Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til nevø

Det kan være noget af en opgave at finde på den perfekte gave til din nevø, især hvis du gerne vil skille dig lidt ud og ikke bare købe en kedelig gave fra ønskelisten. Læs med her, og få gode bud på gaver til nevøen eller i hvert fald inspiration til en god gave.

Nogle har et meget tæt forhold til deres nevø, andre ses ikke så ofte. En nevø er enten ens søskendes eller ens partners søskendes søn. Man kan derfor have mange nevøer, og derfor mange ”chancer” for at blive inviteret til en nevøs fødselsdag. I denne artikel kommer vi med masser af inspiration til, hvad du kan give i gave til din nevø. Der er både bud på dyre og billige gaver og gaver til en mindre og en større nevø.

Hvis du vil se endnu flere gaveideer, så kig på denne side, hvor der er masser af gode bud på gaver til børn.

Gave til lille nevø

Her har vi samlet forskellige bud på gaver, du meget passende kan give til en lille nevø.

  • LEGO. Lego er enormt populært hos drenge i alle aldre. Hvis din nevø er helt lille, så er Lego Duplo vejen frem, men hvis han er ved at være for gammel til det, så er nyt Lego noget, der med sikkerhed vil sprede glæde hos ham. Lego lægger op til mange timers leg, hvor fantasien og kreativiteten kommer i spil. Find det her.
  • Ny cykel. Hvis din nevø ikke er særlig gammel, så er en løbecykel et godt bud på en gave til ham. Du kan evt. pimpe den med en cool cykelkurv, vandflaskeholder eller ringeklokke eller nøjes med at give en cool cykelhjelm, hvis budgettet ikke er så stort. Find det her.
  • Fjernstyret bil. De fleste drenge er vilde med biler og med teknologi, og det starter ofte i en meget tidlig alder. En fjernstyret bil er en kombination af dette og afhængig af, hvor gammel din nevø er, kan du købe en mere eller mindre avanceret bil til ham. Find det her.
  • Cool T-shirt eller sweatshirt. Hvis din nevø er kæmpe fan af en bestemt tegneseriefigur, biler eller andre specifikke ting, så kan en cool T-shirt eller sweatshirt med print af dette være en perfekt gave. Find det her.

Gave til nevøen som er teenager eller voksen

Hvis din nevø er teenager eller voksen, bliver han måske ikke specielt glad for f.eks. en fjernstyret bil. Som teenager eller voksen ønsker man sig ofte andre ting, og vi har udvalgt nogle gaveideer, som du kan give til din nevø.

Du kan finde flere ideer til gaver til teenagere andet steds på dette site.

  • Parfume. Som teenager går man gerne op i sit udseende og sin duft. Derfor er en ny parfume til din nevø, som er teenager, en god gaveidé. Men sørg for, at gaven kan byttes, hvis duften ikke falder i hans smag. Find inspiration her.
  • Penge. Selvom det måske ikke er så en opfindsom gave, så er pengegaver noget, som altid hitter hos teenageren. Du kan evt. pakke pengene ind på en sjov måde og skrive et kort med forslag til, hvad din nevø skal bruge pengene på. Du kan også sætte dem ind på hans børneopsparing, hvis du gerne vil hjælpe ham økonomisk, til når han bliver ældre og skal finde bolig m.m. Find ideer til pengegaver her.
  • Elektronik. Med et gavekort til nyt elektronik, kan din nevø selv vælge, om han vil spare op til en ny smartphone, købe nye høretelefoner, en ny oplader eller andet gadgetlir inden for elektronik. Find inspiration her.
  • Oplevelser. Oplevelser sammen med dig eller andre i familien er en unik gave. Der findes mange forskellige oplevelser, du kan give i gave, bl.a. klatring, en helikoptertur, madkursus eller kajakferie. Vælg noget, du ved, din nevø sætter pris på og vil blive glad for at opleve sammen med dig, venner eller andre fra familien. Find fede oplevelsesgaver både børn og voksne her.

Savner du flere gode gaveideer, så tjek vores store artikel med over 100 gaver til ham.