Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til husejer

Der er altid nok at se til for en husejer – og der er altid noget at ønske sig, noget man mangler at få lavet eller indkøbt. Er du inviteret til et arrangement hos nogle af dine bekendte – familie, venner, naboer – som ejer hus, og du selvfølgelig skal have en værtindegave med, kan du tage udgangspunkt i, at værten er husejer.

Hvilken gave du skal vælge, afhænger naturligvis af anledning og person. Herunder finder du nogle idéer til gaver til husejeren. Måske finder du lige dén, som passer til den husejer, du skal give en gave til, ellers kan du i hvert fald finde inspiration og selv få gode idéer.

Gave til husejerens have

Sædvanligvis, når man ejer et hus, følger der også en have med. Det kan være alt fra et lille frimærke af en græsplæne til et helt tønder land med plads til grøntsager, frugttræer, blomster og græs.

  • Gartner – Er der en stor have til huset, er der altid områder, hvor man mangler at få ryddet, plantet og gjort pænt. Men tid har man ikke meget af. Et gavekort til en gartner, der kommer nogle timer, er en stor hjælp – hvor mange timer afhænger af dit budget.
  • Havemøbler – En bænk, et lille cafébord med to stole, en solvogn/liggestol, en parasol eller et helt sæt havemøbler med borde, stole og parasol er også oplagt til husherren med fod i egen have. Om det skal være det ene eller det andet afhænger af havens størrelse. Find inspiration her.
  • Blomster/stauder – En plante til haven – stor eller lille. Gerne en, der kan vokse og blomstre år efter år, så der er noget at mindes. Find inspiration her.
  • Haveredskaber – Alle, der har have, har brug for haveredskaber. Er det frimærket, kan man få brug for en kanttrimmer, er det en større have, kan det være alt fra havetraktoren – hvis I er mange om gaven – til plantesættet med den lille graveske og riven. Find inspiration her.

Gaven til huset

Er haven ikke anlagt endnu, eller er husejeren den store haveentusiast, som har alt eller hellere selv vil købe, så vil en gave til huset måske bringe større glæde.

  • Måtte/skoskraber – En måtte eller skoskraber til trappestenen udenfor hoveddøren er en praktisk ting, der også kan være dekorativ. Måtten fås i mange udformninger og farver og nogle med print. Skoskraberen fås også i mange udformninger – som dyr eller bare med en flot, herskabelig dekoration på. Find inspiration her.
  • Gavekort til byggemarked – Der er altid lige noget, man mangler at få fikset, når man er husejer. Det er lige meget, om det er et nyt eller gammelt hus. Enten mangler der pyntelister eller dørklokke eller også trænger et dørhåndtag eller en solbænk til at blive udskiftet. Et gavekort i hånden til det lokale byggemarked giver lidt luft i økonomien. Find flere ideer til gode gavekort her.
  • Vinduespudser – Ligesom med haven, så er der altid noget, man har forsømt, når man er husejer. Det er måske ikke lige vinduespudsningen, men med vinduespudsertimer kan husejeren få tid til nogle af de gøremål, som er blevet forsømt, mens vinduespudseren pudser vinduerne.
  • Fotogave – Har husejeren ejet huset i mange år og evt. restaureret det selv, findes der måske nogle billeder fra før og under restaureringen. Sæt dem sammen i en stor ramme med billeder fra nu. Det kan blive til et flot billede, som f.eks. kan hænge i entréen. Find ideer til fotogaver her.

Oplevelser til husejeren

Alle mennesker elsker en på opleveren. Det behøver man ikke være husejer for. En oplevelsesgave er gaver, man sjældent selv finder på, men ikke desto mindre bliver glad for alligevel.

  • Rundflyvning over Danmark – Dette er den ultimative oplevelse for husejeren. Især fordi modtageren af denne oplevelsesgave selv bestemmer, hvor turen skal gå hen – så selvfølgelig skal husejeren da forbi sit hus og se det sådan lidt fra oven. Læs mere her.
  • Adgang til Tivoli/årskort – Køb en entrebillet for hele husejerens familie eller et årskort, som giver adgang til Tivoli. Man behøver ikke være bidt af en gal karrusel eller rutsjebane for at komme i Tivoli. Der afholdes mange spændende arrangementer året igennem. Læs mere her.

Find flere spændende oplevelsesgaver her eller find gaver specifikt til hende her og til ham her. Held og lykke med dit gavevalg!