold i haven med familien eller måske endda på den lokale fodboldbane.

Af og til skal der en ny fodbold til. Enten fordi den gamle bliver slidt, væk eller også fordi det er fedt at have flere når man f.eks. skal øve frispark eller hjørnespark.

Affaldsstativ

Hvis han elsker at arbejde i haven, så kan gaven til ham nemt blive noget der gør arbejdet nemmere. 

En naturlig del af havearbejdet er oprydning og at køre haveaffald væk. Med et affaldsstativ bliver opgaven så let som ingenting. Og det er nemt at putte de fyldte sække i bilen og køre dem på genbrugspladsen efterfølgende.

Barbergrej

Uanset om han foretrækker at barbere sig med skraber, maskine eller er typen der blot trimmer sit skæg har han brug for barbergrej.

Der findes et hav af produkter der gør barberingen nemmere og mere behagelig, og der kan sagtens være en god gave gemt blandt disse produkter.

Bungyjump

Et bungyjump er en fedt adrenalinkick og en fantastisk gave til mænd der elsker den slags.

Det er også en rigtig god oplevelse for flere personer på samme dag. Det kan være en unik oplevelse at prøve sammen med vennerne på samme dag, da i efterfølgende vil kunne leve højt på det enorme kick oplevelsen giver.

Smart multiværktøj i lommeformat

Med dette smarte multiværktøj kan du klare mange af hverdagens små udfordringer uden ekstra værktøj. Dette stykke værktøj er ikke større end et kreditkort, så du kan bære rundt på det i pungen eller i lommen.

Det har 15 smarte funktioner i sig, så du kan løse mange opgaver uden at skulle finde værktøjet frem fra værktøjskassen. Alle mænd bør have sådan én i sin pung.

Fodboldstøvler

Skal du give en gave til en mandlig fodboldentusiast, så kan en par fede nye fodboldstøvler sagtens være en rigtig god gave. 

Fodboldstøvler er et must hvis man er seriøs med sin sport, og når du vælger far eller mærke, så kan det være meget vigtigt at tænke på hans klubrelationer.

Polo shirt

En polo er en beklædningsgenstand til mænd der nok aldrig går af mode. Og det er et stykke tøj der kan bæres af alle typer mænd.

Kender du hans størrelse og farveønsker, så er en polo shirt altid en god gaveide til ham. Dem kan man aldrig få for mange af.

Hårpleje

Kvinder har ofte længere hår end mænd, men det i sig selv er vel ikke grund nok til at de skal have bedre hårprodukter end mænd.

De fleste mænd ved ikke bedre og har det måske fint med en dårlig shampoo eller andre hårprodukter. Men der ER altså forskel. Giv den kvalitetsbevidste mand nogle lækre hårprodukter eller giv den uvidende mand en dejlig overraskelse.

Hækklipper

Det kan være hårdt og træls at klippe hæk med en håndklipper. En elektrisk hækklipper koster faktisk ikke ret mange penge i dag, og den går arbejdet meget nemmere.

Giv ham en hækklipper som gave, så han kan få havearbejdet overstået i en fart.

Indendørs ski

Kender du en der gerne vil lære at stå på ski eller på snowboard, så har vi ikke ligefrem de mest gunstige forhold til den slags udendørs i Danmark.

Du kan dog prøve kræfter med indendørs ski året rundt i Aarhus eller København. Det kan også bruges til at komme i form inden skiferien.

Fodboldtrøje

Hvis manden du skal give en gave til er fodboldtosset, så er det altid et hit med en fodboldtrøje fra hans undlingshold eller med hans yndlingsspillers navn på ryggen.

Det går ikke noget hvis han har en trøje i forvejen. Han vil sikkert elske at få en ny, da trøjerne udvikler sig hele tiden og der kommer nye spillere til holdet.

Løbesko

Et par gode løbesko er uundværlige for løberen eller mænd der elsker at gå lange ture i naturen. Løbesko er behagelige at gå i, og de er bedst når de kun lige er gået til. 

De bliver slidt og skal udskiftes af og til. Dem der går eller løber meget slider et par sko på ret hurtigt, så det kan sagtens være en god og brugbar gaveide.

Fodboldrejse

Hvis han elsker fodbold så er den ultimative gave uden tvivl en fodboldrejse til Spanien til en kamp mellem Barcelona og Real Madrid. De 2 klubber har nogle af de bedste fodboldspillere i verden og super stadions.

Er han mere til andre ligaer i Europa, så kan det også lade sig gøre.

Send ham en tur til fodbold på et fedt stadion i Europa. Det vil han aldrig glemme dig for.

Næsetrimmer

De fleste mænd får mere og mere hår med alderen. På et tidspunkt bliver næse- og ørehår så tydelige at der bør gøres noget ved det.

Trænger han til at få trimmet næse- og/eller ørehår, så giv ham en næsetrimmer. Det er med garanti en gave som hans omgivelser også vil sætte pris på.

Smykker til mænd

Der er faktisk mange mænd der godt kan lide at have smykker på. Slet ikke på samme måde som kvinder, men mænd kan sagtens bære armbånd, halskæder og måske endda øreringe og samtidig se godt ud uden det bliver for meget.

Smykker er også en oplagt gave til ham der godt kan lide at gøre noget ekstra ud af sig selv.

Computer- eller konsolspil

Er han gamertypen som elsker at bruge en aften på at spille computerspil på PC, konsol eller andre enheder, så kan han med garanti godt bruge et nyt og spændende spil.

Gaming har ingen alder og det kan både nydes alene og sammen med andre.

Træningstøj

Hvis han dyrker sport eller bevæger sig meget i naturen, så giv ham noget godt træningstøj. Et godt sæt træningstøj er svedtransporterende og vejer ikke så meget. Heller ikke når det bliver vådt. Det stinker derfor heller ikke så meget i sportstasken.

De fleste mænd kan ikke lide at gå ned på udstyr. Det gælder også med den rette påklædning.

Vandscooter

Med en vandscooter kan du få et adrenalinsus og en naturoplevelse på samme tid, samt en oplevelse for livet.

Du behøver ikke købe en selv, men du kan leje en fed vandscooter i nogle timer og få nogle sjove timer sammen med vennerne. Det er en rigtig god gaveide til mænd der elsker action og sjov.

Pulsur

Er han glad for lange gåture, løb, cykling eller lignende, så vil et pulsur måske gøre motionen endnu sjovere. 

Mange sportsentusiaster elsker at have masse af data om dem selv når de motionerer. Det giver en sund konkurrence med andre og sig selv.

Powerball

En powerball er en supersjov og anvendelig gadget der kan bruges til at træne håndled, skuldre, arme og fingre. Den er særlig gød til folk der sidder meget ved computeren eller til golfspillere der gerne vil holde uskulaturen vedlige eller træne det op til golfsæsonen.

Det er også en sjov gadget der kan gå på omgang til familiefesten - og en god gave til mange mænd.

Bordtennisbord

Hvis han elsker at spille bordtennis, så kan du give ham et bordtennisbord som gave. Måske er gaven for dyr for én person, men så kan hele familien måske gå sammen om gaven.

Et bordtennisbord kan bruges udenfor (når der ikke er vind), i en udestue om vinteren, i garagen eller et stort rum indenfor året rundt. Det er en fantastisk sjov og sund aktivitet for flere medlemmer af husstanden.

Undertøj til mænd

Boxershorts, tights, briefs og long johns og andet undertøj til mænd er en god gave, når hans nuværende er forvasket, slidt eller måske endda fuld af huller.

Det er også en nødvendig beklædningsgenstand som mange mænd for sjældent for udskiftet. Af samme grund bliver de også sjældent skuffede når de modtager nyt undertøj, da det altid er noget der kan bruges.

Højtryksrenser

En højtryksrenser er også en mulig gaveide til ham der gerne selv vasker sin bil eller har brug for en kraftig vandstråle til rengøring af skraldespand, fliser eller lignende udenfor. 

Med det rigtige udstyr klares de daglige opgaver meget lettere.

Computer

En billig stationær eller bærbar computer til skole, privat eller til gaming. En computer behøver slet ikke være ny og dyr for at kunne opfylde de fleste behov. 

Hvis du køber en brugt computer, kan du finde nogle gode computere til en rigtig god pris, som kan bruges til det meste.

Hvis gaven er for dyr, kan du gå sammen med flere personer om finansieringen.

Haveredskaber

Hvis han er havemand, så kan du sikkert finde nogle gode haveredskaber som enten gør havearbejdet nemmere eller som gør at han arbejder mere ergonomisk korrekt i haven.

Det kan både være river, skovle, sakse og meget andet.

Dartskive

En dartskive er en god gave til ham der elsker konkurrencer, spil og sport. En dartskive er genial, for det er noget unge og gamle kan deltage i, og det kræver ikke de store fysiske udfoldelser eller en masse udstyr for at kunne deltage. 

Derudover kræver den ikke så meget plads på en væg i garagen, i kælderen, i gangen eller andre steder i dit hjem. Den kan bruges af flere i familien, samt hives frem som en god aktivitet, når der kommer gæster på besøg.

Manicure sæt

Det er ikke alle mænd der vil indrømme at de bruger det, men det er noget alle mænd bør have. 

Et manicure sæt som bl.a. bør indeholde neglefil, neglesaks, negleklipper og en pincet, er noget alle mænd kan bruge. Af og til bliver nogle af de enkelte dele væk, eller de slides op. Derfor er dette ikke nogen dum gave til en mand. 

Luksus brunch

Vejen til en mands hjerte går ofte igennem maven siger man, og findes der så nogen bedre gave til ham end et solidt måltid mad på en hyggelig cafe?

Det kan samtidig være en gave, der også kommer dig selv til gode, hvilket jo ikke er helt tosset.

Parfume

Mange mænd kan godt lide at dufte godt. Om ikke andet så for at imponere det modsatte køn.

Derfor kan en parfume, deodorant, eller måske en æske med begge dele, være en rigtig god gave til ham uanset alder. 

Gode råd når du skal finde gaven til ham

Hvad er hans interesser og ønsker?
Når du skal finde en god gave til en mand, så kan det betale sig at udspørge ham om nogle ønsker. Dette er dog ofte en svær opgave, da dette spørgsmål ofte kommer bag på mange mænd. 

Virker det ikke, så kan du find en gave til ham, baseret på hans interesser. Kender du ikke så meget til personen, så spørg hans mor, bror, søster, bedste ven eller lignende. 

Du kan også spørge hans kæreste eller kone til råds. Men spørg til hans interesser mere end til hvad de tror han ønsker sig, da det ellers ofte kan blive hvad de synes han mangler, mere end hvad han bliver glad for.

Lav et budget
En god gave til ham, kan være mange ting, og den behøver ikke koste alverden for at det er en god gave. Dog er det altid en god ide at lave et budget, når du skal finde gaven til ham. 

Er dit budget for småt, til at give den gave hans ønsker sig, så skal du enten være kreativ eller gå sammen med nogle andre.

Køber du gaven i en webshop, så husk at der i mange webshops er udgifter til fragt.

Bestil i god tid
Da det jo ofte tager nogle dage at få sendt en pakke, så bør du være ude i god tid. Helst en uge før du skal bruge gaven, for at du kan være sikker på at den når at komme frem, og at du selv får tid til at hente den, pakke gaven ind osv. 

Emner der interesserer mænd

En god gave til en mand er ofte en gave der kan give ham en god oplevelse eller noget der gør det sjovere eller nemmere at dyrke en af sine interesser. 

Oplevelser og gadgets er altid en hit blandt mænd. Især hvis det er inden for et emne der interesserer ham. 

Alle mænd er forskellige, men der er alligevel emner som mange mænd interesserer sig for. Det er f.eks.:

  • Sport
  • Natur
  • Hus og have
  • Musik og film
  • Elektronik og gadgets

Måske kan du finde noget han kan bruge inden for en specifik interesse. Er du helt blank, så giv ham en god oplevelse som gave.