Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til svigerfar

Du ved hvor svært det kan være at finde en god gave til far, og dermed er det for mange endnu sværere at finde en gave til svigerfar. I denne artikel forsøger vi at inspirere dig og give gode råd.

Ideer til gaver til svigerfar

Du kan sikkert finde mange lighedspunkter mellem din egen far og din svigerfar. Også når du skal på jagt efter en gave. 

Er du i tvivl, så kan du altid gå efter den sikre gave til svigerfar. Der findes nemlig flere slags gaver som langt de fleste svigerfædre kan bruge.

Det kan f.eks. være:

 • Oplevelser: Din svigerfar vil med garanti kunne lokkes til at prøve nogle spændende og måske også actionprægede oplevelser. Det kan f.eks. være noget med hurtige biler, en flyvetur eller et faldskærmsudspring. Der er dog også mange mere rolige oplevelser der kan være en perfekt gave til svigerfar. Find eksempler på oplevelsesgaver her.
 • Gadgets: Hvis du skal besøge din svigerfar og gerne vil imponere ham med en gave, så finder du mange sjove og brugbare ting på en af landets bedste gadgetshops. Find fede gadgets lige her.
 • Ølgaver: De fleste mænd kan lide øl, og hvorfor ikke medbringe en gaveæske med nogle gode øl som evt. kan nydes sammen med ham. Find gode ølgaver her
 • Gavekurv: Du kan også give din svigerfar en gavekurv med vin, øl eller andre lækkerier, som han kan nyde selv eller sammen med resten af familien. Få ideer til en god gavekurv her.
 • Gavekort: Er du i tvivl om hvilken gave du skal give din svigerfar, så kan du vælge den sikre løsning som er et gavekort. Du kan få gavekort, som kan bruges til en lang række butikker landet. Se eksempler på gode gavekort her.

Der er mange andre gode gaver du kan give svigerfar, men med ovenstående gaveforslag kan du være helt sikker på at det er noget han kan bruge.

Hvis du gerne vil have endnu flere forslag til så læs vores guide med gaver til mænd her. Savner du ideer til gaven til din far, så tjek denne artikel.

Gode råd om gaven til svigerfar

Når du skal finde en gave til din svigerfar, så kan det være en god ide at tænke over følgende inden du begynder at lede efter en passende gave.

 • Hvis du slet ikke ved noget om din svigerfar, så bør du gå efter en gave som alle kan bruge, så du ikke risikerer at komme med noget der skaber en akavet situation.
 • Fædre er meget beskyttelse overfor deres døtre, så hvis du dater din svigerfars datter, så vil han med garanti se dig meget an i starten. Det er sjældent en god ide at være frembusende. Det samme gælder med dit gavevalg.
 • Lær så meget om din svigerfar som du kan inden du finder gaven til ham. Spørg din kæreste til råds.
 • De fleste mænd har en drengerøv gemt i sig, og er derfor friske på at prøve nye ting og er også glade for at konkurrere. Det kan du udnytte positivt når du skal finde en gave til svigerfar.

Du bør give din svigerfar en gave på helt almindelige anledninger, og så kan du overveje at give ham en gave når:

 • Du skal møde ham for første gang. Dette kan være et ret frygtindgydende møde for især mænd der skal møde deres svigerfar for første gang. Det bedste du kan gøre er at gå ind til ham med oprejst pande, være dig selv, være ærlig, høflig og behandle ham med respekt. Og så kan du måske score point ved at medbringe en gave til din svigerfar.
 • Du er inviteret hjem til ham til middag. Husk også gaven til svigermor eller køb noget til dem begge. Find inspiration til værtindegaver her.
 • Din svigerfar har hjulpet dig med noget. Svigerfædre kan være meget hjælpsomme med alt det praktiske i forbindelse med mange ting. Hvis din svigerfar ofte hjælper dig på den ene eller anden måde, så vis ham at du sætter pris på det. F.eks. med en ligge gave.