Gaver til hende

Du skal bruge en gave til hende, og det kan kun gå for langsomt. Uanset om det er fordi har kvajet dig eller blot vil fortælle hende at du sætter pris på hende med en god gave, så hjælper vi dig med at finde den perfekte gave.

Der er mange gaver der kan gøre kvinder glade og vi har samlet de bedste gaveideer til hende på denne side, så du kun behøver at søge inspiration ét sted.

Find gaveideer til hende her

Viser 67 ud af 67 resultater

En personlig gave

Det er altid et hit at komme med en personlig gave til en kvinde. Det kan f.eks. være ting med indgravering af et budskab eller hendes navn. 

Det kan også være ting med personlige billeder på, som f.eks. krus, t-shirts og meget mere.

Bridgewalking

Giv hende en unik oplevelse fra højderne med en guidet tur over Lillebæltsbroen. Det er ikke en oplevelse for sarte sjæle, men du er sikker på en fantastisk udsigt og en oplevelse du ikke glemmer lige med det samme.

Det er også en god oplevelse der kan nydes sammen med en partner eller en god veninde.

Wellness

Alle mennesker trænger til at blive forkælet af og til. For mange kvinder er den ultimative form for forkælelse en god omgang wellness.

Giv hende et gavekort til en gang massage, en ansigtsbehandling eller en spadag et dejligt sted i Danmark. Det er den perfekte gave til hende der trænger til et pusterum og som fortjener at blive forkælet.

Personlig Toblerone med navn

Kender du en kvinde der elsker chokolade og måske endda specielt Toblerone, så er denne gave helt perfekt. 

Giv hende en Toblerone med hendes eget navn som gave.

En tur i luftballon

Kan du forestille dig noget mere idyllisk end at flyve lavt i et smukt landskab, hvor den smukke udsigt kan nydes i fred og ro?

Denne oplevelse er unik og helt fantastisk, og du kan gøre den til virkelighed for hende. Det er en oplagt gave til naturelskeren.

Chokoladetelegram

Send en sjov og velsmagende gave til hende du holder ekstra meget af.

Fyld chokoladeæsken med bogstavstykker af belgisk chokolade og lav din egen personlige hilsen af velsmagende chokolade. 

Karikaturtegning

Leder du efter en anderledes og personlige gave til hende der har det meste, så kan du overveje at give hende en karikaturtegning. Enten af hende selv, kæledyret eller hele familien. 

Smykker

Smykker er en klassisk gaveide til hende der aldrig går af mode. Det er derfor også et næsten sikkert valg, når du skal finde en god gave til en kvinde.

Du kan både vælge at give hende en halskæde, et armbånd, øreringe eller en flot ring.

Besøg et fængsel

Hvis du tror at et indblik i hvordan det er at være fængselsansat eller indsat er interessant for hende, så kan du give hende en tur til det gamle Horsens Statsfængsel, som også giver adgang til fængselsmuseet.

Det kan give en spændende dag og er en oplagt gave til hende der elsker kulturelle oplevelser.

Billedplakat

Giv hende en flot plakat med dine eller hendes private billeder. Det giver en flot plakat med en masse små billeder, som kan hænge i stuen eller andre steder i hjemmet.

Du kan selv vælge størrelsen på plakaten og hvor mange billeder du vil vise. 

Blomster

En smuk buket blomster er den perfekte gave til hende, hvis du gerne vil forkæle hende uden grund eller gøre hende ekstra glad på en trist dag.

Det er altid god stil at bringe en buket blomster hvis du gerne vil sige tillykke, undskyld eller give hende en ekstra positiv overraskelse - evt. sammen med en anden gave.

Du kan bestille online og få en buket blomster leveret til hendes dør samme dag eller dagen efter.

Skønhedsbehandling

Flere og flere kvinder vælger kosmetiske injektions- og laserbehandlinger til fjernelse af rynker eller permanemt hårfjerning. 

En permanent hårfjerning kan spare kvinder for enorme mængder af tid og faktisk også tjene sig hjem på ret kort tid, da du fremover ikke skal købe produkter til hårfjernelse. En oplagt gave til travle kvinder der gerne vil gøre lidt ekstra for skønheden.

Varme hjemmesko

De fleste kvinder har ofte ekstremt kolde fødder, og de elsker at få deres fødder varmet. Det kan du hjælpe med ved at give hende et par varme hjemmesko som gave.

De kan varmes i mikroovnen eller ovnen og de kan derefter holde dine fødder varme i timevis.

Strikkepindesæt

Hækling og strikning er ikke kun forbeholdt de ændre generationer. Flere og flere unge synes at det er sjovt og hyggeligt at lave noget kreativt med hænderne.

Derfor kan en mulig gave til hende også sagtens være hobbyartikler i denne genre.

Photoshoot

Giv hende en mulighed for at få taget nogle flotte billeder af sig selv, børnene eller hele familien ved et professionelt photoshoot.

Resultatet af arbejdet kan også ofte benyttes som gaver til andre familiemedlemmer.

Håndtaske eller dametaske

Når en kvinde er på farten har hun brug for en større eller mindre taske til alle hendes ting. Det er ufatteligt hvor mange ting de er nødt til at have med sig på farten og derfor er en god dame- eller håndtaske en oplagt gave til hende.

Hun har også brug for tasker til forskellige formål, så det gør ikke noget hvis hun allerede har en.

Skulptur

En flot og symbolsk skulptur i bronze, tin, messing eller plexiglas kan også være en god og anderledes gave til hende.

Det kunne f.eks. være en skulptur med symbolik der passer til gavemodtageren eller en skulptur der passer ind i hendes hjem.

Kjoler

Er hun typen der elsker at gå i kjoler, så kan du give hende en flot festkjole, en ny flot og praktisk hverdagskjole som kan bæres til det meste eller en let og fin sommerkjole.

Hvis du ikke kender hendes størrelse, så kan du kigge på hendes eksisterende kjoler eller spørge hende direkte af.

Make-up

Nogle kvinder bruger meget make-up og andre kvinder bruger knap så meget. De fleste kvinder bruger dog make-up i nogen grad, og derfor kan det være en fin gave til hende.

Du kan f.eks. give hende læbestift, mascara, foundation, øjenskygge eller lignende.

Luksus tæppe med ærmer

Der er ikke noget værre end hyggetæpper der er for små, kradser eller glider af når der hygges i sofaen, med tv eller en god bog. Den slags problemer er hun ude over med et luksus tæppe med ærmer. 

Det er et tæppe hun tager på, så det ikke glider af. En fantastisk gave til hende der næsten altid fryser eller som synes at tæpper er hyggelige.

Ting til opbevaring

Mange kvinder elsker at indrette og få hjemmet til at se flot og hyggeligt ud. Og de har ofte talent for det. 

Nogle af de produkter der altid kan bruges for at gøre et hjem flot og funktionelt på én gang er ting til opbevaring. Hvad end det er krukker, kasser, kurve, bokse, hylder eller andre ting, så kan det både pynte i et hjem og have en smart praktisk funktion. Det er en oplagt gaveide til enhver kvinde.

Prøv en hurtig bil

Kan hun godt lide fart og spænding, så kan gaven til hende være en gave i en hurtig bil. Du kan både lade hende komme med en erfaren racerkører ud i en superbil som passager eller lade hende prøve kræfter med en hurtig bil, hvor hun selv sidder bag rettet.

Det er den ultimative gave til hende der har benzin i blodet.

Model for en dag

Lad hende prøve at være model for den dag og giv hende mulighed for at lære at posere foran kameraet med flot make-up og styling.

Hun får billederne tilsendt efterfølgende. Det er en sjov gave til hende der vil prøve at være model og samtidig få nogle flotte billeder med hjem fra en sjov dag.

Køkkenting

Uanset om hun er er typen der elsker at lave mad eller gør det af nød, så findes et hav af gode hjælpemidler til arbejdet i køkkenet som kan gøre hverdagen nemmere.

Enhver kvinde kan bruge smarte køkkenting der både er funktionelle og pynter i køkkenet på én gang. Eller smarte redskaber der gør madlavning og bagning nemmere og hurtigere. Måske kan du finde en oplagt gave til hende i denne kategori.

Gummistøvler

Gummistøvler er for det meste en praktisk foranstaltning. Men derfor må de jo gerne være pæne og passe til det øvrige outfit.

Elsker hun lange gåture, er hun havemenneske, hundelufter, festivalgænger eller outdoor typen, så kan du give hende et par gummistøvler i det helt rigtige mærke og design.

Lingeri

De fleste kvinder kan godt lide flot lingeri og det er som regel også en gave de fleste mænd får noget ud af.

Du kan enten give hende et flot BH-sæt, strømper, babydolls eller måske endda en sjov eller frækt kostume. 

Massage produkter

Kvinder elsker en god omgang massage. Både fordi det er romantisk og fordi det er afslappende og og godt for stressniveauet. 

En god og romantisk gave til hende, kan derfor sagtens være en massagerobot, massagelys og lignende.

Vandscooter

En vandscooter er dyr, men hvis du lejer den i nogle timer er det en fed oplevelse der er til at betale.

Det er også en god kombination af adrenalin og naturoplevelse og en god gave til hende der elsker fart og natur.

Parfume

De fleste kvinder går meget op i at dufte godt. Specielt ved festlige lejligheder, men også i hverdagen.

Måske kender du hendes yndlingsduft og ellers er hun sikkert ikke bange for at prøve en ny parfume. Det er en god gave til hende der elsker at dufte godt og går op i at se godt ud.

Luksus brunch

Du kan også give hende en luksus brunch på en dejlig cafe. Enten som tak fordi hun er som hun er eller som del af en sjov aften i byen eller en tur i biografen.

Du kan også give hende et gavekort til denne oplevelse, så hun selv kan vælge hvem hun vil invitere på luksus brunch.

Lysestager

Mange kvinder elsker at gøre hjemmet hyggeligt og indbydende at se på. Der er intet der skaber en hyggelig stemning som levende lys. 

Derfor går du aldrig helt galt i byen hvis du giver hende en lysestage som gave. Det kan både være stager til stearinlys eller fyrfadslys.

Løbesko

Kan hun godt lide at løbe en tur for at holde kroppen ved lige, så kan du give hende et par nye løbesko. 

Et par løbesko holder ikke evigt og løbeturen bliver SÅ meget bedre med et par gode sko. Det er en fin gave til hende hvis hun elsker at løbe eller gå lange ture.

Gourmetmad

De fleste kvinder elsker at blive inviteret ud på en lækker middag. Især når der er gourmetmad på menuen. 

Med denne gave, kan du invitere hende på luksus middag eller give hende mulighed for selv at vælge hvem hun vil invitere med.

Serier eller film

Hvis hun aldrig bliver træt af film som "Love Actually" og "P.S. I Love You" og hvis hun elsker serier som "Friends", "Desperate Housewives", "C.S.I" og lignende, så kan du med god samvittighed give hende en god film eller serie som gave.

Du kan finde mange film og serier på DVD og BLU-ray til en god pris.

KitchPro - Smarte produkter til køkkenet

Elsker hun at lave mad, eller er det bare et nødvendigt onde, der skal overstås hurtigst muligt, så er produkter fra KitchPro måske noget for hende.

Det er smarte produkter til køkkenet eller til madlavning, der gør arbejdet nemmere og hurtigere og giver en bedre madoplevelse. 

En flot bluse

Du kan også give hende en flot bluse som gave. Du kan måske endda være heldig at finde flere bluser til en god pris.

Bluser kan altid bruges og det er dejligt for enhver kvinde at have en stor garderobe med tøj hun kan vælge imellem til hverdag og fest. Derfor kan din gave til hende, sagtens være en bluse.

Smagetur for kvinder

Kan hun godt lide vin, øl, rom, whisky, te eller chokolade, så kan du sende hende på smagetur. Det giver hende mulighed for at prøve lækre ting til ganen og smage en række lokale lækkerier.

Det er en god gave til hende der elsker kvalitet og gode oplevelser for smagssanserne.

Smukke negle

Nyder hun af og til at gøre noget ud af sine negle, så kan du sende hende til en professionel og få ordnet negle.

Hun kan således slappe helt af og overlade arbejdet til andre og nyde det smukke resultat efterfølgende. Det er en god gave til hende der godt kan lide at have smukke negle.

DAB-radio

Dagligdagens gøremål bliver meget nemmere når der er mulighed for at høre musik imens. Med en DAB-radio kan hun nemt finde den radiostation hun foretrækker.

Den er også mobil, så den nemt kan flyttes rundt, og så fås de i mange flotte designs der passer ind i de fleste hjem.

Mobiltilbehør

Er hun en meget klodset person, så kan du give hende en meget praktisk gave i form af beskyttelse til sin mobiltelefon. F.eks. i form af panserglas eller et nyt cover.

Det kan også være at hun mangler et headset, så hun kan høre musik når hun er på farten.

Damesko

De fleste kvinder elsker sko og gør hjertens gerne plads til et par nye i deres garderobe. Kvinder har også ofte langt flere forskellige skotyper til forskellige lejligheder, og har dermed også mange flere sko end mænd.

Hvis hun elsker sko, så giv hende et par nye ballerina sko, stiletter, sandaler eller støvler som gave.

Kokkeskole

Er det hende der primært står for madlavningen til daglig, så kan det være rart med ny inspiration til nemme og sunde retter som familien kan lide. 

Det kan du give hende på en sjov måde ved at sende hende på kokkeskole eller madlavningskursus.

ParkOne

Parkeringsbøder er dyre og nogle trælse penge at komme af med. Med parkone, som er en elektronisk p-skive der stiller sig selv når bilen parkeres, kan du sørge for at hun aldrig får en parkeringsbøde igen.

Den er nem at installere og har et flot design, der passer til enhver konebil.

Ophold

Har hun en travl og stressende hverdag, så kan en af de bedste gaver til hende, være at lade hende komme lidt væk fra det hele, for at lade batterierne op.

Der findes mange lækre steder, hvor du kan tilbyde hende et lækkert ophold.

Hudpleje

Elsker hun at gøre noget ud af sig selv, så kan du give hende nogle lækre produkter til pleje af huden.

Det kan f.eks. være bodylotion, håndcreme, øjencreme og mange andre produkter til hudpleje. Det er en oplagt gave til hende der elsker at pleje sin krop.

Jakke eller frakke

En flot jakke eller frakke holder i lang tid, hvis man passer på den. Og hvis den f.eks. kun bruges i dele af sæsonen kan den bruges flere år i træk.

En flot jakke eller frakke kan være prikket over i'et i kvinders påklædning til hverdag og fest - og en god gaveide.

Automatisk sovsepisker

Hvis det ofte er hende der laver aftensmad til familien, så kan du give hende en gave der vil mindske hendes stressniveau i køkkenet, når der er gang i mange gryder på én gang.

Med en automatisk sovsepisker, får hun en ny ven i køkkenet og har armene fri til andre ting mens sovsen laves.

Vase

Alle kvinder modtager blomster ved en lang række anledninger. Mange kvinder pynter også selv hjemmet med blomster fra haven eller buketter de selv laver på den ene eller anden måde.

Derfor er det vigtigt at have mindst én vase. Optimalt er det dog at have vaser i flere størrelser. Vaser kan i øvrigt også være flotte i sig selv uden blomster, så det er en oplagt gave til kvinder der godt kan lide pynteting.

Hårpleje

Går hun meget op i at hendes hår sidder godt, både til hverdag og fest, så kan du måske finde nogle gode produkter til hårpleje til hende.

Du kan f.eks. give hende en luksus shampoo, hårspray eller gode produkter til en hårkur. 

Helikoptertur

Lad hende se sin hjemstavn eller et smukt område af Danmark fra luften og samtidig prøve en tur i en helikopter.

Det er en spændende oplevelse som kan nydes af både unge og ældre kvinder, der ønsker en dejlig oplevelse i luften.

Pyntepuder

Puder er en af de pynteting til hjemmet som både har en praktisk funktion og som kan pynte i enhver sofa eller stol i stuen.

Puderne kan bruges som støtte til hovedet når familien slapper af i sofaen, men i høj grad også som pynt i stuen. De er f.eks. oplagte til at sætte kulør på stuen ved at lege med mønstre og farver, og er derfor en god gave til hende der elsker boligindretning og pynteting.

Brætspil

Hvis hun, og resten af familien, godt kan lide at spille, så vil et nyt brætspil med garanti være en god gaveide. 

Der kommer nye spændende brætspil på markedet hvert eneste år, så det er som regel ret nemt at finde noget hun ikke har prøvet før.

Dinner in the dark

Giv hende en anderledes madoplevelse ved at invitere hende på en 3 retters menu, som skal nydes i total mørke.

Det er næsten med garanti noget hun ikke har prøvet før, og når lyset er slukket skærpes lugte- og smagssanserne yderligere, hvilket gør denne oplevelse til noget helt særligt.

En kurv med lækkerier

Har hun en sød tand eller sætter hun pris på gode varer, så kan du give hende en helt almindelig gavekurv med lækkerier.

Du kan selv vælge om den skal fyldes med vin, øl, delikatesser eller en blanding. Det er en klassisk gave, som altid kan bruges.

Indendørs ski

Er hun typen der ofte tager på skiferie med familien eller elsker at så på ski, så kan hun faktisk gøre det året rundt i Danmark. Der er nemlig indendørs skibaner i Århus og København.

Gaven til hende der elsker at stå på ski kunne sagtens være et gavekort til denne oplevelse.

En tur på luksus hotel

Hvis du synes hun trænger til at komme lidt væk og blive forkælet ud over det sædvanlige, så kan du give hende en miniferie på et luksus hotel, hvor hun kan invitere én person med.

Det giver hende mulighed for kvalitetstid sammen med sin partner eller en god veninde.

Entré til Tivoli

Hvis hun elsker København og en tur i Tivoli, så kan du give hende entréen til Tivoli som gave.

Mange kvinder elsker f.eks. at besøge Tivoli i december, hvor der virkelig er gjort noget ud af hyggen, med de mange specielle udstillinger og opsætninger af lys.

Oplevelser med dyr

Hvis hun elsker dyr og er nysgerrig af natur, så kan du give hende en unik oplevelse med nogle af de spændende og eksotiske dyr i en af landets zoologiske haver. 

Hun kan f.eks. opleve at være dyrepasser for en dag eller at komme helt tæt på elefanter og verdens største kattedyr.

Sparegris

Hvis du slet ikke kan finde nogle gode gaver til hende, så kan du give hende penge på en sjov måde i stedet.

Køb en sjov sparegris, og put nogle penge i den så hun ikke starter fra nul. Hun kan side lidt penge i den hver gang hun får småpenge tilbage når hun handler. Over lang tid løber det op til et stort beløb der pludselig kan bruges til forkælelse.

Mobiltelefon

En mobiltelefon er naturligvis en dyr gave til hende hvis det f.eks. skal være den nyeste iPhone, men der kan være mange gode grunde til at give hende en ny telefon.

Hvis hun f.eks. er fra den ældre generation, så kan en af de ældrevenlige telefoner fra Doro, som heller ikke koster en formue, være en super god gave.

Digitalisering af gamle fotos

Hvis hun har gamle billeder af familie, børn eller fra sin yndlingsferie som hun er bange for at miste, så kan du give hende en billedscanner. Digitalisering af gamle billeder sikrer også en backup, hvis de gamle billeder begynder at falme. 

Det er en fantastisk gave til hende der gerne vil have en sikkerhedskopi af sine billeder og samtidig få dem digitaliseret.

Træningstøj

Hvis hun godt kan lide at træne i motionscenter, gå lange ture, løbe eller andre former for motion hvor pulsen kommer op og hun sveder, så kan du give hende noget godt træningstøj som gave.

Svedtransporterende og let træningstøj gør træningen nemmere og mere behagelig.

Videohilsen fra en kendt

Søger du en anderledes og sjov gave som hun sent vil glemme, så kan du give hende en speciel og skræddersyet hilsen fra en kendt person.

Det kan være til en speciel lejlighed eller bare for at gøre hende glad.

Hængekøje

Hvis hun er typen der elsker en hyggestund alene, så kan du give hende en hængekøje, som kan placeres i haven eller på terrassen.

Det giver hende mulighed for at læse en god bog eller tage et hvil på en enormt hyggelig og afslappende måde.

Biograftur

Giv hende et gavekort til en biograftur alene, med en veninde eller måske med dig? At give hende chancen for at se en god tøsefilm i biografen og en hyggelig aften ude, er altid en god gave.

Det er en perfekt gaveide til hende der elsker at se film og som måske trænger til et pusterum fra en travl hverdag.

Bøger

Hvis du ved at hun elsker at læse og du måske endda kender hendes yndlingsgenre, så kan du sagtens give hende en god bog i gave.

Hvis du bor sammen med hende så kan du evt. give hende ekstra tid til at læse, i tiden efter du har givet hende gaven, ved at tage dig af de fleste huslige pligter.

Personlig chokolade

De fleste kvinder elsker chokolade og med en personlig hilsen udformet af netop dét, kan du sikkert få smilet frem hos hende, du holder af.

Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå, ligesom du også kan få færdigpakkede æsker med søde hilsner. Og der er både, mørk, lys og hvid chokolade at vælge imellem.