Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til en gymnastikinteresseret

Når du vil give en gave, som får en positiv modtagelse, er det altid en rigtig god idé at kigge på, hvad modtageren interesserer sig for. På den måde er du sikker på, at din gave ikke ender i bunden af klædeskabet, til den en dag den bliver kasseret. Vi har herunder samlet idéer til gaver, du kan give til en gymnastikinteresseret.

Alle kan være gymnastikinteresserede – børn, voksne, piger, drenge, kvinder, mænd. De kan være det på forskellige niveauer og med forskellig vinkel. Er det gymnasten på eliteplan, gymnastikpigen eller -drengen, eller er det gymnastiktræneren, du skal give en gave, så find inspiration i artiklen her.

Gave til gymnast

Det er vigtig for den entusiastiske gymnast at holde sig i form og bevare eller forbedre sin kondition, også de dage, hvor der ikke tages til træning.

Skal træningen foregå hjemme er en aerobicbænk perfekt til at få pulsen op. Medmindre gymnasten har et træningsrum hjemme i garagen eller kælderen, så vælg en bænk, der ikke fylder meget, når den ikke er i brug.

Også en stor, oppustelig yogabold er et perfekt træningsredskab for gymnasten. På den kan der trænes både balance og smidighed.

Du kan finde masser af træningsudstyr her.

Gave til gymnastikpige

Det kommer helt an på, hvilket stadie gymnastikpigen er på, hvilken gave du skal give hende. Er det et lille barn eller en ung pige? Den unge pige kan du give samme slags træningsudstyr som til gymnasten.

For en lille pige, kan en gymnastikmåtte, hvor der kan slås kolbøtter og måske senere vejrmøller på, være en dejlig gave. Eller en hulahopring, som kombinerer leg og træning.

Må gaven gerne ligge i den lidt dyrere ende, vil en trampolin med garanti vække glæde.

Er der planer om en opvisning på et tidspunkt, skal der noget ekstra smart gymnastiktøj til og måske nogle smarte hårbånd eller hårspænder.

Alle disse gaveidéer – måske lige bortset fra hårspænderne – er også oplagte til gymnastikdrengen.

Du kan få flere gaveidéer til både drenge og piger her, og til teenagere her.

Gave til gymnastiktræner / gymnastikinstruktør

Selvom du som gymnastiktræner eller -instruktør allerede ved en masse – både om den gymnastikform du er træner i og om det at træne andre – så kan du altid blive klogere og dygtigere.

Der findes et hav af bøger både om, hvordan du bliver en bedre træner og om de forskellige gymnastikformer, der findes. En sådan bog vil være en gave, der kan komme gymnastikinstruktøren til gavn mange gange.

Du kan finde mange bøger om gymnastiktræning her.

Træner gymnastikinstruktøren store hold måske i flere grupper – spring over hest i det ene hjørne af gymnastikhallen, kraftspring og vejrmøller i et andet hjørne, og trampolinspring i et tredje hjørne eller lignende – så kan du give ham/hende en fløjte. Med den kan alle hurtigt kaldes sammen til en fælles besked, hvis der bliver for meget larm, eller hvis det er tid til at pakke sammen og tage hjem.

Find flere gaveidéer til den mandlige gymnastikinstruktør her, og til den kvindelige her, hvis det ikke behøver at være en gymnastikrelateret gave.

Ting med tryk til gymnasten, gymnastikpigen og gymnastiktræneren

Denne gave kan gives til både børn og voksne.

Når du har en interesse, som du går meget højt op i, har du ikke noget imod at vise det til hele verden. Derfor er ting med tryk, der viser, at her er en gymnastinteresseret, en perfekt gave at give til den gymnastikinteresserede.

Gaven til gymnasten kan være en T-shirt med en illustration af den form for gymnastik, der dyrkes – Springgymnastik, redskabsgymnastik, rytmisk gymnastik osv.

Gaven til gymnastikpigen eller -drengen kan være et krus, hvorpå der er trykt ”gymnast girl” eller ”gymnast boy” og evt. en lille silhuet af en pige/dreng, der lave en gymnastisk øvelse.

Gaven til gymnastiktræneren kan være en kasket eller sportstaske, hvor der kort og godt står ”træner”, ”gymnastikinstruktør” eller ”coach” på henholdsvis pulden eller siden af den.

Sportstasken vil i øvrigt også være en perfekt gave til gymnasten, gymnastikpige og -drengen – med eller uden tryk – for der er jo altid noget tøj og evt. redskaber, der skal transporteres til og fra træning og opvisning.

Fandt du en gave? Ellers kig dig om her på siden, hvor du finder gaveidéer af enhver type, til enhver anledning og til enhver personlighed.