Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til ham

Leder du efter en gave til ham? Her har vi samlet en lang række gaveideer til mænd i alle aldre. Det gør det nemt at finde gaven til ham, du holder af eller af anden årsag skal finde en overraskelse til.

Særligt hvis du er på jagt efter en gave til ham, der ikke ønsker sig noget, kan det være en svær opgave. For hvad skal man købe til manden, der ikke synes han mangler noget? Det forsøger vi at give dig svaret på med vores mange gaveideer til ham her på siden.

Du finder alle vores forslag til gaver til ham på listen herunder. I forlængelse af de mange gaveideer til mænd får du desuden også et direkte link til den webshop, der forhandler den pågældende gave. Dermed bliver det endnu nemmere at få løst opgaven med at finde en gave til manden, kæresten, kollegaen eller kammeraten.

Over 100 forskellige gaver til ham

Mænd er forskellige og det er naturligvis ikke alle gaveideer til mænd, der matcher ham, du skal købe en gave til.

Der skulle dog alligevel være gode muligheder for at finde en overraskelse på vores liste med gaveideer til mænd herunder. Med mere end 100 forskellige forslag til gaver til ham, er der nemlig noget for enhver smag og interesse.

Vil du gerne gøre valget af gaven til ham lidt nemmere, har du mulighed for at benytte vores sorteringsfunktion. Med den kan du vælge udelukkende at få vist de gaveideer til mænd, som passer til din ønskede gavetype og modtagerens alder.

Nemmere bliver det ikke at få klaret gaven til ham, du holder af.

Vis / Skjul filtre
Viser 138 ud af 138 resultater
Produkter til bedre søvn
Produkter til bedre søvn

Hvis han har svært ved at falde i søvn eller finde ro om natten, eller bare trænger til nyt soveudstyr, så kan du give ham lækkert sengetøj, en tyngdedyne eller en ny hovedpude med kølende effekt. Alt sammen lavet af materialer og teknologi der giver chance for øget søvnkvalitet.

Pris fra: 449.00 DKK.
Populære gaver med gravering
Populære gaver med gravering

Er du i tvivl om hvad gaven til ham skal være? Du kan finde mange brugbare gaver som også kan leveres med gavemodtagerens navn eller initialer graveret på gaven. På den måde kan du give en personlig og unik gave til ham.

Pris fra: 59.00 DKK.
Gavekurv med velsmagende lækkerier
Gavekurv med velsmagende lækkerier

Har du svært ved at finde en god gave til ham, hvorfor så ikke give ham en lækker gavekurv fyldt med lækkerier.

Du kan uden tvivl finde noget at putte i kurven som han elsker. Det kan f.eks. være specialøl, vin, chokolade og mange andre lækkerier.

Pris fra: 299.00 DKK.
Isbad - Få koldtvandsterapi derhjemme
Isbad - Få koldtvandsterapi derhjemme

Isbade som også kendes som koldtvandsterapi, kan bruges til forskellige formål og være nyttigt for mange mennesker.

Isbade kan have en positiv effekt på både psykisk og fysisk helbred. Et isbad er derfor ikke kun en gave til ham, men til hele familien. 

Pris fra: 899.00 DKK.
Luksus brusesæt (gør dit bad til en welnessoplevelse)
Luksus brusesæt (gør dit bad til en welnessoplevelse)

Med et luksus brusesæt kan du gøre dit bad til en wellnessoplevelse og samtidig opnå højere vandtryk og spare på vandet. Det kan også give dig sundere hus og hår. Det er en oplagt gaveide til ham.

Pris fra: 499.00 DKK.
Sportstøj fra LiiteGuard (uhørt høj kvalitet)
Sportstøj fra LiiteGuard (uhørt høj kvalitet)

Hvis han dyrker sport så lad gaven til ham være sportstøj fra LiiteGuard, som er sportstøj til mænd i uovertruffen kvalitet. Det kan både være bukser, shorts, strømper, tights og meget andet til den aktive mand. 

Pris fra: 99.00 DKK.
Tøjdamper
Tøjdamper

En tøjsteamer eller tøjsteamer er den perfekte gave til ham, da den hurtigt opfrisker tøj med damp og fjerner folder og dårlig lugt uden besvær. 

Pris fra: 599.00 DKK.
Smart nøglering med QR-kode
Smart nøglering med QR-kode

Kender du en mand der ofte mister sine nøgler, så giv ham en smart nøglering med QR kode, som giver mulighed for at den der finder nøglen nemt kan give besked. Det er en smart gadget som kan vise sig at være uundværlig.

Pris fra: 119.00 DKK.
Gaveæske med luksuschokolade
Gaveæske med luksuschokolade

Hvis han elsker chokolade, så giv ham en æske med luksuschokolade. Eller hvis du vil give ham et gavekort eller en pengegave, så køb en chokoladeæske, sådan så du kan få det til at se ud som en gave og ikke bare en kedelig kuvert.

Pris fra: 49.00 DKK.
Hår- og skægtrimmer
Hår- og skægtrimmer

Giv ham en hår- og skægtrimmer i gave hvis han ikke er bange for at eksperimentere med frisuren eller ofte trimmer og plejer sit skæg selv. Der findes mange gode produkter på markedes der også kan være en fin gaveide.

Pris fra: 199.00 DKK.
Travel pro kuffert
Travel pro kuffert

En kuffert er en god gave til ham, der elsker eventyr, oplevelser og rejser ud i verden. En god kuffert er et must til mænd der ofte er på farten i mere end et par dage af gangen.

Pris fra: 899.00 DKK.
Gaver med foto, tryk og gravering
Gaver med foto, tryk og gravering

Hvis du ikke aner hvad du skal give ham i gave, så kan du altid finde en god personliggjort gave med foto, tryk eller gravering. Det kan f.eks. være ølglas med gravering, en t-shirt med tryk eller en pyntepude med et godt foto på. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi der sætter grænser for en sjov eææer rørende personlig gave.

Pris fra: 59.00 DKK.
Plejeprodukter til hud, hår, skæg m.m.
Plejeprodukter til hud, hår, skæg m.m.

Gaven til ham kan f.eks. være lækre produkter fra Australian Bodycare til hudpleje, hårpleje, skægpleje eller til behandling af sko der lugter grimt eller meget andet. 

Pris fra: 100.00 DKK.
Kæledyrsportræt
Kæledyrsportræt

Giv ham et kæledyrsportræt i gave. Det kan f.eks. være af en hund eller kat, men også alle mulige andre skønne kæledyr.

Pris fra: 249.00 DKK.
Gin og drinkspakker fra Volsted Distillery
Gin og drinkspakker fra Volsted Distillery

Volsted Distillery er et mikrodestilleri i verdensklasse og her kan du købe kvalitetsgin og dronkspakker så du nemt og hurtigt kan lave velsmagende drinks til enhver lejlighed. Det er den perfekte gave til ham der elsker gin eller velsmagende drinks.

Pris fra: 299.00 DKK.
En flot og personlig plakat
En flot og personlig plakat

Gaven til ham kan også være en eller flere plakater til kontoret, stuen eller soveværelset. 

Det kan f.eks. være hans stjernetegn, et danmarkskort eller en personlig plakat med hans eget navn på. 

Pris fra: 99.00 DKK.
Mini håndstøvsuger til bilen
Mini håndstøvsuger til bilen

Giv ham en mini håndstøvsuger, som f.eks. kan bruges i bilen, på båden eller i hjemmet når et ille område skal støvsuges eller når det er for besværligt at tage den almindelige støvsuger frem.

Pris fra: 429.00 DKK.
Den perfekte hovedpude
Den perfekte hovedpude

En god gave til ham kunne også være en innovativ hovedpude, som både kan føles varm og kølende, afhængigt af hvilken side af puden du sover på. 

Puden former sig efter dit hoved og er en nydelse af sove på.

Pris fra: 599.00 DKK.
Clockradio og vækkeur
Clockradio og vækkeur

De fleste mænd elsker brugbare gadgets, så en god gave til ham kan også være dette produkt, som har en række forskellige funktioner. Det er nemlig både en clockradion, et vækkeur og en trådløs oplader til din telefon.

Pris fra: 899.00 DKK.
Massagepistol
Massagepistol

Slip af med ømme muskler og få en dejlig massage med en super god massagepistol. Den findes i 2 forskellige modeller og kan bruges af hele familien. En oplagt gaveide til ham som træner, dyrker sport, eller ofte trænger til en god omgang massage.

Pris fra: 799.00 DKK.
En personlig gave til ham
En personlig gave til ham

Hvis du gerne vil give ham en personlig gave, så kan det f.eks. være en t-shirt med navn, et krus, en pude eller andre ting med personlige billeder eller et hav af ting med indgraveringer af et personligt budskab eller gavemodtagerens navn.

I mange tilfælde vil det være oplagt at give ham en personlig gave.

Pris fra: 55.00 DKK.
Japansk kokkekniv
Japansk kokkekniv

Uanset om kødet skal skæres efter det er kommet af grillen, grøntsagerne skal hakkes eller noget helt tredje, så er det rigtige værktøj essentielt - også i køkkenet.

Kan han godt lide at lave mad, så er et oplagt gaveide til ham en rigtig god kokkekniv.

Pris fra: 949.00 DKK.
Professionel massage i hjemmets trygge rammer
Professionel massage i hjemmets trygge rammer

Giv ham mulighed for at få besøg af en professionel massør i sit egen hjem. Køb et gavekort som han kan indløse når som helst, når han gerne vil have massage hjemme hos sig selv. Nemmere bliver det ikke.

Pris fra: 498.00 DKK.
Produkter til bilpleje
Produkter til bilpleje

Har han en eller flere biler, som han elsker at passe og pleje, så kan en god gave måske være produkter til bilpleje. Giv ham f.eks. fælgrens, klude af microfiber, voks eller mange andre produkter til at få en smuk og vejplejet bil - både udvendigt og indvendigt.

Pris fra: 19.00 DKK.
Premium grooming-produkter til mænd
Premium grooming-produkter til mænd

Den perfekte gave til en mand der går op i sit udseende og elkser at forkæle sig selv er lækre grooming-produkter i premium kvalitet. Tjek de forskellige gavepakker i udvalget.

Pris fra: 499.00 DKK.
Trafikalarm
Trafikalarm

Undgå fartbøder og bliv advaret om ulykker emd en smart trafikalarm til bilen. Det er ikke kun en god gave til ham der kører meget bil. Det er også en investering der kan tjene sig hjem meget hurtigt, fordi den hjælper dig med at undgå fartbøder.

Pris fra: 399.00 DKK.
Bambus sengetøj
Bambus sengetøj

Bambus har en masse fantastiske egenskaber som gør det blødt og behageligt at mærke mod huden. Derudover har det mange andre gode egenskaber, som giver mulighed for god søvn.

Har du først prøvet sengetøj af bambus er det ikke sikkert at du nogensinde vil have andet. Derfor er det også en oplagt gaveide til ham der har alt.

Pris fra: 625.00 DKK.
Gaver med navn til ham
Gaver med navn til ham

Når det år efter år er svært at finde på gode gaver til ham, så kan du kigge efter ting der kan graveres, så du kan give ham brugbare ting med hans eget navn på.

Det kan f.eks. være en ligther, vandflasker, grillhandsker, telefon covers, tøj og meget andet.

Pris fra: 49.00 DKK.
Padelbat og udstyr
Padelbat og udstyr

Padel er en sport der er på stor fremmarch i Danmark. Særligt balndt de unge, men også blandt de lidt ældre. Derfor kan gaven til ham f.eks. være et padelbat, hvis han endnu ikke har prøvet den populære og ekstremt sjove sport.

Pris fra: 599.00 DKK.
Hurtige biler
Hurtige biler

Mange mænd elsker hurtige biler. Det er lige sagen at se, røre og ikke mindst få lov til at prøve en super bil for mange mænd.

Der er mange spændende oplevelser med hurtige biler, som du kan give ham som gave. Han kan få lov til at blive racerkører for en dag, være med som passager, mens en erfaren racerkører styrer en superbil rundt på bane eller han kan selv få lov til at sidde bag rettet.

Din mand vil være i den syvende himmel efter at have prøvet denne oplevelse.

Pris fra: 549.00 DKK.
Vinkøler med gravering
Vinkøler med gravering

Hold vinen kold med en flot vinkøler der sangtens kan stå på bordet. Du kan give gaven et personligt præg ved at få gavemodtagerens navn indgraveret. Det kan være en super fin og personlig gave til ham der godt kan lide vin.

Pris fra: 345.00 DKK.
Vinholder i metal
Vinholder i metal

Giv ham en unik, sjov og dekoration vinholder af metal. Det kan f.eks. være en lastbil, en person eller andre sjove ting metalfiguren forestiller. 

Pris fra: 200.00 DKK.
Kærlighedsbilletter
Kærlighedsbilletter

Vil du gerne forkæle ham med en sød gave eller sige "jeg elsker dig" på en særlig måde, så kan du lave gaven til ham være kærlighedsbilletter. Det er også en gave der kan være med til at sikre jer flere gode og romantiske oplevelser sammen.

Pris fra: 39.00 DKK.
Vin
Vin

Kan han godt lide et glas vin til maden eller at nyde en god flaske vin i godt selskab, så kan du overveje om gaven til ham skal være en lidt bedre flaske vin.

God vin behøver ikke at være voldsomt dyrt, men selv som vinelsker er det ofte svært at finde en rigtig god vin til en overkommelig pris, men hvis du handler de rigtige steder er det langt nemmere.

Pris fra: 299.00 DKK.
Dialægt plakat
Dialægt plakat

De sjove og flotte plakater fra Dialægt er også en oplagt gave til ham. De fleste mænd mangler noget på vægene i deres hjem eller på deres kontor. En plakat fra Dialægt er et oplagt valg, da deres simple og elegante design passer ind alle steder.

Du kan vælge at designe plakaten selv eller vælge en af de færdige, som f.eks. "far-jokes", "gameren", "faren", "fodboldspilleren", "kaffeelskeren" og mange flere.

Pris fra: 249.00 DKK.
WiFi Stikkontakt
WiFi Stikkontakt

Tænd og sluk dine el-apparater fra mobilen, eller direkte på enheden. Det er smart hvis du f.eks. vil kunne styre lyset fra lænestolen uden at skulle rejse dig. Du kan sågar tænde kaffemaskinen fra telefonen hvis du vil.

Det er da en genial gave til ham der har alt og elsker gadgets.

Pris fra: 275.00 DKK.
Håndlavede lædervarer
Håndlavede lædervarer

Gaven til ham kan også være håndlavede lædervarer.

Det kan f.eks. være et lædergreb, læderremme til garderobestang og/eller hylder, bogmærker, bagagemærker, labels eller de populære nøgleringe med tryk.

Pris fra: 49.00 DKK.
Ballonflyvning
Ballonflyvning

Kan du forestille dig noget bedre end at svæve stille og roligt rundt højt oppe i luften med en fantastisk udsigt hele vejen rundt.

Oplev ro og stilhed og en fantastisk udsigt ud over landet med en tur i en luftballon. Dette er en rigtig god gave til mænd der elsker at prøve noget nyt og som elsker natur.

Pris fra: 2,300.00 DKK.
Klatring
Klatring

Klatring er noget de fleste børn elsker, og når voksne mænd bliver kastet ud i denne disciplin igen, går de ofte i barndom igen og tager udfordringen meget seriøst.

Klatring kan bl.a. prøves i København, Aarhus, Vejle og Middelfart, og det kan opleves både ude i naturen og indendørs.

Pris fra: 199.00 DKK.
Bridgewalking
Bridgewalking

Bridgewalking er en unik oplevelse, hvor du kan få en guidet tur over Lillebæltsbroen. 

På turen kan du se til Fyn og Jylland, biler og togene der kører under dig, skibene der sejler under broen. Ud over den fantastiske udsigt får du også viden om arkitekturen, historien og naturen i området.

Pris fra: 269.00 DKK.
Trådløs oplader & powerbank
Trådløs oplader & powerbank

CHARGEit er måske den smukkeste powerbank der findes, og den kan bruges som traditionel powerbank, men den kan også oplade dine enheder trådløst.

Det er en perfekt gave til ham, og enhver anden, der er træt at ledninger når telefonen eller andre enheder skal oplades.

Pris fra: 599.00 DKK.
Gavesæt med øl fra hele verden
Gavesæt med øl fra hele verden

En oplagt gave til ham der godt kan lide en god øl og som nyder at prøve en ny smag.

Det er en oplagt gave til ølelskeren. Der er 9 øl fra forskellige lande i kassen.

Pris fra: 245.00 DKK.
Photoshoot
Photoshoot

Skal du finde en gave til en mand der ville elske at få taget nogle flotte billeder af sig selv, sin familie eller sine børn eller gravide kæreste eller kone, så skal du give ham et photoshoot.

Du kan også bruge et photoshoot til at få taget nogle flotte billeder af dig selv, som du kan give ham som gave.

Pris fra: 499.00 DKK.
Faldskærmsudspring
Faldskærmsudspring

Et faldskærmsudspring er en udfordring mange mænd vil elske, og en oplagt gaveide til mænd der elsker action, adrenalin og unikke naturoplevelser.

Det kan opleves flere steder i Danmark og enten som solo- eller tandemspring.

Pris fra: 1,950.00 DKK.
Helikoptertur
Helikoptertur

Få en tur i en helikopter og se det hele lidt fra oven og nyd den flotte udsigt.

Du kan nyde en rundflyvning og få en tur i en helikopter i flere byer i Danmark. Det er en oplevelse der kan nydes af både unge og gamle, samt af flere på én gang.

Pris fra: 699.00 DKK.
Barbering med stil
Barbering med stil

Det er tidskrævende at pleje skægget og ikke altid lige nemt når han skal gøre det selv.

Du kan give ham en luksus barbering ved at sende ham en tur til en rigtig barber, hvor han bare kan læne sig tilbage og nyde behandlingen og det pæne slutresultat.

Pris fra: 399.00 DKK.
Spiritus smagekasser
Spiritus smagekasser

Skal du finde en gave til en mand der elsker gode vine eller kvalitetsspiritus, så kan du overveje at give ham en god whisky, rom eller gin.

Du kan også give ham en smagekasse, med små smagsprøver på forskellige typer spiritus. Måske finder han en ny favorit på den måde? 

Pris fra: 299.00 DKK.
Weber udstyr
Weber udstyr

Når foråret rammer Danmark og solstrålerne begynder at få magten kan de fleste mænd ikke vente med at få grillsæsonen startet op.

Hvis du allerede ved at han elsker at grille og at samle på grill udstyr, så kan du med garanti finde noget Weber udstyr som han kan bruge i sin samling.

Pris fra: 59.00 DKK.
Bluetooth og Wi-Fi højttaler
Bluetooth og Wi-Fi højttaler

De smukke og smarte højttalere fra SACKit er også en god gaveide til enhver mand.

Nogle er nemme at have med på farten, mens de lidt større højttalere er nemme at flytte rundt på i hjemmet - til gavn og glæde for resten af familien også.

Pris fra: 449.00 DKK.
En god bog
En god bog

Hvis han elsker at læse eller er meget interesseret i et bestemt emne, så kan en biografi om en spændende person, en god krimi eller andre spændende bøger være en rigtig god gave til ham.

Du kan finde et hav af spændende bøger inden for emner der interesserer ham. Det er noget han kan tage frem igen og igen - og det vil pynte på hans boghylde.

Pris fra: 50.00 DKK.
Herreur
Herreur

Der er mange mænd der ikke bryder sig om at gå med smykker, men et rigtig flot herreur vil de fleste gerne gå med. 

Derfor er et flot og funktionelt herreur en oplagt gaveide til manden der har alt. Har han et ur i forvejen, kan du give ham et nyt ur alligevel, så han har noget at skifte mellem. Kvinder har jo også flere slags smykker.

Pris fra: 399.00 DKK.
Modetøj
Modetøj

De fleste mænd elsker at have lækkert tøj på, men mange hader at shoppe eller købe tøj. Derfor kan noget lækker tøj være en fantastisk god gave til mænd.

Du kan både give ham bukser, skjorter, undertøj, sko og meget mere.

Pris fra: 100.00 DKK.
En tur i biografen
En tur i biografen

De fleste mænd elsker en god film. Og det gør bestemt ikke noget at det er i biografen uden forstyrrelser, med lidt godt til ganen og rigtig god lyd.

Det er en gave til mænd som altid falder i god jord.

Pris fra: 149.00 DKK.
Bon-fire sæt
Bon-fire sæt

Med en bon-fire sæt kan hele familien samles om madlavningen på gammeldags og hyggelig maner. Der er noget dejligt afslappende, afstressende og hyggeligt over at sidde om et bål.

Og på forunderlig vis smager maden ofte meget bedre når den er lavet på denne måde. En perfekt gave til ham der elsker udeliv.

Pris fra: 499.00 DKK.
WiFi range extender
WiFi range extender

Findes der noget værre en et dårligt WiFi signal? Har han områder i sin bolig med får dårlig forbindelse til det trådløse netværk, så kan en WiFi range extender hjælpe.

Den er nem at konfigurere og kan nemt flyttes rundt i huset, da de fleste modeller skal sættes i en stikkontakt.

Pris fra: 243.00 DKK.
Pokerudstyr
Pokerudstyr

For mænd der godt kan lide at spille poker må den ultimative hyggeaften være at invitere vennerne på besøg til en pokeraften. For at få den perfekte stemning ved pokerbordet, kan du give ham pokerudstyr, som f.eks. pokersæt, filt til bordet, spillekort og meget mere.

Det vil alt sammen være en perfekt gave til pokerentusiasten og gaven vil kunne danne den perfekte ramme til en hyggeaften med vennerne.

Pris fra: 399.00 DKK.
Hængekøje
Hængekøje

Enhver mand har brug for noget hygge for sig selv, og kan du forestille dig noget bedre end at tilbringe en hyggestund i en hængekøje i haven på en lun sommerdag. 

Det er en dejlig gave til ham, som resten af familien også kan drage nytte af.

Pris fra: 549.00 DKK.
Videohilsen fra en kendt
Videohilsen fra en kendt

Giv ham en anderledes hilsen fra en kendt person som gave. Det vil være med garanti være en stor overraskelse for ham at få en videohilsen fra en kendt person han ser op til eller synes godt om.

Det er en sjov og anderledes gaveide til mænd der vil sætte pris på et festligt indslag.

Pris fra: 599.00 DKK.
Billedscanner
Billedscanner

Med en billedscanner kan du scanne gamle billeder ind fra dias eller negativer, så du kan få alle dine fotos digitaliseret.

Hvis du ikke vil risikere at miste dine gamle billeder, undgå at de falmer, have mulighed for at have en backup, samt have bedre mulighed for at dele dine billeder med familie og venner, så er en billedscanner en super gaveide. 

Pris fra: 799.00 DKK.
Mobiltelefon
Mobiltelefon

Hvis han er en af de få personer der endnu ikke har en mobiltelefon, eller er ved at komme op i årene, så der skal en speciel telefon til, så kan det være en mobiltelefon være en god gave.

Hvis han er ældre, så kan de simple og brugervenlige telefoner fra Doro være en fin gave til ham.

Pris fra: 549.00 DKK.
En tur i Tivoli
En tur i Tivoli

Hvis han elsker forlystelser eller steder som Tivoli i København, så kan du give ham entreen til en dag i Tivoli. Det er en god gave til familiemanden der elsker at tage familien med på udflugt.

Tivoli er altid et besøg værd.

Pris fra: 100.00 DKK.
Svævefly
Svævefly

Svæveflyvning lyder måske kedeligt, når det nu er en flyver uden motor, men tag ikke fejl. Svævefly er ikke kedeligt. 

Oplev naturen fra sin bedste side og nyd at flyve lydløst rundt i landskabet og få et adrenalinkick når flyveren manøvrerer rundt i luften.

Pris fra: 295.00 DKK.
Tegnebog eller kreditkortholder
Tegnebog eller kreditkortholder

Trænger han til en ny tegnebog eller en smart kreditkortholder, så de ikke knækker eller bliver slidt for hurtigt?

En flot tegnebog, som kan være i jakkelommen, baglommen og som kan indeholde de mange plastikkort de fleste har i dag, kan også være en fin gaveide til ham.

Pris fra: 199.00 DKK.
Oplevelser med dyr
Oplevelser med dyr

Hvis han elsker dyr, så findes der en lang række spændende steder i Danmark der giver mulighed for gode oplevelser med bl.a. elefanter, giraffer, tigere og mange andre dyr i en af landets zoologiske haver.

Det er også muligt at komme i nærkontakt med dyrene flere steder. Find en super gave til dyreelskeren.

Pris fra: 170.00 DKK.
Skruemaskine sæt
Skruemaskine sæt

Gør det selv arbejdet i hjemmet bliver nemmere og hurtigere når værktøjet er i orden. Til dette formål findes der et hav af elværktøj, som er en drøm for enhver gør det selv mand. 

Det kan f.eks. være et skrumaskine sæt, som sagtens kan være en fin gave til ham.

Pris fra: 499.00 DKK.
Luksus hotel
Luksus hotel

Giv ham mulighed for at komme lidt væk fra en travl hverdag og nyde en miniferie på et luksus hotel. Han kan invitere 1 person med.

I en presset hverdag kan det være en helt fantastisk gave, og giver ham chancen for at komme tilbage med fornyet energi.

Pris fra: 1,399.00 DKK.
Casino night
Casino night

En aften på casino, enten med mad som tilbehør eller et helt ophold, er noget mange mænd vil synes om.

Det giver nemlig mulighed for at prøve kræfter med de mange former for spil, som er set på TV og på Film, og måske ofte spillet derhjemme i det små også.

Det er bare noget helt andet at prøve det på et rigtigt casino, hvor der også er mulighed for at afprøve sit talent og måske vinde noget.

Pris fra: 598.00 DKK.
GPS
GPS

Er han meget på landevejen, har han svært ved at finde vej eller elsker familien bilferie, så kan en GPS være en fremragende gave til ham.

En rigtig GPS er bare bedre end dem der findes i en mobiltelefon.

Pris fra: 999.00 DKK.
WiFi vejrstation
WiFi vejrstation

Hvis han godt kan lide at følge med i temperatur, luftfugtighed, lufttryk m.m. ude og inde, så er en flot og smart vejrstation en super fed gave. 

De enkelte enheder er i flot design, så de kan få lov til at stå mange steder for konen, og du kan holde øje med det hele på telefonen eller computeren.

Pris fra: 1,295.00 DKK.
Videokamera
Videokamera

Med en videokamera eller actionkamera kan han optage videoer af alt han møder. Videoer af familien, og måske især af børnene, kan være interessante for mange familier at se tilbage på mange år senere.

Video fortæller så meget mere end billeder, så det kan være en god gave til manden der elsker gadgets og elektronik.

Pris fra: 699.00 DKK.
En dag på mountainbike
En dag på mountainbike

Nogle gange trænger mænd bare til at være mænd. Gerne sammen med andre mænd.

Oplevelsen "En dag på mountainbike", hvor han kan prøve kræfter med skovens mudrede stier, stejle bakker og konkurrencen om at være den bedste, kan være en fantastisk måde at tilbringe en dag på.

Giv ham oplevelsen som gave og ønsk ham en forrygende dag.

Pris fra: 595.00 DKK.
Kølebrønd til drikkevarer
Kølebrønd til drikkevarer

"Bajere skal være jordkølede", og med denne smarte kølebrønd kan du nemt og smart køle dine drikkevarer ned i haven eller på terrassen. 

Grav et hul i jorden, sæt drikke varer i kølebrønden og lad jorden køle dem for dig. Perfekt til kolonihaven, terrassen og haven.

Pris fra: 399.00 DKK.
Solbriller
Solbriller

Solbriller er uundværlige i bilen når solen skinner og når man bevæger sig udendørs på når solen står højt.

Solbriller til mænd er meget mere end noget funktionelt. De må gerne se godt ud og være behagelige at have på også. 

Solbriller, sportsbriller og måske endda almindelige briller kan sagtens være en god gave til ham.

Pris fra: 299.00 DKK.
Dinner in the dark
Dinner in the dark

Forestil dig at få serveret en lækker og hemmelig 3 retter menu i total mørke. Det er lige præcis hvad denne oplevelse går ud på, og det er sikkert noget du aldrig har prøvet før.

Når du ikke kan se, skærpes de resterende sanser og det kan gøre smagsoplevelsen og denne oplevelse generelt helt unik og spændende.

Pris fra: 995.00 DKK.
Monstermaskiner
Monstermaskiner

Lad ham prøve kræfter med kæmpe store gravemaskiner eller lastbiler som slet ikke må køre på vejen. Det kræver sin mand at styre disse maskiner. 

Det er en oplevelse der kan få drengerøven frem i enhver mand.

Pris fra: 1,800.00 DKK.
Vin
Vin

Hvis han elsker et godt glas vin til maden eller som afslutning på en hård uge, så kan du finde et hav af kvalitetsvine, der kan være gode gaveideer til ham.

Det er også en god gave, hvis det ikke kun er ham der drikker vin i familien.

Pris fra: 85.00 DKK.
Halstørklæde
Halstørklæde

Halstørklæder til mænd er blevet mere og mere in. Det er også noget som de fleste mænd accepterer og tør gå med i dag.

Faktum er i hvert fald, at en mand kommer til at se rigtig godt ud med et halstørklæde, der matcher hans øvrige påklædning. Og så skader det jo ikke at det er dejlig varmt i de kolde måneder.

Pris fra: 149.00 DKK.
Brætspil
Brætspil

Hvis han elsker en god quiz eller at spille spil, så kan et nyt brætspil være en fantastisk gave for ham og resten af familien.

Der kommer ofte nye brætspil på markedet og de gamle bliver måske lidt for kedelige med tiden. Derfor kan du gøre ham - og familien - glad ved at give et nyt brætspil som gave.

Pris fra: 50.00 DKK.
Besøg et fængsel
Besøg et fængsel

En rundvisning i det gamle Horsens Statsfængsel, hvor de historiske bygninger fremvises og der gives et godt indblik i livet som fængselsansat og indsat, kan også være en god og anderledes gave.

Det er en oplevelse som også giver adgang til fængselsmuseet.

Pris fra: 149.00 DKK.
Ophold
Ophold

Hvis han trænger til at lade batterierne op efter en hård og stressende periode i livet, så kan det være sagen at komme lidt væk fra det hele og slappe af. Evt. sammen med sin bedre halvdel.

Der findes en lang række gode ophold til forskellige formål, som kan være fine gaver til mænd.

Pris fra: 785.00 DKK.
Parkone
Parkone

Undgå parkeringsbøder med den populære og automatiske p-skive Parkone. Den er nem at betjene og har næsten tjent sig selv hjem hvis du undgår en enkelt parkeringsbøde.

Den er desuden udført i et flot design, så den passer til alle biler. Det er en fremragende gave til dem der endnu bruger en gammeldags og manuel p-skive.

Pris fra: 229.00 DKK.
Drone
Drone

"Forskellen på børn og mænd er prisen på deres legetøj". Vi aner ikke hvem der står bag dette citat, men det er sandt.

Hvis manden er et legebarn og elsker gadgets, så kan en drone være en rigtig god gave.

De kan både bruges til leg og mere seriøse ting, som f.eks. at optage video fra luften.

Pris fra: 449.00 DKK.
TrackR Bravo
TrackR Bravo

TrackR Bravo er en lille dims som gør at du aldrig mere behøver at glemme dine nøgler, telefon eller andre vigtige ting.

Ved hjælp af en Bluetooth enhed kan du tracke din nøgler. Bare følg det lille bip, og du skal hurtigt finde dine nøgler.

En fantastisk gave til den glemsomme mand.

Pris fra: 239.00 DKK.
Kokkeskole
Kokkeskole

Hvis han trænger til bedre evner i et køkken eller i forvejen godt kan lide at lave mad, så kan en kokkeskole være en fin gave. 

Det er altid dejligt med ny inspiration, og det er også en gave der kan komme resten af familien til gode.

Pris fra: 650.00 DKK.
En god film
En god film

Hvis du ved at han elsker en god film, så kan du finde et par gode film til ham på DVD eller Blu-ray. 

Du kan finde mange fede film til under 100 kr. som han kan nyde i hjemmebiografen eller sammen med familien.

Du kan også finde en lang række nye film, hvis han har forelsket sig i en af dem.

Pris fra: 29.00 DKK.
Wellness for mænd
Wellness for mænd

Forkæl manden med en lækker massage, hudpleje eller andre former for behandlinger som han kan nyde både under og efter sceancen. 

Det er sjældent noget mænd gør af sig selv, men når de prøver det nyder de det ofte lige så meget som kvinder.

Pris fra: 600.00 DKK.
Hårvoks
Hårvoks

Voks til håret er et produkt mange mænd bruger ofte. Måske kender du hans hårtype eller favorit mærke. 

Én ting er sikkert. En mand der går op i at håret sidder godt, kan sagtens bruge en gave som indeholder hårvoks.

Pris fra: 69.00 DKK.
DAB-radio
DAB-radio

En DAB-radio er en fantastisk opfindelse, da du slipper for dårlig forbindelse og så findes der mange pæne modeller som sagtens kan stå til pynt forskellige steder i hjemmet ud over deres funktionelle egenskaber.

Det er en god gave til ham der elsker musik og som gerne vil have en transportabel radio med fin lyd.

Pris fra: 478.00 DKK.
Golfoplevelser
Golfoplevelser

Golf er en sjov sport, og uanset om han er en erfaren spiller eller aldrig har prøvet det før, så kan en golf simulator eller måske endda et golfophold være en god gave.

Det kan opleves flere steder i landet og kombineres med en sjov weekend med vennerne eller familien.

Pris fra: 175.00 DKK.
Sjovt vækkeur
Sjovt vækkeur

Er han en sovetryne, har han svært ved at komme ud af sengen om morgenen eller elsker han bare sjove gadgets, så kan et sjovt og funktionelt vækkeur være en sjov gaveide til ham.

Find flere sjove vækkeure. Bl.a. sjove figurer, larmende, flyvende og rullende vækkeure.

Pris fra: 159.00 DKK.
Personal shopper
Personal shopper

Er han typen der hader at købe tøj eller godt kan bruge lidt hjælp til at finde tøj der passer ham godt og får det bedste frem i ham, så kan en personal shopper være en super god gave.

En professionel tager ham med på indkøb og hjælper med at klæde ham ordentlig på fra top til tå.

Pris fra: 1,995.00 DKK.
Løvsuger
Løvsuger

En løvsuger kan være den perfekte gave til ham der elsker at haven, indkørslen og lignende er pæn året rundt.

Med en løvsuger kan han fjerne blade fra haven hurtigt og effektivt.

Pris fra: 599.00 DKK.
Badekåbe
Badekåbe

En badekåbe er en rigtigt luksusprodukt til den kræsne mand. Den bruges oftest i forbindelse med et bad.

Mange mænd elsker deres badekåber, når de lige er kommet ud af badet og efterfølgende skal pleje skæg, ansigt eller hår. Det er en super god gave til manden der vil sætte pris på luksus.

Pris fra: 499.00 DKK.
Kajak
Kajak

En dag i kajak eller et kajakkursus er også en god gave til naturelskeren eller ham der ikke er bange for en udfordring.

Det kan bl.a. opleves i København, Aarhus, Aalborg, Middelfart, Silkeborg, Svendborg og mange andre Danske byer.

Pris fra: 595.00 DKK.
Nøglering
Nøglering

Alle mænd har brug for at holde styr på deres nøgler. En smart og flot nøglering kan derfor være en god gave til enhver mand med mange nøgler.

Du kan også finde nøgleringe med funktioner som LED-lys, laserlys som kan bruges ved foredrag og andre smarte funktioner.

Pris fra: 49.00 DKK.
Kanotur
Kanotur

En hyggelig dag i kano med familien eller vennerne er altid en fornøjelse og en god gaveide til ham der elsker at koble af i naturen og i godt selskab.

Det er en populær oplevelse som kan opleves flere steder i Danmark.

Pris fra: 476.00 DKK.
Mini køleskab (som også kan varme)
Mini køleskab (som også kan varme)

Lille og handy køleskab, og ved tryk på én knap, kan ændres til et varmeskab. Det kan f.eks. bruges til kølige drikkevarer på terrassen, i bilen, i båden eller til at holde kager eller mad varm på turen.

Den kan sættes til en stikkontakt eller til bilens cigarettænder.

En perfekt gave til manden der har alt.

Pris fra: 479.00 DKK.
Undervandsjagt
Undervandsjagt

Skal du give en gave til machomanden, så må en undervandsjagt være lige sagen. Kan du forestille dig noget mere mandigt end at tage på jagt under vandet med en harpun?

Det er en oplevelse der kan prøves både i Jylland og på Sjælland.

Pris fra: 499.00 DKK.
Flyboard
Flyboard

Flyboard er en nyere oplevelse som har taget verden med storm. Den er utrolig populær. Svæv over vandet som var du en superhelt. Det er en super gaveide til ham.

Oplevelsen kræver ikke den store indlæring og kan prøves i Aarhus og Horsens.

Pris fra: 650.00 DKK.
F16 simulator
F16 simulator

Mon ikke de fleste mænd har haft en drøm om at blive pilot på et tidspunkt i deres liv. Du kan faktisk give ham mulighed for at komme så tæt på denne drøm som overhovedet muligt. Om ikke andet så for en dag.

Giv ham mulighed for at prøve kræfter med en F16 simulator. Det er en gave han aldrig vil glemme dig for.

Pris fra: 225.00 DKK.
Grillforklæde med ølbælte
Grillforklæde med ølbælte

Skal du give en gave til en mand der elsker at grille, så er dette forklæde den ultimative gave til grillmesteren.

Med dette grillforklæde på, kan han både have hænderne fri, have plads til alt sit grillværktøj, samt have en række øl eller sodavand placeret i sit ølbælte, så han nemt kan servicere sine gæster på samme tid.

Hvem siger at mænd ikke kan multitaske?

Pris fra: 159.00 DKK.
Skjorter
Skjorter

De fleste mænd ser rigtig godt ud i skjorter, og det er også en god gaveide til mænd, da du blot skal kende hans størrelse for at ramme nogenlunde rigtigt.

Køber du en klassisk skjorte i tidens farver, så rammer du sjældent helt forbi.

Pris fra: 199.00 DKK.
Falkoner for en dag
Falkoner for en dag

Kom helt tæt på en stor rovfugl og oplev den i sit rette element. Du kan selv få lov til at bære handsken som høgen lander på.

Det er en naturoplevelse af de helt store, og en god gave til dyre- og naturelskeren.

Pris fra: 1,250.00 DKK.
Kitesurfing
Kitesurfing

Er han en rigtig vandhund og elsker en god udfordring, så kan et kitesurfing kurses også være en god gave til ham.

Det kan prøves flere steder i landet, og det er en god aktivitet som man nemt bliver bidt af.

Pris fra: 995.00 DKK.
Topnøgler
Topnøgler

Hvis han af og til skal stramme styret på en cykel, samle et møbel, skifte hjul på bilen eller lignende opgaver, så får han brug for en topnøgle. Og så er der ikke noget mere irriterende end at mangle den rigtige størrelse.

Men et topnøgle sæt kommer han aldrig ud for dette, og det er derfor en oplagt gave til ham der endnu ikke har så meget værktøj.

Pris fra: 399.00 DKK.
Mobiltilbehør
Mobiltilbehør

Går hans telefon ofte i stykker eller mangler han et headset til løbeturen, så kan mobiltilbehør være en gode gaveide.

Det kan f.eks. være panserglas, mobil covers, headset og lignende.

Pris fra: 149.00 DKK.
Fedtstensterninger
Fedtstensterninger

Normale isterninger har 2 ulemper. De fortynder din drink og de holder ikke ret lang tid. Med fedtstensterninger kan du løse begge problemer. Fedtsten er et mineral der holder godt på kule og varme og er derfor ideelle til at varme eller køle.

Disse fedtsten kan således bruges både til at køle drinks med, uden at fortynde dem, eller de kan bruges til at holde noget varmt med. En fremragende gave til manden der elsker en kølig drink.

Pris fra: 99.00 DKK.
Outdoor beklædning og udstyr
Outdoor beklædning og udstyr

Er han outdoor typen der elsker at være ude i naturen, så gælder det om ikke at gå ned på udstyr, samt at have den rigtige beklædning til al slags vejr.

Hvad end hans elsker at gå lange ture, tage på fisketur, gå på jagt eller noget helt andet i naturen, så kan udstyr og beklædning være den perfekte gave til outdoor typer.

Pris fra: 100.00 DKK.
Prøvedyk
Prøvedyk

Hvis gavemodtageren aldrig har prøvet at dykke før, kan et prøvedyk være en fantastisk god gave. 

Ham kan prøve at dykke flere steder i Danmark, uden at skulle binde sig til et længere kursus. Efter denne oplevelse vil han vide om dykning er sagen!

Pris fra: 495.00 DKK.
Urban High Roping
Urban High Roping

Hvis han ikke er bange for højder og elsker en udfordring, så er Urban High Roping måske noget for ham.

Prøv kræfter med en række forhindringer i højderne i timevis og test din udholdenhed, modighed og evne til at klare strabadserne 50 meter over jorden.

Pris fra: 395.00 DKK.
Sparebøsse
Sparebøsse

En sparebøsse til mønter, og måske endda sedler, kan være en fin gave til ham der ønsker at lave en lille hemmelig opsparing. 

Nogle mennesker smider småpenge fra deres pung i deres sparebøsse, når de fylder for meget i pungen. Med tiden bliver det faktisk til mange penge når de bliver talt sammen. 

En flot sparebøsse pynter også på kontoren, i stuen eller hvor den ny skal opbevares.

Pris fra: 89.00 DKK.
Gourmetoplevelser
Gourmetoplevelser

Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Hvis dette udsagn passer godt på ham du gerne vil give en gave, så findes der et hav af spændende oplevelser, som kombineret med dejlig mad kan give en oforglemmelig dag.

Den perfekte gave til ham, som involverer mad, kan f.eks. være: øl-, vin- eller whiskysmagning, kokkeskole, madkursus eller et lækkert ophold hvor der er gourmetmad inkluderet i oplevelsen.

Pris fra: 145.00 DKK.
Fodbold
Fodbold

Der er rigtig mange mænd der elsker fodbold. De ser det på TV, og mange af dem kan også godt lide at spille lidt hyggefodbold i haven med familien eller måske endda på den lokale fodboldbane.

Af og til skal der en ny fodbold til. Enten fordi den gamle bliver slidt, væk eller også fordi det er fedt at have flere når man f.eks. skal øve frispark eller hjørnespark.

Pris fra: 149.00 DKK.
Affaldsstativ
Affaldsstativ

Hvis han elsker at arbejde i haven, så kan gaven til ham nemt blive noget der gør arbejdet nemmere. 

En naturlig del af havearbejdet er oprydning og at køre haveaffald væk. Med et affaldsstativ bliver opgaven så let som ingenting. Og det er nemt at putte de fyldte sække i bilen og køre dem på genbrugspladsen efterfølgende.

Pris fra: 269.00 DKK.
Barbergrej
Barbergrej

Uanset om han foretrækker at barbere sig med skraber, maskine eller er typen der blot trimmer sit skæg har han brug for barbergrej.

Der findes et hav af produkter der gør barberingen nemmere og mere behagelig, og der kan sagtens være en god gave gemt blandt disse produkter.

Pris fra: 59.00 DKK.
Bungyjump
Bungyjump

Et bungyjump er en fedt adrenalinkick og en fantastisk gave til mænd der elsker den slags.

Det er også en rigtig god oplevelse for flere personer på samme dag. Det kan være en unik oplevelse at prøve sammen med vennerne på samme dag, da i efterfølgende vil kunne leve højt på det enorme kick oplevelsen giver.

Pris fra: 549.00 DKK.
Smart multiværktøj i lommeformat
Smart multiværktøj i lommeformat

Med dette smarte multiværktøj kan du klare mange af hverdagens små udfordringer uden ekstra værktøj. Dette stykke værktøj er ikke større end et kreditkort, så du kan bære rundt på det i pungen eller i lommen.

Det har 15 smarte funktioner i sig, så du kan løse mange opgaver uden at skulle finde værktøjet frem fra værktøjskassen. Alle mænd bør have sådan én i sin pung.

Pris fra: 49.00 DKK.
Fodboldstøvler
Fodboldstøvler

Skal du give en gave til en mandlig fodboldentusiast, så kan en par fede nye fodboldstøvler sagtens være en rigtig god gave. 

Fodboldstøvler er et must hvis man er seriøs med sin sport, og når du vælger far eller mærke, så kan det være meget vigtigt at tænke på hans klubrelationer.

Pris fra: 149.00 DKK.
Polo shirt
Polo shirt

En polo er en beklædningsgenstand til mænd der nok aldrig går af mode. Og det er et stykke tøj der kan bæres af alle typer mænd.

Kender du hans størrelse og farveønsker, så er en polo shirt altid en god gaveide til ham. Dem kan man aldrig få for mange af.

Pris fra: 199.00 DKK.
Hårpleje
Hårpleje

Kvinder har ofte længere hår end mænd, men det i sig selv er vel ikke grund nok til at de skal have bedre hårprodukter end mænd.

De fleste mænd ved ikke bedre og har det måske fint med en dårlig shampoo eller andre hårprodukter. Men der ER altså forskel. Giv den kvalitetsbevidste mand nogle lækre hårprodukter eller giv den uvidende mand en dejlig overraskelse.

Pris fra: 49.00 DKK.
Hækkeklipper
Hækkeklipper

Det kan være hårdt og træls at klippe hæk med en håndklipper. En elektrisk hækkeklipper koster faktisk ikke ret mange penge i dag, og den går arbejdet meget nemmere.

Giv ham en hækkeklipper som gave, så han kan få havearbejdet overstået i en fart.

Pris fra: 399.00 DKK.
Fodboldtrøje
Fodboldtrøje

Hvis manden du skal give en gave til er fodboldtosset, så er det altid et hit med en fodboldtrøje fra hans undlingshold eller med hans yndlingsspillers navn på ryggen.

Det går ikke noget hvis han har en trøje i forvejen. Han vil sikkert elske at få en ny, da trøjerne udvikler sig hele tiden og der kommer nye spillere til holdet.

Pris fra: 249.00 DKK.
Løbesko
Løbesko

Et par gode løbesko er uundværlige for løberen eller mænd der elsker at gå lange ture i naturen. Løbesko er behagelige at gå i, og de er bedst når de kun lige er gået til. 

De bliver slidt og skal udskiftes af og til. Dem der går eller løber meget slider et par sko på ret hurtigt, så det kan sagtens være en god og brugbar gaveide.

Pris fra: 249.00 DKK.
Næsetrimmer
Næsetrimmer

De fleste mænd får mere og mere hår med alderen. På et tidspunkt bliver næse- og ørehår så tydelige at der bør gøres noget ved det.

Trænger han til at få trimmet næse- og/eller ørehår, så giv ham en næsetrimmer. Det er med garanti en gave som hans omgivelser også vil sætte pris på.

Pris fra: 139.00 DKK.
Smykker til mænd
Smykker til mænd

Der er faktisk mange mænd der godt kan lide at have smykker på. Slet ikke på samme måde som kvinder, men mænd kan sagtens bære armbånd, halskæder og måske endda øreringe og samtidig se godt ud uden det bliver for meget.

Smykker er også en oplagt gave til ham der godt kan lide at gøre noget ekstra ud af sig selv.

Pris fra: 85.00 DKK.
Computer- eller konsolspil
Computer- eller konsolspil

Er han gamertypen som elsker at bruge en aften på at spille computerspil på PC, konsol eller andre enheder, så kan han med garanti godt bruge et nyt og spændende spil.

Gaming har ingen alder og det kan både nydes alene og sammen med andre.

Pris fra: 49.00 DKK.
Træningstøj
Træningstøj

Hvis han dyrker sport eller bevæger sig meget i naturen, så giv ham noget godt træningstøj. Et godt sæt træningstøj er svedtransporterende og vejer ikke så meget. Heller ikke når det bliver vådt. Det stinker derfor heller ikke så meget i sportstasken.

De fleste mænd kan ikke lide at gå ned på udstyr. Det gælder også med den rette påklædning.

Pris fra: 49.00 DKK.
Pulsur
Pulsur

Er han glad for lange gåture, løb, cykling eller lignende, så vil et pulsur måske gøre motionen endnu sjovere. 

Mange sportsentusiaster elsker at have masse af data om dem selv når de motionerer. Det giver en sund konkurrence med andre og sig selv.

Pris fra: 199.00 DKK.
Powerball
Powerball

En powerball er en supersjov og anvendelig gadget der kan bruges til at træne håndled, skuldre, arme og fingre. Den er særlig gød til folk der sidder meget ved computeren eller til golfspillere der gerne vil holde uskulaturen vedlige eller træne det op til golfsæsonen.

Det er også en sjov gadget der kan gå på omgang til familiefesten - og en god gave til mange mænd.

Pris fra: 119.00 DKK.
Bordtennisbord
Bordtennisbord

Hvis han elsker at spille bordtennis, så kan du give ham et bordtennisbord som gave. Måske er gaven for dyr for én person, men så kan hele familien måske gå sammen om gaven.

Et bordtennisbord kan bruges udenfor (når der ikke er vind), i en udestue om vinteren, i garagen eller et stort rum indenfor året rundt. Det er en fantastisk sjov og sund aktivitet for flere medlemmer af husstanden.

Pris fra: 2,895.00 DKK.
Undertøj til mænd
Undertøj til mænd

Boxershorts, tights, briefs og long johns og andet undertøj til mænd er en god gave, når hans nuværende er forvasket, slidt eller måske endda fuld af huller.

Det er også en nødvendig beklædningsgenstand som mange mænd for sjældent for udskiftet. Af samme grund bliver de også sjældent skuffede når de modtager nyt undertøj, da det altid er noget der kan bruges.

Pris fra: 75.00 DKK.
Højtryksrenser
Højtryksrenser

En højtryksrenser er også en mulig gaveide til ham der gerne selv vasker sin bil eller har brug for en kraftig vandstråle til rengøring af skraldespand, fliser eller lignende udenfor. 

Med det rigtige udstyr klares de daglige opgaver meget lettere.

Pris fra: 499.00 DKK.
Computer
Computer

En billig stationær eller bærbar computer til skole, privat eller til gaming. En computer behøver slet ikke være ny og dyr for at kunne opfylde de fleste behov. 

Hvis du køber en brugt computer, kan du finde nogle gode computere til en rigtig god pris, som kan bruges til det meste.

Hvis gaven er for dyr, kan du gå sammen med flere personer om finansieringen.

Pris fra: 1,800.00 DKK.
Haveredskaber
Haveredskaber

Hvis han er havemand, så kan du sikkert finde nogle gode haveredskaber som enten gør havearbejdet nemmere eller som gør at han arbejder mere ergonomisk korrekt i haven.

Det kan både være river, skovle, sakse og meget andet.

Pris fra: 149.00 DKK.
Dartskive
Dartskive

En dartskive er en god gave til ham der elsker konkurrencer, spil og sport. En dartskive er genial, for det er noget unge og gamle kan deltage i, og det kræver ikke de store fysiske udfoldelser eller en masse udstyr for at kunne deltage. 

Derudover kræver den ikke så meget plads på en væg i garagen, i kælderen, i gangen eller andre steder i dit hjem. Den kan bruges af flere i familien, samt hives frem som en god aktivitet, når der kommer gæster på besøg.

Pris fra: 139.00 DKK.
Manicure sæt
Manicure sæt

Det er ikke alle mænd der vil indrømme at de bruger det, men det er noget alle mænd bør have. 

Et manicure sæt som bl.a. bør indeholde neglefil, neglesaks, negleklipper og en pincet, er noget alle mænd kan bruge. Af og til bliver nogle af de enkelte dele væk, eller de slides op. Derfor er dette ikke nogen dum gave til en mand. 

Pris fra: 129.00 DKK.
Luksus brunch
Luksus brunch

Vejen til en mands hjerte går ofte igennem maven siger man, og findes der så nogen bedre gave til ham end et solidt måltid mad på en hyggelig cafe?

Det kan samtidig være en gave, der også kommer dig selv til gode, hvilket jo ikke er helt tosset.

Pris fra: 250.00 DKK.
Parfume
Parfume

Mange mænd kan godt lide at dufte godt. Om ikke andet så for at imponere det modsatte køn.

Derfor kan en parfume, deodorant, eller måske en æske med begge dele, være en rigtig god gave til ham uanset alder. 

Pris fra: 29.00 DKK.

De 3 mest populære gaver til ham

Der er 3 gaver til ham, der altid går igen og er faste favoritter blandt vores læsere. Vælger du en af disse gaveideer til mænd, er du derfor nogenlunde sikker på at ramme plet.

 • Oplevelsesgaver. Man bliver aldrig for rig på oplevelser og derfor kan denne gave til ham bruges til alle. Også ham der ikke mangler noget. En ekstra oplevelse kan der nemlig altid blive plads til. Som en ekstra bonus kan de fleste oplevelsesgaver nydes sammen med andre – måske endda dig selv? Dermed får gaven til ham 2 aspekter: Du giver ham en oplevelse og værdifuld tid sammen med en eller flere, han holder af. Find masser af spændende oplevelser her.
 • Gadgets. Gadgets kan være mange ting og der er masser af muligheder. Derfor kan man næsten altid finde en gave til ham i denne kategori. Måske kan du finde en gaveide der passer til hans daglige gang på kontoret – eller en gadget, der hjælper ham i værkstedet, køkkenet eller haven. Du kan også finde en sjov gave blandt de mange forskellige gadgets. Tjek udvalget her.
 • Tøj. Klæder skaber folk og udover at være en klassiker på mange mænds ønskeseddel, er tøj også en af de gode gaveideer til mænd, som altid hitter. Spørg eventuelt vedkommendes partner til råds angående tøjstørrelse. Find masser af bløde gaver til mænd her.

Billige gaveideer til ham

Når du skal finde en gave til ham, behøver du ikke nødvendigvis have flere hundrede kroner op af lommen. Der findes nemlig masser af billige gaveideer til mænd, som gør det muligt at finde en god gave til ham, selvom budgettet er lille.

 • Personlige plejeprodukter. Alt fra barberskum til deodoranter er gode, billige gaver til ham. Vælger du de mærker, han plejer – for eksempel ved at gå på opdagelse i modtagerens badeværelsesskab – er du sikker på, din gave til ham bliver brugt. Selvom der er tale om billige gaver til ham, er de i øvrigt stadig gode: Han slipper nemlig både for at skulle købe tingene selv og bruge tid på at gøre det. Du finder et stort udvalg her.
 • Specialøl eller gourmetsnacks. Leder du efter en gave til en mand, der er vild med øl og andre spændende smagsoplevelser? Så er specialøl eller gourmetsnacks gode billige gaver til ham. Selv en enkelt specialøl eller to kan nemlig give en stor oplevelse for sanserne, når modtageren vil slappe af foran tv’et eller vil nyde en øl til maden. Er gavemodtageren ikke til øl, kan du også finde billige gaver til ham i form af delikatesser, chokolade, kaffe eller noget helt fjerde. Find det hele her.
 • Billige gadgets. Der findes masser af sjove og praktisk gadgets, som fås til under 100 kroner og som dermed også er gode billige gaver til mænd. Fordelen ved denne type gave til ham er, at han med stor sandsynlighed ikke har den pågældende ting i forvejen. Måske vil han endda med tiden slet ikke ane, hvordan han tidligere har kunnet leve uden. Find billige gadgets her.

Personlige gaver til ham

Hvis du leder efter en personlig gave til ham, du holder af, er der også mange muligheder. Der findes flere steder online, som har specialiseret sig i at skabe personlige gaver til mænd, kvinder og børn – og mange af gaverne kan bruges af alle.

De mest oplagte personlige gaver til ham er:

 • Krus med foto. Er gavemodtageren en ivrig kaffedrikker eller tedrikker, er et fotogrus en fantastisk personlig gave til manden, der har det meste i forvejen. Kruset vil med garanti blive flittigt brugt og hver gang han tager en tår af det, kan han skænke giveren af gaven en tanke. Foto af børn, børnebørn og kæledyr er de mest benyttede, men du bestemmer naturligvis selv, hvad der skal pryde den personliggjorte kop. Få lavet din personlige gave til ham her.
 • Personligt telefoncover. Du kan også designe et unikt cover til modtagerens smartphone. Enten med spændende grafik og citater eller billeder fra jeres hverdag, ferier eller noget helt fjerde. Du finder covers til de mest almindelige smartphones og kan designe dit unikke af slagsen på denne side.
 • En personlig plakat. En plakat er en god personlig gave til ham, som kan pynte på for eksempel kontoret. Plakaterne er unikke og fremstilles efter ønske med navn, tekst, datoer og hvad der ellers er oplagt for netop dig og ham, der skal have en personlig gave. Find plakaterne her.

Hjemmelavede gaver til mænd

Hjemmelavede gaver til mænd adskiller sig ikke specielt fra hjemmelavede gaver til alle andre. Hvis blot du tager udgangspunkt i, hvem modtageren er som person – og vedkommendes behov – er der stor sandsynlighed for at ramme plet i forhold til valg af gave.

 • Hjemmelavet kalender. Er gavemodtageren bruger af en kalender, er dette en oplagt hjemmelavet gave til ham. Der findes for eksempel kalenderskabeloner online, du kan printe ud på papir og selv tilføje billeder og citater på – eller lade børnene udfolde deres kreative evner med tegninger. En endnu bedre finish får du dog, hvis du bestiller en fotokalender online. De koster ikke særlig meget og du laver den stadig selv – du får den bare leveret færdigmonteret. Prøv det her.
 • Snackkurv. Skal det gå stærkt og vil du finde en hjemmelavet gave til ham, som ikke er alt for personlig? Så er en kurv eller gavepose med forskellige lækkerier en nem løsning. Køb modtagerens yndlingsslik, yndlingssnacks og læg måske en specialøl eller en god kaffe ved posen. Du kan også lave en gourmetversion, hvor du køber lækker, eksklusiv lakrids til ham, der elsker det sorte slik – eller luksuschokolade til ham, der ikke kan holde fingrene fra dét. Gå på opdagelse her.
 • Hjemmelavet nøglering. De fleste har deres nøglebundt i hænderne flere gange dagligt og en nøglering er således ganske uundværlig. Derfor er denne hjemmelavede gave til ham en af dem, der med garanti vil blive brugt. Det er samtidig nemt at lave sine egne nøgleringe og du kan finde alle materialer online her.

Gode råd når du køber gaver til mænd

Det er ikke nødvendigvis mere besværligt at købe gaver til mænd, end det er til alle andre. Alligevel har vi nogle gode råd, du kan benytte dig af, når du skal finde en gave til ham.

Spørg ind til, om der er noget han ønsker sig

Måske har du allerede forsøgt at tvinge en ønskeliste ud af ham, der skal have en gave uden resultat. I mange tilfælde er det dog ikke manglen på ting, han kan bruge, der umuliggør opgaven. Oftest skyldes det, at spørgsmålet ikke altid er konkret nok – og direkte adspurgt kan det være svært for alle at komme i tanke om, hvad man kunne have brug for.

Prøv derfor at konkretisere spørgsmålene en smule, når du skal finde gaveideer til ham: Mangler du noget til dit værksted? Kunne du bruge noget nyt tøj? Er der noget, du godt kunne tænke dig vi lavede sammen?

Disse spørgsmål er langt nemmere at få svar på.

Vælg en gave til ham, der matcher vedkommendes interesser

Får du ikke umiddelbart nogle gode gaveideer til ham i form af konkrete ønsker, kan du finde en gave til ham, der er baseret på hans interesser. Er han vild med at gå i haven? Tager han på jagt? Elsker han fodbold?

Kender du modtageren godt, er opgaven relativt nem. Gør du ikke det, kan du prøve at spørge vedkommendes partner, mor, bror, søster, bedste ven eller lignende.

Husk dog at spørge ind til hans interesser og ikke til konkrete ønsker. Ofte får du nemlig blot de adspurgtes forslag til gaver til ham – og det ikke nødvendigvis sikkert, at deres ideer er bedre end dine. Måske er de endda blot nærmere et udtryk for, hvad de forskellige personer synes han mangler og ikke hvad han vil blive glad for.

Læg et budget for din gave

En god gave til ham kan være mange ting, og den behøver ikke koste en formue. Dog er det altid en god ide at lægge et budget, når du skal finde gaven. Især fordi det gør det nemmere at indsnævre feltet af gaveideer til mænd og dermed også lettere at træffe en beslutning.

Falder du alligevel over en række gaveideer til ham, der overskrider dit gavebudget - men er lige i øjet i forhold til modtageren - kan du overveje at gå sammen med nogle andre om en fælles gave. Mange er glade for denne mulighed, fordi de således ikke selv behøver spekulere over, hvilke gavre til ham de selv skal finde på.

Tips til at købe gaver til ham online

Det er nemt at købe gaver til mænd online og nettet har det størst mulige udvalg af gaver til ham, du overhovedet kan finde. Derfor er mulighederne også næsten ubegrænsede. Samtidig kan du klare indkøbet af gaver hjemme fra sofaen eller fra kontoret, når det passer dig. Når du køber gaven til ham online, er der dog 3 små ting, det er en god ide at være opmærksom på.

Kan din gave til ham nå frem?

Er du sent ude i forhold til at købe gave til ham, der har fødselsdag eller på anden måde skal fejres? Så er det en god ide at tjekke, om gaven kan nå frem, inden den skal foræres væk. De fleste webshops leverer indenfor ganske få dage – men har du meget travlt, er det en god ide at dobbelttjekke med den pågældende webshops kundeservice, om gaven kan leveres rettidigt.

Kan gaven byttes?

Forbrugerloven giver dig altid mindst 14 dages returret fra modtagelsen af din vare, når du handler online. Også når det gælder gaver til ham.

Skal gaven først foræres væk nogle uger efter du har modtaget den, kan det betyde, at returfristen overskrides. Langt de fleste webshops tilbyder dog at sætte byttemærke på varerne, så gaven til ham kan byttes i længere tid. Mange steder skal du markere med et flueben, at der er tale om en gave og andre steder kan du tilføje det som bemærkning i forbindelse med din ordre. Op til jul er der i øvrigt næsten altid forlænget byttefrist på gaver købt online.

Hvad bliver den samlede pris?

Hvis du har et gavebudget, der skal overholdes, er det en god ide at være opmærksom på prisen for fragt. Mange webshops har fri fragt over et vist beløb eller generelt, men nogle steder skal du betale for at få din gave til ham leveret. Er det tilfældet så husk at indregne fragtprisen i dit budget.

Gaven til ham, der aldrig skal byttes

Vil du være på den helt sikre side, når du køber gaver til ham online? Så kan du altid vælge et gavekort. Med en gave af denne type kan modtageren helt selv vælge, hvad der skal bestilles i den pågældende webshop – og derfor skal gaven heller ikke byttes.

Der er masser af gode gaveideer til mænd i form af gavekort og du kan derfor finde både gaver til læseheste, lystfiskere og alle derimellem.

Coolstuff.dk. Her finder du gadgets af alle slags. Fra de sjove og skøre til de brugbare og praktiske. Her er derfor i særdeleshed tale om gave til ham, der tror han har alt. Det store sortiment af gadgets vil nemlig afsløre helt nye ting og sager, han ikke anede, man kunne få eller mangle.

Plantetorvet.dk. Er det en havemand, du skal finde en gave til? Så er et gavekort til denne webshop oplagt. Her kan han vælge sin helt egen gave i form af hundredvis af planter og masser af udstyr og tilbehør til både haven og drivhuset.

Gucca.dk. Hvis du leder efter gaveideer til ham der er vild med elektronik, spil på platform og pc eller film og bøger, er denne webshop et oplagt sted at købe et gavekort til. Udvalget er enormt og der er både de nyeste titler og de gode gamle klassikere.

Fiskpaakrogen.dk. Leder du efter en gave til ham, der er lystfisker? Så er et gavekort til denne onlinebutik en god ide. Her kan fiskeudstyret bliver opdateret og fiskeredskaberne udskiftet med nye og praktiske sager. Han kan vælge mellem alt fra fiskestænger og madding til waders og bøger om lystfiskeri.

TrueStory.dk. Masser af oplevelser venter på at blive udforsket på denne side og med et gavekort, kan modtageren selv vælge, hvilken slags der skal planlægges. Gavekortet kan også bruges som delbetaling til en dyrere oplevelse, og dermed som et tilskud til noget, modtageren af gaven til ham altid har drømt om.

Proshop.dk. Proshop bugner med elektronik og er et sandt mekka, når gaven til ham skal være i den tekniske afdeling. Her fås alt fra tilbehør til smartphonen til computerspil – og udvalget er enormt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til ham

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om gaver til ham.

Hvad skal jeg give ham i gave?

For mange er det svært at blive ved med at finde gode gaver til mændene i deres liv, da de sjældent ønsker sig noget eller er dårlige til at lave ønskelister. Der er dog en række gavetyper du sjældent går galt i byen med til mænd. Det er f.eks. gadgets, oplevelser, elektronik, gavekurve med specialiteter, øl og vin. Du kan finde flere gode ideer til gaven til ham lige her.

Hvad skal gaven til ham koste?

Det kommer an på hilken relation du har til gavemodtageren og i hvilen anledning du skal finde en gave til ham. Det mest normale gavebudget ligger nok på mellem 200 - 400 kr. Der kan dog være anledninger hvor der både bruges færre og flere penge på gaven. Du kan blive klogere på de forskellige anledninger her og på hvor mange penge du bør bruge på gaven.

Hvilke anledninger bør du give ham en gave?

Der er anledninger hvor du absolut bør gør dig umage med at finde en god gave til ham. Det er f.eks. til fars dag, til jul, fødselsdage, bryllup og andre fester du er inviteret med til. Der er også anledninger hvor det er god stil at medbringe en gave, måske af mindre karakter. Det kan f.eks. være en værtsgave. Bliv klogere på de forskellige anledninger her.