Gave til svømmer

Skal du finde en gave til en, der er som skabt til at opholde sig i det våde element? En ægte vandhund som, man næsten kan forestille sig, har svømmehud mellem fingre og tæer?

Så behøver du ikke lede længere. Her giver vi dig nemlig en 5 gode forslag til gaver, der passer perfekt til svømmeren.

En badedragt

Uanset om den pågældende svømmer er af hankøn eller hunkøn, kan en badedragt være en god gave. Der findes nemlig svømmedragter til både mænd og kvinder.

Særligt hvis vedkommende er meget seriøst omkring sin sport, kan badedragten gøre en forskel, når svømmeren er i vandet. Professionelt badetøj er nemlig i en kategori for sig og designet ned til mindste detalje, så vandmodstanden er lav og bevægeligheden i top. Det giver bedre muligheder for at svømme hurtigere og dermed også sætte nye rekorder.

Samtidig bliver en badedragt også nemt slidt, når der trænes mange timer ugentligt i klorvand. Derfor skal dragten alligevel udskiftes med jævne mellemrum.

Spørg eventuelt svømmeren om han eller hun har en favoritdragt, vedkommende ønsker sig. Ellers kan du selv gå på opdagelse i udvalget her.

Badehåndklæder

Hvis du leder efter en gave til svømmeren, men ikke helt har modet på at købe decideret svømmeudstyr, findes der heldigvis ting du også kan finde udenfor svømmeverdenen.

Eksempelvis et lækkert håndklæde. Alle svømmere har brug for noget at tørre sig med – både under ophold i træningen og efter badet. Her er et håndklæde naturligvis uundværligt.

Når du skal købe et håndklæde til svømning, er det en god idé at kigge efter en variant af god kvalitet, som suger fugten godt, men samtidig føles blød mod huden. Det kunne f.eks. være et microfiber håndklæde.

Hårprodukter

Leder du efter en gave på den billigere ende af skalaen, kan du forære svømmeren nogle særligt plejende hårprodukter, der henvender sig til hår, der ofte udsættes for klorvand.

Kloret kan nemlig slide på håret og ændre både hårets struktur og farve. Med en god shampoo og balsam bliver håret beskyttet og dermed ikke så medtaget af de mange timer i vandet.

De fleste svømmere vil nemlig gerne se godt ud, når de ikke befinder sig i det våde element. Her er hårprodukter derfor oplagte gaver, når du både vil forære noget væk, der tager højde for svømmeinteressen og livet udenfor svømmehallen.

Hudpleje

I samme kategori findes hudplejeprodukter til både ansigt og krop. Huden kan nemlig også være medtaget af de mange timer i vandet og udtørrer derfor nemt.

Når du leder efter en god bodylotion til en svømmer, skal du kigge efter varianter med et højt vandindhold og uden olie. Efter badet er huden nemlig fugtig og en oliebaseret creme vil derfor være svær at fordele og desuden have vanskeligt ved at trænge ind i huden.

Spørg gerne i Matas eller på Apoteket, hvilke cremer der trænger hurtigt ind i huden og sørg eventuelt for at få lagt en prøve med i pakken. Så kan svømmeren teste produktet, inden tuben åbnes og forseglingen brydes.

En svømmetaske

Når man svømmer, skal der transporteres mange ting frem og tilbage fra svømmehallen: Badetøj, svømmebriller, badehætte, håndklæde, rent undertøj, shampoo, bodylotion, deodorant – og drikkeflaske, madpakke og naturligvis pung, mobiltelefon og nøgler.

Derfor er det vigtigt med en god svømmetaske. Især fordi halvdelen af taskens indhold er vådt efter endt træning og helst ikke skal gøre taskens tørre indhold fugtigt.

Der findes mange forskellige svømmetasker, der er særligt udviklede til netop svømmere. Taskerne har god plads og er behagelige at bære på ryggen, selvom de er fyldt med svømmeudstyr. Derudover er de vandtætte og har indbyggede separate og vandtætte rum til alt det, der ikke tåler vand.

Som svømmer kan man sagtens bruge to tasker, fordi den ene kan have brug for at tørre igennem fra træning til træning. Du kan finde flere smarte tasker til svømmeren på denne hjemmeside.

Savner du flere gaveideer?

Fandt du ikke det du søgte eller vil du prøve med en anderledes tilgang til din jagt på den perfekte gave, så tjek en af disse guides med gaver til hende, gaver til ham eller oplevelsesgaver.