Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

11 gode gaver til cykelentusiaster

Leder du efter en god gave til cykelentusiast, så har vi fundet nogle forslag frem til dig som vi tror vil glæde alle dem der elsker at cykle.

Du kan både finde gaver til dem der cykler for at komme ud i naturen og dem der gør det for motionens skyld. 

Uanset om gavemodtageren er cykelrytter, cykelmotionist eller bare glad for at cykle, så er det rart med det rette udstyr når de danske veje og skovstier skal køres tynde. 

Gaveideer til cykelelskere

Vis / Skjul filtre
Viser 11 ud af 11 resultater
Oplevelser på cykel
Oplevelser på cykel

Kender du en cykelentusiast der har det mest udstyr, så kan du måske friste ham eller hende med en god oplevesesgave hvor cykling er opdrejningspunktet.

Det kan f.eks. være en tur på mountainbike i Sverige, et ophold et spændende sted hvor der er gode cykelforhold eller muligheden for at prøve kræfter med banecykling.

Pris fra: 195.00 DKK.
Mobilholder
Mobilholder

Hvis du benytter din mobiltelefon som GPS, musikafspiller eller noget helt tredje under din cykeltur, så kan det være nødvendigt at beskytte den for vind og vejr. 

Dernæst så er det også godt for komforten, hvis du kan sætte den fast på din cykel på en smart måde, så du ikke skal holde den i hånden når du skal kigge på den.

Derfor kan en mobilholder til cyklen være en god gave.

Pris fra: 279.00 DKK.
Cykeltøj
Cykeltøj

Uanset om der cykles på landevej eller mudrede skovstier, så er vind- og vejrforhold så forskellige i Danmark at det gælder om at være forberedt på det værste.

Det rigtige tøj og udstyr betyder alverden for en optimal cykeltur. Du kan finde cykeltøj og udstyr til både kvinder, mænd og børn som kan blive en god gave til cykelentusiaster.

Pris fra: 79.00 DKK.
Cykelovertræk
Cykelovertræk

Har du brug for at opbevare din cykel indendøre, så kan det være besværligt når cyklen er beskidt eller når cykelkæden smitter af på tøj og lignende, når du flytter på den eller støder ind i den.

Løsningen er et cykelovertræk som dækker hjul og pedaler og som desuden kan gøre cykel mere stabil når du sætter den fra dig. Det er en sjov og brugbar gave til cyklister der opbevarer deres cykel i hjemmet.

Pris fra: 399.00 DKK.
Helmmate - Hjelmlås og sadelovertræk i ét
Helmmate - Hjelmlås og sadelovertræk i ét

Med dette smarte produkt til cyklister slipper du for at komme til at sidde på en våd saddel og for at din hjelm forsvinder. 

En Helmmate er nemlig tyverisikring af både hjelm og saddelbetræk i ét. Derudover kan du sætte dig på en tør saddel, hvis din cykel står udendørs. Det er den perfekte gave til cykelentusiaster.

Pris fra: 179.00 DKK.
Hovedtelefoner til sport
Hovedtelefoner til sport

Uanset om du cykler for at nyde naturen, for motionens skyld eller noget helt tredje så er det altid rart at have noget godt i ørerne mens du cykler.

Mange foretrækker at lytte til musik, lydbøger eller podcasts mens de motionerer. Når du bevæger dig, så kan det være en god ide med høretelefoner udviklet til formålet. Det er derfor også en god gave til cykelelskere.

Pris fra: 349.00 DKK.
Cykelhjelm
Cykelhjelm

Uanset om gavemodtageren cykler for sjov eller professionelt, så bør sikkerheden være i top. Et styrt på cykel kan være fatalt uden cykelhjelm. Selv ved lave hastigheder og det værst tænkelige kan sagtens ske på grund af omstændigheder cyklisten ikke selv er herre over. Især ude på landevejene hvor der også er øvrig trafik at forholde sig til.

Derfor vil en cykelhjelm være en god gave til cykelelskere, hvis de ikke allerede har sådan en.

Pris fra: 349.00 DKK.
Cykelhorn
Cykelhorn

Kender du en der trænger til et ordentligt horn på sin cykel, så er denne gadget måske lige sagen.

Det er en cykelhorn hvis lyd ikke sådan lige forsvinder i trafiklarmen. Det kan larme med 140 dB, så hvis cyklisten for brug for at få opmærksomhed fra en billist eller en lastbil, så skal det nok lykkes med dette cykelhorn.

Pris fra: 239.00 DKK.
Cykelcomputer
Cykelcomputer

For alle cykelentusiaster er det sjovt at følge med i hvor hurtigt du kører, gennemsnitshastigheden for hele turen, samt hvor lang den har været.

Dette gælder for de fleste cyklister uanset niveau eller form for cykling de foretrækker. Derfor kan en cykelcomputer være en god gave til cykelelskere.  

Pris fra: 189.00 DKK.
Cykelbriller
Cykelbriller

Når du cykler for sjov eller professionelt så er det altid en god ide med cykelbriller. Om sommeren kan du måske nøjes med solbriller, men cykler du i dårligt vejr eller mere professionelt, så kommer du ikke uden om et par cykelbriller.

De er gode til at holde øjnene fri for mudder, vand og naturligvis sollys. Kender du en der cykler meget, så kan et par cykelbriller måske være en god gave.

Pris fra: 99.00 DKK.
Cykellås
Cykellås

Når du skal bruge din cykel, så er der ikke noget værre end at opdage at din cykel er blevet stjålet.

Hvis du har brug for at stille din cykel fra dig, så er det en rigtig god ide at låse den med en god cykellås.

For at gøre det så besværligt for potentielle cykeltyve som muligt, kan du overveje at låse din cykel med flere låse. En cykellås kan derfor også sagtens være en god gave til cykelelskeren.

Pris fra: 89.00 DKK.

Andre gode gaver til cykelentusiaster

Kender du en cykelentusiast, eller en person som er generelt sportsinteresseret, så kan du også finde gaven til ham eller hende i en af disse artikler:

Eller du kan lede efter den perfekte gave til personen der elsker cykling, blandt vores mest populære artikler med gaveideer: