Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gaver til hende

Flere gange om året er der brug for gaveideer til hende. Det er nemlig ikke altid nemt at finde på gode forslag til gaver – og slet ikke, hvis du allerede har brugt de mest oplagte gaveideer ved tidligere lejligheder.

Der er nemlig behov for gaver til hende i en lang række forskellige anledninger. Lige fra jul og fødselsdag til Mors Dag og personlige livsbegivenheder. Således kan repertoiret af dine egne gaveideer til hende hurtigt blive opbrugt.

Heldigvis er der hjælp af hente på oversigten nedenfor. Her har vi samlet en komplet liste over gaver til hende, som hitter igen og igen. Dermed kan du finde præcis den gave, der passer til din mor, veninde, kæreste, kone, søster eller kollega. Udvalget af gaveideer til hende er nemlig bredt og indeholder gaveforslag i alle prisklasser.

Hver gaveide er samtidig efterfulgt af et direkte link til den webshop, der forhandler de gaver til hende, du beslutter dig for. Således får du ikke blot en masse forslag, men også direkte mulighed for at omsætte dem til den gave, der skal glæde og overraske hende, der har fortjent den.

Find gaveideer til hende her

Din jagt på gaver til hende starter herunder. Du kan enten kigge hele listen igennem eller benytte sorteringsfunktionen. Dermed kan du få indsnævret de mange spændende gaveideer til hende, så de matcher modtagerens alder, den ønskede gavetype og pris.

Vis / Skjul filtre
Viser 109 ud af 109 resultater
Sig det med blomster
Sig det med blomster

Er du i tvivl om hvad gaven til hende skal være, så svigter en buket blomster aldrig. Det kan være en rigtig fin gave i sig selv eller i kombination med penge eller en anden gave. Hos Interflora kan du også købe gavekurve med vin, chokolade og andre lækkerier.

Pris fra: 199.00 DKK.
Bogstav halskæde
Bogstav halskæde

Smuk bogstav halskæde der der tåler vand, sved og parfume, og som ikke falmer. Det er en fin gave til hende der elsker smykker.

Pris fra: 229.00 DKK.
Populære gaver med gravering
Populære gaver med gravering

Er du i tvivl om hvilken gave du skal give til hende du holder af, så kan du altid finde en brugbar ting til hende og få graveret hendes navn eller initialer på gaven. Det gør gaven personlig og unik.

Pris fra: 59.00 DKK.
Isbad - Få koldtvandsterapi på terassen eller i haven
Isbad - Få koldtvandsterapi på terassen eller i haven

Isbade som også kendes som koldtvandsterapi, kan bruges til forskellige formål og være nyttigt for mange mennesker.

Isbade kan have en positiv effekt på både psykisk og fysisk helbred. Et isbad er derfor ikke kun en gave til hende, men til hele familien.

Pris fra: 899.00 DKK.
Varme hjemmesko til hende der altid fryser
Varme hjemmesko til hende der altid fryser

De fleste kvinder har ofte ekstremt kolde fødder, og de elsker at få deres fødder varmet. Det kan du hjælpe med ved at give hende et par varme hjemmesko som gave.

Med et par flotte og varme hjemmesko lavet af uld bliver det aldrig et problem igen.

 

Pris fra: 249.00 DKK.
Luksuschokolade i gaveæske
Luksuschokolade i gaveæske

De fleste kvinde elsker chokolade, så hvorfor ikke give hende en gaveæske med luksuschokolade i gave? Luksuschokolade kan gives til enhver anledning.

Hvis du vil give hende en pengegave eller et gavekort, så er en chokoladegave også et godt supplement til en kedelig kuvert, sådan du der er lidt at pakke ind og give hende som gave.

Pris fra: 49.00 DKK.
Smart nøglering med QR-kode
Smart nøglering med QR-kode

Kender du en kvinde der ofte mister sine nøgler, så giv hende en smart nøglering med QR kode, som giver mulighed for at den der finder nøglen nemt kan give besked. Det er en smart gadget som kan vise sig at være uundværlig.

Pris fra: 119.00 DKK.
Tyngdedyne for bedre nattesøvn
Tyngdedyne for bedre nattesøvn

Giv hende en tyngdedyne i gave - særligt hvis hun lider af søvnbesvær eller har svært ved at falde i søvn. En dyne med vægt kan hjælpe dig med at falde til ro ved sengetid og sove igennem hele natten.

Pris fra: 899.00 DKK.
Luksus brusesæt (gør dit bad til en welnessoplevelse)
Luksus brusesæt (gør dit bad til en welnessoplevelse)

Med et luksus brusesæt kan du gøre dit bad til en wellnessoplevelse og samtidig opnå højere vandtryk og spare på vandet. Det kan også give dig sundere hus og hår. Det er en oplagt gaveide til hende.

Pris fra: 499.00 DKK.
Sportstøj fra LiiteGuard (uhørt høj kvalitet)
Sportstøj fra LiiteGuard (uhørt høj kvalitet)

Hvis hun dyrker sport så lad gaven til hende være sportstøj fra LiiteGuard, som er sportstøj til kvinder i uovertruffen kvalitet. Det kan både være bukser, shorts, strømper, tights og meget andet til den aktive kvinde der gerne vil have det bedste træningstøj. 

Pris fra: 99.00 DKK.
Ladyshaver eller hårfjerner
Ladyshaver eller hårfjerner

Giv hende der fortrækker at fjerne hår på kroppen en ladushaver eller en specifik hårfjerner. Der findes mange hårfjernere der kan justere øjenbryn, fjerne hår på benene eller over overlæben. Giv hende en ladyshaver i gave, hvis hun går op i den slags.

Pris fra: 149.00 DKK.
Sengesæt lavet i 100% bambus
Sengesæt lavet i 100% bambus

Fantastisk blødt sengesæt lavet i 100% bambus. Dynebetrækket er med lynlåslukning og pudebetrækket er med kuvertlukning.

Pris fra: 629.00 DKK.
Gaver med tryk, gravering og foto
Gaver med tryk, gravering og foto

Hvis alt andet glipper, så kan du altid give hende en sød og rørende personlig gave, hvor gode minder eller sjove oplevelser er opdrejningspunktet. Det kan f.eks. være med forskellige gaver med foto eller du kan give hende en nøglering med gravering eller en sød t-shirt med tryk, en nøglering med gravering eller mange anre personliggjorte gaver.

Pris fra: 49.00 DKK.
Lækre plejeprodukter til hende
Lækre plejeprodukter til hende

Giv hende lækre plejeprodukter fra Australian Bodycare i gave. For kvinder der går op i sit udseende, er produkter til kropspleje en god gave til hende uanset alder. Giv hende en gaveæske, et gavekort eller et specifikt produkt til f.eks. krop, ansigt, hår, hovedbund eller noget helt andet.

Pris fra: 100.00 DKK.
Hovedpude af bambus med kølende effekt
Hovedpude af bambus med kølende effekt

Giv hende en lækker bambus pude med Coolrest memory foam fyld kan tilpasses 100% til dig for den bedste nattesøvn og støtte hele natten.

Pris fra: 449.00 DKK.
Tøjdamper
Tøjdamper

En tøjsteamer eller tøjsteamer er den perfekte gave til hende, da den hurtigt opfrisker tøj med damp og fjerner folder og dårlig lugt uden besvær. 

Pris fra: 599.00 DKK.
Travel pro kuffert
Travel pro kuffert

En kuffert er en god gave til hende, der elsker eventyr, oplevelser og rejser ud i verden. En god kuffert er et must til kvinder der ofte er på farten i mere end et par dage af gangen.

Pris fra: 899.00 DKK.
Sengetøj af 100% økologisk bomuld
Sengetøj af 100% økologisk bomuld

Lad gaven til hende være sengetøj i 100% økologisk bomuld, som naturligt reducerer 99% lugtfremkaldende bakterier og får dit sengetøj til at opretholde den friske følelse af nyvasket sengetøj. Det betyder, at du kan vaske mindre og sove bedre.

Pris fra: 795.00 DKK.
Drinkspakker fra Volsted Distillery
Drinkspakker fra Volsted Distillery

Elsker hun en god drink, så kan gaven til hende f.eks. være færdige drinkspakker eller spiritus fra Volsted Distillery, som er et mikrodestilleri der bl.a. laver gin af høj kvalitet.

Pris fra: 335.00 DKK.
En lækker hovedpude
En lækker hovedpude

Giv hende en lækker hovedpude i gave. Firmaet bag kalder selv deres innovative produkt for den perfekte hovedpude.

Vi har selv prøvet produktet og der er bestemt noget om snakken. Puden kan både varme og køle, og den former sig efter dit hoved på en behagelig måde.

Pris fra: 599.00 DKK.
Smukke negle
Smukke negle

Giv hende et neglesæt så hun kan lave smukke og velplejede negle på sig selv og andre. Det er en god gave til hende der går op i at have velplejede og flotte negle.

Pris fra: 399.00 DKK.
Flotte og personlige plakater
Flotte og personlige plakater

Gaven til hende kan også være en flot plakat til stuen eller andre rum i hjemmet.

Det kan f.eks. være en plakat af Danmark, hendes stjernetegn eller en personlig plakat med hendes eget navn på.

Pris fra: 39.00 DKK.
Smart mini håndstøvsuger
Smart mini håndstøvsuger

Lad gaven til hende være en lille og smart håndstøvsuger som f.eks. kan bruges i bestemte rum til små opgaver hvor den almindelige støvsuger ikke kan komme til eller er for besværlig at hive frem.

Pris fra: 429.00 DKK.
Smart vækkeur i flot design
Smart vækkeur i flot design

Giv hende et brugbart produkt med mange smarte funktioner i et flot design. Det er både et vækkeur, en clockradio og en trådløs oplader til smartphones. Det er en god gave til hende der har alt.

Pris fra: 899.00 DKK.
Massagepistol
Massagepistol

Slip af med ømme muskler og få en dejlig massage med en super god massagepistol. Den findes i 2 forskellige modeller og kan bruges af hele familien. En oplagt gaveide til hende som træner, dyrker sport, eller ofte trænger til en god omgang massage.

Pris fra: 799.00 DKK.
Kæledyrsportræt
Kæledyrsportræt

Giv hende et portræt af hendes elskede kæledyr. Det kan både være et billede af en hund, kat, hest eller noget helt fjerde. 

Pris fra: 249.00 DKK.
Professionel massage i hjemmets trygge rammer
Professionel massage i hjemmets trygge rammer

Giv hende en gave der kan mærkes! Giv hende et gavekort så hun kan invitere en professionel massør hjem til sig selv. Nemmere bliver det ikke og det en gave alle kan bruge og som langt de fleste vil nyde i fulde drag.

Pris fra: 498.00 DKK.
En personlig gave til hende
En personlig gave til hende

Det er altid et hit at komme med en personlig gave til en kvinde. Det kan f.eks. være ting med indgravering af et budskab eller hendes navn. 

Det kan også være ting med personlige billeder på, som f.eks. krus, t-shirts og meget mere.

Pris fra: 55.00 DKK.
Gaver med navn til hende
Gaver med navn til hende

Vil du gerne give hende en gave med navn, så kan det bl.a. være ting som f.eks. en badekåbe, glas, forklæder, tøj og meget mere.

Find nogle brugbare ting og få graveret hendes navn på gaven til hende.

Pris fra: 49.00 DKK.
En god kokkekniv
En god kokkekniv

Hvis hun elsker at lave mad eller bare ofte er i køkkenet for at lave mad til andre, så kan du give hende en god kokkekniv, i et flot design,  så arbejdet i køkkenet bliver nemmere og sjovere.

Pris fra: 949.00 DKK.
Bambus sengetøj
Bambus sengetøj

Sengetøj af bambus er blødt som silke og ser lækkert og indbydende ud. Derudover indeholder dette materiale en masse andre gode egenskaber som giver optimale forhold for en god søvn.

Giv hende et lækket sengetøj i gave. Har hun først prøvet det, vil hun nok aldrig have andet fremover.

Pris fra: 625.00 DKK.
Slyngevugge med motor
Slyngevugge med motor

Måske den menst perfekte gave til forældrepar der venter sig eller som allerede har et barn der har svært ved at falde i søvn eller at sove hele natten. Læs mere om dette fantastiske produkt her.

Pris fra: 1,495.00 DKK.
Dialægt plakat
Dialægt plakat

Du har sikkert set de flotte og sjove Dialægt plakater, som også kan være en oplagt gave til hende. Du kan enten lave din egen "design selv" plakat eller du kan købe en af de færdige plakater til hende.

Det kan f.eks. være den til "moren", "mormor", "katteejeren", "pædagogen" og mange flere.

Pris fra: 249.00 DKK.
Essential Body Kit
Essential Body Kit

Giv hende et kropsplejesæt med alle de produkter hun skal bruge dagligt. Produkterne er velegnet til sensitiv, tør og uren hud og en super gaveide til hende.

Pris fra: 475.00 DKK.
Padelbat
Padelbat

Padel er en sport der er blevet populær på rekordtid og der kommer flere og flere baner i hele landet. Ønsker du at give hende mulighed for at prøve den populære sport, så giv hende et padelbat i gave.

Pris fra: 599.00 DKK.
Kærlighedsbilletter
Kærlighedsbilletter

Vil du gerne sige "jeg elsker dig" på en særlig måde til kvinden du holder af, så giv hende kærlighedsbilletter. Det er billetter til en række oplevelser i kan opleve sammen, og som er pakket ind i en flot personlig bog. Det er uden tvivl en sød og romantisk gave til hende.

Pris fra: 39.00 DKK.
God vin
God vin

Elsker hun god vin, så overvej at give hende en falske vin i gave - eller måske endda et abonnement på vin.

Selv som vinelsker kan det være svært at finde de bedste vine til prisen, men ikke hvis du handler de rigtige steder.

Pris fra: 299.00 DKK.
Vinkøler med gravering
Vinkøler med gravering

Giv hende en flot og personlig gave i form af en vinkøler med gravering. Vinkøleren er så flot at den kan stå på spisebordet hele tiden og både pynte og holde vinen kølig. Det er en fin personlig gave til hende der godt kan lide et glas vin ved festlige lejligheder.

Pris fra: 345.00 DKK.
Trafikalarm
Trafikalarm

Med en trafikalarm fra Saphe kan hun undgå fartbøder og blive advaret om ulykker. Det er en smart gave til hende der kører meget bil. Især hvis hun godt kan lide at trykke lidt hårdt på speederen.

Pris fra: 399.00 DKK.
Bridgewalking
Bridgewalking

Giv hende en unik oplevelse fra højderne med en guidet tur over Lillebæltsbroen. Det er ikke en oplevelse for sarte sjæle, men du er sikker på en fantastisk udsigt og en oplevelse du ikke glemmer lige med det samme.

Det er også en god oplevelse der kan nydes sammen med en partner eller en god veninde.

Pris fra: 269.00 DKK.
Vinholder i metal
Vinholder i metal

Giv hende en sjov og anderledes vinholder i metal. De forskellige vinholdere kan holde én falske vin, men det er til gengæld på en ret sjov og dekorativ måde.

Pris fra: 200.00 DKK.
Håndlavede lædervarer
Håndlavede lædervarer

Gaven til hende kan også være en håndlavet nøglering af læder eller et iPad cover.

Der findes mange lækre og håndlavede lædervarer, der kan blive en fin og personlig gave til hende. 

Pris fra: 49.00 DKK.
Smykker
Smykker

Smykker er en klassisk gaveide til hende der aldrig går af mode. Det er derfor også et næsten sikkert valg, når du skal finde en god gave til en kvinde.

Du kan både vælge at give hende en halskæde, et armbånd, øreringe eller en flot ring.

Pris fra: 129.00 DKK.
Wellness
Wellness

Alle mennesker trænger til at blive forkælet af og til. For mange kvinder er den ultimative form for forkælelse en god omgang wellness.

Giv hende et gavekort til en gang massage, en ansigtsbehandling eller en spadag et dejligt sted i Danmark. Det er den perfekte gave til hende der trænger til et pusterum og som fortjener at blive forkælet.

Pris fra: 250.00 DKK.
Nøglering med foto eller logo
Nøglering med foto eller logo

Gaven til hende kan også være en nøglering med foto eller logo. På den måde kan din gave til hende blive personlig og noget som hun har fat i på daglig basis, så hun konstant bliver mindet om dig. 

Udvælg et godt billede af hende, hendes partner, børn, børnebørn eller vælg et billede af jer 2 sammen, som skal sættes i nøgleringen.

Pris fra: 79.00 DKK.
Toblerone chokolade med navn
Toblerone chokolade med navn

Kender du en kvinde der elsker chokolade og måske endda specielt Toblerone, så er denne gave helt perfekt. 

Giv hende Toblerone chokolade med navn som gave.

Pris fra: 89.00 DKK.
Klassiske bukser med elastik (især til ældre)
Klassiske bukser med elastik (især til ældre)

Skal du finde en gave til hende på 50 år eller mere, så er klassiske bukser fra mærket Brandtex helt sikkert en god gave. 

Bukserne kan bruges til enhver anledning, og da de har elastik i linningen er de meget komfortable at have på.

Pris fra: 199.00 DKK.
Graverede glas
Graverede glas

Du kan også give hende graverede glas i gave. Det kan enten være vandglas, vinglas, glas til te eller kaffe og mange andre drikkeglas. 

Det kan være en fin gave til hende der elsker at hygge sig med et godt glas i sofaen eller på terrassen. Med denne gave kan hun nyde at drikke af hendes eget glas med navn på.

Pris fra: 79.00 DKK.
En tur i luftballon
En tur i luftballon

Kan du forestille dig noget mere idyllisk end at flyve lavt i et smukt landskab, hvor den smukke udsigt kan nydes i fred og ro?

Denne oplevelse er unik og helt fantastisk, og du kan gøre den til virkelighed for hende. Det er en oplagt gave til naturelskeren.

Pris fra: 2,300.00 DKK.
Chokoladetelegram
Chokoladetelegram

Send en sjov og velsmagende gave til hende du holder ekstra meget af.

Fyld chokoladeæsken med bogstavstykker af belgisk chokolade og lav din egen personlige hilsen af velsmagende chokolade. 

Pris fra: 179.00 DKK.
Sækkestol
Sækkestol

Den flotte sækkestol fra SACKit kan bruges både ude og inde og pynter i enhver bolig. 

Giv den som gave til hende der elsker indretning og som mangler en god og flot stol til stuens hyggehjørne.

 

Pris fra: 2,599.00 DKK.
Karikaturtegning
Karikaturtegning

Leder du efter en anderledes og personlige gave til hende der har det meste, så kan du overveje at give hende en karikaturtegning. Enten af hende selv, kæledyret eller hele familien. 

Pris fra: 428.00 DKK.
Smarte magneter
Smarte magneter

En god gave til hende, der ofte står i køkkenet, kan også være smarte magneter. F.eks. den prisvindende karkludholder eller de smarte knagemagneter.

Du kan også få smarte magneter til badeværelset eller bilen.

Pris fra: 69.00 DKK.
Besøg et fængsel
Besøg et fængsel

Hvis du tror at et indblik i hvordan det er at være fængselsansat eller indsat er interessant for hende, så kan du give hende en tur til det gamle Horsens Statsfængsel, som også giver adgang til fængselsmuseet.

Det kan give en spændende dag og er en oplagt gave til hende der elsker kulturelle oplevelser.

Pris fra: 149.00 DKK.
Billedplakat
Billedplakat

Giv hende en flot plakat med dine eller hendes private billeder. Det giver en flot plakat med en masse små billeder, som kan hænge i stuen eller andre steder i hjemmet.

Du kan selv vælge størrelsen på plakaten og hvor mange billeder du vil vise. 

Pris fra: 249.00 DKK.
Blomster
Blomster

En smuk buket blomster er den perfekte gave til hende, hvis du gerne vil forkæle hende uden grund eller gøre hende ekstra glad på en trist dag.

Det er altid god stil at bringe en buket blomster hvis du gerne vil sige tillykke, undskyld eller give hende en ekstra positiv overraskelse - evt. sammen med en anden gave.

Du kan bestille online og få en buket blomster leveret til hendes dør samme dag eller dagen efter.

Pris fra: 120.00 DKK.
Strikkepindesæt
Strikkepindesæt

Hækling og strikning er ikke kun forbeholdt de ændre generationer. Flere og flere unge synes at det er sjovt og hyggeligt at lave noget kreativt med hænderne.

Derfor kan en mulig gave til hende også sagtens være hobbyartikler i denne genre.

Pris fra: 99.00 DKK.
Photoshoot
Photoshoot

Giv hende en mulighed for at få taget nogle flotte billeder af sig selv, børnene eller hele familien ved et professionelt photoshoot.

Resultatet af arbejdet kan også ofte benyttes som gaver til andre familiemedlemmer.

Pris fra: 499.00 DKK.
Håndtaske eller dametaske
Håndtaske eller dametaske

Når en kvinde er på farten har hun brug for en større eller mindre taske til alle hendes ting. Det er ufatteligt hvor mange ting de er nødt til at have med sig på farten og derfor er en god dame- eller håndtaske en oplagt gave til hende.

Hun har også brug for tasker til forskellige formål, så det gør ikke noget hvis hun allerede har en.

Pris fra: 279.00 DKK.
Skulptur
Skulptur

En flot og symbolsk skulptur i bronze, tin, messing eller plexiglas kan også være en god og anderledes gave til hende.

Det kunne f.eks. være en skulptur med symbolik der passer til gavemodtageren eller en skulptur der passer ind i hendes hjem.

Pris fra: 500.00 DKK.
Kjoler
Kjoler

Er hun typen der elsker at gå i kjoler, så kan du give hende en flot festkjole, en ny flot og praktisk hverdagskjole som kan bæres til det meste eller en let og fin sommerkjole.

Hvis du ikke kender hendes størrelse, så kan du kigge på hendes eksisterende kjoler eller spørge hende direkte af.

Pris fra: 150.00 DKK.
Make-up
Make-up

Nogle kvinder bruger meget make-up og andre kvinder bruger knap så meget. De fleste kvinder bruger dog make-up i nogen grad, og derfor kan det være en fin gave til hende.

Du kan f.eks. give hende læbestift, mascara, foundation, øjenskygge eller lignende.

Pris fra: 29.00 DKK.
Luksus tæppe med ærmer
Luksus tæppe med ærmer

Der er ikke noget værre end hyggetæpper der er for små, kradser eller glider af når der hygges i sofaen, med tv eller en god bog. Den slags problemer er hun ude over med et luksus tæppe med ærmer. 

Det er et tæppe hun tager på, så det ikke glider af. En fantastisk gave til hende der næsten altid fryser eller som synes at tæpper er hyggelige.

Pris fra: 259.00 DKK.
Ting til opbevaring
Ting til opbevaring

Mange kvinder elsker at indrette og få hjemmet til at se flot og hyggeligt ud. Og de har ofte talent for det. 

Nogle af de produkter der altid kan bruges for at gøre et hjem flot og funktionelt på én gang er ting til opbevaring. Hvad end det er krukker, kasser, kurve, bokse, hylder eller andre ting, så kan det både pynte i et hjem og have en smart praktisk funktion. Det er en oplagt gaveide til enhver kvinde.

Pris fra: 99.00 DKK.
Prøv en hurtig bil
Prøv en hurtig bil

Kan hun godt lide fart og spænding, så kan gaven til hende være en gave i en hurtig bil. Du kan både lade hende komme med en erfaren racerkører ud i en superbil som passager eller lade hende prøve kræfter med en hurtig bil, hvor hun selv sidder bag rettet.

Det er den ultimative gave til hende der har benzin i blodet.

Pris fra: 549.00 DKK.
Model for en dag
Model for en dag

Lad hende prøve at være model for den dag og giv hende mulighed for at lære at posere foran kameraet med flot make-up og styling.

Hun får billederne tilsendt efterfølgende. Det er en sjov gave til hende der vil prøve at være model og samtidig få nogle flotte billeder med hjem fra en sjov dag.

Pris fra: 1,500.00 DKK.
Køkkenting
Køkkenting

Uanset om hun er er typen der elsker at lave mad eller gør det af nød, så findes et hav af gode hjælpemidler til arbejdet i køkkenet som kan gøre hverdagen nemmere.

Enhver kvinde kan bruge smarte køkkenting der både er funktionelle og pynter i køkkenet på én gang. Eller smarte redskaber der gør madlavning og bagning nemmere og hurtigere. Måske kan du finde en oplagt gave til hende i denne kategori.

Pris fra: 69.00 DKK.
Gummistøvler
Gummistøvler

Gummistøvler er for det meste en praktisk foranstaltning. Men derfor må de jo gerne være pæne og passe til det øvrige outfit.

Elsker hun lange gåture, er hun havemenneske, hundelufter, festivalgænger eller outdoor typen, så kan du give hende et par gummistøvler i det helt rigtige mærke og design.

Pris fra: 695.00 DKK.
Lingeri
Lingeri

De fleste kvinder kan godt lide flot lingeri og det er som regel også en gave de fleste mænd får noget ud af.

Du kan enten give hende et flot BH-sæt, strømper, babydolls eller måske endda en sjov eller frækt kostume. 

Pris fra: 99.00 DKK.
Massage produkter
Massage produkter

Kvinder elsker en god omgang massage. Både fordi det er romantisk og fordi det er afslappende og og godt for stressniveauet. 

En god og romantisk gave til hende, kan derfor sagtens være en massagerobot, massagelys og lignende.

Pris fra: 89.00 DKK.
Parfume
Parfume

De fleste kvinder går meget op i at dufte godt. Specielt ved festlige lejligheder, men også i hverdagen.

Måske kender du hendes yndlingsduft og ellers er hun sikkert ikke bange for at prøve en ny parfume. Det er en god gave til hende der elsker at dufte godt og går op i at se godt ud.

Pris fra: 49.00 DKK.
Luksus brunch
Luksus brunch

Du kan også give hende en luksus brunch på en dejlig cafe. Enten som tak fordi hun er som hun er eller som del af en sjov aften i byen eller en tur i biografen.

Du kan også give hende et gavekort til denne oplevelse, så hun selv kan vælge hvem hun vil invitere på luksus brunch.

Pris fra: 250.00 DKK.
Lysestager
Lysestager

Mange kvinder elsker at gøre hjemmet hyggeligt og indbydende at se på. Der er intet der skaber en hyggelig stemning som levende lys. 

Derfor går du aldrig helt galt i byen hvis du giver hende en lysestage som gave. Det kan både være stager til stearinlys eller fyrfadslys.

Pris fra: 77.00 DKK.
Løbesko
Løbesko

Kan hun godt lide at løbe en tur for at holde kroppen ved lige, så kan du give hende et par nye løbesko. 

Et par løbesko holder ikke evigt og løbeturen bliver SÅ meget bedre med et par gode sko. Det er en fin gave til hende hvis hun elsker at løbe eller gå lange ture.

Pris fra: 249.00 DKK.
Gourmetmad
Gourmetmad

De fleste kvinder elsker at blive inviteret ud på en lækker middag. Især når der er gourmetmad på menuen. 

Med denne gave, kan du invitere hende på luksus middag eller give hende mulighed for selv at vælge hvem hun vil invitere med.

Pris fra: 145.00 DKK.
Serier eller film
Serier eller film

Hvis hun aldrig bliver træt af film som "Love Actually" og "P.S. I Love You" og hvis hun elsker serier som "Friends", "Desperate Housewives", "C.S.I" og lignende, så kan du med god samvittighed give hende en god film eller serie som gave.

Du kan finde mange film og serier på DVD og BLU-ray til en god pris.

Pris fra: 49.00 DKK.
KitchPro - Smarte produkter til køkkenet
KitchPro - Smarte produkter til køkkenet

Elsker hun at lave mad, eller er det bare et nødvendigt onde, der skal overstås hurtigst muligt, så er produkter fra KitchPro måske noget for hende.

Det er smarte produkter til køkkenet eller til madlavning, der gør arbejdet nemmere og hurtigere og giver en bedre madoplevelse. 

Pris fra: 89.00 DKK.
En flot bluse
En flot bluse

Du kan også give hende en flot bluse som gave. Du kan måske endda være heldig at finde flere bluser til en god pris.

Bluser kan altid bruges og det er dejligt for enhver kvinde at have en stor garderobe med tøj hun kan vælge imellem til hverdag og fest. Derfor kan din gave til hende, sagtens være en bluse.

Pris fra: 169.00 DKK.
Smagetur for kvinder
Smagetur for kvinder

Kan hun godt lide vin, øl, rom, whisky, te eller chokolade, så kan du sende hende på smagetur. Det giver hende mulighed for at prøve lækre ting til ganen og smage en række lokale lækkerier.

Det er en god gave til hende der elsker kvalitet og gode oplevelser for smagssanserne.

Pris fra: 145.00 DKK.
Smukke negle
Smukke negle

Nyder hun af og til at gøre noget ud af sine negle, så kan du sende hende til en professionel og få ordnet negle.

Hun kan således slappe helt af og overlade arbejdet til andre og nyde det smukke resultat efterfølgende. Det er en god gave til hende der godt kan lide at have smukke negle.

Pris fra: 300.00 DKK.
DAB-radio
DAB-radio

Dagligdagens gøremål bliver meget nemmere når der er mulighed for at høre musik imens. Med en DAB-radio kan hun nemt finde den radiostation hun foretrækker.

Den er også mobil, så den nemt kan flyttes rundt, og så fås de i mange flotte designs der passer ind i de fleste hjem.

Pris fra: 478.00 DKK.
Mobiltilbehør
Mobiltilbehør

Er hun en meget klodset person, så kan du give hende en meget praktisk gave i form af beskyttelse til sin mobiltelefon. F.eks. i form af panserglas eller et nyt cover.

Det kan også være at hun mangler et headset, så hun kan høre musik når hun er på farten.

Pris fra: 149.00 DKK.
Damesko
Damesko

De fleste kvinder elsker sko og gør hjertens gerne plads til et par nye i deres garderobe. Kvinder har også ofte langt flere forskellige skotyper til forskellige lejligheder, og har dermed også mange flere sko end mænd.

Hvis hun elsker sko, så giv hende et par nye ballerina sko, stiletter, sandaler eller støvler som gave.

Pris fra: 299.00 DKK.
Kokkeskole
Kokkeskole

Er det hende der primært står for madlavningen til daglig, så kan det være rart med ny inspiration til nemme og sunde retter som familien kan lide. 

Det kan du give hende på en sjov måde ved at sende hende på kokkeskole eller madlavningskursus.

Pris fra: 650.00 DKK.
ParkOne
ParkOne

Parkeringsbøder er dyre og nogle trælse penge at komme af med. Med parkone, som er en elektronisk p-skive der stiller sig selv når bilen parkeres, kan du sørge for at hun aldrig får en parkeringsbøde igen.

Den er nem at installere og har et flot design, der passer til enhver konebil.

Pris fra: 209.00 DKK.
Ophold
Ophold

Har hun en travl og stressende hverdag, så kan en af de bedste gaver til hende, være at lade hende komme lidt væk fra det hele, for at lade batterierne op.

Der findes mange lækre steder, hvor du kan tilbyde hende et lækkert ophold.

Pris fra: 785.00 DKK.
Hudpleje
Hudpleje

Elsker hun at gøre noget ud af sig selv, så kan du give hende nogle lækre produkter til pleje af huden.

Det kan f.eks. være bodylotion, håndcreme, øjencreme og mange andre produkter til hudpleje. Det er en oplagt gave til hende der elsker at pleje sin krop.

Pris fra: 39.00 DKK.
Jakke eller frakke
Jakke eller frakke

En flot jakke eller frakke holder i lang tid, hvis man passer på den. Og hvis den f.eks. kun bruges i dele af sæsonen kan den bruges flere år i træk.

En flot jakke eller frakke kan være prikket over i'et i kvinders påklædning til hverdag og fest - og en god gaveide.

Pris fra: 195.00 DKK.
Automatisk sovsepisker
Automatisk sovsepisker

Hvis det ofte er hende der laver aftensmad til familien, så kan du give hende en gave der vil mindske hendes stressniveau i køkkenet, når der er gang i mange gryder på én gang.

Med en automatisk sovsepisker, får hun en ny ven i køkkenet og har armene fri til andre ting mens sovsen laves.

Pris fra: 199.00 DKK.
Vase
Vase

Alle kvinder modtager blomster ved en lang række anledninger. Mange kvinder pynter også selv hjemmet med blomster fra haven eller buketter de selv laver på den ene eller anden måde.

Derfor er det vigtigt at have mindst én vase. Optimalt er det dog at have vaser i flere størrelser. Vaser kan i øvrigt også være flotte i sig selv uden blomster, så det er en oplagt gave til kvinder der godt kan lide pynteting.

Pris fra: 129.00 DKK.
Et par gode flasker vin
Et par gode flasker vin

Hvis hun elsker et godt glas rødvin, så kan du give hende en god flaske vin, der måske er af lidt bedre kvalitet end den hun plejer at drikke. 

Alternativt kan du give hende en helt ny vin, hvis du synes at hun skal forny sig. En god flaske vin er en klassisk gave der aldrig går af mode, og som også sagtens kan gives til en kvinde.

Pris fra: 85.00 DKK.
Hårpleje
Hårpleje

Går hun meget op i at hendes hår sidder godt, både til hverdag og fest, så kan du måske finde nogle gode produkter til hårpleje til hende.

Du kan f.eks. give hende en luksus shampoo, hårspray eller gode produkter til en hårkur. 

Pris fra: 36.00 DKK.
Helikoptertur
Helikoptertur

Lad hende se sin hjemstavn eller et smukt område af Danmark fra luften og samtidig prøve en tur i en helikopter.

Det er en spændende oplevelse som kan nydes af både unge og ældre kvinder, der ønsker en dejlig oplevelse i luften.

Pris fra: 699.00 DKK.
Pyntepuder
Pyntepuder

Puder er en af de pynteting til hjemmet som både har en praktisk funktion og som kan pynte i enhver sofa eller stol i stuen.

Puderne kan bruges som støtte til hovedet når familien slapper af i sofaen, men i høj grad også som pynt i stuen. De er f.eks. oplagte til at sætte kulør på stuen ved at lege med mønstre og farver, og er derfor en god gave til hende der elsker boligindretning og pynteting.

Pris fra: 199.00 DKK.
Brætspil
Brætspil

Hvis hun, og resten af familien, godt kan lide at spille, så vil et nyt brætspil med garanti være en god gaveide. 

Der kommer nye spændende brætspil på markedet hvert eneste år, så det er som regel ret nemt at finde noget hun ikke har prøvet før.

Pris fra: 50.00 DKK.
Dinner in the dark
Dinner in the dark

Giv hende en anderledes madoplevelse ved at invitere hende på en 3 retters menu, som skal nydes i total mørke.

Det er næsten med garanti noget hun ikke har prøvet før, og når lyset er slukket skærpes lugte- og smagssanserne yderligere, hvilket gør denne oplevelse til noget helt særligt.

Pris fra: 995.00 DKK.
En kurv med lækkerier
En kurv med lækkerier

Har hun en sød tand eller sætter hun pris på gode varer, så kan du give hende en helt almindelig gavekurv med lækkerier.

Du kan selv vælge om den skal fyldes med vin, øl, delikatesser eller en blanding. Det er en klassisk gave, som altid kan bruges.

Pris fra: 299.00 DKK.
En tur på luksus hotel
En tur på luksus hotel

Hvis du synes hun trænger til at komme lidt væk og blive forkælet ud over det sædvanlige, så kan du give hende en miniferie på et luksus hotel, hvor hun kan invitere én person med.

Det giver hende mulighed for kvalitetstid sammen med sin partner eller en god veninde.

Pris fra: 1,399.00 DKK.
Entré til Tivoli
Entré til Tivoli

Hvis hun elsker København og en tur i Tivoli, så kan du give hende entréen til Tivoli som gave.

Mange kvinder elsker f.eks. at besøge Tivoli i december, hvor der virkelig er gjort noget ud af hyggen, med de mange specielle udstillinger og opsætninger af lys.

Pris fra: 220.00 DKK.
Oplevelser med dyr
Oplevelser med dyr

Hvis hun elsker dyr og er nysgerrig af natur, så kan du give hende en unik oplevelse med nogle af de spændende og eksotiske dyr i en af landets zoologiske haver. 

Hun kan f.eks. opleve at være dyrepasser for en dag eller at komme helt tæt på elefanter og verdens største kattedyr.

Pris fra: 170.00 DKK.
Sparegris
Sparegris

Hvis du slet ikke kan finde nogle gode gaver til hende, så kan du give hende penge på en sjov måde i stedet.

Køb en sjov sparegris, og put nogle penge i den så hun ikke starter fra nul. Hun kan side lidt penge i den hver gang hun får småpenge tilbage når hun handler. Over lang tid løber det op til et stort beløb der pludselig kan bruges til forkælelse.

Pris fra: 89.00 DKK.
Mobiltelefon
Mobiltelefon

En mobiltelefon er naturligvis en dyr gave til hende hvis det f.eks. skal være den nyeste iPhone, men der kan være mange gode grunde til at give hende en ny telefon.

Hvis hun f.eks. er fra den ældre generation, så kan en af de ældrevenlige telefoner fra Doro, som heller ikke koster en formue, være en super god gave.

Pris fra: 550.00 DKK.
Digitalisering af gamle fotos
Digitalisering af gamle fotos

Hvis hun har gamle billeder af familie, børn eller fra sin yndlingsferie som hun er bange for at miste, så kan du give hende en billedscanner. Digitalisering af gamle billeder sikrer også en backup, hvis de gamle billeder begynder at falme. 

Det er en fantastisk gave til hende der gerne vil have en sikkerhedskopi af sine billeder og samtidig få dem digitaliseret.

Pris fra: 799.00 DKK.
Træningstøj
Træningstøj

Hvis hun godt kan lide at træne i motionscenter, gå lange ture, løbe eller andre former for motion hvor pulsen kommer op og hun sveder, så kan du give hende noget godt træningstøj som gave.

Svedtransporterende og let træningstøj gør træningen nemmere og mere behagelig.

Pris fra: 49.00 DKK.
Videohilsen fra en kendt
Videohilsen fra en kendt

Søger du en anderledes og sjov gave som hun sent vil glemme, så kan du give hende en speciel og skræddersyet hilsen fra en kendt person.

Det kan være til en speciel lejlighed eller bare for at gøre hende glad.

Pris fra: 599.00 DKK.
Hængekøje
Hængekøje

Hvis hun er typen der elsker en hyggestund alene, så kan du give hende en hængekøje, som kan placeres i haven eller på terrassen.

Det giver hende mulighed for at læse en god bog eller tage et hvil på en enormt hyggelig og afslappende måde.

Pris fra: 549.00 DKK.
Biograftur
Biograftur

Giv hende et gavekort til en biograftur alene, med en veninde eller måske med dig? At give hende chancen for at se en god tøsefilm i biografen og en hyggelig aften ude, er altid en god gave.

Det er en perfekt gaveide til hende der elsker at se film og som måske trænger til et pusterum fra en travl hverdag.

Pris fra: 149.00 DKK.
Bøger
Bøger

Hvis du ved at hun elsker at læse og du måske endda kender hendes yndlingsgenre, så kan du sagtens give hende en god bog i gave.

Hvis du bor sammen med hende så kan du evt. give hende ekstra tid til at læse, i tiden efter du har givet hende gaven, ved at tage dig af de fleste huslige pligter.

Pris fra: 49.00 DKK.
Personlig chokolade
Personlig chokolade

De fleste kvinder elsker chokolade og med en personlig hilsen udformet af netop dét, kan du sikkert få smilet frem hos hende, du holder af.

Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå, ligesom du også kan få færdigpakkede æsker med søde hilsner. Og der er både, mørk, lys og hvid chokolade at vælge imellem.

Pris fra: 119.00 DKK.

5 gaver til hende der altid begejstrer

Kvinder er naturligvis forskellige, og hvad den ene vil synes er den perfekte gave til hende, bryder den anden sig måske ikke om. Det er derfor også dig, der kender modtageren, der bedst kan vurdere hvilken af de ovenstående gaveideer til hende, der er de mest oplagte i din situation.

Der findes dog 5 gaver til hende, som langt de fleste kvinder vil blive glade for. Det er også disse gaveideer vi kan se, de fleste af vores læsere beslutter sig for at omsætte til fint indpakkede gaver. Vælger du en af disse gaver til hende, er du derfor relativt sikker på at gøre modtageren glad.

Oplevelsesgaver til hende

En af de bedste gaveideer til hende, der har alt eller ikke ønsker sig noget, er oplevelsesgaver. Oplevelser og gode stunder med familie og venner kan man nemlig aldrig få for mange af.

Der er mange forskellige gaver til hende at vælge i denne kategori. Lige fra de vilde som faldskærmsudspring og bungee-jump til de mere afslappende som wellness og cafébesøg. Du kender helt sikkert kvinden, der skal modtage gaven godt nok til at vide, hvilken type gave til hende, der vil være den mest oplagte. Gå på opdagelse blandt en masse oplevelsesgaver her.

Skønhedsprodukter

Særligt parfume er en kærkommen gave til kvinder, men skønhedsprodukter er meget mere end dét og mulighederne for at finde en god gave til hende i denne kategori er mange.

Kender du modtageren godt, kan du eventuelt gå på opdagelse på vedkommendes badeværelse, når du skal beslutte dig. Det er en oplagt skattekiste af gaveideer til hende, fordi du kan se hvilke produkter, der er favoritterne. Måske er der en parfume, der snart er tom? Så er det tegn på, den bliver brugt og duften nydt. Det kan også være hårtørreren begynder at se slidt ud – eller at krukken med ansigtscreme snart er tom. Find et kæmpe udvalg af skønhedsprodukter og tilbehør her.

Smykker

Smykker pynter og mange kvinder elsker at iføre sig et nyt armbånd, en halskæde eller øreringe. Denne gaveide til kvinder kan bruges uanset, hvordan jeres relation er. Du kan således sagtens forære smykker til både veninder og nære kollegaer.

Eneste undtagelse er fingerringe. Denne smykketype er nemlig rent kulturelt forbeholdt nære relationer. Leder du efter en gave til din mor, kæreste, kone eller hjerteveninde kan en ring derfor være en meget smuk gave – men ikke nødvendigvis til din nabo. Find fine smykker online her.

Ting til boligen

For mange kvinders vedkommende er hjemmet deres base og stolthed. Måske ligger det endda helt biologisk i kvinden, at hjemmet er hendes ansvarsområde – og rigtig mange kvinder er da også gode til at skabe et hyggeligt hjem med masser af stemning og en flot indretningsstil.

Derfor er ting til hjemmet også gode gaveideer til hende. Måske er der en vase, hun længe har sukket efter eller nogle smarte opbevaringskrukker, kasser og æsker hun kan bruge til at holde orden. Det kan også være, hun selv har talt om, hun mangler udstyr til køkkenet eller nye hylder til stuen.

Der er i hvert fald mange gode muligheder for at finde gaver til hende i boligafdelingen – og du kan finde en masse her.

Personlige gaver til hende

Hvis gaven til hende skal være personlig, kan du overveje en af de mange muligheder for at få trykt tekst eller foto på alt fra bluser til krus. Du kan også lave en fotobog, en unik fotokalender eller få trykt digitale fotoer på plakater og lærreder. Særligt billedcollager på en plakat i en flot ramme, er et af tidens helt store hit.

Denne type gaveide til kvinder er især oplagt til kvinder, der står dig nær – som mødre, bedstemødre og de nærmeste veninder. Find masser af inspiration her.

Billige gaver til hende

Når du skal finde gaver til kvinder, behøver det ikke være en dyr fornøjelse. Der findes masser af billige gaver til hende, som med garanti vil vække glæde på trods af prisen.

Ofte er det nemlig slet ikke prisen på gaven til hende, som har betydning for glædens størrelse.

Alene det at blive anerkendt og husket har stor betydning for de fleste kvinder. Der ligger nemlig meget mere bag en gave til hende, end blot selve det der gemmer sig bag gavepapiret: Tankerne om hende og hvorfor hun skal have en gave. Indsatsen der er brugt på at finde gaveideer. Tiden der er benyttet på at finde gaven og efterfølgende pakke den ind.

En god gave er derfor meget mere end blot indholdet i pakken – og derfor er billige gaver til hende i mange tilfælde lige så gode som de dyre.

Billige gaver til hende kunne være:

  • Bøger. Der er ofte gode muligheder for at finde billige gaver til hende i form af bøger. I takt med at der kommer nye titler til løbende, vil tidligere udgivelser ofte blive solgt til nedsat pris. Det betyder dog ikke noget for bogens kvalitet, hvad prisen har været – så du kan roligt finde en billig gave til hende i denne kategori. Er hun til krimier? Kærlighedsromaner? Fagbøger? Der er masser af gode gaveideer til hende i bøgernes verden, uanset hvad hun foretrækker. Find et stort udvalg af bøger her.
  • Pynt og nips. Der er masser af muligheder for at finde billige gaver til hende, som kan pynte i hjemmet. Der er nemlig altid plads til en ekstra nipsting på de fleste boligers hylder. Især hvis de er blevet foræret af nogen, kvinden holder af. Find pynt til hjemmet her.
  • Plejeprodukter. Du kan også finde gaveideer til hende, som ikke koster en formue, på hylden med personlig pleje. Hvad med en god læbepomade eller håndcreme? En hårkur eller en plejende ansigtsmaske? Du kan også finde en ny øjenskygge og makeuppensel eller finde billige gaver til hende i form af shampoo eller badesæbe. Hun bruger sikkert mange af tingene i forvejen, så en gave til hende af denne type vil med garanti falde i god jord. Find skønhedsprodukter online her.

Hjemmelavede gaveideer til hende

Som allerede fortalt, er der i forvejen ofte lagt en del tid i den gave til hende, du ender med at forære væk. Nogle gange mere end andre, men der er altid brugt ressourcer på opgaven.

For mange kvinder er det at dedikere tid til dem en kærlighedserklæring i sig selv. Derfor er hjemmelavede gaver til hende også mere end blot en gave og indeholder dermed et element af noget ekstra. Hvis du oveni at bruge ekstra tid på selve gaven til hende også skaber noget brugbart, vil succesen endda være endnu større.

Når du laver hjemmelavede gaver til hende, så tag udgangspunkt i jeres relation og den type, hun er som person. Det er for eksempel dejligt at modtage et hjemmelavet maleri, der er lavet af sine små børn – hvorimod det måske ikke ville være en oplagt gave til sin kollega. Det er også skønt at modtage et hjemmesyet forklæde, hvis man elsker at lave mad – men knapt så anvendelig en gaveide, hvis hende du laver en gave til, kun sætter sine ben i køkkenet for at hente en kop kaffe.

Gode generelle gaveideer til hende, af den hjemmelavede slags, kan være:

  • Krus med dekoration. Denne hjemmelavede gave til hende kan du benytte dig af, uanset om du er 2 år eller 90. Et barn kan for eksempel lave en fin tegning og en voksen skrive et smukt citat eller en hilsen. Du kan finde hvide krus og særlige tuscher der tåler opvaskemaskine her.
  • En nøglering. En nøglering er en både billig og sød hjemmelavet gave til hende. Der er masser af muligheder for at skabe en unik af slagsen. Enten med læderbånd og smukke perler eller med krympeplast. Du kan købe alt det du skal bruge i en hobbyforretning eller finde det hele online her.
  • En kærlighedskrukke. En meget sød gaveide til hende, er en såkaldt kærlighedskrukke. Den består i alt sin enkelthed i, at du finder en tom glaskrukke, som du dekorerer fint. Krukken fylder du med sammenfoldede sedler, hvorpå du har skrevet smukke citater eller komplimenter, der passer til modtageren. Du kan også lægge små gavekort på tjenester i hjemmet i glasset. Denne gave til hende vil vække glæde i lang tid – og vil varme hver gang modtageren stikker hånden i krukken for at få dagens dosis kærlighed.
  • Du kan i øvrigt finde mange flere ideer til hjemmelavede gaver til hende – og finde alle materialerne – lige her.

Gode råd når du køber gaver til hende

Er du i tvivl om hvordan du skal bære dig af med at finde en god gave til hende, så kan du finde inspiration i nedenstående råd.

Spørg efter en ønskeliste

Det er altid en god ide at indhente en ønskeliste, når du skal købe gaver til hende. Ikke fordi du nødvendigvis behøver rette dig efter den, men fordi den som minimum kan spore dig ind på, hvilke gaveideer til hende, der vil ramme mest plet.

Som en ekstra bonus kan det i øvrigt også gøre dit arbejde med at finde en gave til hende nemt. Er der ønsker på listen, der passer til dit budget, kan du nemlig blot anskaffe denne gave. Så behøver du ikke spekulere mere over, hvad du skal købe.

Sørg for at din gave til hende kan byttes

Det er ikke alle kvinder, der kan lide overraskelser – og selvom du har lagt masser af tid i at finde gaver til hende, er det ikke sikkert, du har fundet den perfekte gave alligevel. Er det tilfældet, er det dejligt, at gaven kan byttes. Både for modtageren som i stedet kan få noget andet, og for dig som således ikke sidder tilbage med en fornemmelse af at have spildt tid og penge på gaven. 

I fysiske butikker kan du som regel få byttemærker på gaven til hende. Gaver der er købt online kan i de fleste tilfælde også sagtens byttes og op til højtiderne er byttefristen endda mange steder forlænget. Tjek dog altid, om der mulighed for ombytning af gaven til hende, inden du bestiller.

Undgå at skuffe modtageren

Begejstring kan hurtigt blive vendt til skuffelse, når du finder gaver til hende. Det kan derfor være en god ide at knytte en smule omtanke til din gave. Laver du en hjemmelavet nøglering til din kone eller kæreste – og pakker den ind så den ligner en smykkeæske – kan glæden ved at pakke gaven op måske blive en smule formindsket.

Har du en nær relation til hende, der skal have gaven, er der også sandsynlighed for at modtageren forventer en kærlig gave, fremfor en praktisk. Et nyt sæt grydeskeer til køkkenet kan sagtens være en god gave til hende, der har ønsket sig det - men er ikke nødvendigvis en af de mest oplagte gaveideer til hende der er mor, kæreste eller kone.

Gaver til hende der aldrig skal byttes

Vil du være på den helt sikre side, når du skal køber gaver til hende, kan du vælge en af de mest populære gaver overhovedet: Gavekort.

Denne gave lader modtageren selv bestemme, hvad pengene skal bruges på og skal derfor ikke byttes. Gode gaveideer til hende i form af gavekort er:

Gavekort til TrueStory.dk - Giv hende et gavekort til oplevelse hun aldrig glemmer. Når hun selv kan vælge hvilken oplevelse hun vil prøve, er det gaven til hende der aldrig skal byttes.

Gavekort til Saxo. Hos Saxo.com kan modtageren købe bøger, e-bøger og lydbøger. Skal du finde gaver til en kvinde, der elsker at læse, er dette derfor et godt forslag til et gavekort.

Gavekort til Bahne. En fantastisk webshop med ting til boligen, som også giver dig mulighed for at købe et gavekort. Her er tale om den perfekte gave til hende, der elsker boligindretning og ting til hjemmet fra de mest populære brands indenfor området.

Gavekort til Nicehair. En af de største online skønhedsshops i Danmark har også gavekort - og leder du efter en gave til hende, men er du samtidig helt i vildrede over, hvad du skal give, er denne gave svaret. Hos Nicehair kan modtageren nemlig finde alt i plejeprodukter. Fra billig shampoo og tandbørster til eksklusive cremer og skønne parfumer. Her kan alle derfor finde noget, de har brug for.

Find flere forslag på vores side med Gavekort ideer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til hende

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om gaver til hende.

Hvad skal jeg give hende i gave?

Klassiske og populære gaver til hende er blomster, chokolade, vin, oplevelser og produkter til selvforkælelse. Du kan finde konkrete forslag til gode gaver til hende her.

Hvad skal gaven til hende koste?

De fleste giver gaver for 200 - 400 kr, men gavebeløbet kommer mest an på hvilken anledning du skal give en gave til og hvilken relation du har til den gavemodtageren. 

Det er f.eks. normalt at der bruges lidt flere penge på gaven, hvis du er inviteret til bryllup eller rund fødselsdag, ligesom det også er ret normalt at tætte relationer til gavemodtageren, som f.eks. forældre, bedskeforældre eller voksne børn bruger lidt flere penge på gaverne end de øvrige gæster til festen. 

Hvilke anledninger bør du give hende en gave?

Der er bestemte anledninger hvor du bør give hende en god gave, og så er der anledninger hvor du kan vælge at gøre det. Nogle af de anledinger hvor du bør give hende en fin gave er f.eks. fødselsdag, til jul, til mors dag og hvis du er inviteret til bryllup eller andre fester. 

Det er også god stil at medbringe en værtindegave hvis du er inviteret til lækker mad hos din veninde, et vennepar eller måske nogle i den nærmeste familie. Der er også mange andre anledninger hvor du bør overveje at medbringe en gave. Læs mere her.