Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Navnegaver

Navnegaver hører til blandt de mest personlige gaver. De er derfor oplagte, når du har en tæt relation til modtageren. Det gør gaver med navn særligt populære til barnedåb og navngivningsfester til børn samt runde fødselsdage og jubilæum til voksne.

Her får du flere forskellige forslag til navnegaver, som er unikke, anvendelige og ikke mindst personlige.

Navnegaver til børn

Gaver med navn til familiens yngste er oplagte til især barselsgaver og dåbsgaver. De kan dog også foræres til større børn, når der skal en mere personlig gave til end de klassiske legetøjsgaver i barneårene.

Der findes mange slags, men de mest populære navnegaver til børn får du her.

Babyudstyr med navn. I den periode af livet, hvor familien også består af en baby, skal der en del udstyr til, for at hverdagen med babyen bliver så nem som mulig. Hvis du vælger gaver med navn i form af babyudstyr, er du både sikker på, gaven bliver brugt, samtidig med at den bliver personlig. Find gaver med navn her.

Legetøj med navn. Børn elsker legetøj og det mest personlige af slagsen får barnet, når legetøjet bliver foræret som navnegave. Du finder både byggeklodser, puslespil, bamser og rangler. Alt sammen af en høj kvalitet, så legetøjet kan gemmes helt ind i voksenlivet. Måske kan det endda vække glæde den dag, barnet selv bliver mor eller far. Find navnegaver i form af legetøj her.

Bordflag med navn. En af de fineste navnegaver til børn er et bordflag med indgravering – også kaldet et dåbsflag. Her bliver fødselsdato, navn, vægt, længde og dåbsdato indgraveret på flagets fod. Hele livet igennem kan barnet så tage flaget frem, hver gang der holdes fødselsdag. Her er således tale om en af de gaver med navn, som er mest langtidsanvendelige. Find flag med indgravering her.

Bøger med navn. Blandt de mest populære navnegaver finder du bøger med barnets navn. Her udgør navnet på barnet en del af historien. Dermed kan alle få deres helt egen og personlige godnathistorie. Find bøger med navn her.

Fødselsplakat. For forældrene findes der næppe noget mere smukt end minderne om den dag, barnet kom til verden. Lagt sammen med at de formentlig også elsker barnet og barnets navn, er en fødselsplakat en af de mest oplagte navnegaver. Plakaten kan pynte enten på puslepladsen eller børneværelset. Se et stort udvalg her.

Find i øvrigt mange flere idéer til barselsgaver og dåbsgaver på vores side om dette emne.

Gaver med navn til voksne

Navnegaver til voksne er også populære. Især til ham eller hende, der har alt i forvejen. Find inspiration i udvalget her.

Gaver med navn bruges ofte til runde fødselsdage eller til jubilarer – men også som fællesgaver til bryllup, kobberbryllup og sølvbryllup.

Navnegaver er desuden hyppigt brugte til Mors Dag og Fars Dag, hvor der ofte – i stedet for navn – bliver trykt personlige titler på gaverne. For eksempel ”Verdens bedste mor” eller ”Alletiders Bedstefar”.

Her får du nogle forslag til navnegaver til voksne, du kan finde online.

Navnegaver med indgravering. Der findes en lang række praktiske brugsgenstande du kan få med indgraveret navn. Her kan du derfor finde funktionelle navnegaver, som ikke kun er personlige men også ganske anvendelige. Du finder alt fra pengeklips og slipsenåle til kuglepenne og nøgleringe. Se det store udvalg her.

Navneplakater til voksne. Plakater med navn er ikke kun for børn og udgør især gode navnegaver til bryllupper. Her kan brudeparrets navne på perfekt vis flettes sammen, så de kan pynte fint på væggen i en ramme. Der kan også tilføjes dato og sted for vielsen – eller parrets årsdag – på plakaten. Se mulighederne her.

Avisplakat. En af de sjovere navnegaver er en spiseseddel fra Ekstra Bladet med dagens tophistorier om fødselaren, konfirmanden, jubilaren eller brudeparret. Du vælger helt selv, hvad der skal stå, hvorefter plakaten trykkes med et udtryk, der ligner Ekstra Bladets klassiske gule skilteplakater. Se dem her.

Søde navnegaver. Coolstuff.dk har specialiseret sig i gaver med navn af den søde slags. Her kan du derfor både finde chokolade med navn og personlige slikkrukker som navnegaver. Du kan også skrive en hel hilsen med chokolade, hvis gaven skal være endnu mere lækker. Besøg webshoppen her.

Find mere inspiration til andre gaver med navn på vores side om personlige gaver eller fotogaver.